Advies richting overheid aangepast door idioot pleidooi Linda Duits: ‘discriminatie van singles door ‘geen seks-maatregel’, want seks is mensenrecht!’

Soa Aids Nederland heeft hun advies richting de overheid aangepast, mede door het volkomen belachelijke pleidooi van Parool-columniste Linda Duits (die ja). Lekker met wat symboolpolitiek meeliften op de gratis publiciteit die de aandachtsgeile Duits met haar flut stuk heeft gegenereerd.

Je zit thuis, wilt graag aandacht en doet graag moreel verheven. Het liefst nog door middel van een veilig onderwerp, gepaard met iets van gelijkheid, mensenrechten of klimaat. Nou, Linda Duits gooide blind een paar dartpijlen op het deugbord en kwam met het volgende idee: ‘Als single worden mijn mensenrechten geschonden, doordat de anderhalve meter-regel mij het recht op seks ontneemt.’ Ja, echt.

Alles wordt uit de kast gehaald, tot het ‘knuffelstofje’ oxytocine aan toe! Als single de benen even bij elkaar houden, zodat Nederland straks niet wéér twee maand op slot zit, is te moeilijk. En in plaats van je dildo-arsenaal eens uit te breiden én uitgebreid gaan zitten testen (uitgelezen kans zo tijdens corona), gaat Linda liever mekkeren over geschonden mensenrechten. Weet single Nederland ook eens hoe half Afrika zich al eeuwen voelt.

Maar nu komt dus nog het meest achterlijke aan dit hele verhaal: Soa Aids Nederland past door haar het advies aan. Symboolpolitiek van de bovenste plank, maar Linda is happy (want aandacht). Want haar pleidooi voor “een bijgesteld advies, gericht op risicoreductie” is precies wat ze kreeg: ‘trek je maar af voor de webcam, op afstand en tegenover elkaar mag ook.’

Linda Duits is nu dus blij dat de overheid het advies krijgt om te benoemen dat webcamseks en tegenover elkaar staan masturberen mag. Wát een overwinnen voor de mensenrechten, chapeau. En hey, telefoonseks zou ook nog kunnen! Nou ja zeg, nu draag ik zelfs m’n steentje bij aan het creëren van die mooiere wereld. En ik zeg je eerlijk, het is niet makkelijk om altijd zo te moeten strijden voor m’n mensenrechten. Hoe houdt ze het vol?!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Douwe

  Nu kan ik gelukkig gewoon nog seks hebben met 1,5 meter afstand :). Maar als rechten kunnen worden afgepakt te pas en te onpas (crisis of niet) zijn het geen rechten maar dan heb je toestemmingen. Rechten zijn onvoorwaardelijk.

 2. CLoVis

  Miljoenen mensen zijn de dupe
  van de ‘intelligente’ lockdown;
  maar uitgerekend zij is zielig…

 3. Bullshit16

  Ach ja dat soord volk moet blijven kunnen neuken na als dat kan dan kan de sportschool en de kapper ook wel weer open

  1. Alfred Bentinck

   “dat soord volk moet blijven kunnen neuken na als dat kan“

   Het blijft leuk.

   1. Maks

    Alfred Fallus Bentinck?

 4. Jack Flash

  “Weet single Nederland ook eens hoe Afrika zich al eeuwen voelt”
  Als er ergens erop los geneukt wordt is het daar wel.

  1. Brenda Welsh

   Daar wist de missie alles van. De inboorling het geloof bijbrengen. Daarom raad ik de Afrikaan aan hier naar toe te komen om de oude missionaris te bezoeken.

   1. Jack Flash

    Goh wat weet jij dat zo goed.
    Toevallig ook pater?

 5. Vrijedenkert

  Madam Linda Duits moet niet gaan zeuren over anderhalf meter, ze kan er gewoon een stok instoppen!

 6. crimson1960

  Ik heb nieuws voor je. Van elke Nederlander wordt zijn recht ontnomen. Wat een kneuzen kut, pretgleuf.

 7. Steven Opti

  Rooie linkse Wout is overal op tegen. Doe ons allen een plezier en ga zo snel mogrlijk weg. Please

 8. fisufisu

  S*x is dood, het is koud en kil, de liefde bedrijven daar hoor je dit soort vrouwen dan weer niet over….typisch?!

 9. perry

  “want seks is mensenrecht!”
  Wat is het probleem?
  De s*ks-toy industrie draait op volle toeren, voor elk wat wils!

 10. inert

  Ze moet écht eens proberen te fietsen zonder zadel, en de zadelpen instellen op voorkeur diepte!
  Als iemand erg hitsig is, voldoet het aan alle wensen, hardheid, gladheid!

 11. Rosasolis

  Waarom is Linda Duits singel? Waarom gaat ze niet naar een dating site om een man,
  (of vrouw) te lokken? Misschien kan ze via een site een knuffel man of vrouw vinden. Al die dating / seks sites gaan gewoon door, ongeacht de corona… Waarom vind ze niets anders nuttig met haar tijd te doen, dan rond de hangen en zeuren over haar gebrek aan seks wegens de corona maatregelen? Linda moet blij zijn dat zij niet nu zwanger is
  geworden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.