Walgelijk! Aanslag op huis van fortuynist en pro-FVD-raadslid in Castricum

Het blijkt maar weer dat rechtse politici in Nederland niet altijd in veiligheid kunnen leven. Gemeenteraadslid Ralph Castricum, van de partij Forza! Castricum in Castricum, zijn huis was gisteren gevandaliseerd. Ruiten waren aan diggelen gegooid en het betreffende raadslid zit nu ondergedoken. Waar gaat het heen met dit land.


De burgemeester van Castricum vertelde dat de politicus gelukkig ongedeerd is en op dit moment ondergedoken zit. De politie is op zoek naar de eventuele dader(s) en hun motief. Maar één ding is zeker: wat is Nederland aan het afglijden dat nu zelfs gemeenteraadsleden niet meer veilig in hun eigen huis zijn.

De politie is op dit moment nog aan het onderzoeken wat er precies ontploft is, maar als we naar de foto’s kijken dan was het zeker niet mals.

De politie benadrukt de zaak hoog op te nemen, en terecht, dit is niet alleen een aanslag op Castricum zelf maar ook op de politiek zelf. Mocht het motief politiek geladen zijn, dan zijn we heel ver afgegleden in dit land.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. ZWAAR13

  Potdomme, het is weer zover. Glaasje op, laat je nemen.

 2. rexm

  Bananen republiek en de coalitie keek naar de bananen.
  Straf opleggen zoals in Israel, dader gepakt, huis van de familie opblazen.
  Het kan maar van een hoek af komen, toch.!!

 3. Chalres Bingley

  Gajus van de bovenste plank die dit op zijn geweten heeft

  1. Charley Bingley

   Je liegt!

 4. Eppo123

  Ondemocratisch en met geweld handelen in dit land, is vaak voorbehouden aan extreem links, waarmee ik uiteraard extreem rechts ook niet goed praat. Ook deze gebeurtenis zal vermoedelijk uit de linkerkant voor de samenleving komen. Rotzooi trappen, blokkeren van zaken, typisch vervelende linkse trekjes, wanneer men het ergens niet mee eens is. De optie van rexm, zoud inderaad een mooi signaal geven richting dit tuig.

 5. NEXIT.

  tja , links gaat gewoon door met het demoniseren met alles en iedereen die hun walgelijke dictaat niet wenst te delen

  stem sociaal , stem PVV

 6. Blondie

  Dit is het Nederland van Rutte en consorten.

  Veiligheid is een verdwenen goed.

  Links maakt meer kapot dan je lief is.

  1. Brenda Welsh

   Toen men alle vuurwerk wilde verbieden liep het storm op DDS. Hoe durf je een oud hollandse traditie om zeep te helpen. Ik snap er niets meer van.

   1. evil knievel

    Zodra je mensen met vuurwerk gaat lopen bekogelen,heeft t niets meer met traditie te maken steunbeertje!🙈😜😘

  2. Charley Bingley

   Korea.

 7. Cycle25

  Hoort allemaal bij het nieuwe linkse “normaal”..

 8. AidemediA

  Dit geloof je toch niet. Al jaren zegt dit kabinet onder leiding van pinokkio’s partij de vvd, dat de criminaliteit af neemt in Nederland. Gevangenissen dicht, een aantal duizenden veroordeelden, die hun straf nog steeds niet kunnen uitzitten. Heel fors bezuinigd op de politie (behalve dan op de kodak brigade). De rechterlijke macht die fopstraffen uitdeelt, vooral de werkstraf is nogal in trek bij de rechters. En vindt men het gek dat door demonisering, er mensen om hun politieke opvattingen worden vermoord (P. Fortuyn) of nu weer de heer Castricum, waarvan nu zijn bezittingen zijn aangevallen. De pakkans en misschien, de daarop volgende straf nodigt uit tot deze achterlijke daden. Nog een sausje allochtonen ellende eroverheen en wij, Nederland, zijn een “A” asociaal apenland geworden.

 9. andergeluid

  als je een molotovcocktail naar een moskee gooit dan is het meteen een terroristische aanslag !!!
  maar wat is dit dan nu hoor ik geen term van b.v poging tot doodslag dit word natuurlijk weer helemaal gebagatelliseerd
  oppakken wie of wat het ook is en meteen een jaartje of 15 of 20 de cel in

 10. LifeBuddy

  Ralph Castricum sterkte toegewenst, Dit is al tientallen jaren aan de gang dat de democratie wordt Ondermijnd. Volgend jaar moeten we nederland schoonvegen.

 11. andergeluid

  ja als ik naar het nieuws kijk zie en hoor ik dat ze met vuurwerk gooien.
  Ik dacht toch altijd dat het alleen met de jaarwisseling was.
  Staan daar geen hogen boetes op dan alleen maar foei zeggen ??? oh ja was ik even vergeten het ligt er natuurlijk aan wie het af steekt want ze moeten natuurlijk de tweedeling en de wet gelijkheid niet in acht nemen als het niet uitkomt.
  Welkom in multiculti land de bananen republiek met onze slappe leiders

 12. Aborifa

  De prinsemarij zei dat het vuurwerk was. Rotje?
  Het downplayen begint direct na de knal.

  1. Charley Bingley

   Dat doen ze met het klimaat al heel lang.

 13. evil knievel

  Nix aan t handje,…was maar iemand van Rechts!😏
  Alleen als men Minder,Minder,Minder van dit soort capriolen wenst is men fout bezig!!🤮

 14. Bes Tolen

  Helaas zijn we al lang over de hoogtij van de democratie in de westerse wereld heen. Er zijn te veel krachten waaronder uit het grijze verleden, die ondemocratisch zijn en in de politiek de grootste invloed hebben. Doordat het hele informatiewezen opzettelijk is verkankerd, is alles en iedereen aangetast. Bovendien worden uit bepaalde centrale punten zoals Washington, New York, Rome en Londen beslissingen genomen op vooral financieel economisch en sociaal gebied, die iedere regering kritiekloos volgt dan wel waaraan elk individu is onderworpen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.