Video! Finland presenteert anti-verkrachterstechniek na verkrachtingsgolf door asielzoekers – Succes niet gegarandeerd

Ook andere landen kennen idiote gemeenteraadsleden. Raadsleden van de Finse gemeente Oulu spendeerden 2,5 miljoen euro aan een verkrachtingspreventie project genaamd ‘Safe Oulu’. Op deze manier deden presenteerden ze het project aan de buitenwereld.

Kijk dan:

Verkrachtingsgolf door asielzoekers
Oulu werd in december van 2018 geteisterd door een verkrachtingsgolf. Slachtoffers waren allemaal meiden van tussen de 10 en 14 jaar oud, op een 16- en 18-jarige na. Er kwamen steeds meer berichten en beschuldigingen naar buiten dat de daders asielzoekers zouden zijn. De Finse politie volgde het Nederlandse, Britse, Duitse, Belgische en Franse voorbeeld, en hield zich meer bezig met racismemanagement dan met het aanpakken van het daadwerkelijke probleem.

Het aantal slachtoffers bleef oplopen gedurende de eerste twee maanden van 2019. Het aantal opgepakte verdachten liep ook op. Medio januari waren er al 16 opgepakt. Allemaal buitenlanders. Dit liep uiteindelijk op tot 29 verdachten, waarvan 20 buitenlands.

In die periode moest de politie ook schoorvoetend toegeven dat de verkrachtingen in de meeste gevallen maanden hebben geduurd. Oh, en één van de minderjarige slachtoffers bleek zelfmoord te hebben gepleegd. Oeps! Gelukkig zijn er inmiddels maar liefst acht verdachten veroordeeld. Allen kregen een straf van tussen de 2 en 4 jaar, met de verplichting om schadevergoeding aan de slachtoffers te betalen. De bedragen liggen tussen de 3000 en 11.000 euro. Koop er wat leuks voor, dames!

Project: Safe Oulu
En met deze context in het achterhoofd, besloten deze raadsleden dus om een ‘anti-verkrachtingsdansje’ op te nemen. Daar is over vergaderd. Daar is over besloten. Daar is voor geoefend.

Het zou mij niet verbazen als een paar van die minderjarige slachtoffers óók zelfmoord plegen na het zien van dit filmpje! Dit is toch moedwillig in de gezichten van die slachtoffers spugen en het bagatelliseren van hun leed?!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. ZiggyStardust

  Diepe zucht. Importeer de middeleeuwen en wordt de middeleeuwen. Komt alleen nog goed als alle islamitische uitzuigers die hier niets te zoeken hebben terug naar land van herkomst worden gezonden.

 2. Response

  Als het getoonde filmpje het gehele filmpje is heeft het een zeer hoog infantiel en naïef links wegkijkgehalte. Wellicht hebben ze voorafgaand aan de opnamen advies gevraagd aan onze linkse wegkijkdeugers ddr666 en extreem G-links.

  1. Vraagtekentje

   Tja, de groene Khmer is in de gehele EU hetzelfde, naïef en voor alle import lief.

 3. Mikael Blomkvist

  De Scandinavische ’verkrachtingsgolven’ die door islamofobe sites eindeloos worden herhaald en hysterisch uitvergroot berusten bij nadere beschouwing nagenoeg uitsluitend op fantasie en misleidende statistiek.

  1. RvdBe

   Dus die Finse vrouwen bedonderen gewoon de zaak?
   Er zijn helemaal geen verkrachtingen, alles verzonnen!

   1. Mikael Blomkvist

    De meeste verkrachtingen vinden plaats door roomblanke Scandinaviërs.

    Dezelfde situatie geldt in Nederland.

    1. Stiek

     Mikael Blomkvist Welsh?

    2. RvdBe

     Ik reken verkrachting van 10 tot 15 jarige ook mee, in jouw beleving valt dat wellicht onder normale kinderliefde.

    3. ZiggyStardust

     Je komt aan de beurt, smeerlap, mensen met kinderen gaan jou niet veel langer tollereren.

    4. Peetjoh

     Iets met te dom om te poepen.

    5. Ome Roennie

     Mikael Blomkvist is een zweedse naam die je gebruikt van de millenium reeks, dan zul je wel affiniteit hebben met zweden denk ik dan. Ik neem aan (is gevaarlijk, ik weet het) dat je dan ook de nieuwssites leest van Zweden.

     ALS je dat doet EN dan geef je zo’n dom antwoord over wat er in zweden gebeurd en aan de gang is dan snap je het niet…

     Lycka till med dina galna svar. Gå vidare så kommer du bara göra narr av dig själv.

     1. musicmaniac

      Ome Roennie: Ofwel, Veel succes met je gekke antwoorden. Ga je gang en je maakt gewoon jezelf belachelijk. Deze vertaling is voor de nep-Zweed

     2. Stiek

      @Roennie: De eeuwige gebande inderdaad.

   2. Stiek

    RvdBe: Je voert de trolbunzing.

   3. ervi

    Beste RvdB wil je a.u.b de trol Wesley niet voederen. Ik snap dat het moeilijk is om zijn walgelijke leugentekskjes te negeren maar dat is wel de beste manier om deze zuiger te laten opdonderen.

    Overigens is de beste antiverkrachtingstechniek het leegschieten van een magazijn kogels in die verkrachtende moslimkoppen.

   4. Mikael Blomkvist

    Ik ontken uiteraard niet de specifieke Oulu-zaak waarbij in een groepsverkrachting immigranten waren betrokken. Ik ontken de generalisatie naar alle immigranten en de suggestie dat er sprake zou zijn van allochtone ‘verkrachtingsgolven’, daar is weinig feitelijke grond voor.

    Verkrachting zijn van alle tijden en volken. Zie bijvoorbeeld:

    ht*ps://en.wikipedia.org/wiki/List_of_se*xual_abuses_perpetrated_by_groups

    1. Stiek

     Mikael Blomkvist?

  2. Bullshit16

   Mikael
   Mijn tip al gezien

 4. Baron von Munchhausen

  Ach ja,…. .
  Aanpakken op z’n links.
  Resultaat bekend! 0,0!
  Vreemde aan links is dat ze ALLES vergoeilijken wat woestijn bewoners en geitenneukers doen. En de actie tegen verkrachtingen? Precies zoals in Nederland: geld, geld, geld d.m.v. subsidies aan deze Gutmenschen clubjes!
  M.a.w. als er niet verkracht wordt, dan, ja,…ja,… valt de geldstroom weg!

 5. Jack Flash

  Knettergek.

 6. Rammstein

  Je houdt het niet voor mogelijk. Maar tegelijk besef je dat lichtgewicht hobby-politici zo krankzinnig zijn dat ze dit een redelijke en relevante manier van handelen achten.

  De wereld is verloren met zoveel onbenul – dit komt nooit meer goed.

  1. Original NL

   Dat is idd een angstaanjagende vaststelling Rammstein!…maar kijk om je heen en je vindt de bevestiging overal.

   1. Mart

    Ik als oud zeevarende(Ook op een Maroccaans scheepje met een slecht functionerende bemanning…maar geen Berbers)en al langer in Brasil wonend dan in Nederland, verwonder mij niet meer over jullie z.g ”tolerancie”over het gedrag van meestal opvreters e.a gespuis.90% van de nederiglandse bevolking is ”brainwashed” dus”sick in the head”Jammer maar dit is duidelijk voor mij waarneembaar.

 7. Baron von Munchhausen

  Mikael Blomkvist
  “…….De door Mikael Blomkvist ontkennende”verkrachtingsgolven” die door islam-knuffel sites eindeloos worden herhaald en hysterisch uitvergroot berusten bij nadere beschouwing nagenoeg uitsluitend op fantasie en misleidende statistiek……”

  Nou,…nou,…Mikael Blomkvist: pilletje genomen? Of FvD programma doorgenomen? Eindelijk een normale reactie!

 8. Mikael Blomkvist

  Finland heeft grote problemen met se*ksueel geweld. Met immigranten heeft die problematiek weinig te maken.

  ht*p://nl.qwe.wiki/wiki/se*ual_violence_in_Finland

  1. Stiek

   Mikael Blomkvist?

  2. ZiggyStardust

   Als je kinderen hebt, of evt kleinkinderen, hoop ik dat ze niet lezen aan wat voor gevaren je ze bloot wil stellen, als je ze al niet zelf te grazen hebt genomen, p*do goedprater.

  3. ZiggyStardust

   Kom ik er achter wie jij bent, dan zal ik er niet voor terug deinzen jouw naam bekend te maken, viezerik! Dat is een belofte.

   1. Vit

    @ZiggyStardust

    Zijn werkelijke naam W*m H*tt*n komt hier niet door de censuur, een jaar of wat geleden heeft hij een stukje geschreven in de C*rr*sp*nd*nt over de verkrachtings golf tijdens oud en nieuw Keulen, hiermee viel hij vreselijk door de mand.

    Het gelul wat daar in stond was identiek met wat hij hier verkondigd.

    1. ZiggyStardust

     Zoiets moet je wel 100% zeker weten, voordat je mensen bij naam noemt.

     1. Vit

      Het is 100% zeker, ik ken deze rat al jaren.

   2. Gebande Kok

    Ooit, toen rammstein nog bij zijn positieven was, heeft hij herhaaldelijk verklaard dat het p*doverhaal een grote grove leugen was.
    Toen wist hij nog precies te vertellen hoe het werkelijk zat.
    Vrees dat zijn Alzheimer dat nu verhindert.
    Ziggy blijft, tegen beter weten in, volharden in zijn waanbeeld.

    1. ZiggyStardust

     Frituur Kok, die ransaap liep hier afgelopen week nog te verkondigen dat s*ks met kinderen ouder dan 12 geen p*dofilie is. Ik hoop niet voor jou dat hij de oppas van jouw kinderen is. Je kunt hem blijven beschermen wat je wil, je bent geen haar beter.

    2. Stiek

     Kok?

    3. Gebande Kok

     Niet zijn mening maar de wetgeving zegt:

     Volgens artikel 247 van het Wetboek van Strafrecht zijn ontuchtige handelingen met iemand die jonger is dan zestien jaar waar men niet mee is getrouwd strafbaar. Volgens artikel 248b is dit ook verboden met een prostitué (man) dan wel prostituee (vrouw) van zestien of zeventien. Artikel 244 en 245 behandelen zwaardere gevallen. Zo is volgens artikel 244 het verrichten van seksuele handelingen met minderjarigen tot twaalf jaar oud waarbij het lichaam wordt binnengedrongen strafbaar met maximaal twaalf jaar gevangenisstraf[4].

    4. Stiek

     Kok Cock?

   3. Stiek

    “Eeuwig Gebande”

    Inderdaad, en dat zal altijd zo blijven! Merk op hoe holmaat Cock hem bijspringt.

 9. Bolland

  wat moet je hiermee, dit is de overheids antwoord op excessen, vrees dat het hier niet veel beter is, we zijn fucked!!

 10. Vit

  Daar is over nagedacht maar niet zo lang.

 11. HierBenIk

  Dit filmpje is een grote schande. Het maakt de slachtoffers belachelijk, alsof het een simpel ‘vergrijpje’ is geweest zoals een dropje stelen bij Het Kruidvat. Te gek voor woorden dat dit in onze huidige samenleving allemaal kan worden getolereerd.

 12. Bullshit16

  Het ziet er naar uit dat in alle eu landen het spoor goed beister zijn
  Die linkse ratten hebben geen verstand blijkt maar weer
  Stem fvd of PVV daarna uit de eu

 13. Tuinpaden

  Je oogst wat je zaait.
  Hun probleem.

  1. Stiek

   Wie islam zaait zal jihad oogsten.

  2. Vrijedenkert

   Ook jouw probleem!

   Dit gespuis kan dankzij de open Schengen en EU grenzen en wetgeving ook ongehinderd jouw buurt of stad onveilig maken en dankzij de EU-wetgeving mogen ze zelfs in jouw buurt gaan wonen en werken…
   Het mooiste is ze mogen ook gaan stemmen en u mag er aan meebetalen!

   ht*ps://www.europa-nu.nl/id/vha4p0rx1qv1/wonen_in_de_europese_unie
   De Europese Unie heeft geregeld dat alle burgers in de EU die in een andere EU lidstaat werken het recht hebben om hier ook permanent te wonen. Dit brengt een aantal rechten met zich mee die burgers eerder nog niet hadden als ze in een andere EU lidstaat gingen werken.

   Belangrijke rechten zijn het recht op sociale zekerheid en het recht om te stemmen en verkozen te worden bij gemeenteraadsverkiezingen en Europese verkiezingen. Daarnaast kunnen burgers hun persoonlijke bezittingen meenememen zonder hier douanegelden over te hoeven betalen en is in belastingverdragen tussen EU lidstaten geregeld dat inkomen niet dubbel belast wordt.

   Om uw rechten te verdedigen en beter te kennen kunt u juridisch advies aanvragen bij de Wegwijzerdienst van de EU voor burgers of desnoods een klacht indienen bij EU dienst Solvit. Meer informatie over uw rechten en de uitzonderingen die gelden vindt u hier.

   1. Blitzkrieg

    Vrihedenkert : Het antwoord…
    #NEXIT

 14. Vrijedenkert

  Der Untergang des Abendlandes in woord en daad….

  De Europese volkeren zijn ziek, zwak en misselijk en na honderden en honderden jaren strijd o.a. om de Arabieren en daarna Ottomanen te verjagen uit Europa, de Inquisitie en Katholieke overheesing definitief de nek om te draaien, de Nazi’s en communisten te verslaan hebben we eindelijk democratie en rechtstaat, vrijheid van religie en meningsuiting maar worden we opnieuw door de machthebbers uitgeleverd aan de en overlopen door de sekte van de vrede…

  De Finnen hebben vanaf 1918 hun land met hand en tand verdedigd o.a. tegen de Sovjet-communisten maar dit gesubsidieerd dom ingestudeerd dansje gaat niemand beschermen!

 15. JFU

  Hier zijn de politici ontoerekeningsvatbaar…maar in Finland zijn ze helemaal van het padje af. Belachelijk!

 16. Ron

  Ongelofelijk.
  Dit filmpje gaat meerdere kanten op.
  Ten eerste wordt het slachtoffer niet serieus genomen.
  Ten tweede denken ze dat hier door dit soort volk gaat stoppen.
  Maar ten derde ze hebben ook dus eigenlijk wel door dat de daders en asielzoeker dus achterlijk zijn, want zo’n kinderlijk filmpje is dus nodig om dit volk te leren wat elk normaal weldenkend mens weet.
  Als dit dus op deze manier nodig is maken de Finnen wel duidelijk dat alles wat binnenkomt niet hoogopgeleiden zijn, maar het verstand van een primaat hebben.
  Althans zo zien ze het denk ik.

 17. rujoleki

  In Nederland heb je veel huichelaars die welkomsliederen zingen voor de asielparasieten. Hopelijk worden zij als eerste gepakt.

 18. Rud56

  Waar links bepaald overheerst de zwakzinnigheid met alle gevolgen van dien!

 19. Bolkestein

  Dat gaat net zo werken als die Zweedse “Verkracht me niet”-polsbandjes. Niet dus. Alsof die asieleisers Zweeds kunnen verstaan…

  1. Bolkestein

   De aanpak van Moermansk, die werkt wel. Wedden dat deze horde testoseronbommen de stad Moermansk voortaan zal mijden? Want zo’n oorwassing is erg leerzaam. Het is ook de enige taal die deze structureel niet-aanspreekbaren wèl verstaan.

   In Moermansk hebben Muzelmannen geprobeerd zich aan Russische vrouwen te vergrijpen. Toen kwamen de Russische mannen deze Muzelmannen de oren wassen.

   Het was echter hun pech dat in Moermansk niet de tolerantie van het Verlichte Europa heerst. De autochtonen maakten hen heel snel duidelijk waar ze zich bevonden: “Het spijt ons, maar Keulen ligt 2.500 km verder naar het zuiden.” Volgens commentatoren op de sociale netwerken probeerden ze te vluchten en zich te verstoppen, maar ze werden gevonden en door de inwoners van de stad “opgevoed”. Als er niet enorm veel politieagenten gekomen zouden zijn, dan was de situatie absoluut heel slecht voor ze afgelopen, vooral gezien de winterse kou in Moermansk.

   Het gevecht tussen de “vluchtelingen” en in de inwoners van stad Polar Zori vond echter niet plaats in de club “Gandvik”, maar op straat, waar zich voor zulke gasten plekken bevinden waarop men “als mannen onder elkaar kan praten”, bericht FlashNord.

   Het resultaat: 18 migranten in het ziekenhuis, 33 in de lokale gevangenis en een grote wens bij hen om zo snel mogelijk weer naar huis terug te kunnen keren. Officiële bevestigingen van het Openbaar Ministerie waren er niet, omdat die er blijkbaar geen zin in heeft om nog meer voeding te geven aan de door het Westen gevolgde koers van “het wilde Rusland”.

   h**ps://tinyurl.com/u7v7bx8

  2. Bolkestein

   Het gelijk van Hafid Bouazza

   Sonja Dahlmans, 21-05-2017

   ‘Zelfs Kafka kreeg dit niet verzonnen’

   De laatste tijd denk ik, al nieuws consumerend, vaak aan Hafid Bouazza. Hij schreef ooit: “De slag tussen het Westen en de islam gaat om de vrouw.” Nu denk ik beslist niet dat hij over paranormale gaven bezit, noch dat er een groot mysticus in hem schuilt (het idee alleen al zou hem doen gruwen), maar gelijk heeft hij wel gekregen. Het Westen waar de vrouwenemancipatie niet alleen gelukt leek, maar ook een aantal jaren geleden door velen zelfs als afgerond werd beschouwd, levert in rap tempo de verworven vrijheden weer in.

   Voor de vorm sputtert men nog wat tegen wanneer de vermeende vijand als redelijk ongevaarlijk wordt beschouwd, zoals Geen Stijl of Dumpert. Kwajongens die je ferm kunt toespreken op hun onfatsoenlijke taalgebruik. Van leer trekken tegen puberale uitlatingen op het internet als laatste stuiptrekkingen van de ooit zo standvastige en strijdbare vrouwenbeweging. Laten zien dat het je toch ernst is qua vrouwenrechten en gelijkheid, maar dan zonder er echte strijd voor te hoeven leveren en zonder de ware vijand te erkennen laat staan in de ogen te durven kijken.

   Rotherhamschandaal
   Met gestrekt been erin gaan tegen een denkbeeldige vijand die weliswaar soms smakeloze opmerkingen maakt, maar beslist niet de echte vijand van de vrouwenemancipatie is, noch daadwerkelijk de wens heeft vrijheden van vrouwen te willen inperken.

   Ik lees het nieuws en strijd dagelijks mijn hoofd te laten geloven wat mijn ogen zien. Massale aanrandingen of verkrachtingen in Europese landen als Duitsland, Zweden en het Rotherhamschandaal in het Verenigd Koninkrijk. Het gesprek met één van deze slachtoffers blijft mij voor altijd bij. Sharia in Engeland met desastreuse gevolgen voor de vrouwen die via een dergelijke ‘rechtbank’ hun zaak moeten bepleiten. Franse wijken waar vrouwen niet meer welkom zijn in de publieke ruimtes zoals cafés, restaurants, straten waar vrouwen niet meer gekleed durven gaan zoals zij dat zelf willen.

   Vrouwen die het huis niet meer uit durven uit angst voor straatterreur. Meiden die zonder begeleiding van een man of een groep vriendinnen niet meer na een bepaalde tijd ’s avonds uit durven te gaan. De lijst is inmiddels behoorlijk lang. Echte vrouwenonderdrukking, echte vrouwonvriendelijkheid en echte inperking van vrouwenrechten. Om over de veiligheid van vrouwen en meisjes nog maar te zwijgen in bepaalde steden of wijken. Blaming the victim (Keulen), was het wel duidelijk dat je ‘nee’ bedoelde (Zweden), kritiek op de kleding van de vrouw (Frankrijk).

   Hoofddoek bij politie
   Het antwoord van onze politieke, rechterlijke en politionele leiders is huiveringwekkend, als er al een antwoord komt. In Rotherham in Engeland keek men decennia lang weg uit angst voor racist uitgemaakt te worden. Honderden meisjes werden hiervoor geslachtofferd. In Zweden kon je van staatswegen een polsbandje krijgen op een muziekfestival om daarmee aan te geven dat je niet betast wilde worden. In het Zweeds natuurlijk, zodat duidelijk is dat Harold en Sven net zo gevaarlijk zijn als Khalid en Ahmed, want stigmatiseren mag niet.

   In Keulen kregen de dames het advies voortaan een armlengte afstand te houden. Het is nog veel kwalijker dat de burgemeester die deze uitspraak deed niet uit haarzelf begreep dat dit niet kon, maar pas na de reacties van het woedende publiek de betreffende uitspraak weer introk. In bepaalde wijken in Frankrijk, Denemarken en Zweden durft de politie de wijk niet eens in. Dat moet ook een veilig gevoel geven voor de vrouwen die daar wonen.

   In ons land overweegt het politiekorps Amsterdam vrouwen met een hoofddoek toe te laten, want zo redeneert men, dan krijgen we een ‘divers’ politiekorps. Los van het feit dat de politie neutraal dient te zijn is het een rare redenering. Wanneer een agente in spé zich namelijk niet bij die neutraliteit wil neerleggen hoe kan zij deze dan garanderen?

   Saudi-Arabië
   Twee jaar geleden kwam een rapport uit waaruit blijkt dat de hoofddoek, die wellicht de toekomstige agentes in onze hoofdstad zullen dragen, de beste voorspeller is voor moslimfundamentalisme. De Verenigde Naties gaven een zetel in de commissie voor vrouwenrechten aan Saudi-Arabië en schrapten de zetel voor Rusland. In Saudi-Arabië kun je als vrouw de doodstraf krijgen voor het hebben van illegale seks, seks buiten het huwelijk.

   Het land heeft ondanks zeer strenge regels en wetten een enorm hoog verkrachtingscijfer. Een vrouw die aangerand of verkracht is durft zelden aangifte daarvan te doen, omdat zij dan zelf risico loopt bestraft te worden. Amnesty International stond niet eens heel erg afwijzend tegenover deze benoeming, zo mochten wij via de media vernemen. Zelfs Kafka kreeg dit niet verzonnen.

   De bestraffingen, als die er al komen, geven ook geen reden tot grote vreugde of dragen bij aan een gevoel van grote veiligheid. Voor de online verkrachting, via een Facebook-livestream, van een vrouw in Zweden kregen de daders respectievelijk 28 en 6 maanden straf. De daders van de massale aanrandingen in Keulen zijn amper te identificeren en ontlopen derhalve veelal hun straf. De Franse politie noch het Élysée heeft een antwoord op de vraag hoe de verloren macht in bepaalde wijken terug te veroveren. Zo zijn er veel voorbeelden.

   ‘Nepnieuws’
   Het idee bij politici blijft toch dat wanneer mannen met een compleet ander beeld van hoe je om mag gaan met (ongelovige) vrouwen hier naartoe komen, zij zo blij zullen zijn hier te mogen wonen dat ze spontaan alles wat niet strookt met onze manier van leven aan de grens afgeven. Uiteraard is dit een spreekwoordelijke grens, want echte grenzen hebben wij in Europa niet meer zoals u weet.

   Wanneer het dan gruwelijk misgaat, zoals in de voorbeelden uit Duitsland en Zweden, willen journalisten er liever niet over schrijven. Haastig wordt gezocht naar een algemeen antwoord uit angst onder ogen te moeten zien dat er een niet te onderschatten probleem is dat dringend een oplossing verlangt. Nieuwssites die hier wel over berichten moeten weg of worden beticht nepnieuws te verspreiden door collega-journalisten.

   Wat gaat u doen?
   De hamvraag: –ik stel hem nog maar, nu het nog kan- ‘Wat gaat u doen?’, wordt amper gesteld. Handelingsverlegenheid, om nog maar een mooi eufemisme te gebruiken, onder professionals zoals in Rotherham, Derbyshire, en andere plaatsen in het Verenigd Koninkrijk. Politici die de urgentie maar niet lijken te willen zien zoals de Duitse regering die ‘Keulen’ in de doofpot wilde stoppen en de burgemeester ter plaatse die de gouden tip van de armlengte afstand aan haar stadgenotes gaf. Tien tegen één dat de burger dit wél doet en dat zou de vlam weleens in de pan kunnen doen slaan, precies zoals Bouazza reeds eerder voorspelde.

   Analyses van kenners, angst onder burgers, onplezierige feiten, alles wordt weggeredeneerd of bestempeld als racistisch of stigmatiserend. Men lijkt als verlamd te staan; afwachten, ondergaan, ontkennen, bagatelliseren. Kent u trouwens kardinaal Simonis nog? Juist. Precies. Die. ‘Wir haben es nicht gewusst.’

 20. FJ

  Hier in Nederland krijgen ze van Links in zo’n geval een schouderklopje en gratis yoga lessen.

  1. Fonz

   en een klein foeigesprekje

 21. loodklopper

  @Bolkenstein. U verwoord wat ik denk. Helemaal gelijk. En Blomkvist is een wegkijkende rat. Staattrol wordt betaald door de EUSSR.

 22. loodklopper

  Er zullen weer veel zure pittige kapsels langs de weg gaan staan die zingen “welkom in mijn land”
  66 aanhangers groene khmer adepten en leden vd de partij van de allochtonen. En Adolph Merkel zag dat het goed was. Macaroni met z’n gilf zwaait vrolijk mee. Sint Michel dankt de Heer en schrans Timmerfrans staat klaar met zoete thee en baklava. Betaald door de werkslaven. Bek houden en inschikken.

  1. Politiek Profeet

   Deugkneuzen zijn een gevaar voor de vrije westerse wereld.
   Na de revolutie de bekende deugkneuzen voor een volkstribunaal slepen…

 23. JeMoerigeHoeder

  Echt tijd om te emigreren uit het verrotte Europa, wel met een zak geld natuurlijk en niet als een pauperzoeker.

 24. Shadow1100

  Wha wha wha, daar hebben die testoseronbommen (quote Wilders) niet van terug! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah

 25. Fonz

  Verkrachters moet je gewoon serieus in elkaar trappen het liefst met een end staal, wat nou een video!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.