Tssss! Jokkende Chinezen verhogen het officiële corona-dodental in Wuhan ineens met duizend mensen

Dat de Chinezen al maanden verkeerde, veel te lage, cijfers hebben doorgegeven over het aantal mensen dat in het land is overleden aan corona, dat staat zo onderhand wel vast. Vandaag kwam dan een eerste correctie: ‘ineens’ is het dodental maar liegst 45% hoger. Meer dan duizend overledenen in één klap toegevoegd aan het officiële dodencijfer.

In de categorie de aarde is rond, het gras is groen, Peter R. de Vries zit vanavond aan tafel in een talkshow en water is nat: communistische overheden liegen dat ze barsten. Wie de geschiedenis heeft bestudeerd of bijvoorbeeld op Canvas de aangrijpende serie Chernobyl kijkt, weet dat natuurlijk al. Maar nu ook voor de huis-, tuin- en keukenleninisten die Nederland telt: communisme is de minst eerlijke staatsvorm die er bestaat. Het leidt altijd tot de mensen met de zwartste harten op de hoogste posities. En tot ongelofelijke hoeveelheden propaganda, leugens en onderdrukking van informatie.

We zien het nu ook weer met het coronavirus. China heeft de situatie in ’s wereld eerste corona-brandhaard Wuhan maandenlang veel te rooskleurig voorgesteld. En nu de hele wereld bij bosjes sterft aan ziekte, komt dan de correctie. En wát voor één: ineens blijken er maar liefst 45% méér mensen te zijn overleden aan het dodelijke virus. Goh:

“De Chinese stad Wuhan, waar eind vorig jaar het coronavirus voor het eerst opdook, heeft het aantal mensen dat is gestorven door het longvirus flink naar boven bijgesteld. Volgens de officiële cijfers zijn er in de stad 3869 mensen omgekomen. Dat zijn er 1290 meer dan eerst naar buiten werd gebracht.

Volgens China is het dodental in de stad plotseling met 45 procent gestegen omdat mensen die thuis stierven niet allemaal werden meegeteld en overlijdensverklaringen vertraagd waren. Volgens BBC-correspondent Robin Brant draagt het bericht ‘alleen maar bij aan het wantrouwen over de Chinese informatie’.”

Zo zeg. Wie had dát nou verwacht? Oh ja: iedereen die niet in complete denial is over de uiterst perfide wijze waarop totalitaire rotlanden omgaan met essentiële informatie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. B. Pascal

  Het virus is in september vorig jaar ontsnapt. De uitbraak is een maand later, de barsten in het leugen apparaat nog een maand later. Het is mij een wonder, een nood ziekenhuis bouwen zonder voorbereiding in 2 weken, dat kan niet. Dus begin december is men begonnen met de voorbereidingen voor het nood ziekenhuis in Huwan.

  Dus eenvoudig berekend, de telingen in China komen van na januari. In de ziekenhuizen op de IC hebben ze alleen geteld. Nu 3500 doden, de doden buiten de IC niet. Zoals het RIVM zelf zeg mag je dat met 6x vergroten, dus in de ziekenhuizen zijn er in China 18500 mensen gestorven.

  Buiten de ziekenhuis is de factor keer 4. Hou er rekening mee dat er in China 75000 doden zijn gevallen, tot nu toe. Wanneer de VS hoopt onder de 100.000 uit te komen, mag je in China het dubbele aanhouden. Immers alleen al Nederland houdt rekening met 52.000 doden over de volle uitbraak.

  Kind kan de was doen, een leek als ik weet meer dan de wetenschap blijkbaar.

  1. hans-e-pans

   De inflatiecorrectie zal wel toegepast zijn.

 2. JochemX

  Komen we meteen bij de WHO. Die organisatie had toch meteen zonder Chinees telraam kunnen weten dat de getallen niet kloppen, nee ze gingen die getallen officieel doorbrieven. Er zijn ook andere schattingen voorhanden, niet schrikken, maar iets in de orde van een miljoen plus.

 3. 75

  Is dat niet het zelfde wat we hier in Nederland doen, ook hier worden mensen die niet getest zijn niet geteld.

  1. Seneca

   @75
   mensen die niet getest zijn, worden beschouwd als zijnde gestorven aan de gevolgen van de Chinese griep.

  2. JochemX

   Maar over onze getallen is een zekere openheid. In China verdwenen meteen rapporterende artsen.

 4. lotje

  Waarschijnlijk omdat Trump geen geld meer geeft aan die criminele organisatie? En die zwarte schreeuwer van de WHO. De grootste crimineel.

 5. rexm

  Laat de echte cijfers van Nederland maar eens bovenwater komen, dat is veel belangrijker, huis artsen zouden daar toch voor zorgen.
  Bejaarden in de zorghuizen worden niet meegeteld.
  Wel de cijfers vergelijken met China, Italie en Spanje, ja dan hebben we lage cijfers.
  Firma list en bedrog is weer bezig met volksverlakkerij.
  Stem PVV.

 6. Antiglobalist

  Net als het CBS hier. Manipulatie door van statistieken.

 7. Boudewijn Hummelinck

  Die duizend doden zijn wel een laag getal vergeleken bij de massale sterfte die, mede tengevolge van het rampzalige optreden van Trump, in de V.S. plaatsvinden.

  Het lijkt me zinniger daar de verontwaardiging op te richten.

  1. Peetjoh

   Oh ja natuurlijk Amerika. Het kwam uit China duppie. Dus richten we op China. Iets wat jou linkse muizenbrein nooit zal begrijpen. Ik ben er ook voor om voortaan testen te doen op jou soort mensen. Mensen die er niet toe doen en enkel en alleen voedsel kosten zonder ooit wat te betekenen.

   1. Boudewijn Hummelinck

    Sterke inhoudelijke reactie weer, Peetjoh.

    1. Peetjoh

     Nee continue over Amerika beginnen is sterk pfff. Man hou eens op met je frustraties. Je leeft in Nederland wtf boeid jou Trump.

  2. Antiglobalist

   Alsof China betrouwbaar is. Tss.

 8. harte385

  Het is helaas zo jammer dat alleen de verkeerde mensen dood gaan

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.