Facebook wordt censuur-apparaat voor WHO: gaat gebruikers waarschuwen bij reageren op ‘corona-nepnieuws’

Facebook rolt in de komende weken nieuw beleid uit. Misschien wel de domste beslissing die men ooit heeft gemaakt! Facebook gaat namelijk nepnieuws rondom corona bestrijden. En om te bepalen wat nepnieuws is, baseert men zich op de ‘altijd objectieve’ WHO. Zo werk je samenzweringstheorieën dus in de hand… Lekker bezig, Facebook!

‘Heb gestaan op feesboek’ is niet alleen een Nederlands fenomeen. Overal ter wereld ziet men wappies opduiken die ‘onderzoek hebben gedaan’ en al snel tot de conclusie komen dat ‘de elite’ de wereldbevolking tot slavernij wil dwingen, door allerlei extreme maatregelen en ontwikkelingen in het leven te roepen. Dat idee is (grofweg) als volgt samen te vatten:

‘Met het ‘neppe’ coronavirus (ontwikkeld in Amerika en door/met hulp van Amerika losgelaten in China) laten ze de ouderen sterven. Het vaccin bevat een chip waarmee ze ‘ons’ afhankelijk maken. De draadloze connectie is waar 5G voor bedoeld is.’

Voor extra smaak voeg je nog wat lizardpeople, Illuminati, Joden, Skull & Bones, de maanlanding en wat Bijbelcitaten toe. Dat slinger je om de zoveel tijd in stukjes op Facebook en daarna is het een kwestie van iedereen blokkeren die de mainstream media volgt en ‘moeilijk doet’ op het moment dat diegene vraagt om fatsoenlijk bewijs.

Dat soort mafketels zitten al jaren op Facebook en belanden ook steeds meer in de schijnwerpers. Dat weet inmiddels een groot deel van de bevolking, ook wereldwijd. Facebook moet daar toch zelf óók van op de hoogte zijn, anders proberen ze niet zo overduidelijk nepnieuws te bestrijden. Maar is er dan niemand die zich openlijk heeft afgevraagd of deze aanpak wel de juiste strategie is? Want hoe achterlijk de meeste ideeën van hun ook zijn, ze geloven het wél echt.

Sommigen zetten, zonder ook maar een greintje bewijs, masten in de fik ‘want 5G’. Er zijn nog helemaal geen 5G-masten in Nederland, of er zijn in ieder geval nog geen 5G-masten gesneuveld door brandstichting. Maar zonder ook maar énig bewijs gaat men dus op pad, zoeken naar iets waarvan ze geen idee hebben hoe het eruit ziet. Die zitten er gewoon tussen.

Facebook zou zulke wappies wel eens flink tegen zich in het harnas kunnen jagen. De WHO is al onbetrouwbaar vanwege de VS (in het verleden) en de band met China (en de informatievoorziening vanuit China naar de WHO). Dit gaan ze opvatten als censuur, al dan niet beïnvloed door de WHO en dus China. Ik zeg het je, dat gaat mis!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Bolland

  Dat beloofd veel goeds

 2. Jack Flash

  Ode aan de WHO
  We won’t get fooled again.
  Zouden de heren bandleden van The Who een glazen bol hebben gehad?

 3. Bullshit16

  Facebook je kan er best zonder ik heb het ook niet en mis het ook niet zullen we allemaal moeten doen Facebook. Met hun groote bek zal ze leren

  1. Potsdam

   face boek kun je best zonder maar je hebt toch wel een bijbel in huis ?

 4. Adriaanv

  Het bevestigd alleen maar dat de superelite en de media verbonden is met elkaar en het WHO. Men wil de werkende burgers lekker uitknijpen, onze vrijheid beperken dmv chips, vaccins en een cashloze maatschappij en onder de noemer van fake news de vrije mening beperken.

  1. AnnetKlaver

   Baudet behoort ook tot de superelite, je zou het niet zeggen maar het is een meesterzet van onze toekomstige onderdrukkers.

   1. Bullshit16

    Annetje
    Zielige en een akelig figuur ben jij
    Ga terug en je kast
    Huilbaby

    1. AnnetKlaver

     @Bully tijd voor een nieuwe nick.

     1. Bullshit16

      Annetje
      Heb ik niet nodig
      Waarom zou dat moeten dan
      Huilbaby

   2. Jack Flash

    Anne@ Kan redelijk achter Baudet’s standpunten staan in het algemeen.
    Het bevreemdt mij alleen dat hij niet antwoord geeft op de vraag over
    Hydroxochloroquine, als alternatief medicijn in het FVD journaal.

    1. Bullshit16

     Jack
     Dat zal hij wel niet weten zelfs rivm weet er niks van
     Die arts bij blue tiger studio zei dat maar ja dat zal wel een complotdenker zijn

   3. Adriaanv

    Annet de superelite ontstijgt het nivo van Nederland. Wel laten enkele partijen zich makkelijk gebruiken zoals D66, Groenlinks en VVD, de meer globalistische partijen.
    Door internationale verdragen te ondertekenen verliezen we stap voor stap het gezag in eigen land.

 5. feitelijk

  facebook , ik heb het niet , ik wil het niet en doe er niet aan mee.

  Wat moet je in die massa hysterie ?
  Ze doen hun besmette best maar

 6. Bockbeer

  YouTube idem dito. Aflevering 147 “STOP DE LOCKDOWN” van de Jensen show is verwijderd. Kijk op jensen.nl

  1. Vrijedenkert

   Deze video is verwijderd wegens schending van de servicevoorwaarden van YouTube.

   1. feitelijk

    uiteraard , we leggen servicevoorwaarden uit conform de eigen geloven.

    triest hoor al die censuur. prutte kan beter zwijgen over korea en china want wij zijn verworden tot de dictatuur aan de noordzee

  2. Bullshit16

   Bocbeer
   Ja klopt dus zover zijn we al
   Zo zie je maar ze zijn doodsbang voor de waarheid anders kan ik er niet van maken

   1. Beukman

    Ik ken iemand die als klusjesman werkt op het Binnenhof. Die heeft opgevangen toen hij daar aan het werk was met een losgeslagen deurpost in het Torentje hoe Van Dissel met de telefoon van Rutte naar youtube belde en een heel lijstje doorgaf van video’s die verwijderd moesten worden.

    Ik kan er zelfs al niet bij hoe Van Dissel aan dat telefoonnummer komt, maar dit stinkt aan alle kanten. De MSM zit in de zak van het Kartel!

 7. Maks

  Geen enkel probleem! Mewe staat met open armen.

  mewe.com/join/exfb

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.