Filmpje! ANTIFA-organisatoren zetten bakken met stenen neer op “strategische punten” voor rellen

Het is ongelooflijk wat er gebeurt in Amerika. Ja, het grootste deel van de protesten zijn vreedzaam, maar helaas zijn er ook een groot aantal nep-demonstranten die de dood van George Floyd aangrijpen om even lekker te rellen. Hele winkelstraten en zelfs woongemeenschappen moeten eraan geloven. 

De grootste drijvende kracht achter de gewelddadige rellen is ANTIFA, de zogenaamde antifascisten die in feite juist fascistisch tot op het bot zijn. Deze gekken zie je overal waar er geweld is. Ze zijn bijna altijd gekleed in het zwart en dragen maskers en hoofddoeken om hun identiteit te verbergen. Ja, zo triest zijn deze gekkies.

Als je wilt weten hoe georganiseerd de rellen zijn hoef je alleen dit filmpje maar even te kijken. Wat je hier ziet zijn politieagenten die grote bakken met stenen opruimen. Die bakken zijn op strategische punten neergezet door ANTIFA-organisatoren… zodat het gemakkelijker is om te rellen.

Dit is hoe ANTIFA te werk gaat. Hun vrienden in de media — de hele mainstream media zit vol met ANTIFA-sympatisanten — doen net alsof ANTIFA ‘niet centraal georganiseerd is’ en wat dies meer zij, maar dat is je reinste flauwekul. ANTIFA wordt van bovenaf georganiseerd. Zoals journaliste Lara Logan uitlegt:

Die video van Logan moet je sowieso even kijken, trouwens. Ze leest onder meer de 10 actiepunten van ANTIFA voor. Eén van de grote doelen van de organisatie? “De vernietiging van de politie en het leger op ‘de Amerikaanse plantage'” (zo noemen ze de VS) “met behulp van alle noodzakelijke middelen.” Dit is waarom ANTIFA continu bezig is met het verspreiden van anti-politie propaganda.

Natuurlijk vraag je je ook af waarom ANTIFA al die winkels sloopt. Nou, ook dat wordt uitgelegd door Logan op basis van de 10 actiepunten. Volgens ANTIFA is “bezit een leugen.” Huizen, winkels, buurten zijn van niemand specifiek. Het eigendomsrecht moet worden afgeschaft, aldus ANTIFA, wat natuurlijk de reden is dat al die privé-bezittingen worden gestolen en vernietigd.

ANTIFA is werkelijk een terroristische organisatie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Response

  Geen geheim dat deze criminelen met extreem fascistische en anarchistische karaktereigenschappen op deze aardbol niet thuishoren. GL is er niet vies van.

  1. Marija

   Ik begrijp van geen kant dat een dergelijke organisatie door gemeente Amsterdam wordt gesubsidieerd meet 8.000,— Euro ieder jaar.

 2. Genoeg van linkse dictatuur

  Dit zijn nu de vriendjes van GroenLinks, echte criminelen die Halsena bewust vrij spel geeft. Het is een terroristische organisatie die vervolgd moet worden. Ma ja, Rutte zal zich daar ook bij thuis voelen.

 3. Ritter

  Al deze z.g anti-racisme betogingen zijn gebaseerd op een onjuist narrative die door de media(!!) en activisten word gepropageerd. Wat laten de feiten nu zien?
  =======================

  Tijdens zijn show legde Tucker Carlson de feiten bloot over politiegeweld, het opsplitsen van de cijfers en het geven van de feiten over wat er werkelijk is gebeurd, met name met de enige 10 gevallen uit 2019 waarin ongewapende zwarte Amerikanen werden neergeschoten en gedood door de politie.

  Hij splitst de statistieken over politiegeweld op, die hij kreeg uit een uitgebreide database van de Washington Post-catalogi

  In 2019 waren er in totaal 1.004 gevallen van dood door de politie. Bij 802 van die incidenten werd het ras van de politieagent en de verdachte benoemd. 371 waren wit. 236 waren zwart. De overgrote meerderheid van al deze gedode verdachten waren gewapend.

  Er deden zich slechts 10 incidenten voor waarbij zwarte verdachten ongewapend waren toen ze werden gedood, negen mannen en één vrouw. Tucker splitst elk van deze zaken een voor een op en laat zien dat ze bijna allemaal gerechtvaardigd waren.

  Tucker wijst er ook op dat 2019 het veiligste jaar was voor zwarte verdachten in hechtenis sinds de Post begon met het bijhouden van hun database, die sinds 2015 steil daalde.

  Maar nog opvallender is het aantal politieagenten dat vorig jaar werd gedood, 48 politieagenten die werden gedood tijdens het uitoefenen van hun beroep.

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=1qwif8PF1EI&feature=emb_title

  1. Canta

   Ritter
   Tijdens zijn show legde Tucker Carlson de feiten bloot over politiegeweld.
   Nee, Tucker Carlson vertelde dingen waarvan hij wilde dat mensen ze zouden geloven.
   Trump heeft het steeds over fake news wanneer er iets gezegd wordt wat hem niet bevalt. Wij hebben een spreekwoord: de pot verwijdt de ketel dat hij zwart ziet.
   De pot ( Trump en zijn aanhangers) is zwart maar om dat te verhullen wordt er hard het tegenovergestelde geschreeuwd.

 4. Ritter

  Zwarten vormen 14% van de Amerikaanse bevolking, ten minste 54% van de 17.000 moorden per jaar wordt door zwarten gepleegd. Van het aantal doden door de politie is 33% zwart. Alleen al hieruit blijkt zonneklaar dat er geen sprake is van structureel racisme.

  De meeste daders van geweldsmisdrijven in de VS zijn zwart, hoewel zij slechts 14% van de bevolking vormen, maar de meeste doden door politiekogels zijn blank.

  Uit onderzoek blijkt dat blanke agenten eerder geweld gebruiken tegen blanke criminelen dan tegen zwarten uit angst te worden beschuldigd van discriminatie.

  Als je een mooie Pinkstermiddag gebruikt om zelf de statistieken te bekijken, dan wordt al vrij snel duidelijk dat er weinig klopt van de berichtgeving dat de Amerikaanse politie vanuit racistische motieven onschuldige zwarte mannen doodt. Het is schokkend te merken hoe weinig research journalisten steken in hun artikelen. De voornaamste bron van informatie voor Nederlandse journalisten – van links tot rechts – blijken The Washington Post en The New York Times, die op hun beurt graag de correspondent van de Britse krant The Guardian citeren.

  Het is evident dat veel mainstream media door hun incorrecte berichtgeving de gemoederen verhitten en het gewelddadige gedrag van relschoppers goedpraten. Voor de lezer die zelf kan nadenken en de journalist die dat durft, geef ik onderstaand de links naar mijn bronnen.

  ht*ps://denieuwezuil.nl/oorzaak-amerikaanse-politiegeweld-racisme-of-criminaliteit/

  1. Lugor

   Zwarten vormen 14% van de Amerikaanse bevolking,
   Van het aantal doden door de politie is 33% zwart.
   Alleen al hieruit blijkt zonneklaar dat er geen sprake is van structureel racisme.

   Oeps

   1. Gerda2

    Luxor

    1. Gerda2

     Lugor
     Oeps!!!!

     Inhoud voor alles.

   2. Blitzkrieg

    Lugor :
    Quote : “Alleen al hieruit blijkt zonneklaar dat er geen sprake is van structureel racisme. Oeps”
    Kijk hier nog iemand die tegen de demonstraties is, roep jij Halsema even ter verantwoording? Bij voorbaat dank!

   3. JochemX

    Oeps: Oververtegenwoordigd in de misdaad. Floyd was beslist geen heilige.

   4. Fe

    QUOTE Zwarten vormen 14% van de Amerikaanse bevolking, END

    En 85% van de gedetineerden oeps

  2. Gerda2

   Ritter
   Voor de lezer die zelf kan nadenken en de journalist die dat durft, geef ik onderstaand de links naar mijn bronnen…….

   Veel informatie, meeste zal wel kloppen👍
   Nu maar weer wachten op de “geweldexplosie” van onze linkse vrienden.

  3. Marija

   Men zou eens uit kunnen gaan van oorzaak en gevolgen daarvan:
   De Amerikaanse zwarte die werkgewoonte door de politie, had ook gewoon en netjes gevolg kunnen geven aan het verzoek zijn auto uitte komen, dat deed hij niet, werkte tegen en ja dan krijg je het vervolg.
   Je word plat gelegd Op straat met de armen op de rug.
   Bovendien had deze man een flink strafblad.
   Aldi’s heisa hier in ons land is overtrokken en komt bepaalde groepen goed uit.
   Antifa moet verboden worden en geen subsidie krijgen.

   1. Marija

    Werkgewoonte = werd gedwongen
    Aldi’s heisa = al die heisa

    Sorry

    1. Vera Camlet

     Zegt u nu ‘sorry’ voor uw aboninabele reactie, @Marija ? Met de armen op de rug en dan de adem er langzaam uitpersen met de knie.

     1. Original NL

      Dat krijg je als je je verzet tegen je arrestatie.
      Deze zwarte krimineel wordt nu als een zwarte jezus neergezet…belachelijk.

     2. Start

      Maris Wilhelmina Camlet?

   2. Canta

    Marija
    Dus als ik jouw commentaar lees dan is dit een gewoon gevalletje van:
    EIGEN SCHULD DIKKE BULT???????

  4. Canta

   Ritter
   Zwarten vormen 14% van de Amerikaanse bevolking, ten minste 54% van de 17.000 moorden per jaar wordt door zwarten gepleegd. Van het aantal doden door de politie is 33% zwart. Alleen al hieruit blijkt zonneklaar dat er geen sprake is van structureel racisme.

   Je zegt het verkeerd. Voor de meeste moorden in de VS worden zwarten veroordeeld.
   Dat is waar. Ook is bekend dat in de VS de meeste onschuldige mensen achter de tralies zitten. Zwarte mensen hebben de slechtste advocaten die weinig voor hen doen want daar valt weinig te verdienen. Laatst deed er een zwarte deelnemer mee aan
   America”s got talent. De man had 37 jaar ten onrechte vastgezeten voor een moord die hij niet had gepleegd.
   Dacht jij werkelijk dat de Ku Klux Klan verdwenen was. Ze vertonen zich wat minder in hun uitdossing maar, geloof mij, ze zijn nog alom aanwezig. Zeker in de zuidelijke staten van de VS. En zeker bij de politie.
   Je kan dus wel allerlei statistieken aandragen maar je moet wel kijken hoe die tot stand zijn gekomen en of ze wel de werkelijkheid bevatten.

 5. LifeBuddy

  Die ANTIFA en KOZP krijgen op de propaganda zenders ook nog een ultra sLinks podium. Die propaganda zenders moedigen geweld alleen maar aan.
  Als de Terroristen gaan rellen, lopen ze allemaal zo stoned als een Garnaal rond. En de ultra sLinkse gaan nog knielen ook. Het wordt Nu toch wel hoog tijd voor Geertje Wilders en een Eerlijke samenleving!

 6. NoDoubt

  Robert Jensen was jullie al voor twee dagen geleden.

 7. Mar

  “Als je wilt weten hoe georganiseerd de rellen zijn hoef je alleen dit filmpje maar even te kijken. Wat je hier ziet zijn politieagenten die grote bakken met stenen opruimen. Die bakken zijn op strategische punten neergezet door ANTIFA-organisatoren… zodat het gemakkelijker is om te rellen.”

  Lang leve Twitter. Kijk even op onderstaand twitteraccount. Daar wordt een andere waarheid verteld.

  h**ps://twitter.com/Shayan86/status/1267901508168843264

  1. Lugor

   Bedankt voor de link.

 8. lotje

  Het lijkt GroenLinks wel.

 9. Peetjoh

  Deze kisten met stenen zijn het bewijs dat deze groepering dus gemerkt dient te worden als terroristische organisatie. En der halve dienen deze mensen wereldwijd opgepakt en vervolgt te worden. Dit is hetzelfde als IS ander kleurtje en wat minder baarden that’s all.

 10. Vrijedenkert

  Antifa staan voor georganiseerd geweld, rellen, brandstichting, plunderen, vernielingen dus genoeg om aan te merken als criminele organisatie!
  o.a. G20 Hamburg 2017.
  Het niet erkennen van democratie en rechtstaat en de regels en wetten die daar gezamelijk worden gemaakt, niet erkennen van handhaving van deze wetten en het niet erkennen van bezit of gemeenschappen in buurten is voor mij genoeg om terroristisch kenmerk toe te voegen aan criminele organisatie.

  Antifa is een organisatie die de bestaande democratische rechtstaat met al zijn fouten maar ook al zijn positieve punten wil afschaffen met geweld!

 11. Vrijedenkert

  Als honderden Antifa aanhangers en vele aanhangers van andere anarchistische organisaties gelijktijdig op hetzelfde tijdstip onherkenbaar in Hamburg verschijnen in zwarte kleding en bewapend met knuppels en de halve stad afbreken, plunderen, slopen en geweld gebruiken waarbij 500 agenten gewond raken en vele miljoenen schade is er heel duidelijk sprake van een georganiseerde en aangestuurde geweldadige organisatie(s)!

 12. Heras

  Gesponsord door Soros en de VN.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.