Eurofiel Sophie in ’t Veld: Karikatuur dat het Noorden voor het Zuiden betaalt is echt flauwekul

D66’er Sophie in ’t Veld mocht haar zegje doen bij WNL Tegenpolen, waar ze even haar mening kon geven over de transferunie. Volgens haar is het een vals narratief dat men in het Noorden de rekening betaalt voor het Zuiden. Dit zijn volgens haar valse beelden, die gewoon niet kloppen. Je kan landen, en de kosten die ze hebben, niet met elkaar vergelijken…..Een sterk optreden was het niet van In ’t Veld, dat moet voorop worden gesteld. Ze had weer die typische dedain die inmiddels kenmerkend voor haar is. Eppink kreeg geen kans om een normaal tegen woord te bieden. Kijk en luister zelf!

Volgens haar is een mythe, en dus complete flauwekul, dat het Noorden de rekening betaalt voor het Zuiden. Toch, als we kijken naar bijvoorbeeld het coronafonds, dan zien we toch duidelijk dat het Noorden het onderspit delft. Verreweg het meeste geld gaat naar Zuid-Europa, én Oost-Europa.

Dit is een trend die we al jaren zien, het Noorden hoest keurig wat geld op voor leuke, spannende, en vaak niet werkende EU-projecten maar zelf zien we vrij weinig van dit geld terug.

Het is dus niet gek, dat hier steeds meer kritiek over ontstaat. Want hoe kan je dit oneerlijke systeem nog verkopen aan het volk?

De manier waarop In ’t Veld dit beleid verdedigt is natuurlijk de meest waardeloze manier.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

103 reacties

 1. Bonker67

  Ik mis alle onderbouwingen en van beide kanten, duszzzz……..

  1. Rene van der Grijp

   “Al sinds de start van het Europese Monetaire systeem in 1979, waarin een zestal Europese munten binnen een bandbreedte mochten fluctueren, bestaat er een scheefgroei in financiële stabiliteit en economische prestaties van aan de ene kant Duitsland, Nederland, Finland en Oostenrijk en aan de andere kant Italië, Spanje en Griekenland.

   Toen de economisch zwakke landen hun eigen munt hadden, kon door devaluaties de situatie worden rechtgetrokken. Met de komst van de euro kon dat niet meer. Zoals bekend is de Europese Unie in de loop van de tijd verworden tot een transferunie waarbij jaarlijks honderden miljarden euro’s van de Noord-Europese landen naar Zuid-Europa vloeien. Een rampzalige ontwikkeling waarvan met name Duitsland en Nederland het slachtoffer zijn.”

   ht*ps://opiniez.com/2020/05/24/na-de-transferunie-komt-nu-ook-de-schuldenunie-er-aan/kees-rooke/

   Heb je nog meer onderbouwing nodig? Die D66 graaister praat zuivere poep.

   1. Bonker67

    Dank voor de uitleg, maar wat ik dan niet begrijp is dat we ooit zo’n unie begonnen zijn, met deze wetenschap. Wat is dan de achterliggende gedachte hiervan?

    1. Blondie

     Zoek eens op knul.

     Nederland zegt bij stemmingen nee tegen de EU.

    2. Rene van der Grijp

     @ Bonker67: Toen de Euro werd ingevoerd (1992) groeiden de bomen tot in de hemel, beurzen stegen tegen de klippen op en er was groot vertrouwen in de toekomst. Men hoopte dat de zuidelijke economieën zich zouden kunnen ontworstelen aan hun chronische tekorten en dat ze zich aan de Maastrichtnorm zouden houden: ht*ps://nl.wikipedia.org/wiki/Europese_begrotingsdiscipline

     Het was pure overmoed en ik zag toen al dat het compleet onrealistisch was om te denken dat de knoflooklanden structureel aan die begrotingsnormen zouden kunnen voldoen, maar men noemde mij een zwartkijker. Helaas heb ik gelijk gekregen.

     1. Pauline Kummer

      Invoering en uitbreiding
      Per 1 januari 2002 kon de euro als officiële munt worden ingevoerd in twaalf van de op dat moment vijftien EU-lidstaten: België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal en Spanje.
      In 1992 werd in Maastricht besloten tot invoering van de euro. Hierbij zou de waarde van 1 euro gelijk zijn aan 1 ECU. Sinds 4 januari 1999 worden de koersen van aandelen, obligaties en opties aan de beurs in euro’s weergegeven.

     2. Rood

      etc komt er in met enz

     3. NEXIT.

      usw

     4. Nanko

      etc nee usw

     5. Logica

      René, je vergeet er nog bij te vermelden dat Balkenende zei dat de EU boetes zou uitdelen als landen zich niet aan de begrotingsnorm zouden houden.

      @Hongert, Italië heeft die norm Nooit gehaald en andere landen in Zuid Europa slechts sporadisch. Hoeveel boetes er uitgedeeld zijn? Je mag 3x raden. Overigens goed dat je vragen stelt. Beter dan die linksen hier die alleen maar inhoudsloos schreeuwen. Sociaal beleid is rechts beleid!! Oh ja, daar valt de VVD niet onder.

     6. peter450

      Je hebt helemaal gelijk. De mentaliteit is totaal anders evenals de corruptie. Ik zal niet zeggen dat er in Nederland geen corruptie is maar in de zuidelijke landen is vele malen erger. Ook de gemakzucht en familiezucht, die voor vriendjes politiek zorgt is groter dan in Nederland.

    3. peter450

     De bedoeling was vrije handel voor soevereine lidstaten, vrij reizen en werken binnen de unie. Wat niet de bedoeling was een totalitaire macht over de staten die dan ook niet meer soeverein zijn.

   2. macsjang

    Sophie is een zwetsnek.

  2. Chee

   @bonker67 precies ,dus geef ik en maar.
   Italië heeft een pensioen leeftijd voor mannen 65 jaar en vrouwen 60.
   Dus gemiddeld werken wij ongeveer 5 jaar langer.

   1. Bonker67

    ik ben 50+ en ben ook met pensioen, wat is het probleem? En nee heb geen prijs gewonnen, heb geen erfenis gehad en was gewoon heftruckchauffeur met een gemiddeld inkomen.

    1. pasco

     bonker@
     Je hebt je echtgenote waarschijnlijk aan het werk?
     Wanneer gaat deze met pensioen?
     Als je de auto hebt afbetaald?

     1. Bonker67

      Nee zeker niet, maar ben wel tevreden hoor!

    2. NEXIT.

     Nederland kent geen enkele cao waar 50+ de pensioen gerechtigde leeftijd is voor heftruckchauffeurs.

     1. Bonker67

      Heb ook niet gezegt dat ik pensioengerechtigde ben.

     2. NEXIT.

      je bent een leugenaar das nu duidelijk

     3. Bonker67

      @Nexit, als je niet weet hoe het in elkaar zit, hoef je een ander niet uit te maken voor leugenaar. Soms zijn de dingen anders dan je eigen hersenkronkel kan bedenken.

     4. Nanko

      Bij NEXIT moet je wel een beetje rekening houden met zijn dyslectische beperking.

      Hij heeft vaak flink wat moeite om andermans teksten begrijpend te lezen.

     5. Rood

      Annie Klavan

     6. Nanko

      FisifisiStartcombat Lugar-clan

      enzovoort

   2. Chee

    Sophietje is van de leugens voor de ‘domme’ burgers.
    Zo kan sophietje samen met haar dictatoriale vriendjes en vriendinnetjes hun gekke en idiote plannetjes uitvoeren .
    Sophietje zei ook dat de VS ons niet meer beschermt ,nee joh als je als EU al jaren niet 2% bijdraagt aan de NAVO ,kan je verwachten dat de VS ,(grootbetaler aan de NAVO) zijn vinger opsteekt.
    Zij pleit dus ook voor een Europees leger ,wat er op zijn vroegst over decennia is en waar de noordelijke landen uiteraard weer kunnen betalen voorde knoflook vreters.
    En ja China word assertiever(zoals zij dat benoemt) .
    China produceert nu op grote schaal oorlogstuig(vliegdekschepen straaljagers en ander geavanceerd spul).
    Rusland en China zijn best goede vrinden.
    Rusland had een soort van vriend kunnen zijn van de VS en EU ,alleen hebben de laatste 2 dat afgeslagen ,sterker nog Obama vooral heeft rondom Rusland in allerlei bevriende landen ‘raketafweersystemen’ neer gezet zogenaamd tegen Iran.
    Daarop heeft Rusland gereageerd want ziet dit als bedreiging(logisch).
    En word Rusland als agressor neergezet.
    Tja de wereld op zijn kop.

   3. Crassus

    En kunnen 5 jaar langer opbouwen. Bovendien leeftijd zegt niets, ik heb het liever over de hoogte als er een vergelijking gemaakt moet worden. Anders wordt het bijklussen.

 2. Rene van der Grijp

  “”De hele karikatuur van ‘het vlijtige noorden betaalt maar voor het luie zuiden’ is onzin”, stelt D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld in WNL Tegenpolen. “Het is echt flauwekul.”

  Zo is het maar net! En ik ben de paus.

  1. Reinoud van Gelre

   Fijn! Één Europa nietwaar?
   Hoeveel kunnen wij binnenkort ontvangen van de zuidelijke landen?
   Laten we eerlijk zijn, óók wij zitten er economisch niet echt lekker bij.

   1. Jack Flash

    Blijkbaar is Rutte niet de enige die liegt dat ie barst.

  2. Antihedo

   De zuidelijke landen betalen een flinke rente over de leningen. Italië is een netto betaler aan Europa. De leningen aan Griekenland wordt flink geld aan verdient.

   1. Chee

    @antithedo u bedoelt de zogenaamde leningen die NOOIT worden terug betaald…
    En de rente….waar heeft u bewijs dat deze wordt voldaan?

 3. gargamel

  Wat we kunnen verwachten van Italië, Spanje, Griekenland. Volgens voorzichtige prognoses zijn er 2-3 miljoen zogenaamde vluchtelingen, en het is een bekend feit dat er tot dusverre in Afrika nog meer dan 10 miljoen wachten op groen licht uit Brussel.

  1. Chee

   @gargamel ik denk dat inmiddels er meer dan 10 miljoen klaar staan…ook daar heeft bijna iedereen internet en een mobiel

   1. Nanko

    Ben benieuwd wat de echte Che van jouw gedoe vindt.

    1. NEXIT.

     enz

     1. Nanko

      Combatfisifisistart balkenbrij Lugar etc – clan

      enzovoort

 4. Rene van der Grijp

  Ook in het Europarlement is sprake van een kartel en daar maakt D66 deel van uit.

  Geen haar op Sophie’s lelijke rotkop denkt eraan om de collega’s uit het zuiden uit te dagen. Dat geeft maar gedoe en leidt af van haar hoofdactiviteit: zoveel mogelijk geld graaien:

  “Mevrouw In ’t Veld,

  U bent natuurlijk geen dief.

  U heeft gewoon handig gebruik gemaakt van de mogelijkheden die werden geboden.

  De afgelopen vijftien jaar kreeg u als europarlementariër namens D66 grofweg zo’n 1.500.000 euro aan ‘salaris’, zo’n 750.000 euro aan vaste onkostenvergoedingen en zo’n 400.000 euro aan presentiegeld om uw extra verblijfkosten in Brussel (en Straatsburg) te dekken.

  Terwijl u in Brussel woonde.

  Maar omdat de graaiers in het Europees Parlement hebben afgesproken dat u voor die 750.000 en die 400.000 euro geen verantwoording hoeft af te leggen, heeft u geen enkele wet overtreden toen u ook de vergoeding hield die bestemd was voor hotelkosten op vergaderdagen in Brussel.

  Terwijl u in Brussel woonde.

  Dat u de afgelopen vijftien jaar 2.650.000 euro binnen harkte en als ingezetene van België over het salarisdeel slechts 25 procent inkomstenbelasting betaalde, is dus juridisch in de haak.

  U bent geen dief.

  U bent wel een ordinaire zakkenvuller.

  ht*ps://www.briefjevanjan.nl/aan-sophie-in-t-veld-2/

  1. Rene van de Grijp

   U bent geen dief.
   U bent wel een ordinaire zakkenvuller.

   Daar heeft een rechts liberale kiezer toch geen probleem mee?

   1. Chee

    @rene van DE grijp vieze nickdief ,
    snapt niks van enconomie en politiek..
    U ligt in het bejaardentehuis ,blijkbaar nog met veel wrok naar de medemens.

    1. Rene van der Grijp

     “@rene van DE grijp vieze nickdief”.

     De draaideurtr*oll (die zich voordoet als moreel hoogstaand) heeft niet door dat hij door een morele ondergrens zakt door dit gestalk (nickdiefstal).

     In jouw geval zou ik daarom ook een andere nick kiezen, maar dat terzijde.

     1. Ernest Stern

      Welke nick is hier gestolen, en door wie, beste Rene?

      Ik vrees dat je paranoïde aandoening hier weer opspeelt.

     2. Rene van der Grijp

      Je bent al te vaak betrapt op dit soort gestalk, heer Stern.

      Maar het zou in dit specifieke geval (er zijn meer variaties op mijn nick in omloop) ook om Spaanse COCK kunnen gaan. Ook hij is gestoord genoeg om dit te doen.

     3. Ernest Stern

      Je paranoia maakt overuren, beste René.

      Ik hoop voor je dat er uit gaat komen.

 5. Cootje

  Zij wil haar baan graag behouden , al is het maar om 400000€ ten onrechte gedeclareerde in haar zak te steken , nergens ergens bewijs van dat het terug is betaald , wij noemen dat gewoon een ordinaire dief , gedekt door D66 rechters

 6. Heras

  Als we de Eu verlaten, is het einde discussie.
  Trouwens, Macron was zichtbaar opgelucht dat frankrijk niet hoeft te betalen.
  Dus:weer een leugen.

  1. Chee

   @heras als een zwerende vinger.

 7. Rood

  Karikatuur dat het Noorden voor het Zuiden betaalt is geen karikatuur maar volstrekte waarheid. Rutte heeft een handtekening gezet die minimaal 24 miljard euro kost en die door de NL-belastingbetaler betaald gaat worden.

  1. Cootje

   Ho ho er ligt ook nog voor 35 miljard aan garanties uit de Griekse tijd en onze 1500 miljard aan pensioen staan in Brussel , die kunnen ze bij een crises in beslag .

   1. Chee

    @cootje klopt onze pensioenen kunnen zo ingelijfd worden in noodgeval.
    Lekker potje hoor …voor de zuidelijke landen.
    En Rutte heeft toch echt getekend voor 231 miljard naar de Italianen.
    Smeerlap dat hij is.

   2. Piet51

    Ik schreef je eerder al, dat er geen 1500 miljard euro van ons pensioengeld in Brussel staat. Brussel heeft niets over onze pensioenen te vertellen en daar staat ook helemaal niets. Dat is een verhaal, dat door lasterlijke mensen in de wereld is gebracht en gewoon niet waar is. Noem je bron en ik corrigeer mijn beeld.
    En die garanties blijven voorlopig wat ze zijn, namelijk garanties en dat is geen uitgeleend of geschonken geld.

    1. Cootje

     Onze rolstoel houdster Jetta Kleinsma heeft met een Kamermeerderheid het bedrag overgemaakt naar Brussel in 2016 , mevr in ‘t velt heeft er misschien nog geen declaratie van gehad

     1. Piet51

      Dank voor je bron, maar noem die eens bij naam? Ik kan echt niets vinden over stallen van pensioengeld in Brussel.
      Er is wel overal te lezen, dat de wet van Klijnsma (die rolstoel lijkt me niet zo relevante info) uit 2016 het pensioenfondsen toestaat om zich in andere landen te vestigen, bijvoorbeeld omdat de rekenrente daar hoger is en men dus gemakkelijker aan pensioenverplichtingen kan voldoen. De Nederlandse Bank kan dat tegenhouden met een vetorecht. Grotere invloed van Brussel staat niet in die wet.

      Stellen, dat ons geld al in Brussel staat is heel grote onzin.

    2. NEXIT.

     bladieblabla malle pietje

     enz

     1. Nanko

      Wederom geen inhoud . Maar dat was te verwachten.

     2. NEXIT.

      enz

   3. Blondie

    Cootje met de toen geldende rente was het bijna 1600 Miljard.

    Door het opvoeren van de pensioenleeftijd, is het bedrag alleen maar groter geworden.

    De grootste criminele daad van het Linkse Rutte Kartel.

 8. Cootje

  Corona is met zijn tweede fase goed bezig om het boeltje uit elkaar te spelen en te laten ontploffen die 750 miljard is en wordt kattenpis , die zuiderlijken landen gaan failliet , met 30/40% werkeloosheid gaan die de financiële markten een hoop onrust geven tot dat ze met zijn alle naar de nooduitgang gaan vluchten , dan gaat MACRON zijn land niet meer in gareel houden en wordt het Brusselse gedrocht langzaam gesloopt . Onze kinderen gaan 10 jaar armoe te gemoed dank zei onze Pinokkio die ons hele land heeft verkwanselt , maar we moeten eerst pijn lijden voordat we van het zooitje af zijn en het monopoli geld

 9. pasco

  Sophie in ’t Veld is totaal ongeschikt als politica,niet omdat ze een vrouw is, maar omdat haar onderbuikgevoelens het denkvermogen en realiteitsgevoel ernstig belemmeren!
  Misschien is vanwege deze handicap het cliché “enkel geschikt voor het aanrecht”,van toepassing?

 10. Maurits Dekker

  “Met de Europese verkiezingen op komst zijn er nu ook vragen over de ‘dagvergoedingen’ die D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld kreeg. In dit geval voor niet gemaakte hotelovernachtingen in haar woonplaats Brussel. Het gaat mogelijk om vele honderdduizenden euro’s. Ton F. van Dijk deed onderzoek en ontdekte óók dat de politica van D66 als enige in haar fractie geen inkomstenbelasting betaalt in Nederland.”
  bron: HP De Tijd 06/05/2019

  Honderdduizenden euro’s onterecht gedeclareerd door Sophie in ’t Veld.
  En dan durf je anderen de les te lezen?
  Een gewone burger zou door dergelijke fraude in het gevang belanden.
  Dit mens moet zich kapot schamen.
  Echter, mensen zonder hersens of geweten schamen zich nooit.

 11. Duckday

  Weer en groots ONZIN verhaal dat nergens op slaat van D66.Deze mensen hebben een top salaris voor onzin .Angst dat Nederland uit de EU en EURo stapt komen ze met een slap verhaal.
  PVV of FvD daarna EXIT

 12. Toverkol

  Ach… eerst was het het CDA, onder leiding van Balkenende die haar kiezers voor “dom volk” uitmaakte na het referendum over Maastricht, nu de VVD die ons de afgrond in stort met heel het zuiden aan ons been. Maar…… mocht het straks uit de hand lopen kunnen we mooi straffeloos op liberalen en christendemocraten jagen !! En reken maar dat daar draagvlak voor is !

 13. Ernest Stern

  Als er geen EU en euro was geweest hadden we de zuidelijke landen ook gesubsidieerd, maar dan via de verlaagde wisselkoersen.
  De euro heeft ons een enorm economisch voordeel opgeleverd omdat we goedkoop konden produceren voor prijzen die de zuidelijke lidstaten hebben verarmd.

  1. Rood

   etc

   1. Ernest Stern

    Rood geeft een gedegen economisch commentaar.

    😂

    1. Rood

     enz

    2. NEXIT.

     etc

     1. Nanko

      nee

  2. pasco

   ernst@
   Als er geen EU en euro was geweest hadden de zuidelijke landen hun boontjes grotendeels zelf moeten doppen, hadden we géén Marrakesh pact met inlegvelletje ondertekend, géén door de EU verplichte immigranten invasie, géén “greendeal” EU druk, géén lage rekenrente mbt de pensioenen, !
   De EEG was leuk genoeg!

   1. Ernest Stern

    Zeker, dat hadden ze hun eigen boontjes ook gedopt door bij economische tegenslag hun munt te devalueren.
    Dat had onze exportpositie echter ernstig aangetast.
    Door de euro werd die staten die mogelijkheid onthouden en konden wij enorm profiteren.

    1. Rood

     enz

     1. Pauline Kummer

      Bis jetzt

     2. Rood

      etc

     3. Nanko

      usw

    2. NEXIT.

     usw

     1. Nanko

      nee

  3. Chee

   @ernestje je mag hier ook blokletters typen.
   Alleen komt er uit uw bejaarde breintje niks als onzin.
   Feitelijk zegt u het al we hebben in het verleden de zuidelijke landen gesubsidieerd en doen het nu nog.
   Heel dom , Italië Spanje en Griekenland zijn al failliet Frankrijk en Portugal hangen aan het randje daarvan.
   Hoe dom kan je zijn.
   IK BEDOEL MAAR.

   1. Rene van der Gijp

    Je bent een gore linkse drol, Chee.

    Ga lekker kontbonken met Ernest of Cock.

    1. toetssteen

     vd Gijp? U houdt wel van teasen nietwaar? Eerst ‘van de’ en nu Gijp in plaats van Grijp.

     1. Ernest Stern

      René lijkt gevangen in een internetvariatie van Münchhausen by proxy.

     2. Rood

      enz

     3. Rene van der Grijp

      Het is het werk van psychopaten, Toets. Tro*llen zien discussies op fora als een SPEL:

      “Een internettr*ol is iemand, die er een groot genoegen in schept om onenigheid te veroorzaken op het internet. Hij (meestal is het een “hij”) probeert tweedracht te zaaien en hij maakt de mensen van streek. Tr*ollen zien internetcommunicatie als een gemakkelijke weg voor hun bizarre SPEL. Om de één of andere reden begrijpen ze niet dat ze mensen werkelijk kwetsen. Zij beschouwen andere internetgebruikers niet als mensen van vlees en bloed, maar als een soort digitale abstractie.”

      Gisteren zei oppertr*ol Ernest letterlijk dat hij het als een spel ziet en dat het slechts om virtuele entiteiten gaat. Daarmee gaf hij onbedoeld aan dat hij voor de volle 100% voldoet aan het profiel van een internettr*ol.

     4. Grasmaaier

      De zware en gevaarlijke psychopaat Ernest Graatsma is nu helemaal losgeslagen en kiest er voor op deze manier verder te manipuleren.

      Hoewel …… het kan natuurlijk ook nog een opzetje zijn van de gekke Lugar-familie – die is overgoten met hetzelfde sop.

      De redactie zou er goed aan doen alle namaak-accounts direct te verwijderen.

     5. Rood

      Er is maar één psychopaat die hier met dertig+ nicks zijn dagelijkse was buiten hangt, dat is de sop waar je het over moet hebben! Maar iedere seconde dat je aandacht aan de zuiger besteed zorg je voor een erectie van zijn microplasser en hij vindt het héérlijk.

     6. Ernest Stern

      “De redactie zou er goed aan doen alle namaak-accounts direct te verwijderen.”

      Ik ben het hier warempel volledig eens met de heer Grasmaaier.

     7. Ernest Stern

      “ Gisteren zei Ernest letterlijk dat hij het als een spel ziet en dat het slechts om virtuele entiteiten gaat.”

      Ja, een internetdiscussie tussen mensen die elkaar niet kennen en zich nadrukkelijk wensen te verschuilen achter een virtuele identiteit betreft niet meer dan een spel van meningen en standpunten. Mensen die de regels van dit spel niet begrijpen gaan fanatiek op zoek naar de privé-identiteit van hun opponenten en vatten de discussie persoonlijk op, als waren ze met hun buurman van vlees en bloed in debat, met alle woede en agressie van dien.

      Wie de schoen past trekke hem aan.

     8. Grasmaaier

      De kwaadheid van Lugar Rood is oprecht, dus weten we zeker uit welke hoek de wind waait: alle nep-accounts komen voor rekening van Ernest Graatsma.

      Sorry Rood.

     9. Rood

      @Grasmaaier: Geaccepteerd.

      Verder is er alleen nog het gekronkel van een geesteszieke die hier nooit meer aan de bak komt omdat hij altijd wordt ontmaskerd en ongeneeslijk ziek is terwijl hij dat hier praktiseert.

     10. NEXIT.

      waarom blijven jullie die tr0llen voeren ?

      enz voldoet ruimschoots als reactie

     11. Rene van der Grijp

      “De kwaadheid van Lugar Rood is oprecht, dus weten we zeker uit welke hoek de wind waait: alle nep-accounts komen voor rekening van Ernest Graatsma.”

      Ernest Graatsma is er mee begonnen toen hij de nick Oudshoorn aannam om jou te stalken. Daarna kwamen de varianten op Combat le Pelicule. Ook zag ik de nick Alberda voorbij komen als variant op Albarda. Als je niet goed oplet dan tuin je er nog in ook.

      Maar het is heel goed mogelijk dat hij COCK ermee op een idee heeft gebracht. Die man is namelijk bijna net zo gestoord als Ernest. En bijna net zo obsessief.

  4. NEXIT.

   enz

   1. Nanko

    Eus

 14. Cycle25

  Staatsruif parasiet houdt hand boven ’t hoofd van een ander staatsruif parasiet, zo klaar als een klontje.

 15. NEXIT.

  Het is begonnen om de gulden 10% onder zijn reële waarde te ruilen omdat Duitsland vond dat zijn Mark meer waard was dan de gulden.

  NEXIT AUB\
  stem sociaal , stem PVV

  1. Crassus

   Daar had Duitsland geen zeggenschap over @NEXIT. Puur een Nederlandse beslissing.

   1. NEXIT.

    u vergist zich , vriend Duisenberg heeft het zelf erkent. Duitsland heeft een veto uitgesproken tegen een gelijke wisselkoers voor de gulden en de mark.

    Dat heeft de Nederlander 10% wisselkoers gekost. Ken uw klassiekers.

 16. rexm

  Sophie spring in ’t Veld, is een beetje de weg kwijt.!!

 17. cronewillie@gmail.com

  dat hele smerige kliekje wat zich
  D66 noemt en dat andere linkse
  gespuis wat in dat nep parlement
  zit spoel je toch met alle liefde
  door het riool, smerige water ratten.

 18. Logica

  Pim Fortuyn vond die hele euro niks, links had geen inhoudelijke tegenargumenten en begon hem weg te zetten als racist. Dat was hij absoluut niet.

  We zien nu hetzelfde bij Wilders en Baudet. Ook zij zijn tegen de EU. Ook nu heeft links geen argumenten.

  We betalen al 20 jaar het meest, per hoofd van de bevolking, aan de EU. Wat heeft het de gewone burger, de werknemer en de middenstand, dan helemaal opgeleverd? Helemaal niets! We verdienen er gigantisch aan. Oh ja? Waar zitten die vette euro’s dan? Bij de multinationals die een hele dikke vinger in Rutte’s pap hebben. Maar niet alleen van Rutte maar van ALLE politieke partijen, uitgezonderd PVV, FVD, SGP en misschien de SP.

  21 maart mag u stemmen.

 19. cronewillie@gmail.com

  dit soort zal alles doen
  om op het pluche te blijven
  zitten.

 20. Telex

  Einsperren abfuhren und ausradieren

 21. Telex

  Grootheidswaan wordt duur betaald………door een ander ons natuurlijk

 22. Michael M

  Ten eerste is partij 66 zonder de ( D ) geen normale democratische partijtje meer met al hun achterlijke ideeën en complete achterban zooitje. Ten tweede weten we niet hoe een dom gansje als Sophie in ’t Veld daar op die post terechtgekomen is, want het domme straalt gewoon van haar porum af. Ten derde, wie gaat nog luisteren of lezen over uitspraken dat deze domme muts heeft gedaan. Het kan 2 redenen zijn dat ze het zo bekritiseerd, of Brussel heeft haar wat moois beloofd als ze liegt, of ze is zo dom dat ze niet eens de politiek begrijpt en maar wat doms uitkraamt!!!!!!

 23. harte385

  De EU is de grootste blunder die onze regering heeft gemaakt ondanks dat het grootste deel van de bevolking er op tegen was, is het gewoon door criminelen door onze strot geduwd, en gaat er al vele jaren vele van onze miljarden naar vooral de zuidelijke staten zij die het corrupste zijn krijgen het meeste. En politisie zo als deze niets nut zal dat nooit toegeven omdat zij zich zelf ook flink verrijken en uiteindelijk ook zeer corrupt zijn omdat ze heel veel geld stelen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.