Jesse Klaver vindt: ‘Nederland moet leiderschap tonen’ …en toegeven aan chantage met asielzoekers

In deze tweet wordt maar weer eens pijnlijk duidelijk dat men op links totaal de ballen verstand heeft van geopolitieke machtsspelletjes. Bij de eerste traan gooit iemand als Klaver de handdoek al in de ring, want ‘dat is zielig’. En dan moet Nederland ‘leiderschap tonen’, maar waarom weet niemand…

Knipsel2

Dit is natuurlijk één en al dom geblaat, dan kun je net zo goed niets zeggen. Want ja, geopolitiek is wreed en die asielzoekers worden inderdaad misbruikt. Ze komen onder valse voorwendselen in grote groepen aan en zijn bereid ieder risico te aanvaarden. Dan vallen er doden en gewonden.

Die Grieken zijn het inmiddels echter méér dan zat. Die hebben zich jarenlang in de steek gelaten gevoeld en zagen eilanden als Lesbos naar de gallemiezen gaan, omdat alle asielzoekers daar maar in werden gepropt. Wie kritiek had op dit (wan)beleid en gefrustreerd raakte, omdat een asielzoeker bijvoorbeeld de houten stoel van oma had gejat om vuur te kunnen stoken tegen de kou, die werd voor racist uitgemaakt. Er gebeurde al die tijd helemaal geen fuck!

En in zo’n beetje alle EU-landen is het een enorme teringbende aan het worden. Het falende immigratie- en integratiebeleid van Nederland is niet uniek. Het lijkt haast overal keihard te falen. De rek is er wel een beetje uit bij de mensen. Die 45.000 leden van FvD komt niet uit de lucht vallen!

Steeds minder mensen hebben zin om nog langer weggezet te worden als ‘extreemrechtse nazi’s’ of als ‘onmens’, omdat ze het immigratie- en integratiebeleid op álle fronten zien falen. Waarom zou Nederland ‘leiderschap’ moeten tonen om vluchtelingen, asielzoekers en immigranten binnen te halen? Vanwege internationale verdragen die blijkbaar heiliger zijn dan de Bijbel? Daar is de uitkomst inmiddels wel van bekend: wie mag blijven past zich niet aan (sterker nog: ‘het wordt tijd dat de witte Nederlander zich aan de multiculturele buurt aanpast‘) en wie niet mag blijven, blijft ook gewoon hangen. De overheid smijt met flink wat geld en het enige wat men ziet is dat er misbruik van wordt gemaakt.

Links Nederland is als een soort penningmeester van een vereniging die willekeurige zwervers geld ‘voorschiet’ van contributiegeld én ze ook maar direct een gratis lidmaatschap geeft, ‘want dat komt wel goed’. En als die zwervers dan meer geld eisen en de penningmeester dat te ver vindt gaan, kijkt ‘ie nog raar op dat al die ‘nieuwe leden’ ineens voor een nieuw bestuur kiezen en de penningmeester eruit knikkeren. Hou toch op met je ‘leiderschap’.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Hendrie1963

  Gelukkig hebben we geen leiders. Kan iemand deze achterlijke Marokkaan de bek dicht plakken.

 2. Augustus

  Jesse moet leiderschap tonen door vluchtelingen en junkies binnen zijn huis te vestigen.

 3. Duckday

  Hij heeft het zelf zo goed geld in overvloet groot huis prema zorg. En de rest kan omvallen. Deze persoon is ziekelijk tot het bod verrot.

  Stem gewoon PVV of FvD dan zijn we misschien die zakken vullers kwijt.

  Daarna snel uit de EU. Grenzen dicht

 4. perry

  Allegorie mbt alle immigranten:
  Wat zijn de gevolgen, indien een groot arm gezin maar net genoeg voedsel heeft om zichzelf in leven te houden, en daardoor elke avond hongerig naar bed moet, maar uit misplaatst altruïsme het karig voorhanden voedsel alsnog verdeelt met een grote groep hongerigen die helemaal niets te eten hebben?
  Ze sterven állemaal van de honger!
  Het arme gezin had beter het voedsel voor zichzelf kunnen bewaren, dan waren enkel diegenen gestorven, die helemaal niéts te eten hadden!

 5. Bullshit16

  Leider wie is leider rutte die landverrader die klootzak heeft zijn schaapjes wel op droge om die klootzak maak ik mij geen zorgen GL mede dank zij hun zijn wij failliet de hardwerkende burger kan het niet meer opbrengen met al die lastenverzwaringen het is genoeg geweest mensen kom in actie in leg heel Nederland plat net als in Frankrijk
  Een ding is zeker er moet wat met dit wanbeleid gebeuren Dit komt niet goed
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Dropje

   He pratertje poep, NEP Nederlander die je bent
   Ga eens kijken of ze in groep 5 nog een plekje voor je hebben want je Nederlandse taal is werkelijk lachwekkend
   Uit lijkt wel een asielzoeker

 6. JJ66

  Ach gut, hij snapt het weer niet. Niet de E U maar boze moslim meneer Erdogan speelt met zijn eigen geloofsgenoten, om vervolgens naar Europa te kunnen wijzen als er doden en gewonden vallen en er zgn weer hele zielige families achter een hek staan te huilen. EU is vorige keer hier ingetrapt maar mag toch hopen dat ze de bootjes nu toch wel terugduwen richting Turkije, 99% is moslim, laat ze hun eigen rotzooi oplossen.

 7. inert

  Allen die liefdevol roepen, help de vluchtenden “Sie sind allen willkommen”, zijn zelf min financieël onafhankelijk!
  Da’s altijd makkelijk lullen, de gewone burger krijgt nadien de zure druiven van het beleid.

 8. Baron von Munchhausen

  Moslim-Marokkaan-Goeroe Klaver juicht en jubelt.
  Weer meer Moslims naar Nederland!
  Dank-u-wel “Mijn geliefde geloofsgenoot Erdogan!”
  “U bent de ECHTE leider!”

 9. Cootje

  De Engelse lachen zich te pletter

 10. FJ

  Zolang onze overheid niet in staat is voldoende huizen te bouwen voor de eigen bevolking, mensen uit de voedselbank te krijgen, ouderen in verpleeghuizen zich nog in de broek moeten piesen en schijten omdat er een tekort aan geld is, lijkt mij deze Marokkaanse oproep van groene Jesse een klap in het gezicht van elke lijdende Nederlander.
  Als Marokkaan zou hij een beroep kunnen doen op de Marokkaanse overheid om deze vluchtelingen op te nemen. Cultuur, religie passen veel beter bij elkaar.
  Dat zou een echte gemeende uitdaging zijn.
  De huidige roep is niet meer dan medelijden opwekken voor door Erdogan misbruikte vluchtelingen. Moslims kennen wat dat betreft geen scurpules. Ze weten niet eens wat menselijkheid is.
  Jesse roep onze regering dan ook op alle criminele arabieren in hun vaderland te dumpen, met of zonder medewerking van hun overheden.
  Doe net als toen in Argentinië, deur open, even een bochtje maken en hupsakee, wel een parachute meegeven. Dan landen zo in het turkse achterland of het Morokkaanse Rif gebergte.
  Ik schrijf turkije niet meer met een hoofdletter, want dit is geen respectabele natie meer, maar hetzelfde als de NAZI’s uit de 2. Wereldoorlog.

  1. Baron von Munchhausen

   FJ
   Zeer Juist!
   Maak de juiste keus met de verkiezingen!

 11. Cootje

  Gelukkig hebben we een natuur fenomeen , Corona slaat zo gat in de eensgezindheid van Europa , ik bedoel de regeringen van die landen het Corona virus gaat voor een keiharde recessie zorgen , met een harde brexit er overheen de juiste ingrediënten om de burgers een zetje te geven om het ondemocratische gedrocht de EU te slopen onderuit te halen , het Corona en een recessie maken de mensen onzeker . En versterkt de boemannen PvdA CDA VVD GroenLinks en D66 als onbetrouwbaar . De Nederlanders polderen graag dus gewoon een harde recessie trekt ze over de streep om het anders te krijgen , en de Engelse lachen zich binnen 5 jaar te pletter , tegen die tijd is Nederland een arme provincie van Europa wat er nog van over is

 12. Maxks

  Klaver is een politieke nitwit en een menselijke ramp voor zichzelf en de omgeving.
  Nederland is wiskundig vol.

 13. Cootje

  En ja hoor daar komt meneer knot het Corona virus kan grote schade aanbrengen in en aan onze economie , meneer knot verteld niet dat het virus de solidariteit van het gedrocht EU kan aantasten , en Erdogan net een extra zetje kan geven om de solidariteit te ondermijnen . Want de financiële markten laten geen spaan heel van de begrotingen Italië Frankrijk Spanje Portugal Griekenland Cyprus Malta .. die gaan ze bij een recessie wel even helpen . En dan moet wegens de garantstellingen Duitsland Nederland Finland er voor op draaien , en dan gaat het fout , als Erdogan nog even door gaat wint Salvini in Italië op één been en ligt de uni op zijn verdiende gat . Einde in het zicht van een ondemocratische gedrocht

 14. C.A.Barstow

  Wie, op wat voor gebied dan ook, met verachtelijk links in zee gaat,
  komt erachter dat werkelijk alles naar de knoppen gaat en verpest wordt, als alles dan naar de knoppen is geholpen smerig links zonder achterom te kijken zoals gewoonlijk schaamteloos de benen neemt ofwel een ander heeft het altijd gedaan.

  Wij staan als land en volk door toedoen van links op het punt volledig in te storten,
  het zal een enorme som geld kosten en jaren duren voor alles weer hersteld is.

  Stem tegen verachtelijk links,
  Stem voor de wederopbouw van Nederland,
  Stem voor een betrouwbaar kabinet,
  Stem FvD/PVV.

  1. Bullshit16

   Ca
   Zo ist niet anders

 15. RvdBe

  Leiderschap is toegeven aan een dictator volgens klaver,voor iemand die in ieder geval nog voor 50% de genen heeft van een intelligente cultuur zou je iets meer mogen verwachten.

 16. Kristalix

  Yasser Feras kan ze meenemen het rifgebergte in.

 17. JFU

  Hij heeft helemaal gelijk…met de opmerking leiderschap vertonen. Maar dan iets anders dan hij voorstaat. Grenzen permanent dicht, desnoods met 10 meter hoge hekken. Werkt heel goed blijkt o.a. in Hongarije. Alleen toegang met geldige papieren, en voldoende middelen van bestaan, en tijdelijke visa verstrekken. Opvangcentra op termijn sluiten. Binnen 2 weken komt er geen ‘vluchteling’ meer naar onze honingpotten…die zijn dan dicht. Gaat als een lopend vuurtje.

 18. Peetjoh

  Uiteraard vind een marokkaantje dat er meer marokkaantjes moeten komen. Laat hm eens een land gaan zoeken waar naar hij heen kan bij de etnische zuiveringen. Daar zal die tijd zat voor nodig hebben, want er is geen land voor hem. Hij is geen 100% Nederlander hij is geen 100% indo hij is geen 100 % Marokkaan. Johh er is helemaal geen land waar je thuis hoort. Jammer Yasser jij bent een ontheemde.

 19. Heras

  Jesse. Daar heb je zelf voor gezorgd, door veel immigranten op te nemen en hierheen te lokken. Nu het uit de hand dreigt te lopen, ga je piepen???
  O ja, de verkiezingen…

 20. Flip Flipt

  Klaver snapt er echt helemaal niets van!!!

 21. Sando

  Zo en nu ga ik RECHTS stemmen en mij echtgenote ook doe ik voor haar .Wat een lul die vent echt niet normaal

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.