EWX1qXeXYAAolCi

Knettergek D66 huilt: 'CO2 en stikstof gaan niet weg door de coronacrisis'

Geen categorieapr 25 2020, 10:06
Dat D66 wil dat alle ouderen zo snel mogelijk doodgaan wisten we al langer, maar blijkbaar wil de partij dat we állemaal euthanasie plegen. Hoe anders te verklaren dat de partij op Twitter laat weten het vreselijk te vinden dat CO2 en stikstof niet "weggaan" door de coronacrisis?
Jawel, de foppartij schrijft het echt op Twitter. "CO2 en stikstof gaan niet weg door de coronacrisis. Laten we ook vooruitkijken. Met deze plannen halen we de klimaatdoelen van Urgenda en verminderen we de stikstofuitstoot: natuur beschermen, boeren helpen met omslag naar duurzame landbouw, 25% minder CO2 in de lucht."
https://twitter.com/D66/status/1253712625093009408
We moeten hópen dat stikstof en CO2 niet verdwijnen door de coronacrisis. Als dat wel zo is gaan we namelijk allemaal dood. Al die bomen en planten waar D66'ers het steeds over hebben zullen zonder CO2 meteen verwelken. Via fotosynthese gebruiken zij CO2 namelijk om zichzelf te voeden. En jawel, tijdens dat proces komt er O2 vrij (zuurstof!) wat door ons mensen weer gebruikt wordt om adem te kunnen halen en dus in leven te blijven.
Ja, dat is even een heel Jip en Janneke soort van uitleg, maar blijkbaar is dat nodig in tijden waarin D66 onderdeel uitmaakt van de regeringscoalitie.
Deze partij is totaal geschift... en ook nog eens levensgevaarlijk.
Omdat de gezondheid van ónze lezers ons wél kan bommen hebben wij gepartnerd met Stil.nl om u in staat te stellen om — ondanks de zogenaamde schaarste waar minister Hugo de Jonge het deze week over had — tóch beschermende mondkapjes aan te kunnen schaffen. Overal adviseren overheden burgers om mondkapjes te dragen. In België, Amerika en Duitsland, bijvoorbeeld. In veel andere landen is het dragen ervan zelfs verplicht (Oostenrijk, Turkije). Volgens De Jonge is er een “schaarste,” maar die is er alleen als je je afhankelijk opstelt van onze luie regering. Als je op onze eigen ondernemers vertrouwt zijn er juist wél genoeg mogelijkheden. Via Stil.nl kun je voor 29,95 euro 20 beschermende mondkapjes kopen. Voor 39,95 euro heb je zelfs 10 KN95-mondkapjes. Want ja, ze werken volgens steeds meer experts wel degelijk. Ze vertragen de verspreiding van het virus waarschijnlijk én verminderen mogelijkerwijs zelfs de ernst van de besmetting. Daarom zeg ik: doen!
Volg mij op Twitter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten