Henk Krol zakt door het ijs met het verraden van ‘maatje’ Geert Dales

De beerput van Partij voor de Toekomst en Groep Otten lijkt vandaag helemaal open te gaan. Het ene nieuwtje na het andere komt boven water drijven. Nu blijkt dat voormalig 50Plus-partijvoorzitter Geert Dales de dolkstoot heeft ontvangen van Henk Krol. De redactie heeft contact gehad met Jan Nagel, die als dirigent voor al deze intriges de persoon Henk Otten aanwees. Otten deelt de lakens uit, en Krol heeft niks te zeggen!

Wow, net als je denkt dat er niet nog meer dirt kon worden gevonden over Henk & Henk blijkt Jan Nagel nog een sappig nieuwtje te hebben. Als redactie hebben we natuurlijk direct contact opgenomen met meneer Nagel. En telefonisch kon hij ons bevestigen dat Henk Krol, live op televisie, een enorm vieze streek uithaalde naar zijn vriend Geert Dales.

Dales heeft nota bene het logo betaald voor de nieuwe partij van Krol. Maar andere Henk, Otten dus, moest helemaal niks hebben van Dales. Otten zag geen toekomst voor Dales bij de fusie van zijn partij met die van Krol. Echter wist Dales hier dus helemaal niks van af! Dales moest thuis op de bank dit nieuws meekrijgen toen de aflevering van Business Class op televisie te zien was. Hartstikke pijnlijk dit voor Dales, en natuurlijk een smerige actie van Krol.

Krol durfde namelijk niks te zeggen op dat moment. En zoals Nagel al tegen ons zei: ‘Henk Otten deelt de lakens uit’.

Zo blijkt het verbond tussen Henk & Henk een giftige mix te zijn. Otten wil alle touwtjes in handen hebben en vertrouwt geen enkele nieuweling, en ondertussen blijkt Krol niks te geven om kameraadschap.

Dit gaat natuurlijk helemaal fout in de toekomst.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Morgan4321

  Ach, 0 zetels in 2021 en we praten er niet meer over.

  1. Ernest Stern

   Dat lijkt me ook.

 2. GvdGvd

  Henk Krol je zou zoveel doen voor al die ouderen dat was toch de bedoeling van die naar ouwe kaas ruikende 50+ partij.. wat heb je voor die mensen gedaan dan, helemaal niets alleen je eigen zakken gevuld. Je gaat met die andere Henk (sneuneus) Otten in zee. Je was al lang niet geloofwaardig meer, nou al helemaal niet meer. Pak je biezen en sodemieter eindelijk op en neem die (stinkende) Otter mee. Dag Henk en Henkie…

 3. Fortiori

  Met Sylvana heb je een betere kans van slagen. Een dynamische persoonlijkheid. Zo’n partijswitch zou goed zijn voor de democratie. Ouderen worden ook door Sylvana gerespecteerd.

  1. Bloemkust

   WÁÁÁÁÁT?!?

   1. Sjipke

    Goed, dit zal dan toch eindelijk wel eens een keer het einde van die meneer Kol zijn. Gewoon een keer te vaak de kluit bedonderd met een vriendelijke glimlach!! Dat dan weer wel. Levensgevaarlijk een eerste kamerlid dat de grondwet aan zijn laars lapt en daarin gesteund wordt door de heer Krol met zijn nieuwe partij!! Hel snel door de zijdeur afvoeren!

  2. Maurits Dekker

   Voel eens aan uw voorhoofd

 4. Henk Albarda

  Goed nieuws. Dan is het de beste zet uit zijn carriere geweest, dat Thierry Baudet deze achterbakse en manipulerende Henk Otten uit de partij te zitten.
  Ik vond dat jammer vanwege het virtuele zetel verlies, maar nu is dus zeker dat Baudet geen enkele keus had en de zaak toen feitelijk te netjes heeft afgehandeld.
  En zo zou er bij de eerstvolgende TK zomaar nog verrassingen uit de bus kunnen komen voor FvD en PVV.
  Peilingen? Incl in mindere mate van MdH ook zonder twijfel gemanipuleerd om kiezers van FvD en PVV zich zorgen te laten maken.

 5. HD

  Al die ratten zijn uit op wachtgeld, en dat krijgen ze ook.

 6. Gerdien

  DDS wordt gesponsord door het FvD en daarmee ook betaald voor de karaktermoord op Otten.

  1. Logica

   Verdien, vraag aan jou. Ga je me een antwoord geven? Komt ie: Henk Otten jat geld uit de kas. Hoe zou u gereageerd hebben als Baudet dit, op z’n Haags, onder het vloerkleed zou hebben geveegd? Had inden begrip getoond voor Baudet?

   Waar ligt uw sympathie eigenlijk? Voor welke politieke partij?

   1. Logica

    Ik bedoel Gerdien.

   2. Gerdien

    Ik zie dat op DDS dagelijks meerdere stukjes verschijnen waarin Baudet kritiekloos wordt opgehemeld en reclame voor zijn flutboekjes wordt gemaakt en tegelijkertijd lasterlijke stukjes over Otten worden geschreven.

    Dit is dus gewoon partijpropaganda.

    1. lucinde

     Joh, de kachel van Michiel moet ook branden, dus Baudet betaald flink om met name de PVVertjes van kamp te doen verwisselen.

 7. lucinde

  Tis dat D66 zo’n stel enge padvinders zijn bij het kampvuur en een neo-liberale agenda hanteren, maar deze uitspraak is toch een dikke plus.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.