PVV’er Martin Bosma: ‘Publieke Omroep heeft schaamteloze deal gesloten met D66’

Politicus Martin Bosma is niet te spreken over de huidige werkmethode van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Volgens de PVV-spreekbuis heeft de ‘vrolijk rechtse’ omroep WNL zelfs een ‘schaamteloze deal’ gemaakt met minister Kajsa Ollongren over de onderwerpkeuze in het programma WNL Op Zondag.

Dat er vaak D66’ers aanschuiven bij de Nederlandse Publieke Omroep wisten we natuurlijk allemaal al. Die hebben zo’n beetje een monopolypositie weten te veroveren op de publieke staatszenders.

Maar volgens Martin Bosma gaat het allemaal nog zelfs een stapje verder:

“Totaal schaamteloos dit. Er is DUS EEN DEAL tussen Ollongren (D66) en WNL / NPO welke onderwerpen behandeld gaan worden!!! Daarom roept het ministerie op: ‘Kijk morgen naar onze staatsomroep.’ NPO, de reclamezender van DDR66.”

Het is nogal een aantijging die Bosma hier doet, maar de Publieke Omroep heeft in het verleden natuurlijk al vaker bewezen dat ze hun ziel nog zouden verkopen om bepaalde mensen aan tafel te krijgen. Welnu, als ze hun ziel inmiddels niet allang hebben verkocht.

Het is natuurlijk ontzettend fijn dat Ollongren weer is opgeknapt vanaf haar ziekbed, maar om haar nu elke week aan tafel te moeten zien verschijnen bij de staatsomroep gaat ook weer een stapje te ver. Helemaal bijzonder is dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zelfs letterlijk reclame maakt voor het optreden van Ollongren bij WNL.

Dat Bosma de Nederlandse Publieke Omroep en D66 (Ollongren) dus beschuldigt van het sluiten van een onderlinge deal, is dus nog niet zo gek gedacht. We weten immers allemaal dat WNL voornamelijk de spreekbuis is van de VVD, ooit is opgericht door De Telegraaf (VVD-krant) en dat Rutte en Jetten al een tijdje een politieke verhouding hebben op regeringsniveau. Het is slechts een optelsommetje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Florissa

  Overeenkomst tussen Rutte en Jetten,het zijn beide trekpoppen van Brussel .

 2. feitelijk

  Dat is wel duidelijk. Je kan geen programma opzetten of er zit wel zo een rotkop van d666 leugens te verstrekken.

 3. Braboworstenbroodje

  De NPO is niks meer of minder dan een staatsomroep met sterke staatspropaganda.
  De noordkoreanen kunnen nog veel leren van de NPO.
  Ook nog eens ruim 800 miljoen nodig om dit dedaine kliekje hun staatskunstje te laten uitvoeren.
  De commerciële doen het iig zonder extra poen.

 4. ko vadis

  Zo was ene Wim Kok ook altijd een veel geinviteerd persoon, vooral voor het journaal, dat na goedkeuring uitgezonden mocht worden.

 5. Lodewijk Raevensburgh

  “We weten immers allemaal dat WNL voornamelijk de spreekbuis is van de VVD, ooit is opgericht door De Telegraaf (VVD-krant) en dat Rutte en Jetten al een tijdje een politieke verhouding hebben op regeringsniveau. Het is slechts een optelsommetje.”

  Ik zou het liever paranoïde gepiep willen noemen.

  1. Kretoloog

   Als Lodesijk gepiep hoort, heeft hij muizen in huis. Of tinnitus in zijn oren.

   Neem een kat. Of ga naar de dokter.

   1. feitelijk

    dokter ? die heeft het al lang opgegeven ! zelfs de zieleknijper heeft de vlag gehesen

    1. Original NL

     Q…! zelfs de zieleknijper heeft de vlag gehesen……
     Erger nog..die zit nu zelf aan de medicatie…en achter een gecapitonneerde gesloten deur!

 6. Bolland

  Volledig eens het is tenenkrommend, Npo 1 is de Corona(regerings) show, zelfs nu cijfers logischerwijs verbeteren ( ieder virus verliest kracht mettertijd) wordt de 2e golf gepromoot.

  D 66 heeft ondanks dat ze relatief kleine partij zijn geworden (en zoals het er naar uitziet worden ze totaal gedecimeerd de komende verkiezingen) onevenredig veel macht in onze maatschappij, aantal D 66 rechters, burgemeesters,omroepbazen,bestuurders etc is onevenredig hoog.

  De staatsomroep, (wordt ook mede betaald door PVVers en FvD aanhangers) maakt schaamteloos reclame voor hen, en demoniseert op aanvraag.

  D 66 is van het redelijk alternatief getransformeerd naar klimaatdrammers en anti democraten, als er 1 partij is waar het id het volk is te dom, wij de intelligente elite bepalen wel voor ze wat goed en slecht is heeft wortelgeschoten is het D66

  Michel Perridon zorgde voor kostelijke tv bij WNL door Ollongren te wijzen op prioriteiten, zijn irritatie tov Ollongren was bijna tastbaar

 7. lotje

  Die vuile pot ollongren van D66 doet aan vriendinnetje politiek. Die pot van NPO de staatstelevisie is haar vuile pot. Margriet van der linden. Gelukkig kijken er geen normaal denkend mens naar de staatstelevisie alleen nog linkse mislukkingen.

  1. AnnetKlaver

   Lotje is niet zo van de heren/dames liefde, op de brandstapel er mee.

  2. Lodewijk Raevensburgh

   “Die vuile pot ollongren”

   De stank van achterlijke homohaat is op dit blog soms niet om te harden.

   1. feitelijk

    Waar is achterlijke homohaat leesbaar , dat is strafbaar mijn beste. Helaas zijn jouw comments net op het randje ongedierte

   2. combat le pelicule

    Het feit dat ped*seksueel lodewijkje zijn gal hier mag spugen is des te erger natuurlijk, het ergste is nog dat dit soort ped*seksuelen alle vrijheid krijgen hier.
    Het verbaasd mij dat adverteerders hiermee geassocieerd willen worden…

    1. Lodewijk Raevensburgh

     Het is ‘verbaast’, simpele ziel.

   3. Kretoloog

    Lotje heeft gelijk. Ollongren doet inderdaad vuil. Niet omdat ze een pot is. Maar omdat ze vieze spelletjes speelt.

    De partner van Ollongren is Irene van de Brekel. Die werkt als regisseur voor de NPO. Via haar partner heeft Ollongren dus direct toegang tot de staatsomroep. En daar maakt ze op een vuile manier gebruik van. Zozeer zelfs dat via het departement waar zij Minister van is (Binnenlandse zaken) een persbericht wordt verspreid waar het optreden van Ollongren op de staatsomroep wereldkundig wordt gemaakt.

    Als ik Martin Bosma was, zou ik niet alleen dinsdag de minister ter verantwoording roepen. Maar ook kijken of het doen van aangifte tegen het ministerie tot de mogelijkheden behoort. Dat hebben we deze week al eerder gezien (aangifte tegen de Belastingdienst).

   4. Antihedo

    Framing en demonisering zijn peilers van deze site.

   5. Kenneth Steffers

    Mee eens. Daarom reageer ik daar soms (en soms ook niet) op. Mensen die iets tegen LHBTI’ers hebben mogen wat mij betreft opzouten van deze website. Dikke doei!

    1. Lodewijk Raevensburgh

     Wat vindt Kenneth er van dat mensen op dit blog voortdurend en eindeloos zonder enig bewijs worden uitgemaakt voor p*dofiel?

     1. combat le pelicule

      We zien hier feitelijk zien is dat ped*verdedigers als lodewijk lao, tengo, watcher, mezzadra etc etc etc, hier vrij hun zieke gedachtegoed kunnen etaleren en verdedigen

   6. evil knievel

    De stank van achterlijke homohaat is op kanaleneiland,in geheel Amsterdam of de Schilderswijk ALTYD niet om te harden.🤢
    N allemaal Arnons!😜

  3. Brenda Welsh

   “Normaal kijken er geen normaal denkend mens” Toptaal ! Maar @lotje weten niet dat het fout is. Teveel met aardewerk bezig in het hoofd.

 8. AnnetKlaver

  Rechts (volgens de DDS reaguurder) is dus niet in staat om een fatsoenlijke omroep te leveren.
  Zelfs ON is al ten dode opgeschreven voordat het de ether in gaat.

  Tja het z.g rechts is gewoon te klein.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Het is inderdaad opmerkelijk dat rechtse omroepen zelden overleven en er werkelijk nooit in slagen kwalitatief toereikende televisie te maken.
   De oorzaak heeft iets te maken met intelligentie.

   1. Jack Flash

    Ik kijk alleen nog om te kijken wat ze de mensen willen wijsmaken.
    Vandaag bij buitenhof weer een hoop klimaatgejammer…sukkels.

   2. feitelijk

    tja , de linkse subsidies landen nooit bij middenclubs. Daarom is de vvd ook verhuisd van het midden naar links

  2. LifeBuddy

   viesNettje, bij rechts vallen Geen dode, maar bij ultra sLinks zijn er al Velen ten dode opgeschreven. En je bent er nog trots op ook, in dit fatsoenlijke land.

 9. Original NL

  Hoeveel bewijzen zijn er nog nodig voordat de npo volledig gesaneerd gaat worden?
  En nog zijn er figuren die met droge ogen beweren dat de npo onafhankelijke journalistiek bedrijft…
  Wij weten wie deze figuren zijn….

 10. Politiek Profeet

  Bosma is wel de meest hoogbegaafde politicus van ons nederlandje….iemand die precies weet hoe de hazen rennen.
  npo is de propaganda zender van de hedendaagse goebbelsfiguren.
  Links tuig wat met leugens en shit onze samenleving vergiftigen…

 11. Ben-NIET-Groen-L

  Wanneer stopt dit nou is vraag ik mij af…wie staat er nou is op………………
  Dit kan helemaal NIET, ook niet voor onze argeloze burgers, de kiezers , de belastingbetalers, de “democratie”

 12. Lampje7

  Zou het nou echt zo zijn dat je dingen kunt veranderen en beter kunt maken door voortdurend olie op het vuur te gooien en je politieke opponenten voor rotte vis uit te maken? Bereik je je doel door discussies de hele tijd op scherp te stellen en tegenstelling zo groot mogelijk te maken. Is het tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen de weg naar een een betere toekomst. Volgens mij niet.

 13. Lefty

  Ik vind de NPO gelijk neutraal. Niet alles wat ze zeggen is mijn smaak, vooral van reclame word ik ziek, maar van SBS 6 zakt ook je broek af. En het gezeur “er is niks op de tv” dateert van 1955.
  Wilders zie je alleen tijdens het verkiezingsdebat, en Baudet kruipt af en toe uit zijn schulp en begint-althans op tv- te begrijpen dat je pas meetelt als je begrijpt hoe te debatteren en onderwerpen te onderbouwen zonder in oeverloos geblèr en zinloze herhaling te vervallen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.