Cabaretier Sigrid Kaag over haar partij: ‘Wij zijn niet de partij van drammen’

Onder leiding van Kaag gaat D66 echt de meest trieste campagne tegemoet ooit. De betweters van D66, politici die maar al te graag belerend overkomen, sprekend met afschuwelijk veel dedain, en nota bene zich bekroonden tot ‘klimaatdrammers’ zijn ineens geen drammers meer. Snapt u het nog? 


D66 had misschien wel de meest slechte timing uitgekozen voor een ‘debat’ tussen de lijsttrekkerskandidaten. Terwijl alle aandacht gericht was op de massa demonstratie in onder andere Berlijn hield D66 een gesprek met de kandidaten. Waarin het vooral opviel hoe crinch Kaag wel niet is.

Onder Rob Jetten profileerde de partij zich nog vol trots als ‘klimaatdrammers’, maar ineens komt Kaag met de opmerking dat D66 niet de partij van het drammen is. Nou, dan moet ze nog maar eens kritisch kijken naar haar achterban en Kamerleden.

De tactiek van het klimaatdrammen zal wel niet hebben gewerkt. Kaag gaat het over een andere boeg gooien, de grootste vraag is alleen of Kaag de partij kan laten onderscheiden van andere linkse partijen. Het is allemaal al een pot nat, voor veel kiezers lijken PvdA, D66 en GL op de grote thema’s inwisselbaar. D66 lijkt op dit moment ook nog het meest karakterloos van de drie.

Een origineel geluid kan D66 alleen uit de huidige, roemloze impasse helpen. Maar onder Kaag gaat dit waarschijnlijk niet lukken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Ernest Stern

  D66 gaat het in de komende verkiezingen met Kaag heel goed doen.

  De woede op DDS begrijp ik wel, Kaag gaat met haar partij voor rechtsstatelijkheid, democratie, fatsoen en beschaving. Dat valt hier slecht.

  1. Bart Reijmerink

   Even serieus, in welke zin gaat D66 verandering brengen? De partij heeft al jaren geen vernieuwende ideeën of voorstellen. Over het algemeen lijkt het alles van GL en PvdA te kopiëren maar proberen ze er een ‘liberaal’ karakter aan te geven. Dat is geen houding waar je de premier mee gaat leveren.

   1. Ernest Stern

    In deze tijd is rechtstatelijkheid, tolerantie, het opheffen van de zieke ongelijkheid in inkomens en vermogen en het maximaal bevorderen van de klimaattransitie de grootste vernieuwing die nodig is.

    D66 snapt dat. Ik stem niet op die partij maar ik heb deze fatsoenlijke politieke professionals er graag bij.

    1. Oepsie

     Zoek hulp speklapje! Het gaat niet goed met je.

     1. Namo saya

      Lugarclan

    2. Jack Flash

     “Wij zijn niet de partij van drammen”
     Hoe triest ben je als je over zoiets moet drammen.
     Sukkels.

  2. Maurits Dekker

   D66 gaat het in de komende verkiezingen met Kaag heel goed doen.

   De woede op DDS begrijp ik wel, Kaag gaat met haar partij voor rechtsstatelijkheid, democratie, fatsoen en beschaving. Dat valt hier slecht.

   D66 gaat het in de komende verkiezingen met Kaag heel slecht doen.

   De vreugde op DDS begrijp ik wel, Kaag gaat met haar partij voor ongelijkheid, dictatuur, onfatsoen en barbarij. DDS valt om van het lachen.

  3. Jack Flash

   “Rechtstatelijkheid”. Proces Wilders?
   “Democratie”. cordon sanitaire,demonstratieverbod, negeren en afschaffen referendum.
   “Fatsoen” Knuppelen van bejaarden, het gelieg van Rutte,regels overtreden die zelf verzint, weglopen uit de plenaire zaal bij stemming.
   Wat een gezwets Stern.

   1. Ernest Stern

    “ Knuppelen van bejaarden,”

    😂

    1. combat le pelicule

     ernst tengo quispel 😒

  4. combat le pelicule

   Wij begrijpen ernst quispel tengo natuurlijk wel, aangezien we hier te maken hebben met ped*seksuele psychopaat gezien zijn reactie…

   1. combat le pellicule

    Quispeltengo zouden ze zonder verdoving moeten castreren. Eigenlijk moeten al deze vieze pédofielen worden vermoord

 2. Kretoloog

  Na 1,5 jaar als zodanig te hebben gefunctioneerd, kan vastgesteld worden dat Rob Jetten een veel betere partijleider zou zijn geweest dan Sigrid Kaag. Maar de DeugdDrammers hadden vooraf al verordonneerd dat het hoe dan ook een vrouw moest zijn die de D66-kar gaat trekken.

  Nu had Jetten natuurlijk zijn klokkenspel kunnen laten verwijderen (als homo zijnde niet eens zo’n grote stap), om toch mee te dingen. Was best kansrijk geweest, maar dat had hij nou net weer niet over voor het partijbelang.

  1. Vliegenvanger

   Voor mij blijft D66. DRAM66, de partij die de democratie in Nederland om zeep helpt. En dan die Kaag die voor Sinterklaas speelt met ons belastinggeld, schandalig. Weg met Dram66.

 3. Blondie

  Kaag , Ollongren , Rutte en de Jonge de afbraak brigade van de Nederlandse democratie.

  De slopers van onze samenleving.

 4. Rene van der Grijp

  Na GL staat D66 op de tweede plaats qua drammerigheid.

  Het is wel begrijpelijk dat ze het in de peilingen iets beter doen nadat Jetten achter de coulissen is verdwenen. Die man was een complete aanfluiting.

  Het electoraat van D66 vindt het geen probleem dat Kaag Al Kak een palestijnenknuffelaar is en het gegraai van Sophie in ’t Geld is voor hen ook geen reden om niet meer op die partij te stemmen.

  1. Ernest Stern

   Sinds het aantreden van Kaag stijgt D66 in de peilingen. ze lijkt me inderdaad een kei van een lijsttrekker.

   Dat gewauwel over Palestijnenknuffelaar is slechts dom.

   1. PG

    Dan zou ik er maar op stemmen als ik jou was!

   2. combat le pelicule

    “Dat gewauwel over Palestijnenknuffelaar is slechts dom.”

    ernest vindt feitelijkheden dom, het is feitelijk wel waar…

   3. Cootje

    Maar dat is ze wel , heerlijk en makkelijk voor Wilders omdat uit te vergroten

   4. nexit nu

    zegt het hoofd antisemitisme !

 5. sonny

  De politici van huidige kabinet beginnen zich alvast te roeren en te profileren, 2021 nadert!
  Ik hoop dat het electoraat schoon genoeg heeft van het antidemocratisch eurofiele linkse wanbeleid, er gaan binnenkort alweer miljarden naar de armlastige zuidelijke lidstaten!
  Iedereen moet inmiddels in de gaten hebben dat zo ongeveer álles misgaat in ons landje, BLM, relletjes en oproer, selectieve demonstratie toestemmingen, immigratie politiek, géén law&order beleid, anti-blank racisme !

 6. Maurits Dekker

  “Wij begrijpen ernst quispel tengo natuurlijk wel, aangezien we hier te maken hebben met ped*seksuele psychopaat gezien zijn reactie…”

  Hij wordt voor deze afwijking behandeld.
  Helaas wil de therapie in deze gesloten inrichting nog niet aanslaan bij Ernst die overigens niet zo heet maar om duistere redenen zeker 70 of meer andere namen hanteert om zichzelf aan te duiden.

  1. Mireille

   Deze reactie is buitenproportioneel en raakt nergens het onderwerp. Dientengevolge overbodig, en zou verwijderd moeten worden om een goede discussie in stand te houden. Er wordt teveel op de persoon gespeeld.

   1. combat le pelicule

    Nee hoor mireille, deze reacties zijn de spijker op de kop het exposed precies met wie we te maken hebben en jij verdedigd dit soort gasten, i wonder why?

   2. combat le pellicule

    Maurits is een vreselijke pédofiel die hier zijn vuile praktijken probeert uit te venten.
    Van Mireile mag dat niet gezegd worden. Zij verdedigd pédofielen omdat ze lief voor kinderen zijn.

    Gadverdegader.

    1. combat le pelicule

     combat le pell icule

   3. Cootje

    Met sommige personen is het fijn spelen , maar als het licht uit moet heb ik mij bedenkingen , en bij een D66 tiger moet het licht altijd uit, mannelijk als vrouwelijk. En dan is zelfs de lucht niet te harde

 7. Heinz

  Het zou cabaretière moeten zijn maar dat is ze natuurlijk niet. Sigrid is een evenwichtige vrouw, dwars van drammerij, gelukkig ziet een toenemd aantal kiezers dit duidelijk.Misschien is dit wat de criticasters dwars zit, is ze erudiet. Voor mij is ze top, samen met Ollongren.

  1. combat le pelicule

   “Het zou cabaretière moeten zijn”

   Klopt, maar volgens de genderneutrale deugdrammers van d666 moet jij je nu kapot schamen en even excuses maken…

   1. Yoyo

    Deze dame gaat het niet lukken de overbodige partij Democraten 66 uit het slop te trekken.
    Te elitair, te drammerig.
    Vroeger het redelijk alternatief,
    Nu overbodig en exclusief.

    Arme Hansie.

  2. Cootje

   Zitten mooie vrouwen op de wallen , maar je heb altijd publiek voor een diepgaand gesprek met het licht uit , en dan kunnen ze solliciteren

 8. Willem Bever

  Blijft een kenmerkende foto sigrid….met het vingertje rest my case over d66

  1. Kretoloog

   Die foto ja: het is toch net Sophie in te Veld met blonde pruik.

   1. Willem Bever

    Nu je het zegt

    🙂

   2. Cootje

    Is dat die Europese lesbische oplichtster die 400000€ verkeerd declareerde ?? . En het dan heeft over politiek correct ? Die regenboog vlag hangt niet overal even recht .

 9. Petrazoveel

  Wat een non-discussie. D’666 gaat de verkiezingen niet winnen.

 10. Aborifa

  Kaag lijkt meer in haar mars te hebben dan Klaver. Verder is D66 en GL één pot nat. Ze teren op ongefundeerde klimaatangst en de verkeerde gedachte dat de mens de natuur de baas kan worden. Het verkeerde geloof dat haar aanhangers vindt in jonge zoekende mensen.

 11. Factor

  D66 en de politiek die zij uitblazen is volstrekt irrelevant, de club zal decimeren en van de kaart verdwijnen. Bovendien heet ze geen Kaag maar al-Qaq.

 12. Heras

  D66 heeft bewezen dat ze een gevaarlijke partij te zijn. De grootste globalistenpartij strooit met belastinggeld naar het buitenland, heeft het referendum afgeschaft, Houdt van euthanasie en abortus. Laat alle “kansenparels’binnen. Is voor bomenkap; kinderarbeid om elektrische auto’s te produceren en ga zo maar door.
  Als dit een partij is die je moet kiezen dan zeg ik; NEE, dank je…

  En ik hang de vlag uit, als ze “nog meer stapjes terug moeten doen”

 13. PG

  Niet Euro-kritisch genoeg.
  Niet Immigratie kritisch genoeg.
  Té zweverig en soft.

  De partij heeft net zoals vele andere partijen best wel goede items in het partijprogramma, maar op de genoemde vlakken wijken ze wat mij betreft teveel af om op te gaan stemmen. D66 was vroeger interessante en degelijke centrumpartij, maar met Pechtold is dat negatief veranderd. De partij heeft een enorme ruk naar links gemaakt. Dat mag….maar daardoor niet meer interessant voor mij.

  1. Yoyo

   +++++

 14. AS210854

  Kan er echt niks anders van maken Kaag.

  1. Factor

   al-Qaq

 15. 56RdK

  Voor de democratie zou het héél goed zijn als dat D66 met de komende verklezingen tot nul zetels wordt gereduceerd!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.