Godzijdank! Niet elke BLM-demonstrant blijkt ‘een Akwasi’ te zijn!

Nederlandse rapper(t)s (Akwasi) die indirect oproepen tot geweld, plunderingen wereldwijd en een gevaarlijke ‘antifascistische’ beweging die weer als vanouds van zich laat horen. Je zou bijna vergeten waar de Black Lives Matter-beweging écht voor staat: Gelijke rechten. Maar het kan ook anders!

In Londen gebeurde er namelijk iets opvallends. Een naar verluid blanke extreemrechtse man was in de Britse hoofdstad aan het demonstreren tegen de Black Lives Matter-beweging. Uiteraard kan en mag dat in een vrij land.

Het was zaterdag een roerige dag in Groot-Brittannië met vele protesten en ook veel geweld en vernielingen. Volgens De Telegraaf en Britse media liep het aan het einde van de middag volledig uit de hand. Zowel anti-racismebetogers als (nationalistische) tegendemonstranten gingen met elkaar en met de politie op de vuist.

Een van de betogers, een blanke man, zou door BLM-demonstranten zijn aangevallen in Londen. Volgens getuigen ging het hierbij om een extreem-rechtse activist. En laten we even eerlijk wezen: Die zijn er ook gewoon! Laten we daar alsjeblieft geen doekjes om winden.

De blanke anti-BLM activist kreeg dus zware klappen, maar ironisch genoeg was het een vreedzame BLM-demonstrant die wist te voorkomen dat de man helemaal de filistijnen in werd geslagen. Op een iconische foto is te zien hoe de BLM-activist de blanke (zwaar gewonde) man beschermt en hem vervolgens naar een veilige plek brengt.

Het kan dus toch: Vreedzaam protesteren en respect hebben voor elkaar. Zo hoort het, zo moet het en helaas gebeurt dat slechts sporadisch. Maar laat dit een voorbeeld wezen zijn voor de rest van de wereld: ‘Respect each other!’

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Maris Copoolse

  De flodderige wijze waarop hier BLM-demonstranten worden gelijkgesteld met gewelddadigheid en ‘antifascisme’ is ergerlijk. Ik weet wel dat dit soort associatief gezwets op DDS heel gebruikelijk is, maar als we er geen bezwaar tegen maken zakt DDS steeds verder weg.

  1. Vince Blank

   Hahaha, ben het met je eens, belachelijk dat blm wordt gelijkgesteld met antifascisme.

  2. LifeBuddy

   looiewijk, maar, als we er geen bezwaar tegen maken zakt DDS steeds verder weg. Je lult gewoon in een Loze ruimte , want DDS gaat steeds meer het eerlijke verhaal op nieuwsvlakken Raken. Het Eerlijke verhaal hoor je Niet op de ultra sLinkse propazender npo.

   1. combat le pelicule

    Het eerlijke verhaal willen gasten als maris nooit horen hoor

  3. Start

   Enzovoort?

  4. Gerda2

   MS
   maar als we er geen bezwaar tegen maken zakt DDS steeds verder weg.

   Wat denk je van je eigen bijdrage in het Corona artikel eerder deze dag?
   Totaal verkeerd gebruik van cijfers en het meest kwalijke is dat je hierdoor probeert opzettelijke de boel te verdraaien.
   Of moet ik het als een vergissing zien?

  5. Heinrich

   marie pool,
   haha, Quispel ben je er weer!
   Wat ben je toch een katagelofobische droplul!

   1. Start

    Et cetera inderdaad!

  6. Adriaen van Bergen

   Heb je de filmpjes van de plunderingen dan niet gezien?
   Nederland was een positieve uitzondering (behalve Jerry, die Zwarte Piet in zijn gezicht wilde trappen)en naderhand is hier (in Rotterdam) ook om geweld geroepen.
   Hash gebruiken is slecht voor je geheugen hoor!

 2. Vince Blank

  Kudos voor de man die hem in veiligheid brengt maar vergeet niet dat dat nodig was om te voorkomen dat ie doodgeschopt werd. Al diverse filpjes daarvan op het net.

 3. John F...

  Ik geloof hier geen ene bal van, wel dat deze blanke gewoon demonstreerde samen met BLM.

 4. John F...

  Wat je niet kunt doen met simpele foto’s.
  Want…. Kan iemand mij vertellen hoe je kunt zien dat dit een rechts extremist betrof?

  1. Lugor

   Onder op zijn voetzool stond: Made by EDL.

 5. combat le pelicule

  Maar elke akwasi is wel een BLM-er

 6. RvdBe

  Mooie publiciteitsstunt, en nou weer verder met rellen,plunderen en geweldpleging.

 7. gustav

  De gegronde aversie tegen BLM zal bij de mishandelde man en de vele gelijkgestemden resulteren in extreme onomkeerbare haatgevoelens, álle opstandige blacky’s in Europa gaan het nog merken!
  Het sterk opkomend nationalisme zal zegevierend het strijdtoneel verlaten!

  1. Vince Blank

   Maar blm en hun linkse meehuilers denken dat hier irmand winst uit kan halen. Naivelingdn. Ik heb het bewust niet over antifa want die willen alleen chaos

  2. AnnetKlaver

   Je weet de juiste houding van de gestrekte arm en de draai richting van het hakenkruis?

 8. Beukman

  Het is niet zwart tegen wit, het is iedereen tegen de racisten

  aldus Patrick Hutchinson, de gespierde redder van deze man.
  Patrick lijkt een van de weinigen te zijn die nog niet het verstand heeft verloren. Hopelijk nemen anderen er een voorbeeld aan.

  1. Blitzkrieg

   Beukman :
   Quote : “Patrick lijkt een van de weinigen te zijn die nog niet het verstand heeft verloren. Hopelijk nemen anderen er een voorbeeld aan.”
   Er is maar één agressor, BLM aka antifa.

   1. Beukman

    Loop je weer te tr0llen, @Oorlog?

    Hier is Hutchinsons insta, het is echt een positief ingestelde knul, daar kan je nog wat van opsteken:

    instagram.com/workoutwithhutch/

    1. Blitzkrieg

     Beukman :
     Quote : “Loop je weer te tr0llen, @Oorlog?”
     De hele wereld staat in de brand en Ik zit te tr0llen, het is wel goed met je!

   2. 1000

    Ach de linkse tr ol len hebben nog niet door dat die achterlijke bewegingen hele steden hebben gesloopt en geplunderd en bij werkend Amerika op -100 staan. Werkend Amerika krijgt de rekening van het tuig dat onder de noemer racisme denkt dat ze legitiem bezig zijn. Onder tussen steelt men alles wat los en vast zit.

    Bij dit soort anarchie komt een president enkel sterker in het zadel te zitten want als de onlusten niet stoppen heeft Trump een vrijbrief om het de kop in te drukken desnoods met leger. Immers de orde zal hersteld moeten worden

 9. Blitzkrieg

  Uit het artikel :
  Volgens getuigen ging het hierbij om een extreem-rechtse activist.

  F*ck die getuigen.

  1. 1000

   Als je zegt dat ze al het schorem wat al sinds jaar en dag de lijsten van justitie aanvoert uit Nederland moeten pleuren terug naar hun eigen land ben je volgens linkse deugmenschen al een nationaal rechts extreem racist.

   In mijn ogen ben je dan realist en zit je in de spijker – kop modus.

   De kreet racist heeft al zijn glans en waarde verloren door het misbruik door linkse beukmenschen.

 10. Peetjoh

  Gewoon een goor democraties plan uit Amerika om Trump dwars te zitten. Die democraten elite boeid het niet als arme zwarten en blanken elkaar afmaken. Jammer dat een hoop mensen die oprecht tegen racisme zijn zich voor dat karretje laten spannen. Ze zetten alleen maar mensen op tegen elkaar en willen dat racisme helemaal niet stoppen. Das geval links mouwen zwart dom houwe. Want volgens mij zijn de democraten al jaren aan de macht en ze hebben dat nooit aangepakt.

 11. werikke

  Wat was het waarom deze man het predikaat kreeg rechts extreem tezijn.was het omdat die opkwam voor zijn eigen cultuur .als dat zo is dan is het gewoon een bezorgde burger.rechts extreem wordt hoofdzakelijk gebruikt door linkse kliek die alles wat tegen hun is als rechts extreem aan te duiden.

  1. Blitzkrieg

   werikke : Leuk je weer eens te zien. Iemand die extreem links is noem je een activist een iemand die voor zijn land opkomt is tegenwoordig extreem rechts. Die getuigen kunnen kunnen wat mij betreft dan ook aan het gas

 12. Vrijedenkert

  Je hebt de BLM- beweging en de Antifa-beweging!

  Beide delen bepaalde standpunten en doelstellingen en demonstreren gezamelijk, maar waarin verschillen ze precies?
  Antifa en andere anarchistische organisaties, terugkijkend op Hamburg G20 2017 zijn voor mij gewoon een ordinaire ultra-linkse geweldadige knopploegen!
  Van een grote en brede BLM-organisatie die zegt zich in te willen zetten tegen racisme van zwarte mensen was toen niet of nauwelijks sprake…

  Zijn Antifa activisten actief binnen BLM en omgekeerd en hoeveel?
  Hoe verloopt de samenwerking/of geen samenwerking tussen Antifa en BLM en hebben bijde veel onderlinge contacten?
  Maakt Antifa misbruik van de BLM-organisatie en spant Antifa de BLM-organisatie voor hun eigen karretje om de eigen nogal radicale ideeën via BLM demonstraties te verspreiden?
  Worden veel activisten binnen BLM gerecruteerd door en voor Antifa en worden deze opgejut om binnen BLM rotzooi te schoppen?
  Hoeveel rellen, ongeregeldheden en vechtpartijen tijdens BLM-demonstraties zijn uitgelokt of aangeschicht door Antifa?

  Ik wil Antifa en BLM niet over een kam scheren maar het onderscheid tussen beide is heel moeilijk te maken en al helemaal wie wel of niet verantwoordelijk zijn voor bepaalde acties!

 13. J.Rademaker

  Respect ( Balkenende woord ) is volgens mijn woordenboek.( Koenen )
  Hoogachting, uit eerbied, of uit angst.
  B.v ¨ik heb respect voor een pitbull.

 14. Robert75

  Het is toch wel een beetje een raar artikel. Het is ook maar hoe je naar zo’n foto kijkt en natuurlijk en welk verhaal er achter zit. Het werkelijke verhaal is dat die blanke man dor een stel voornamelijk zwarte agressievelingen zwaar mishandeld is. Dat is het werkelijke verhaal achter de foto. Dat deze man nu toevallig wordt wegdragen door een zwarte man, daaruit kan je niet concluderen dat ze ook vreedzaam kunnen protesteren en respect kunnen hebben voor elkaar. Anders zouden ze hem niet in elkaar hadden geramd en was die niet weggedragen. En dan zou deze foto ook nooit bestaan hebben.

 15. Adriaen van Bergen

  BLM is intrinsiek racistisch want All Lives Matter.

  1. Original NL

   Daar zijn de linkse tròllen het niet mee eens.

  2. Original NL

   OWLM!

 16. Bes Tolen

  Het is altijd zo geweest, dat een onnadenkend dom deel als onderlaag in de maatschappij al te gemakkelijk emotioneel is op te laden. Daarvan hebben alle foute bewegingen hun gebruik van gemaakt als daar zijn de grote godsdiensten en extreme ideologieën zoals het communisme. Die weten zich best te handhaven ondanks al hun leugens, bedrog en laster. Maar de hele bevolking moet wel de lasten hiervan dragen. In Italië wordt het land door de oude macht van het Vaticaan steeds weer beïnvloed. Daarvoor mogen de Nederlanders dan ook meebetalen. Terwijl Berlusconi alle beschuldigingen altijd heeft ontkend, er ook geen bewijs was en het tegendeel veelal viel aan te tonen maar tegen een met onwaarschijnlijke machtiging overladen communistische president, tegen een valse rechtbank en pers en de kerk valt niet op te tornen. Daardoor mislukten alle voorgenomen hervormingen. En zo worden wij ook volop belazerd. Dat pikten de Nederlanders in de zestiende eeuw niet meer. De opstand werd helaas geen onverdeeld succes maar Nederland was wel lang een vrij land tot de Franse revolutionairen kwamen en die rampspoed brachten. Napoleon met zijn contract met het Vaticaan, wat nog altijd de politieke verhoudingen en meer in Frankrijk oneerlijk en scheef maakt. En daar mogen we als Nederlanders onder lijden mee door dat egoïstische wijf in Duitsland. Ja toch?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.