Thierry Baudet WOEST op Ollongren: ‘Wij zullen ONDER GEEN BEDING akkoord gaan met uitstel verkiezingen!’

Op vrijdag kwam D66-autocraat Kajsa Ollongren met een proefballonnetje: het is mogelijk dat de verkiezingen volgend jaar uitgesteld worden vanwege het nieuwe Chinese coronavirus. Jammer, maar helaas, misschien dat we de democratie even op een laag pitje moeten zetten.

Natuurlijk vinden ze dat bij D66 een prima idee. De partij heeft sowieso een hekel aan de democratie, maar nu ze ontstellend laag staan in de peilingen is dat natuurlijk al helemaal zo. Weg met verkiezingen, Nederlanders kunnen niet vertrouwd worden met zo’n verantwoordelijkheid. En zich maar verstoppen achter de “coronacrisis.”

Gelukkig denkt Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet daar héél anders over. “Het is een grof schandaal dat de regering überhaupt OVERWEEGT om de verkiezingen te annuleren en tot nader orde uit te stellen,” aldus Baudet op Twitter. “Wij zullen hier ONDER GEEN BEDING mee akkoord gaan!”

Dit is natuurlijk de enige juiste reactie. Er zijn tal van manieren waarop we kunnen stemmen. Hell, die stemhokjes kunnen zelfs buitenskamers geplaatst worden zodat er in de buitenlucht gestemd kan worden — waar de kans op besmetting nagenoeg nihil is. Of er kan digitaal gestemd worden. De infrastructuur ligt er al met DigiD. Als we onze belastingen op die manier kunnen doen, kunnen we ook stémmen.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om te stemmen zonder allemaal met zijn allemaal in een slecht geventileerde gebouw te staan.

Volg mij op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Corona wordt nu op allerlei manieren door sommige partijen (mis)bruikt. Geen uitstel, dat is niet nodig.

  1. Lampje7

   Zou zo maar kunnen dat je veel meer resultaat boekt als je dergelijke ophitsende en opruiende berichten achterwege laat. Er valt heel veel te zeggen voor politieke vernieuwing, maar veel minder voor politieke verruwing. Ongeremd je frustratie laten gaan en wild inhakken op politieke tegenstanders gaat het verschil niet maken. In de beheersing toont zich de meester. In de politiek en in de journalistiek (of wat daar op deze site voor mag doorgaan).

   1. Racerfirst

    Lampje7:
    Oei, hier meld zich een tere ziel !?
    Nou als gewoon beschaafde taal, dat je het onder geen beding mee eens bent, al inhakken is, krijg je het volgend jaar nog zwaar! Maar je bent al geschrokken van al de feitelijke topics op deze site,he?
    Nou, ga een nieuw bolletje kopen want deze is stuk, wellicht zie je dan het licht!!!

 2. lotje

  Deze hele regering schijten zich in de broek. Ze weten dat het voorbij is.

  1. hans-e-pans

   Over de conclusie dat het voor de huidige regeringspartijen na de verkiezingen voorbij zal zijn, durf ik sterk te twijfelen.

   Er lopen nog veel te veel stemgerechtigden rond in Nederland die vinden dat zoals de regering de zaken nu afhandeld prima vinden en bang zijn over wat er eventueel na een veranderend kiesgedrag voor onzekeheid er zal komen.

   Tevens lopen er nog te veel stemgerechtigden rond in Nederland die een slecht korte-/langetremijngeheugen hebben en dus eigenlijk meer gewoontestemmers zijn.

  2. Rogul

   Een regering kan zich niet in de broek schijten, jij wel en je moet je vast vaak verschonen.

   1. Racerfirst

    Rogul:
    Wedden dat overheid het in de broek doet volgend jaar!?
    Dat er nog meer shit van ministeries komt en onderzoeken uitwijzen dat ze het verkeerd aangepakt hebben en Rivm faalt!

 3. CLoVis

  Uitstel van executie voor haar partij wil ze.

 4. AnnetKlaver

  Een goede volksvertegenwoordiger kijkt vooruit en onderzoekt wat de eventuele gevolgen kunnen zijn.

  Thierry en zijn vrienden (PVDA 🙂 ) huilen al bij voorbaat.

  Eh, had DDS haar berichtgeving niet ff kunnen plaatsen.

  1. shidaian

   Fan van de heks Eucalypta zeker?
   Je houdt blijkbaar van echte heksenstreken

 5. AnnetKlaver

  Het kabinet gaat onderzoeken of de verkiezingen van komend najaar en voorjaar kunnen doorgaan als het coronavirus dan nog niet is bedwongen. Minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) vraagt bij gemeenten na of stemlokalen wel ruim genoeg zijn om onderling 1,5 meter afstand te kunnen bewaren.

  Ollongren sluit zelfs niet uit dat gemeentelijke herindelingsverkiezingen in de herfst en de Tweede Kamerverkiezingen van maart moeten worden uitgesteld. Zoals eerder in bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje gebeurde. Al ziet ze nu geen reden om te denken dat dat nodig zal zijn en is die vraag “nu niet aan de orde”. De Kamerverkiezingen zouden maximaal een jaar kunnen worden opgeschoven, schrijft de minister aan de Tweede Kamer.
  Ook het briefstemmen wordt niet uitgesloten.

  1. Marija

   Dat loeder kan ook bedenken dat er bij verkiezingen eenrichting verkeer mogelijk is, ingang…… stemmen….. uitgang. Geen enkel probleem.
   Geloof maar dat alleen FVD En PVV tegen zijn.
   Alle kartel gelovigen zullen het met deze gifslang eens zijn want O wat komt dat goed uit om vieze plannetjes te smeden en door te drukken.
   Goed dat Baudet het door heeft en het onder geen beding accepteert.

 6. Brenda Welsh

  “Onder geen beding zullen wij (2 man) accoord gaan met uitstel” Waar hebben wij het over? Thierry vergeet zijn plek.

  1. Ab Infinitum

   Is het ook mogelijk dat u zich aan het onderwerp houdt ? Dit valt zoo uit de toon.

   1. Lodewijk Raevensburgh

    Jouw bijdragen bezorgen ons uiteraard wel veel leesplezier.

    🙁

   2. Volume

    @Henk: Het zijn twee dezelfden.

   3. Antihedo

    Deze site is zeker vermakelijk. De site staat vooral bekend als een site voor zwakbegaafden en debielen en als je daar van houdt is het vermakelijk. Het is ook een manier om contact te houden met dat deel van de samenleving. De journalistieke waarde van dit artikel is bedroevend maar niet verboden.

   4. Rogul

    Henkdetenk heeft een missie.

    Lief toch?

  2. Rammstein

   Misschien wist je het niet, ouwe treurmilf, maar om ergens wel of niet mee akkoord te gaan in het parlement is geen minimale deelname vereist. Zelfs een solist kan ergens niet mee akkoord zijn. Openbaring, nietwaar? Hebben ze je hoofdhuid soms te strak aangetrokken bij de laatste facelift?

   1. weer woord

    treurmilf is teveel eer voor annetkadaver, laatste keer dat iemand “dat” aanraakte betaalden we nog met guldens….

 7. Meriadoc Brandebok

  Baudet betracht trieste demagogie. We vragen van de overheid dat zij zich in dienst stelt van het volk. Als zij dan, in verband met de volksgezondheid, overweegt de verkiezingen uit te stellen, is daar niets schandaligs aan. De verkiezingen worden niet eens geschrapt.

  Baudet ziet dit gewoon weer als een gelegenheid om Ollongren te demoniseren. Als haar wat overkomt, is Baudet direct aansprakelijk te stellen.

  1. Fortiori

   Helemaal mee eens. En ook DDS welke zich meerdere malen spottend en geringschattend over haar capaciteiten heeft uitgelaten. Thierry begint al te foeteren nog voordat het speelt. Een comediant die het theaterpubliek opwarmt, dat is hij !

   1. Meriadoc Brandebok

    Met je eens, Fortiori.

   2. Volume

    Lodewijk Fortiori Raevensburgh?

    1. Lotje Tik

     666?

  2. Kretoloog

   Brandebok is een achterbakse grefo, type ChristenUnie. Heeft een grenzeloos vertrouwen in de overheid, want dat is hem op de catechisatie met de paplepel ingegoten. En hij ziet dus niet dat deze overheid manipuleert en het volk bij tijd en wijle ook bedondert. Vraag maar eens aan die ruim 10.000 (!) ontvangers van toeslagen, waarbij de Belastingdienst (ook overheid, Bokkelulletje) niet terugdeinsde om de wettelijke regels op schandalige wijze te overtreden.

   Maar Brandebok steekt zijn kop in het zand: sluit zich af voor alles wat mis is. Ja, hij gaat nu zelfs zover om gefundeerde kritiek van een politicus van de oppositie weg te zetten als demoniseren.

   1. Rammstein

    Eens. Meriadoc Brandebok is een ordinaire schoft.

    1. Meriadoc Brandebok

     Aldus de notoire domkop Rammstein.

    2. Beukman

     Het gaat er niet om of Meriadoc een schoft is of een engeltje, @Rammstein. En of ie ordinair is doet er ook niet toe; het zijn alleen opperdeugers zoals jij die dat interesseert.

     Het enige waar het om gaat is of de argumenten van Meriadoc kloppen.
     En ja: ze kloppen, althans niemand heeft er nog iets tegenin weten te brengen.

    3. Rammstein

     Beukie, ik was het eens met Kretoloog. Misschien dat je ook even op die reactie in kunt gaan.

     En Meriadoc is inderdaad een smerige, ordinaire ggristenhond die overheidsmaatregelen ten koste van alles verdedigt. Zelfs z’n oude moeder zou hij inleveren als ze er om vragen.

     Dan deug je niet: Meriadoc is een gluiperd die het achter zijn ellebogen heeft. Precies de kwalificaties die voor een AIVD-rat nodig zijn .

    4. Sleipnir

     Blijkbaar maakt Beukman hier uit of iemands argumenten deugen, Meriadoc Brandebok zijn argumenten slaan als een tang op een varken, de verkiezingen zijn pas volgend jaar en er is totaal geen reden te verzinnen om nu al te stellen door die D66 pot dat uitstellen eventueel tot de mogelijkheden kan behoren ivm de 1,5 meter samenleving. Typisch D66 om zoiets te opperen, die schaffen het liefst de gehele democratie af wanneer het hen uitkomt, Baudet heeft groot gelijk om dit nu al aan de orde te stellen, voor je het weet ramt het bestuurlijke schorem ons dit weer door de strot want zij zien ook wel dat volgend jaar de kaarten geheel anders geschut gaan worden.

    5. Kretoloog

     Zo is het, Rammstein. Die Brandebok is absoluut een schoft, een hele smerige ook. Let ook eens op zijn zin: “als Ollongren wat overkomt, is Baudet direct aansprakelijk te stellen”.

     Deze beschuldiging is van een zeldzaam doortrapt en laag niveau. Dat komt je alleen bij de achterbakse grefo’s van zijn soort tegen. Zoals ook Doekle Terpstra en P.G. Kroeger.

    6. Meriadoc Brandebok

     Beukman, je ziet bij Rammstein en huist*ol Kretoloog exact hoe Thierry’s propaganda werkt. Minister Ollongren meldt in een brief de mogelijkheid verkiezingen uit te stellen indien er sprake is van risico’s voor de Volksgezondheid. Een artikel dat DDS verder voorbij zou zijn gegaan, ware het niet dat Thierry met GROTE HOOFDLETTERS belachelijk schreeuwt en alle trucs uit de kast haalt om Ollongren verder te demoniseren (vrouw + D66 + vicepremier). (Ze was helemaal niet van plan verkiezingen uit te stellen, maar dat maakt voor Thierry natuurlijk niet uit). Verkiezingen kunnen tijdens een zware crisis overigens worden uitgesteld: in de oorlog waren er ook geen verkiezingen. Dat haalt verder helemaal niet uit. De verkiezingen komen er heus wel. Het kabinet is in de tussenliggende tijd demissionair en kan niet regeren.

     Maar Kretoloog tuint er natuurlijk in. Op het bleke gezicht verschijnen blosjes en hij typt zijn vingers blauw. Rammstein komt toevallig langs, heeft verder geen flauw benul waar het over gaat, maar aangezien het Ollongren betreft, is hij er als de kippen bij om zijn plasje te doen.

     En zo kan Thierry tevreden achteroverleunen. Hij is er weer eens in geslaagd om zijn aanhangers tegen Ollongren op te hitsen. Theo Hiddema klopt hem goedkeurend op de schouder.

    7. Beukman

     Beukie, ik was het eens met Kretoloog. Misschien dat je ook even op die reactie in kunt gaan.

     Goedmens @Kreet lult uit zijn nek, @Rammstein. En jij lult met hem mee. Argumentloos. En met een scheldkanonnade waaruit op valt te maken dat je vooral heel erg aan de Goede Kant wil staan, en ook denkt dat te doen.

     Alles wat Ollongren heeft beweerd is dat mochten er geen Verzeikingen kunnen worden gehouden omdat stembureaus niet op de juiste manier kunnen worden ingericht vanwege coronagedoe, er een theoretische mogelijkheid is dat de verkiezingen worden verplaatst naar een latere datum.

     Vetklep Baudet is daar al superlatieven schreeuwend bovenop gesprongen, en nu springen allerlei opgehitste lieden hem achterna.

     Meriadoc spreekt van “drieste demagogie”. Daar hoef je het niet mee eens te zijn, maar het is gewoon een mening. Persoonlijk had ik sec “demagogie” nog wat kernachtiger gevonden.
     Of Ollongren door dit soort acties van Baudet gevaar loopt te worden gemolesteerd, zoals Meriadoc suggereert? Dat lijkt me iets overtrokken, maar zeker is dat jij je hier niet over zou kunnen opwinden zonder jezelf ongeloofwaardig te maken.

    8. Beukman

     Goeie analyse van de effecten van de actie van agent-provocateur Thierry op een aantal potsers alhier, @Meriadoc. Thierry die uiteraard zelf zijn handen in onschuld wast: hij bedoelde het allemaal overdrachtelijk.

    9. Meriadoc Brandebok

     Exact, Beukman, het was allemaal sarcastisch bedoeld.

    10. Lodewijk Raevensburgh

     “er is totaal geen reden te verzinnen om nu al te stellen door die D66-minister dat uitstellen eventueel tot de mogelijkheden kan behoren ivm de 1,5 meter samenleving. ”

     Goed gezien, slijpsteen, dat uitstellen gaat niet gebeuren en dat wil Ollongren ook helemaal niet. Het is wel haar taak als Minister om te zien hoe dat in overeenstemming met de Corona-voorschriften mogelijk is.

     De rest is gewauwel.

    11. Sleipnir

     Als het niet gaat gebeuren behoeft die D66 pot het ook niet in de groep te gooien als optie nietwaar? Dus steek jouw gewauwel maar lekker waar de zon niet schijnt.

    12. Lodewijk Raevensburgh

     “En zo kan Thierry tevreden achteroverleunen. Hij is er weer eens in geslaagd om zijn aanhangers tegen Ollongren op te hitsen.”

     Ja, daar was het om te doen en daarvoor is DDS een kritiekloos podium.

    13. Rammstein

     Beuk, er is geen enkele noodzaak om nu al aan te kondigen dat de verkiezingen eventueel, afhankelijk van omstandigheden, volgend jaar mogelijk niet doorgaan. Dat is een aankondiging met een intentie.

     Deze aankondiging had ook dit najaar of in december van dit jaar afgegeven kunnen worden. Het buitensporig vroeg tijdstip en het ontbreken van elke noodzaak lijkt op het rijp maken van de geesten.

     Regeren is vooruitzien, maar nog nimmer heeft een regering maatregelen aangekondigd die eventueel over negen maanden zullen plaatsvinden. En aangezien Ollongren de bijl waar ze kan aan de wortels van de democratie legt, heeft deze aankondiging iets macabers en sinisters.

    14. Beukman

     Mooi @Rammstein, dan zitten jij en Kajsa op 1 lijn. Ze schrijft immers:

     Er is op dit moment geen enkele aanleiding is om te veronderstellen dat het organiseren van verkiezingen niet mogelijk is en dat is nu ook niet aan de orde.
     Waarna ze alle juridische puntjes opnoemt, en dat ze hoopt dat alle verkiezingen op de gebruikelijke manier kunnen worden gehouden, maar ze houdt rekening met beperkende maatregelen, met name over de manier waarop de stembureaus moeten worden ingericht.

     We weten overigens niet of zij dit schreef in antwoord op vragen uit de TK hierover. Er hoeft maar 1 sjlemiel bij te zitten die wil weten of de Verzeikingen kunnen worden uitgesteld vanwege corona. Ollongren deed gewoon haar plicht met haar uitvoerige antwoord: de Volksvertegenwoordiging inlichten.

    15. Kretoloog

     De grefo Brandebok probeert nu de aandacht af te leiden van het punt waar Rammstein en ik op aansloegen. Hij schreef namelijk eerst dat Baudet de minister van BZK zou demoniseren en dat hij direct verantwoordelijk zou zijn als Ollongren iets zou overkomen. Die uitspraak is van een dermate laag allooi dat je wel over een totaal verrot karakter moet beschikken om zo iets zelfs maar uit de toetsenbord te krijgen.

     En wat dan gebeurd, is vaker gezien op DDS: De viespeuk krijgt bijval van Beukman, een gladde gluiperd van heb-ik-jou-daar en de huispsychopaat die zich nu Lodewijk Ravenzwart noemt, maar al tientallen nicks hier heeft versleten.

     Beste reageerders op het DDS-forum (voor zover jullie het nog niet weten): Kijk uit voor dat trio: Brandebok, Beukman en Lodewijk Ravenszwart. Die zullen er alles aan doen om iedere inhoudelijke discussie hier te verstieren. U bent gewaarschuwd!

    16. Lodewijk Raevensburgh

     “Kijk uit voor dat trio: Brandebok, Beukman en Lodewijk Ravenszwart. Die zullen er alles aan doen om iedere inhoudelijke discussie hier te verstieren. U bent gewaarschuwd!”

     Je kunt de leden van dit trio van alles verwijten maar toch niet dat ze in deze draad geen inhoudelijke bijdragen plaatsten. Het waren mogelijk inhoudelijke bijdragen waarmee je het oneens bent maar dat is op een debatblog niet te vermijden en zelfs gewenst.

    17. Lodewijk Raevensburgh

     En even over inhoud gesproken, Kretoloog, Meriadoc plaatste hier een evenwichtige, onderbouwde en beschaafd geformuleerde mening en werd vervolgens hier uitgemaakt voor:

     brandegeitje
     achterbakse grefo
     geile bok
     achterlijke bok
     achterbakse grefo
     bokkelulletje
     ordinaire schoft
     viespeuk
     smerige hond
     smerige hufter
     schoft, een hele smerige ook
     smerige, ordinaire ggristenhond
     gluiperd
     AIVD-rat

     Hoe beoordeel je dit niveau?

    18. Rene van der Grijp

     Van dit illustere trio is Lodewijk Raevensburgh de enige die zich op grote schaal bezondigt aan niet-inhoudelijke posts.

    19. Lodewijk Raevensburgh

     Welke inhoudelijke bijdragen plaatste René vandaag al op DDS? Ik een flink aantal.

    20. Beukman

     @Kreet
     Dank voor alle complimenten, maar zullen we het even inhoudelijk houden?
     Dit is wat Meriadoc schreef:

     Baudet ziet dit gewoon weer als een gelegenheid om Ollongren te demoniseren. Als haar wat overkomt, is Baudet direct aansprakelijk te stellen.

     Persoonlijk vond ik het ook wat overtrokken en dat heb ik ook gemeld. Maar hé, het is een mening, meer niet; een angst zo je wilt. Bovendien schreef Meriadoc er achteraan:

     het was allemaal sarcastisch bedoeld.

     Daar kan ik me wel wat bij voorstellen. Jij niet?

   2. Lotje Tik

    Blijkbaar heeft hij dat van de voormalige aanhangers van de (door één individu omgekegde-) kandidaat-politicus Pim Fortuyn geleerd.

  3. leukeditter

   hee geile bok je hoort echt in een inrichting thuis pffffffffffffffffffffffff

   1. weer woord

    die achterlijke bok een keer afgooien bij de plaatselijke shoarmatent

  4. Vliegenvanger

   Als haar wat overkomt is er een groot probleem opgelost. En daar kan je Tjerry niet van beschuldigen.

  5. ikweetwatikwil

   Baudet ziet dit gewoon weer als een gelegenheid om Ollongren te demoniseren. Als haar
   wat overkomt, is Baudet direct aansprakelijk te stellen.

   Was je wat van plan dan brandebok?

 8. Lodewijk Raevensburgh

  Voor zover ik kon nagaan streeft Ollongren helemaal niet naar uitstel van verkiezingen. Ze wil die just laten doorgaan maar onderzoekt of dat met handhaving van de Corona-maatregelen wel mogelijk is.

  Dit geroep van Baudet slaat volgens mij helemaal nergens op.

  1. combat le pelicule

   “Voor zover ik kon nagaan streeft Ollongren helemaal niet naar uitstel van verkiezingen”

   Jawel, ollongren streeft naar het zwijgen opleggen van burgers…

  2. Volume

   @Henk: Herkenning uit duizenden. De ultrazuiger schrijft op enig moment altijd over ‘ik’.

   Lodewijk Reetkever Raevensburgh?

 9. ervi

  Het schuitwijf had de mening van het volk kunnen vragen.
  Och nee, zij heeft een bloedhekel aan democratie.
  Nederland lijkt steeds meer op een fascistische Zuidamerikaanse bananenrepubliek.

  1. Pauline Kummer

   Hebt u een hekel aan vrouwen ? Vaak niet mee mogen varen als kleuter? Uitgelachen door de meisjes?

   1. combat le pelicule

    paulientje kan haar feministische fetisj niet langer voor zich houden, die denkt echt als je een vrouw tegen spreekt je een moeder/vrouw probleem hebt…

   2. ervi

    Och Paulientje, ook maar even off-topic dan: heb ik iets naars over je masturbatiefantasietje geschreven?
    Biecht ons eens op,en we zullen niet lachen: is het “Karin”of “Kajsa”als je komt?

   3. Volume

    Pauline Brenda Kummer?

  2. Piet51

   @ervi
   Verrassend! Jij gebruikt ook het woord “schuitwijf” als scheldwoord. Net als Bullshit16. Komisch, maar het klinkt wel veel onschuldiger.

   1. ervi

    @Piet, ook jij geilt stiekem een beetje op de nepfreule.

 10. Piet51

  Wat een drukte om niets. Er is nog nergens sprake van uitstel. Het wordt alleen bekeken, om later niet onder tijdsdruk te komen.

  1. feitelijk

   dus bij een positief resultaat volgt er uitstel van de verkiezingen. Alleen het onderzoek is al verwerpelijk. Het enige juiste onderzoek zou moeten zijn hoe laten we mensen stemmen !

   maar onze benevelde malle pietje draait de feiten om in zijn roes

   1. Piet51

    @feitelijk
    “Het enige juiste onderzoek zou moeten zijn hoe laten we mensen stemmen !”

    Precies, helemaal mee eens. En dat is precies wat minister Ollongren aan het onderzoeken is. Binnenkort heeft ze alle opties op een rij en kunnen we zeker stemmen.

    1. Bullshit16

     Piet51
     Wst kan jij dom lullen zeg
     Ze onderzoekt of de verkiezingen uitgesteld kan worden dat is anders wat dan dat je zegt ik onderzoek of de verkiezingen op een ander manier door gaan net wat feitelijk zegt je draait de boel weer mysterieus om
     Ben jij nu zo dom en ik zo slim of jij zo slim en ik zo dom

     1. Piet51

      @Bullshit16
      Nee hoor, lees zelf maar op een groot aantal nieuwssites: “Minister Ollongren schrijft aan de Tweede Kamer dat er op dit moment geen enkele aanleiding is om te veronderstellen dat het organiseren van verkiezingen niet mogelijk is en dat het nu ook niet aan de orde is. Maar omdat met name de anderhalve meter afstand bij verkiezingen moeilijkheden zou kunnen opleveren, werkt ze op dit moment diverse scenario’s uit. Ze betrekt daarbij ook de Kiesraad.”

     2. Lodewijk Raevensburgh

      “Ben jij nu zo dom en ik zo slim of jij zo slim en ik zo dom“

      Ik houd het op het laatste.

    2. feitelijk

     dat is niet wat ze aan het onderzoeken is sukkel. Ga naar het loi voor een cursus begrijpend lezen

 11. Response

  Het democratisch gehalte van de club van Kajsa is al jaren volledig verdwenen. De D van de club van Kajsa staat voor dictatuur en is inmiddels verworden tot een gevaarlijke extreme narcistische club.

  1. Antihedo

   Baudet en Wilders hebben van de Haagse kliek het minst met democratie. Het is duidelijk dat de kwetsbaren in de samenleving niet interessant zijn voor Thierry. Dat is de groep die het eerste thuis blijft als het spannend wordt met de Corona. Thierry blijft gewoon een kakballetje die schijt op de kwetsbaren.

 12. Vogel

  Thierry waarom reageer je op 1 opmerking van een domme eend van d66.
  Je denkt toch niet dat vvd of PvdA hiermee akkoord gaan.
  Maar die hoor je niet.
  Fvd is weer de enige die hierop reageert. Je laat je steeds uit je tent lokken.
  Dit is nu net wat ze willen, en doen dit om de beurt (kartel)
  Ga je focussen op de verkiezingen

  1. AnnetKlaver

   Wat ben jij een ontzettende domme vogel.
   Wie ageerde ook mede?

   1. Kretoloog

    Vogel: het Kuiken (PvdA) heeft zich ook tegen het idee van de eend van D66 uitgesproken.

    En let maar niet op de Zus van Jesse, die denkt met haar cloaca.

 13. Volume

  Met twee zetels is er weinig wel/niet akkoord te gaan.

 14. Rosasolis

  Ollongren had het niet over een bewuste uitstel van de verkiezingen volgende jaar maart.
  Alleen in een extreem geval, bijvoorbeeld een hevig terugkeer en opnieuw een Corona crisis. Maar andere regeringsleden hebben andere iedeeen in het geval van een landelijk
  terugkeer van het virus. Tot nu toe is er geen probleem. Dagelijks gaan de corona cijfers
  steeds omlaag. Geen paniek dus, alleen zoals altijd een hoop Baudet sensatie.

  1. Vrijedenkert

   Alleen al de suggestie van D666 en Ollongren geeft al genoeg vermoedens!

 15. Lodewijk Raevensburgh

  Thierry Baudet WOEST

  Ik zie dat Wilders school maakt.

 16. Heras

  Goed zo fvd. Wij willen gewoon stemmen.
  Oftewel, links wegstemmen. We hebben het helemaal gehad met rutte en co.

 17. Cycle25

  Met dit kabinet krijgen we eerst anarchie, dan verkiezingen..over een jaar of 3

 18. Vrijedenkert

  Men kan verkiezingen over 2 en indien nodig meerdere dagen uitsmeren en het zo organiseren dat lange rijen voorkomen worden en anderhalve meter afstand houden geen probleem is…

  Partij D666 en freule Ollongren: anti-democratisch en staatsgevaarlijk!

 19. splatoon

  Digitaal stemmen, op wat voor manier dan ook, is een heel erg slecht idee. Voor wie daar meer over wil weten moet beslist de YouTube van Tom Scott even bekijken, waarin hij haarfijn uitlegt dat we daar nooit mee akkoord moeten gaan.

  https://youtu.be/w3_0x6oaDmI

 20. Antihedo

  Wat leuk dat Geert en Thierry het met Ollongren eens zijn. Dat gebeurd niet zo vaak.

 21. Angelus pacis

  Dictatuur 66………..

  1. Rogul

   Ik ben ook woest hoor.

   Haha.

 22. Lex

  Dat mens Kajsa Ollongren is gek, ze moeten haar met pek en veren het land uit zetten.

  Even geen verkiezingen omdat dit ons niet zo goed uitkomt.

  Waanzin.

  1. Piet51

   @Lex
   Uit het nieuws: “Minister Ollongren schrijft aan de Tweede Kamer dat er op dit moment geen enkele aanleiding is om te veronderstellen dat het organiseren van verkiezingen niet mogelijk is en dat het nu ook niet aan de orde is. Maar omdat met name de anderhalve meter afstand bij verkiezingen moeilijkheden zou kunnen opleveren, werkt ze op dit moment diverse scenario’s uit. Ze betrekt daarbij ook de Kiesraad.”

 23. Michael M

  Wie wilden het referendum afschaffen om de Nederlanders het zeggenschap af te pakken? Precies, Ollongeren. Wie wilden honderdduizenden extra immigranten vanuit Afrika naar hier halen om de vacatures aan te vullen? Precies: partij 66 zonder de D. Wie trok zijn mond niet open om het toenemende geweld tegen homo’s aan te pakken? Precies, partij 66 zonder de D. En zo kunnen we nog tientallen opnoemen waarvan partij 66 een kelerezooi van Nederland maakt. Vandaar dat deze partij diep zinkt naar de 0 zetels. Deze partij is zijn titel Democratie niet waard. Vandaar ook partij 66 zonder een D. Er is een partij dat dit wel verdiend en dat is de FVD. Deze partij wil graag weer dat mensen weer voor hunzelf mogen opkomen daar waar partijen als 66 de burgers de kop willen indrukken. Ga eens naar de website van de FVD en lees en beoordeel zelf in plaats van klakkeloos negatieve informatie overnemen van idioten dat niet eens een wiel kan uitvinden.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   “Wie wilden het referendum afschaffen om de Nederlanders het zeggenschap af te pakken? Precies, Ollongeren.”

   Je bent slecht geïnformeerd. In verband met het coalitieakkoord ging D66 akkoord met afschaffing van het raadgevend referendum. Ze blijft voorstander van een bindend correctief referendum.

   ht*ps://d66.nl/standpunt-over/referendum/

   Het referendum, in welke vorm dan ook, is naar mijn mening overigens een pervers ondemocratisch instrument, maar dat is een aparte discussie.

 24. Tcj

  Aah het Dagelijkse stukje propaganda van de standaard.. Zie je het al voor je, thuis stemmen? Hoe gaan de bejaarde dit doen die geen flauw benul hebben hoe digitaal werken werkt? Juist ja, niet.. En wat maakt het voor onze kneus Baudet uit of er een uitstel komt of niet? Jullie FVD knuppetjes gaan toch nooit winnen! LoL

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.