Zo gaat OVERVERHIT NEDERLAND om met warmste dag augustus ooit: Schietpartij op strand, gewelddadige overval op YouTube-ster + meer GEWELD!

Het was vandaag uitzonderlijk warm. Sterker nog: het was de warmste 8 augustus ooit gemeten. Met een temperatuur van bijna 35 graden (34,6) graden in De Bilt werd het oude dagrecord van 32,9 graden verbroken. En dat leidde bij enkele oververhitte testosteronbommetjes tot een zonnesteek in hun hersenpan…

In de ‘Lieve stad Amsterdam’ werd -onder toeziend oog van vele tientallen mensen- een man neergeschoten aan het Anton Schleperspad bij een populair waterrecreatiegebied aan De Nieuwe Meer. Het slachtoffer raakte zwaargewond en moest zelfs worden gereanimeerd. Stadszender AT5 heeft een foto in handen van net na de schietpartij.

Update: Het slachtoffer -een 24-jarige man- is inmiddels aan zijn verwondingen overleden. De dader is nog steeds voortvluchtig.

In Den Haag waren het verkeersregelaars die het moesten ontgelden. Daar werden verkeersregelaars meermaals lastiggevallen door ‘verhitte automobilisten’, aldus Omroep West. Vooral in en rondom Scheveningen kregen automobilisten het vaak aan de stok met verkeersregelaars.

Buiten de Randstad ging het er niet veel beter aan toe. In het Noord-Brabantse Uden sloegen vier mensen op de vlucht nadat ze een gewapende overval hadden gepleegd in het huis van YouTube-ster Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials. De bewoners van het huis zouden zijn bedreigd met een vuurwapen.

Ook oververhitte testosteronbommetjes in België
Bij onze zuiderburen was het ook warm. In het Belgische Blankenberge brak een massale vechtpartij op het strand uit. Volgens Vlaamse media gingen tientallen mensen elkaar te lijf. Volgens Het Nieuwsblad werden daarbij zelfs parasols en ander materiaal van beachbars gebruikt om elkaar en de opgetrommelde politie te molesteren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Jack Flash

  8 Augustus het warmst? Ach gut.
  5 Augustus ergens tussen 1948 /1977 was net zo heet.
  Wat een geknoei met cijfers.

  1. Jack Flash

   Kansparels hebben meer water nodig tegen oververhitting om hun temperament te sussen.
   Waterrekening moet omhoog dus.
   Whoehaha!
   En als het regent en vezuipen
   vragen we ons af waar al onze rioolbelastinggelden zijn gebleven.
   Whoehaha!

   1. SilverFox

    Marokkaans temperament koelt niet af met water. Daar heb je minstens vloeibare helium voor nodig.

   2. hans-e-pans

    Ja het is warm en dan raken de gemoederen verhit.

    Kortsluiting in de kop, kun je later tegen de rechter zeggen dat je het je niet meer kunt herinneren.

    De rechters hebben natuurlijk ook last van de warmte, dus ze kunnen zich wel voorstellen dat er naast de pot gepiest wordt.

  2. EvertB

   Sinds het begin van de metingen in 1901 is het warmterecord (34,6°C) op 8 augustus 2020 gebroken in De Bilt.
   Dat er ‘ergens tussen 1948 en 1977’ op 5 augustus net zo warm was doet daar niets aan af.

   1. combat le pelicule

    “Pffff sinds de metingen”

    1. SilverFox

     In die metingen wordt geen rekening gehouden met het openzetten van de grenzen voor nafferse “arbeids”migranten.

  3. Bloemkust

   Eerst even goed tot je laten doordringen wat er staat, en dan pas reageren.

   1. NEXIT.

    nee grafkist

  4. SilverFox

   Precies. Ellende heeft weinig met hitte te maken. Het zijn vooral kutmarokkaantjes die de boel voor anderen verpesten. Op straat, het zwembad of het strand – met Marokkaanse jeugd in de buurt zal het nooit gezellig worden.

 2. Jack Flash

  Prima Evert, maar door dit propagandistische verslaggeving wordt gesuggereerd alsof er voor de zoveelste keer er iets met het klimaat aan de hand zou zijn door menselijk toedoen.
  Dus niet.
  Stem PVV/FVD.

  1. EvertB

   Oké, Jack. Ik snap je.

 3. PG

  En wederom het gekende import-volk dat amok maakt… En dan vinden ze het maar vervelend dat we daar wat van vinden / zeggen.

  1. SilverFox

   Precies. Als je je als derderangs tuig gedraagt zul je ook zo worden behandeld.

 4. johanjha

  Gewoon vol houden die corona regels , gaan we eens in de nabije toekomst kijken wat het ons brengt. De burgers hebben er genoeg van . Alleen de NOS, NPO en RTL denken het alleen recht te hebben en te doen net of zij vinden dat de meerderheid achter de maatregelen staan . Dit is natuurlijk niet zo .De groepen die tegen corona zijn worden steeds groter en groter en groter. DDS zal dit natuurlijk ook weer ontkennen en al deze mensen weg zetten als alu-hoedjes etc etc etc . Morgen in Duitsland worden 1.500.000 mensen aan de demonstratie verwacht. Iets meer 2 a 300.000 mensen. Dit keer gaan ook mensen uit andere mensen binnen Europa er aan mee doen. DDS vertel is de waarheid omtrent deze . En niets over nemen van de MSM , van het zijn maar 70.000 mensen .

  1. combat le pelicules

   Kom in verzet tegen de idiote Corona regels. Corona is slechts een onschuldig griepje.

 5. Maurits Dekker

  Quote:”Dit keer gaan ook mensen uit andere mensen binnen Europa er aan mee doen.”

  Zijn wij niet allemaal ‘mensen uit andere mensen’ ?

 6. 56RdK

  Ja, getint en zwart lives matters, hé! En wees gerust, zoals al decennia al gaande: ook dit jaar weer tienduizenden erbij!

 7. evil knievel

  Je raadt t nooit!
  Toevallig ziet t weer ZWART van de mensen!😏

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.