Welke deugers willen Griekse migrantkinderen hier opvangen? De usual suspects: Job Cohen, Ed Nijpels, Dries van Agt…

Gisteren deden 76 politiek correcten een ‘Oproep aan het kabinet” om een deel van de groep van 2.500 kinderen die vermeend ‘zonder familie vastzitten in overvolle vluchtelingenkampen” naar ons land te halen. Men roept op om solidair te zijn met Griekenland. Het kabinet heeft laten weten dat Nederland niet meedoet aan de opvang van deze kinderen, maar wel financiële hulp biedt in Griekenland.

Is dat een wijze beslissing? Naar mijn mening wel. De ervaring leert dat kinderen worden vooruitgestuurd en dat ouderen daarna ook komen. Het is een bekende tactiek om kinderen vooruit te zenden om empathie op te wekken. Wij westerlingen denken dan al gauw “wij zijn zo rijk en zij zo arm”. Je ziet dat ook bij bedelaars op straat, dat ze hun kinderen inzetten om geld op te halen.

In de ‘groep van 76 deugers’ valt op dat het allen elitairen zijn, het establishment ten voeten uit. Er zit werkelijk geen enkele ‘gewone Nederlander” bij! Wat vertelt ons dit? Het is naar mijn smaak heel illustratief. Ik tel 60% directeuren, 20% hoogleraren en 20% politici van PvdA, D66 en CDA. Het zijn de ‘usual suspects’, deugers, die meteen te herkennen zijn. Ik noem er slechts een paar: ‘de boel bijeen houder’ Job Cohen, klimaatfanaat Ed Nijpels, vermeend anti-semiet Andries van Agt, huilebalk en touwtje door de brievenbus trekker Jan Terlouw, ultrafeministe en mannenhater Hedy d’Ancona , antiroyalist Laurens Jan Brinkman, ontwikkelingsgeld over de balk smijter Jan Pronk, Obamagek Bert Koenders, om eens een paar kanjers te noemen die ons land aan zo’n geweldige reputatie hebben geholpen….

Deze lieden verkeren in de bovenste salarisschalen van 150.000 euro en hoger, gaande naar royaal boven 1 miljoen euro. Daarnaast hebben een 30-tal religieuze genootschappen de oproep ondertekend die het met een wat mindere gage moeten doen. Wat was het dan geen mooi gebaar geweest als die 76 deugers hadden kunnen zeggen “kabinet, wij hebben zelf ook de portemonnee getrokken voor 10.000 euro ieder van ons zodat we 760.000 euro hebben opgehaald en beschikbaar stellen voor de kinderen!” Maar oh nee, daar komen ze zelf niet op. Ze blijven halsstarrig bovenop hun eigen pot met gouden dukaten zitten en hun knip blijft potdicht. Aan hun portemonnee geen polonaise!

Wel willen ze de Nederlandse belastingbetaler voor de kosten laten opdraaien. Het is immers gemakkelijk om Sinterklaas te spelen van andermans belastinggeld en dan een vroom gezicht erbij te trekken. Het is het bekende syndroom van “links lullen, rechts vullen”. Vooral de PvdA is daar in de naaste historie erg sterk in geweest. Je kunt daar een hele bibliotheek mee vullen, zulke krachtige voorbeelden zijn daarover. En als je dan aan die 76 deugers zou vragen: “joh, wat fijn dat je zo begaan bent met het lot van die kinderen, neem er eens één in huis”, dan is het antwoord “oh, néééé, not in my backyard!!!”. Het doet me denken aan de vraag aan PvdAer Ahmed Aboutaleb: “heeft u zelf wel eens overwogen een vluchteling in huis te nemen?” Dat had hij wel, maar toch maar niet gedaan.

Het is natuurlijk zo gemakkelijk om wat geld te storten als je veel van dat goedje hebt. In mijn “Onbehagen bij de elite” was telkens hetzelfde liedje: met een vroom gezicht de morele Piet uithangen maar als het echt op daden aankomt geeft men niet thuis en zoekt men naar uitvluchten, het komt niet goed uit en zo. Het is zo gemakkelijk om je naam gratis in zo’n advertentie te plaatsen, zo goedkoop…

Het moment van de Oproep aan het kabinet is natuurlijk buitengewoon slecht gekozen. We worden momenteel opgeschrikt door een tsunami wandaden, criminaliteit door illegale ‘asielzoekers’, tuig van de richel. Weg ermee! We zijn met zat! Bovendien beginnen we ons dankzij Corona ervan bewust te worden dat een euro slechts één maal kan worden uitgegeven. Heel langzaam begint dat te dagen. Antropoloog dr. Jan van de Beek heeft uitgerekend dat een gemiddeld allochtoon gezin de Nederlandse samenleving 250.000 euro kost over de gehele looptijd. Kabinet-Rutte 2 heeft 535.000 asielzoekers (merendeel gelukzoekers waar Nederland niets aan heeft) binnengelaten uit empathie. Reken maar uit.

Overigens mochten we van het Centraal Planbureau bij monde van voormalig directeur Laura van Geest, thans directeur van AFM, de kosten van een asielzoeker niet weten, want dat was volgens haar “immoreel en ethisch niet verantwoord”. Nederlandse belastingbetalers mocht niet weten wat ondemocratisch binnengehaalde asielzoekers hen kost. Veel zotter kan het toch niet worden. Ga er maar van uit dat deze kinderen (allen voorzien van een gsm, prima doorvoed en goed in de kleren) nooit meer uit ons land zouden vertrekken. Duitsland heeft toegezegd kinderen in een fors aantal op te vangen. Deze ondemocratische maatregel gaat de Duitse belastingbetaler flink geld kosten. Oud-Bundesbank directeer Dr. Thilo Sarrazin zegt dat asielzoekers Duitsland 23,5 miljard per jaar kost. Danke schön! Wir schaffen das!

Last but not least: Nederland is mud en mud vol. Corona houdt van dichtbevolkte gebieden. Emeritus hoogleraar demografie Jan Latten smeekt al jaren om een bevolkingspolitiek. Bovendien gaat een goed milieubeleid niet samen met overbevolking. Daarom doe ik een oproep namens een belangrijk deel van de Nederlandse bevolking.

OROEP AAN HET KABINET

Kabinet toon solidariteit met de Nederlandse bevolking

Wij zijn het decennialange visieloze hapsnap beleid inzake immigratie, de immense criminaliteit, de verloedering en tribaliteit die overmatige immigratie met zich meebrengt, meer dan beu.

WIJ ROEPEN HET KABINET OP OM:

 • een bevolkingspolitiek te voeren
 • immigratie aan banden te leggen
 • criminaliteit krachtiger te bedwingen

en bovendien ben ik van mening dat Nederland de Europese Unie dient te verlaten.

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. inert

  “De Heilige Wet der deugers”
  Vreemdelingen, illegalen, negroïden en moslims FIRST !

 2. Bertus bumperding

  Nu is het wachten op de aandoenlijke die dit linkse gedachtengoed met hand en tand te verdedigen .
  Uiteraard zal ik voor hem al even Frits corrigeren met zijn oroep.
  Scheelt de taalnazi weer aanzienlijk typwerk .

 3. Bertus bumperding

  Voor de rest een duidelijk stukje .
  +++++ Frits .

 4. inert

  Rutte3 is geformeerd uit `linkse’ deugpartijen, welke het electoraat zélf verkozen heeft en ambieerde!
  Volgens de wet van`murphy’ en eventueel voortschrijdend inzicht, zou het onmogelijk moeten zijn dat de kiezers deze vette fout herhalen!
  We zullen volgend jaar, naar ik hoop de omslag meemaken!

 5. Kretoloog

  Migrantenkinderen: ja, ja, waar hebben we dat meer gehoord?

  Opvallend is dat meer dan 90% jongens betreft. En nog een leuke: het aantal volwassenen onder deze ‘kinderen’ is verbazingwekkend hoog.

  1. perry

   kretoloog:
   “volwassen kinderen”
   haha, deze vreemdelingen zijn de nieuwe lichting, luie ongeschoolde criminele arbeidsreserve.
   Geïmporteerd om de Nederlandse vergrijzing op te vangen!

 6. Peetjoh

  Griekse migranten kinderen?. Bedoelen ze daar het IS duivelsgebroed mee. Wat momenteel in Griekenland zit. Mooi in de zee gooien voorkomen is beter dan genezen.

 7. perry

  Licht verstandelijk gehandicapten, autistische kinderen krijgen een “rugzakje” en moeten op regulaire scholen “overleven” tussen de norm kinderen!
  Vreemde en moedwillig in de steekgelaten kinderen worden met duizenden geïmporteerd en gepamperd, om op een later moment via gezinshereniging, lang en gelukkig inclusief uitkering-huisvesting-kostenloze zorgverzekering, in Nederland te leven!

 8. Cootje

  Het avondvullende programma op ned1 op de dinsdag avond moet blijven voorzien van zijn acteurs , en om ze ingewerkt te krijgen moet je ze jong halen , laten intrigeren in wijken waar ze de zelfde taal spreken en de rest komt van zelf . Is alleen jammer dat je er meer heb dan 76 van die mafkezen , ze hebben wel de leeftijd voor het gevaar van Corona dus ze zullen wel niet meer buiten komen

 9. fusilier

  Dries van Agt probeert wat goeds te doen,wat hij in 1976 fout gedaan heeft. Zal wel iets te maken hebben met zijn geweten.

 10. Heinz

  Waarom de foto erbij van Dries van Agt ? Lijkt Baudet wel met zijn handjes.

  1. Bertus bumperding

   En ja hoor .
   De aandoenlijke is weer bij kennis en laat weer inhoudelijk van zich horen.

  2. Balkebrij

   @heinz vanuit de HAT eenheid in Baarn ,is er lekker vroeg bij en gaat weer vol aan de bak met reageren op dds.
   @heinz is erg visueel ingesteld en de foto van de kop van het artikel raakt en direct ,en moet en zal er iets over schrijven.
   @heinz kijkt nog een wrijft in zijn oogjes en ziet Thierry …en dan weer Dries Thierry Dries Thierry.
   @heinz is nog een beetje stoned van gisteravond en ooh oeps op de plaats reactie gedrukt.
   @heinz schaamt zich ergens een klein beetje van zijn reactie ,ach dat maakt niet….ooh shit @heinz heeft zijn wekker niet gezet en dacht dat t al zaterdag was hij is te laat voor zijn werkjes op de sociale werkplaats…oeps

 11. Sleipnir

  Goed stuk maar ik ben bang dat het tegen dovemans oren is gericht, de deugelite leeft in hun eigen bubbel, smerig volk is het meer niet.

  Stem PVV of FvD.

 12. Ben-NIET-Groen-L

  Woedende Asiel Rant met wat Wilders Dingen (tweets opzoeken) erbij. En natuurlijk dat grapje over gratis wasmachines. Maar dan niet zo hysterisch opschrijven als DDS en rechterarm.nl maar gewoon hoofdschuddend. Want als Nederlandse #blijfthuis boosmensen, die zich al drie weken voorbeeldig gedragen en hun bedrijf naar de klote zien gaan en vervolgens AZC’s of IND-kantoren iets aan gaan doen dan hebben wij het weer gedaan. Wel ff vermelden dat de partner van Rob Jetten bij de IND werkt. En dan daaronder die tweet van die advocaat die het ook niet weet. Dan hebben we het wel. En gewoon weer “omvolking” als zesde tag, zodat-ie niet onderaan topic zichtbaar is, maar wel gewoon werkt. Klotezooi.

 13. Vit

  Ze nemen ze zelf in huis neem ik aan of gaat dat te ver.

 14. Vit

  Ik mag hopen dat in moslim landen in deze tijd de ogen open gaan dat de natuur geen onderscheid kent en bedachte goden zoals Allah daar geen invloed op hebben, wellicht toch een lichtpuntje.

 15. Kees

  De linkse onderbuik laat weer van zich horen. Als ze er zelf een in huis namen, dan kregen ze van mij respect, maar dit is weer alleen voor de linkse buhne.

 16. ikweetwatikwil

  Mee eens Frits Bosch

 17. plakband

  Dat is weer uitgesproken Links.
  Iets vinden dat vooral anderen moeten doen en betalen

 18. plakband

  Wat een deugleugen.
  Er zijn helemaal geen Griekse migrantenkinderen.

  Wel zijn er hordes Libiërs, Marokkanen, Ghanezen, Eritreërs, en ga zo maar door die gewetenloos hun kleine kinderen in de steek laten om er later via gezinshereniging beter van te worden.

  En deze walgelijke ouders moeten worden geholpen. Je lijkt eel gek.

  Stem de zg ‘deugers’ weg zodra het kan.
  Stem PVV of FvD en Nexit voor het te laat is.
  Over maximaal 12 jaar verlaat Polen als eerste Oostblokland de EU.
  Nettobetaler willen ze niet worden.
  De Polen zijn niet gek.

 19. Brenda Welsh

  Ik heb ergeen problemen mee om voor de opvang van deze kinderen op te brengen. Ik zou niet willen ruilen en het geld ligt toch maar te verstoffen. Er zal toch een oplossing moeten komen. De Grieken kun je er niet mee laten zitten. Praktisch denken heet dat.

  1. Balkebrij

   @brendawelsh vanuit de FPA in Den Dolder heeft haar 1e poetsronde gehad in de keuken en is blij en voldaan.
   @brenda mag na @alfredje die een beetje scheef zit op zijn stoel ,ook even reageren.
   @Brenda mag vaak na @alfredje op de huiscomputer en leest ook op dds .
   @brenda heeft sinds een poosje ook een Nick ,@alfredje heeft haar geholpen daarmee.
   @brenda haar moedergevoelens komen naar boven bij het lezen van het artikeltje over Griekenland vluchtelingen enzo.
   @brenda is boos op zichzelf ,want door haar gedrag is ze de voogdij kwijtgeraakt over haar kinderen en wil de wereld nu verbeteren en vind dat we alle mensjes maar moeten opvangen in Nederland.
   @brenda hoort het vertrouwde gerammel van het medicatie bakje en de stem van haar begeleider ,kom Brenda even een pilletje met water en dan mag je weer op dds.

  2. blank

   Nou Brenda,je mag kiezen hoor. Wie neem jij in huis? Zo te horen ben je enthousiasme. Neem er maar 5. Tip,verbergen van je waardevolle spullen. Keukenkast dicht daar liggen messen. Succes Brenda,en geen steun of subsidie aanvragen he.

 20. Alfred Bentinck

  We kunnen in elk geval concluderen dat Frits Bosch liever niet wil deugen.

  Die indruk bestond reeds.

  1. Balkebrij

   @alfredje is teleurgesteld in Frits Bosch dat hij niet deugt.
   @alfredje piekert waarom kan hij dat niet leren net als ik van mijn psychiaters hier in de AFP in De

   1. Alfred Bentinck

    “net als ik van mijn psychiaters hier in de AFP”

    We hebben met Balkebrij dus met een psychiatrische patiënt te maken.

    1. Balkebrij

     @alfredje is boos dat nu iedereen weet hier op dds dat hij woont in de AFP in Den Dolder.
     @alfredje probeert tevergeefs de dingetjes om te draaien zodat het lijkt dat zijn idool en beste vriend(in zijn beleving) juist in de long Stay zit.
     @alfredje geeft niks ,je hoeft je niet te schamen ,we nemen je zoals je bent(trouwens je begeleider wel weer letterlijk dat dan weer wel)

  2. Bertus bumperding

   Jahaa jij ziet ze natuurlijk maar wat graag hierheen komen .
   Vooral de kleine jongetjes .
   Maar je moet nog even wachten tot de scholen weer open zijn achterlijke debiel.

 21. tata

  Hopelijk houdt het kabinet de poot stijf.

 22. Bes Tolen

  76 verwende lummels, die in de politiek het klaar speelden nooit enige verantwoording te hoeven af te leggen omdat hun politieke partij er van overtuigd was dat deze partij door hen op zetelwinst kon rekenen dan wel behoud van de machtspositie. Basis indoctrinatie van dom volk vanaf hun geboorte. Gelovend in de meest denkbare onwaarschijnlijke voorspiegelingen in een geestesklimaat van hebzuchtige gemakzucht gelardeerd met totalitaire onderwerping van alles wat zich in alle redelijkheid daar tegen verzette.

  1. Annie Klavan

   Dat is weer een typisch staaltje van een op hoge poten uitgeplemd melodramatisch relaas van een –onder meer als het resultaat van het onophoudelijke gezuig en geïnsinueer van de alternatieve media– moreel afgestompte amateur-psycholoog, die jaren geleden al opgehouden is met het zich onbevooroordeeld inlezen in de materie.

   1. weer woord

    Een hoop geschreven maar alsnog niks gezegd, welk punt wil je nou eigenlijk bewijzen?
    En hoeveel heb jij er in huis genomen wilde weldoener?

 23. blank

  Laat de suspects lekker in noord Afrika gaan huisvesten. Kunnen ze met hun centen daar de boel opbouwen. Hou toch op,niemand neemt zo’n vluchteling in huis. Wie deed dat wel,ja hoor één FVD raadslid Annabel Naninga. Links is zo vals als hun agenda.

 24. Politiek Profeet

  Laat al die linkse deugkneuzen nu eens 2 van die azwielies opvangen, geheel op eigen kosten…lekker deugend zijn….kom op wie meld zich als eerste aan?

 25. Bes Tolen

  Fusiller. U maakt niet duidelijk wat u bedoelt. Zelf vond ik Van Agt heel slecht voor Nederland. Meer een oudbakken theoloog wat er naar leidde dat Nederland slecht bestuurd werd. Iemand meer als van de RKSP, totalitaire fascistoïde voorganger van de KVP. Deze noot: het dagblad De Telegraaf werd in die dagen wat politiek nieuws betreft gedomineerd door een al te emotionele partijganger (jong overleden) van Van Agt. Daar lieten ook liberalen (VVD) zich door opjutten. Op weg dus naar het catastrofale kabinet kabinet van Agt Wiegel (1977-1981) en evenzo het kabinet Van Agt Den Uijl resp. Van Agt Terlouw (1981-1982).

  Gesteld moet worden, dat die hele christelijke inbreng en met name vanaf tijdperk Van Agt alleen maar problemen heeft opgeroepen. Daar zitten we anno 2020 met de coronaviruscrisis mee. Waarom altijd diverse maatregelen, die de immigratie bevorderen? Coronaviruscrisis en een overvol land met bevolkingsgroepen, die elkaar slecht liggen, gaan slecht samen. Op de nieuwe bevolkingsgroepen wordt ook de economie en alles meer afgestemd. Zo worden we steeds achterlijker. Dat is zeker in hoge mate de schuld van het christendom zonder werkelijkheidsbesef. Zie ook wat in andere landen in West Europa gebeurt.

 26. RvdBe

  Een seniele CDA’er, een opgegraven VVD lijk en een wereldvreemde thee slurpende PVDAer.
  Denk niet dat we daar serieus naar moeten luisteren.

 27. P. Puk

  Die van Agt is een walgelijke anti-semiet en een moordenaar van treinkapers.
  Heel z’n kop getuigt alleen maar van pure haat.

 28. Adriaanv

  Ik zou zeggen.. eerst in hun huis als gast.
  Anders je mond houden..

 29. Bes Tolen

  Die 150 miljard euro in vier jaar zijn wat de asielers er bij kosten maar dat zijn nog niet eens alle kosten. Kerkelijke lui weten wel van aanpakken. Zij zijn op zoek naar jonge mooie vrouwen met grote tieten. Echt de praktijk? Mij werden wat voorbeelden genoemd. Velen dachten altijd, dat je je voor zo iets als vrouw wel helemaal voor moest schamen; voor grote tieten want dat lokte zonde uit. Dus was zo’n vrouw al min of meer verwerpelijk, toch? De christelijke opvoeding van vroeger. Mooie tijd vroeger, die van abortus en onanie als zonde. Jammer, dat die vreemdelingen dat niet hoeven mee te maken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.