coronavirus verpleging

Paniek neemt toe in Italië! 475(!) doden in één dag, 4207 nieuwe besmettingen!

Geen categoriemrt 18 2020, 21:00
Italië gaat op dit moment door één van haar grootste nachtmerries, waar het dodenaantal gisteren nog in de 300 lag doorbreekt het nu bijna de grens van 500. Verreweg de meeste doden zijn gevallen in Lombardije, waar de lokale autoriteiten nogmaals oproepen dat mensen echt thuis moeten blijven anders worden er nog striktere maatregelen genomen.
https://twitter.com/coronawatch_eu/status/1240328411924619264?ref_src=twsrc%5Etfw
Dit is opnieuw een record voor Italië qua dodenaantallen op één dag. Zelfs China had op haar piek - afgaande op de cijfers die we wél weten - niet zo'n hoog dodenaantal.
In Italië lijken ze radeloos, autoriteiten hebben al een complete lockdown ingesteld. Verbetering lijkt voorlopig nog niet in zicht.
Autoriteiten willen nu nog meer maatregelen nemen om mensen binnen te houden, zelfs het sporten in je eigen tuin overwegen ze nu.
In Lombardije sprak een treurende gouverneur die het afschuwelijk vindt dat het nodig is dat gepensioneerde dokters en zorgpersoneel volle bak meehelpen in het helpen van besmette gevallen. Met man en macht probeert men van alles te doen om de crisis op te lossen, maar Italië lijkt stuurloos.
Voor nu lijkt er nog steeds geen verbetering in te zitten, en het is maar afwachten wat de cijfers van komende dagen zullen zijn.
Wat een verschrikking.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten