Zo die zit! Theo Hiddema veegt de vloer aan met NRC-fopjournalist

Bij het NRC Handelsblad zijn ze naarstig op zoek naar CDA’ers die zich publiekelijk willen uitspreken tegen de (aankomende) samenwerking tussen hun partij en Forum voor Democratie in Noord-Brabant. Theo Hiddema is wel klaar met dat soort ‘journalistiek’ activisme.

Tom-Jan Meeus — één van de ergste linkse activisten bij NRC Handelsblad — is hartstikke blij met een stuk van een collega bij NRC Handelsblad. De titel van het verhaal is “Stuurloos CDA snakt naar leider,” en Tom Jan vindt het allemaal ge-wel-dig.

Helaas voor meneer de fopjournalist werd hij meteen afgeserveerd door Theo Hiddema. “Een ‘snakkend’ CDA opgevoerd door een Tom-Jan die zelf snakt naar een anti-FVD geluid vanuit die kringen,” legt Hiddema de vinger op de zere plek. “Vast nu al op zoek naar ‘ingewijden’ en ‘prominenten binnen de partij’ die hem het godsgeschenk van een revolte kunnen bezorgen. Wat een vak.”

Hiddema doorziet het spel van het linkse mediakartel perfect. Dit is precies waar deze linkse propagandisten mee bezig zijn: zoeken naar ‘rebellen,’ die vervolgens via media-aandacht aanzetten tot een ‘rebellie,’ waarna de samenwerking met FVD (voortijdig) beëindigd wordt. Want FVD moet als anti-partijkartel club ten koste van alles buiten de macht gehouden worden.

Het goede nieuws is dat hoe meer mensen als Hiddema die agenda van het linkse nepjournaille bespreken, des te kleiner de kans dat ze hun zin krijgen.

Omdat de gezondheid van ónze lezers ons wél kan bommen hebben wij gepartnerd met Stil.nl om u in staat te stellen om — ondanks de zogenaamde schaarste waar minister Hugo de Jonge het deze week over had — tóch beschermende mondkapjes aan te kunnen schaffen. Overal adviseren overheden burgers om mondkapjes te dragen. In België, Amerika en Duitsland, bijvoorbeeld. In veel andere landen is het dragen ervan zelfs verplicht (Oostenrijk, Turkije). Volgens De Jonge is er een “schaarste,” maar die is er alleen als je je afhankelijk opstelt van onze luie regering. Als je op onze eigen ondernemers vertrouwt zijn er juist wél genoeg mogelijkheden. Via Stil.nl kun je voor 29,95 euro 20 beschermende mondkapjes kopen. Voor 39,95 euro heb je zelfs 10 KN95-mondkapjes. Want ja, ze werken volgens steeds meer experts wel degelijk. Ze vertragen de verspreiding van het virus waarschijnlijk én verminderen mogelijkerwijs zelfs de ernst van de besmetting. Daarom zeg ik: doen!

Volg mij op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Kretoloog

  Niet alleen bij NRC. Ook het ultra-linkse dagblad Trouw is al weken bezig het vuurtje op te stoken. Fossiele CDA-ers als Ernst Hirsch Ballin en Doekle Terpstra worden opgegraven om hun heilige verontwaardiging uit te spreken over de samenwerking met het FvD. Daarbij wordt uiteraard weer gretig met godwins gestrooid.

  1. Rosasolis

   Krekeltje. Als Trouw abonnee heb nergens in deze dagblad gelezen dat
   ”fossiele CDA-ers E. Hirsch Ballin en D. Terstra worden opgegraven” om hun meningen
   aan Trouw door te geven! Compleet leugen van u. Bovendien is Trouw niet
   “ultra-links” zoals u beweerd…Wie denkt u dat u bent om zulke domme onzin te schrijven?

   1. Politiek Profeet

    knettergek die importfiguren.
    Gelukkig hebben wij hier de busjes…die komt zo
    eventjes wachten want het busje komt zo,busje komt zo….

    1. Michel Bloemkist

     Ben jij al op transport gezet, haatprofeet?

     1. Bullshit16

      Blomkwist
      Daar heb je de kranten niet voor nodig al die gekken die af moesten treden moesten dat zelf doen door hun eigen wanbeleid pas als het bekend is ja dan schrijven ze er over ze zullen geen knip voor de neus waard zijn als ze dat ook al niet deden
      Immers je kan de debatten zelf volgen daar heb je de linkse ratten media niet voor nodig

 2. Alfred Bentinck

  Ook een leuke tekst van Tommy Wieringa in het NRC over het FvD:

  “ HP/De Tijd publiceerde deze week tal van homofobe, ultranationalistische uitlatingen van de Baudet-jeugd, die opvallend overeenkomen met die van een Turkse imam. In JFVD-appgroepen voelden de jongeren zich vrij om antisemitische, racistische en nationaal-socialistische denkbeelden met elkaar te delen. Het Horst Wessellied klonk weer eens, blank superioriteitsdenken en geweld jegens immigranten werden verheerlijkt. Het waren niet alleen gewone leden, aldus de anonieme briefschrijvers van Forum die aan de bel trokken bij het hoofdbestuur, maar ook leden met ondersteunende en bestuursfuncties, ‘die in nauw contact staan met het landelijk bestuur van de JFVD’. De klokkenluiders maakten Baudets favoriete verdedigingslinie alvast onklaar door te schrijven: ‘Dit is geen ironie. Dit is walgelijk en onacceptabel.’

  Drie leden werden geroyeerd, het stabiele genie zelf zweeg over de onthulling. Wel zei hij daags na de Zembla-uitzending van 16 april in een filmpje nooit meer te zullen reageren op appberichten uit het verleden. Wat in het verborgene werd gezegd, ‘in de context van een tijd, een vergadering of een etentje en bedoeld voor besloten kring’, had verborgen moeten blijven en mag niet tot zijn gedachtengoed worden gerekend. Uit zijn zwijgen over de onthulling in HP/De Tijd mogen we opmaken dat dit ook geldt voor de rabiaat fascistoïde appberichten van zijn jeugdleden, sommige van een paar jaar geleden.

  Tot Baudets geopenbaarde denken mag nog wel de tweet van deze week worden gerekend waarin hij de Joods-Amerikaanse journalist Anne Applebaum een ‘ultraglobalist’ noemt. George Soros wordt vaak een ultraglobalist genoemd, en toen onlangs Witte Huis-adviseur Gary Cohn werd ontslagen, zwaaide Trump hem uit met de woorden ‘ik mag hem graag, al is hij dan een globalist’. Een schril hondenfluitje voor antisemieten kortom, want globalist en ultraglobist zijn niets anders dan synoniemen voor ‘Jood’, zij die volgens Hitler ‘overal en nergens thuis zijn’, en ‘de enige mensen die je werkelijk ‘internationale elementen’ zou kunnen noemen’.

  Dat idioom echoot na bij Baudet, en daarom klinkt bij zijn jeugdleden het Horst Wessellied.”

 3. lotje

  Het mooiste is nog dat de mensen slimmer zijn dan deze linkse zieke idioten. Die nu nog links stemt is niet meer te redden en kun je beter links laten liggen. Die worden niet slimmer. Dit zijn de laatste stuiptrekkingen van die linkse corrupte verstandloos gekkies. Hoe meer dat ze tegen FvD en PVV aantrappen hoe groter ze worden. Wat een sukkels die linkse ….

  1. Brenda Welsh

   Wie worden groter, @lotje. Wees duidelijk, de “linkse gekkies” ? Dat zou best eens kunnen. Ech wel!

 4. Cootje

  Laten die CDAers eerst maar eens onderzoeken waarom in hun geliefde brabant/limburg de verworven eerste positie van hun clan verloren is gegaan , dat de kerken leeg staan en gebruik kunnen worden voor de populaire wietplantages in die provincies .dat de misbruiken in de kerken in de doofpot zijn gestopt , dat die provincies een verschrikkelijke hekel aan Den Haag hebben , dat in die provincies de misdaad hoogtij viert , en dat er op sommige na geen mens daar meer in God geloofd . Die tijd is met de misbruiken begraven en de evangelie verhalen ook , dus al die oud CDA’ers die normen en waarden hoog in het vaandel hebben , kan beter de beerput dicht laten

 5. Cootje

  Het ergste van socialisme is dat het 40/50 jaar duurt om het uit te roeien , zit namelijk in alle lagen van het bestuur en de subsidie stromen , gelukkig krijgen die kranten het moeilijk om hun onzin te blijven rondstrooien , Corona gaat zulke grote recessie brengen dat nu alleen nog de publieke omroepen moeten worden aangepakt met hun eenduidige rooskleurige berichtgeving , die het demoniseren van anders denkende hoog in het vaandel heeft staan , onder de noemer onafhankelijke nieuws

 6. Bullshit16

  Gelukkig hebben we YouTube
  Daar kunnen we ongehoord zien daar kunnen we bleu tiger studio zien daar kunnen we café weltschmers zien daar kunnen we jensen.nl zien gelukkig zien we daar het echte nieuws mensen met gezond verstand ik zou zeggen pak de krant en steek de kachel er mee aan en zeg je lidmaatschap op alleen zo zullen ze merken dat Nederland waker word
  Mensen word wakker stem fvd of PVV uit de eu

  1. Michel Bloemkist

   YouTube ????

 7. AnnetKlaver

  Prachtig om te zien, de links hatende Mike.
  Gelukkig vertegenwoordigt hij maar een miniem gedeelte van de kiezer.

  Zijn rechts is als een grommende Chihuahua…

  1. Rammstein

   “Gelukkig vertegenwoordigt hij maar een miniem gedeelte van de kiezer.”

   De rabiaat linkse SP-proleet Annetteke Sarko jat steeds vaker de basistekst van zijn grote vriend Alfred Bentinck. Begrijpelijk, want deze simpele ziel heeft zelf niks in huis.

   1. AnnetKlaver

    @R
    Die Alfred zit je nogal hoog.

    1. Rammstein

     Nee, ik constateer dat jij hem voortdurend plagieert en dus te leeghoofdig bent om zelf een tweeregelige reactie in elkaar te flansen. 1 regel lukt je met bovenmenselijke inspanning soms.

     1. AnnetKlaver

      @R
      Je zal je voelsprieten eens wat bij moeten stellen, niet plagiëren, maar vaak dezelfde kijk het gebeuren.

     2. AnnetKlaver

      @R
      Je krijgt wel lugariaans trekjes, siert je niet.

     3. Rammstein

      Het zijn precies dezelfde woorden, Sarko. Waarmee je getuigt je Grote Voorbeeld heel graag na te apen. Past wel bij je: SP’ers lopen meestal niet over van eigen gedachten en initiatieven.

  2. Bullshit16

   Annetje
   Daarom maak ik ook reclame voor
   Jensen.nl
   Blue tiger studio
   Café weltschmers
   Ongehoord
   Wand al dat ander is een groot propaganda waar jij ganzenbord zo graag naar kijkt he huilbaby

   1. Reinoud van Gelre

    Bullshit16:

    “…Daarom maak ik ook reclame voor
    Jensen.nl
    Blue tiger studio
    Café weltschmers
    Ongehoord
    Wand…”

    Ja, Bullshit16, daar zullen ze vast blij mee zijn!
    😂🤣

 8. Bullshit16

  Ps ik heb oorlog reeds verloren nog vergeten

 9. C.A.Barstow

  De verachtelijk linkse leugen media in het bijzonders de papieren media
  zijn alle aandacht niet waard, alleen goed genoeg om de kachel mee aan te steken of je r**t ermee af te vegen.

  Stem FvD/PVV.

 10. Piet51

  Verbazing: Hiddema die over een journalist die zich verdiept in het FvD, uitroept: “Wat een vak”.
  Dat vroeg ik een tijd geleden ook af bij het lezen van één van zijn boeken. Helemaal uitlezen is me niet gelukt, misschien later nog eens. In dat boek geeft Hiddema, strafpleiter, aan, dat hij zich na een succesvolle rechtszaak v.w.b. de verdediging van een zware crimineel ook wel eens met een wat ongemakkelijk gevoel op straat begeven heeft in de wetenschap dat hij een zware crimineel toch uit de gevangenis heeft kunnen houden. De gedachte die bij mij opkwam: “Wat een vak”.
  De activiteiten van zowel journalisten als van strafpleiters lijken me onmisbaar in de rechtsstaat. Hiddema zou dat als geen ander moeten weten.

  1. Bullshit16

   Piet51
   Of je bent journalist of je bent strafpleiter dat is een wereld van verschil dat moet jij toch ook weten

   1. Piet51

    @Bullshit16
    Zeker weet ik dat, maar beiden hebben ze de taak om anderen, overheid en samenleving, op de vingers te kijken. Journalisten letten o.m. op FvD-, PVV-, VVD-, DENK-politici e.a. en proberen die te beïnvloeden. Strafpleiters letten op rechters en proberen die te beïnvloeden. In een democratische zijn beiden heel hard nodig.

    1. Bullshit16

     Piet51
     Journalisten moeten neutraal zijn en dat zijn ze vere van dat strafpleiter moet zijn klant verdedigen of ze het leuk vinden of niet
     Onderzoek journalisten zijn er niet meer her zijn stuk voor stuk linkse ratten die er op uit zijn fvd en pvv en kwaad dag licht te stellen niks meer niks minder

     1. Michel Bloemkist

      Dan heb jij weer eens de afgelopen jaren met je oogkleppen op de kranten zitten doorlezen.

      Hoeveel politici als gevolg van “de media-maffia”al niet door de mangel gehaald zijn…

 11. Alfred Bentinck

  Youp ziet het ook helemaal zitten:

  Nou las ik weer dat het coronavirus de schuld van de Joden is. Dus niks broodje rauwe vleermuis van de afhaalchinees, maar een smerig zionistentrucje. Israëliërs hebben ons massaal besmet omdat ze al een vaccin klaar hadden liggen. Dat verkopen ze de komende jaren aan de doodzieke wereld en worden daar stinkend rijk van. Zo simpel is het. Dit antisemitische verhaaltje stond in een van de appjes van een enge lavendeljongere uit de club van Thierry. En er zijn heel wat complottheoretici die dit graag geloven. Daar gaat mijn 5G-zendmastentheorie.

  En het Brabantse CDA gaat met deze types in zee. Waarom? Deze christelijke partij had ooit landelijk zulke goede ervaringen met de PVV, dat ze het met het boreale Forum nog een keer gaat proberen. Graag zelfs. Nu gaat het nog beter lukken. Hoewel? Zelfs de nertsen begonnen te kuchen toen ze het verontrustende nieuws hoorden.

  🙂

  1. Eindbaas

   Volgens mij is het FvD op de goede weg.
   Alles FvD gerelateerd is een rode lap voor Alfred.

   1. Alfred Bentinck

    Een rode lap zou betekenen dat je boos wordt. Ik amuseer me echter kostelijk.

    1. Eindbaas

     Nee, je bent boos dat er mensen zijn die jouw mening niet delen. En dan hebben diezelfde mensen ook nog een partij waar zij zich gehoord voelen.
     Je bent ziedend, Alfred.

     1. Alfred Bentinck

      Valt mee, baasje.

      Ik ben een blijmoedig mens en kan vaak van het lachen de slaap niet vatten.

 12. Beukman

  Ik begrijp dat Hiddema niet inhoudelijk ingaat op de geuite zorg over de samenwerking tussen CDA en FvD, maar gewoontegetrouw zijn kartelstokpaardje maar weer van stal haalt? Tja. Dat zegt eigenlijk al genoeg.

  1. Original NL

   Familie van Hiddema beukmans?

   1. Beukman

    De wereld is klein. Maar zo klein is ie nou ook weer niet.
    Hoezo, @Original?

 13. RCS

  FVD maak je toch niet zo druk om die linkse journalisten. Laat gaan ….

 14. Rosasolis

  Terwijl in geen provincie deel behalve Noord-Brabant wil enkele CDA bestuur met FvD
  samenwerken, zien de meeste CDA leden geen mogelijkheid, provinciaal of landelijk om samen met deze extreem-rechts racistisch partij, samen te werken. Velen zijn teleurgesteld in de houding van slechte varkensboeren in N. Brabant die support van de
  FvD krijgen om zomaar door te gaan met hun slechte fok praktijken. Als CDA lid weet ik dat sommige leden zo teleurgesteld zijn, dat zij uit de CDA dreigen te stappen als inderdaad de fractie van N. Brabant echt door wil gaan met welke “samenwerking” dan ook met de FvD.
  Aan alle CDA leden: Ja, ik ben ook zeer teleurgesteld dat enkele leden van onze CDA medewerkers zou denken samen te werken met een racistisch en dieren onvriendelijk partij. Maar ga niet ons partij niet verlaten!!! Dan staat CDA bloot aan intimidatie
  van de FvD. Kom op CDA leden: als je kwaad, teleurgesteld, of bezorgd ben,
  ga dan massaal REAGEREN! Schrijf brieven naar de CDA via internet of meer officieel via gewone Post NL. Blijf vooral niet stil zitten!

  1. Politiek Profeet

   knetter gek die verwarde import gristelijke idioten.
   Gelukkig hebben wij hier prima geschoold medisch personeel op de busjes…die komen zo
   eventjes wachten want het busje komt zo…busje komt zo…busje komt zo…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.