Denk-soap aflevering 3: Farid Azarkan komt met persoonlijke boodschap: ‘Er is niemand die jou steunt Öztürk, je staat er alleen voor’

Wat een script, de nieuwe soap van Denk is nu al beter dan iedere serie op Netflix. En omdat men zich toch al zo verveelt in deze lockdown-periode besloot Denk om vandaag maar liefst 3 afleveringen van hun nieuwe drama serie online te gooien. Nadat Öztürk in de ochtend even mocht proeven van het uitvoeren van een stalinistische zuivering was het daarna de beurt aan Kuzu. Als dagsluiting komt Azarkan met een nog fermere boodschap: er is eigenlijk niemand die Öztürk steunt.Wat zal er de volgende dagen gebeuren? Wij houden u op de hoogte!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Kristalix

  Gelukkig, meneer kut turk staat er nu alleen voor.

  En alleen gaat hij nog minder ergens heen. Wel in de richting van de uitgang, met staart tussen kutturkse benen.

 2. Vrijedenkert

  Denk soap: pot verwijt ketel en pot verwijderd ketel en pot verwijt ketel opnieuwe en vice versa terijl het allemaal een pot nat is…

 3. B. Pascal

  Het is gewoon verre van alle normaal, dat je zo met je jezelf als 50 jarige op zo’n filmpje zet. Weet je nog uzturk, weet je nog ismaeeel, weet je nog serge. Weet je nog hoe ik je in de k*nt gena*id had en jij nu mij …..

  Misselijk makend, en dat noemt men democratie. Nou, doe mij Poetin maar.
  Daar heb je tenminste wat rust.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.