Yernaz Ramautarsing: zo winnen we van de linkse politieke correctheid

In een nieuwe video laat Yernaz Ramautarsing zien hoe men de politieke correctheid van links de baas kan blijven. We moeten namelijk niet altijd meegaan in hun spelletjes. Bellen linkse deugers adverteerders van VI om zo het programma te boycotten? Prima, dat mogen ze, het zijn namelijk private instanties. In plaats van dat rechts tranen huilt om deze actie moet rechts juist andere oplossingen gaan zoeken. Zoals adverteerders zoeken die wel hun meningen ondersteunen, of zelf je eigen programma opzetten aldus Ramautarsing! 

Ramautarsing wil dat niet-links-Nederland een mentaliteitsverandering ondergaat. Niet langer klagen en zeuren langs de zijlijn, maar actie ondernemen. De tijd is daar om juist nu – net zoals Nieuw-Links in het verleden – om je te groeperen en te verenigen. Dus bouw je eigen omroep en laat je horen. Het bouwen aan je eigen kanalen zorgt voor een grote mate van onafhankelijkheid.

Rechtse mensen moet ook de markt meer financieren met hun rechtse portemonnee. Ramautarsing zegt terecht dat het het tijd woord om je politieke mening ook te uiten in je consumentengedrag. Bedrijven die een programma boycotten? Prima, dan boycotten wij de desbetreffende bedrijven wel. Dit zal betekenen dat de consument tijdelijk maar ergens anders die scheermesjes gaat kopen.

Ramautarsing heeft een scherp punt wanneer hij stelt dat het onbegrijpelijk is dat men bedrijven blijft financieren die meegaan in de leugens van Black Lives Matters. Het is dus ook de verantwoordelijkheid van niet-links-Nederland om actie te ondernemen!

Stop met klagen, en pas je gedrag aan!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Lugor

  In plaats van dat rechts tranen huilt om deze actie moet rechts juist andere oplossingen gaan zoeken.
  Het is dus ook de verantwoordelijkheid van niet-links-Nederland om actie te ondernemen!
  Stop met klagen, en pas je gedrag aan!

  Het doet best pijn, maar Yernaz Ramautarsing heeft helemaal gelijk in deze.
  Stop klagen, start en STEUN FINANCIEEL rechts onderwijs, rechtse media enz.

  1. Duidelijk

   zuig
   kok

  2. Hardline

   Lugor wordt wederom om zijn oren geslagen met zijn eigen domheid.

   Als redelijk mens trek je dan je conclusies, Lugor niet.
   De enige reactie is dan wild om zich heen slaan.

   Totale afgang weer

   1. Reinoud van Gelre

    Hardline, wat is er mis met de de opmerking van Lugor?

    “…Stop klagen, start en STEUN FINANCIEEL rechts onderwijs, rechtse media enz…”

    Geen speld tussen te krijgen, me dunkt?

 2. Barbera

  Dat rechts wat de VVD als extreem links ziet moet eens gaan praten met Youp.

 3. gedacht

  tja , tegen de enorme geldbedragen die george soros in dit soort bewegingen pompt kan niemand op.

  Je kan dit soort bewegingen wel bestempelen als criminele organisaties met als doel ontwrichting van de maatschappij. Demonstreren tegen de corona idioterie wordt met harde hand voorkomen en verboden en deze idioten kunnen hun gang gaan in de openbare ruimte. meneer soros is een groot gevaar voor de wereld vrede en zijn denkbeelden worden geuit met geweld en onderdrukking.

  Als je dan nog niet wilt zien dat deze achterlijke beweging financieel en politiek gestuurd wordt heb je stront in je ogen. De slaven van george soros laten zich misbruiken voor eigen gewin.

  1. Barbera

   Zie alweer een iemand die wel gaat janken voor het onrecht 🙂 maar het antwoord hier op schuldig blijft.

   1. Hardline

    En zie hier, weer iemand die zijn gebrek aan kennis denkt te kunnen maskeren.

    Infantiele emojis helpen niet

 4. NoDoubt

  Hij ondersteunt het verhaal van Peter Siebelt. Links heeft zich in decennia internationaal georganiseerd. Yernaz geeft ook aan dat rechts zich moet organiseren.

  1. Charles Bingley

   Ach Peter Siebelt, de spekkoek-fantast.

   Leeft die nog?

   1. Duidelijk

    etc

   2. Oepsie

    Blablabla!

 5. plakband

  Gemakkelijk gezegd.
  Helaas beheert links ons belastinggeld.

 6. EvertB

  Kansloze oproep van deze Ramautarsing. Vermogende rechtse Nederlanders blijven op hun centen zitten. En willen dat hun Unilever en Shell geen vennootschaps- en dividendbelasting afdragen aan de Nederlandse staat.

 7. BigBadJohn

  Yernaz Ramautarsing heeft een goed punt.
  Stem met je geld.
  Het voelt principieel goed om nederlandse cultuur hatende bedrijven niet financieel te ondersteunen.

  Ik koop al jaren geen producten meer van de bedrijven die overdreven PC zijn, of schijnbaar ineens een hekel aan zwarte piet hebben, ik geef geen geld aan “hulporganisaties” met een topman met topsalaris en uiteraard boycot ik in de vanaf nu ook de BLM en diversiteit pushende bedrijven.

  Een betere wereld begint bij jezelf.

  Ik ga zelfs nog iets verder dan dat.
  Bij het aanbieden van offerte’s aan klanten, voor onze sevice gerichte diensten, doen wij een vlugge facebook/twitter test.
  Als blijkt dat iemand links activist is en het nodig vindt om dit op social media uit te dragen dan verhogen wij standaard de offerte prijs met 10%.
  Niet alleen omdat we linkse gekkies liever niet helpen maar ook omdat uit ervaring is gebleken dat deze groep mensen, stuk voor stuk, “lastige” klanten zijn.
  Wij bieden liever diensten voor 10% minder aan bij klanten die we wel volledig tevreden kunnen stellen.

  1. Charles Bingley

   “Het voelt principieel goed om nederlandse cultuur hatende bedrijven niet financieel te ondersteunen.”

   Misschien voelt het voor jou goed maar wellicht is het goed erop te wijzen dat die bedrijven de Nederlandse cultuur haten nog omarmen: ze volgen de cijfers van de marketingafdeling die erop wijst waar de meeste klanten te vinden zijn. De meeste klanten snappen dat we van Zwarte Piet af moeten en dat racisme verwerpelijk is.

   1. Charles Bingley

    nog = noch

   2. Hanneke Schaap

    Juist, bedrijven bedrijven geen ideologie maar willen alleen maar geld verdienen.

 8. henkie

  Politieke correctheid is als een hersenspoelingsmethodiek sinds de jaren 70 toegepast in de westerse wereld, omdat het kapitalisme en het socialisme het op een akkoordje hebben gegooid mbt goedkope arbeidskrachten en import van allochtonen.

  Kritiek werd direkt weggezet als racsisme/fascisme, en werddaarmee direkt taboe en een geluid dat je nergens hoorde, behalve bij een enkeling in de politiek, die dan direkt verketterd werd.

  3 generaties zijn opgegroeid met list, leugen en bedrog, censuur van het kritische geluid, hersenspoeling. Gisteren op HUMAN – “dus ik volg” gezien over sektes en de indoctrinatie die daar plaats vind. Het blijkt dat maar 25% van de mensen zelfstandig blijft nadenken. Ditzelfde geld voor het stemvee.

  Er moet meer gebeuren;
  waarom wordt geen rechtzaak gemaakt van de institutionele racsisme en discriminatie van de autochtoon?
  De oorspronkelijke bewoners zijn stelselmatig gediscrimineerd door de overheid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.