Alsof er niets gebeurd is: Farid Azarkan wordt nieuwe lijsttrekker van Denk

Farid Azarkan heeft het bestuur van Denk zover gekregen dat ze hem tot lijsttrekker hebben benoemd. Het ene na het andere politiek schandaal bij Denk passeerde de revue, en Azarkan heeft er maximaal van weten te profiteren!
In april ontstond er een machtsstrijd binnen de partij, die werd uitgevochten op het minst gunstige moment wat politieke schandalen betreft. Sterker nog, het Denk-drama was voor een tijdje zo’n beetje de enige afleiding voor al het corona-nieuws van toen. En ze gíngen me toch een portie tekeer! Ik had niet verwacht dat ze het weer bij zouden leggen, maar dat is ze gelukt.

Azarkan, die destijds grotendeels buiten schot is gebleven, klimt nu op de troon. Partijvoorzitter Çelik beschrijft hem als volgt: “Hij is een scherp debater, een voorvechter voor gelijke kansen en een ervaren politicus die de waarden van Denk overtuigend uitdraagt.” Maar ‘overtuigend’ is niet helemaal de juiste term denk ik:

Azarkan zelf zegt zeer gemotiveerd te zijn om samen met de andere leden te bouwen aan “de nieuwe fase van onze beweging”. Hij wil voorkomen “dat de coronacrisis leidt tot nog meer ongelijkheid, discriminatie en armoede”. Hij kondigt ook aan dat hij zal strijden tegen “extreemrechtse polarisatie”.

Hij wil van Denk een soort Black Lives Matter-kloon maken, zo lijkt het wel. Met dezelfde marxistische trekjes, diezelfde drang naar slachtofferschap en ook diezelfde focus op ‘extreemrechtse polarisatie’. Eigenlijk verandert er bij Denk dus helemaal niet zo veel, maar steken ze het gewoon in een nieuw jasje. Lekker meeliften op de BLM-gekte!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Cootje

  En het is om de verdeeldheid heerlijk te vergroten dat zijn allochtonen lotgenoten gewoon op hem stemmen, want die verbinden kaag en de socialisten hebben geholpen om ons land om zeep te helpen. Hoe meer stemmers Wilders en Baudet krijgen, en de allochtoontjes op hun partijtjes stemmen hoe meer de verdeeldheid zichtbaar wordt. En hoe makkelijker we de tweedeling kunnen uitspelen , oude verbinden thee drinkende politiek met gelal in de achterkamertjes en het in stand houden van het old boys netwerk moet om zeep. En dan is het kiezen uit twee kwaden

  1. Cor Grijpstra

   Ons land om zeep geholpen zegt onze huis homefoob.

   We zitten hier goed Coot, negatief denken maakt meer kapot enz. ect enz.

   1. Cootje

    Ja meneer de oude politiek heeft het land verkwanselt , ons opgedrongen met een cultuur verrijking waar niemand om gevraagd heeft , in de steden rechtstreeks uit de bergen in een 4 kamer woning met een vuilnisbak 2 gezinnen van 4 mensen . En tegen de buren WEN er maar aan . Nu zitten er hele campings vol met 7/8 man in een caravan , en de goedkope oostblokkers chauffeurs uit de Oekraine schijten onze nationale parkeerplaatsen onder en gebruiken een WC papiertje aan twee kanten , WEN er maar aan

    1. EvertB

     O, héérlijk, wat een fijn relaas @Cootje! Jammer dat ik zoiets nou nooit meemaak. Wat een bofbips ben jij.

     1. .nexit2021

      enz

     2. combat le pelicules

      Cootje spreekt de waarheid en niets dan de waarheid over het gebruik van wc-papier door moslims en negers.

   2. Cootje

    Ze moeten een standbeeld neer zetten voor Hans Janmaat een ras filosoof

    1. Factor

     Hans had wel gelijk!

     1. .nexit2021

      Pim ook , het gelijk werd beloond met een kogel uit de fascistisch linkse hoek.

     2. Factor

      Daarom is Volkert van der Graaf ook vriendjes met de linksfascisten alhier.

    2. Cor Grijpstra

     @Co

     Janmaat een ras filo-sof, klopt.
     Als je daar – in die tijd- je stem gaf werd je terecht gezien als racist, neonazi.

     1. .nexit2021

      quote Als je daar – in die tijd- je stem gaf werd je terecht gezien als racist, neonazi. end

      Eigenlijk bedoel je dat het linkse fascisme je veroordeelt als racist en neonazi. De echte neonazi’s hebben het been van mevrouw Janmaat gekost bij hun criminele acties bijvoorbeeld of het leven van Fortuyn.

      Maar goed dat weet jij als ras NSB’er als geen ander. Fascisme is je tweede natuur. Wel dapper om dat openlijk te verdedigen

     2. Cootje

      Was een echte Democraat en zijn tijd ver vooruit is nog een keer de winnaar geweest in Rotterdam

     3. Cootje

      Altijd met de horde meegelopen en nu dat de socialisten haast zijn uitgestorven duurt nog jaren wil je ze uit het old boys netwerk krijgen , zijn er mensen die zich aansluiten bij de zogenaamde minder bedeelde en kunnen huilie huilie doen bij de gesponsorde publieke zenders waar ze mee mogen huilen en demoniseren tegen rechts .

    3. combat le pelicules

     Hans Janmaat is de Grootste Nederlander Aller Tijden.

     1. EvertB

      Klopt: Janmaat staat op de schouders van Fortuyn.

     2. .nexit2021

      enz

   3. Cootje

    En we zullen zien waar we staan in maart 2021 . Ik schat een werkeloosheid Nederland 7/8% beroeps bevolking , en een niet te tellen aantal faillissementen per maand , een geruststelling in zuid Europa 30/40% , en ook turkey staat op een faillissement . En blijft Erdogan dan gastheer spelen ?? En dan nog te denken een harde brexit en de oude politiek kan emigreren staat allemaal in de planning 2021 , plus de hand ophouding zuid Europa maar die krijgen niets meer , van een kale kip kan je niet plukken, in de Chinese geschiedenis boekjes over 50 jaar Nederland was een rijke provincie Europa

    1. EvertB

     Van een relatie uit het noorden des lands gehoord dat de boeren geen opvolger hebben voor hun landerijen. De steeds maar dwingender wet- en regelgeving schrikken boerenzonen en -dochters af. De eerste boeren zijn al gepolst door Chinezen die sterke interesse hebben om het vruchtbare landbouwgrond voor een aardig prijsje te kopen.

     1. .nexit2021

      zuigtr0l enz

 2. Pierre Tombale

  Hahaha, de Marokkaan is de Turken te slim af geweest.
  Benieuwd hoe zich dit ontwikkelt.
  Ik gok op een weinig verbindende stammenstrijd.
  Maar ik kan me vergissen.

  1. EvertB

   De Partij van de Arbeid heeft haar handen min of meer van de zelfkantallochtonen afgetrokken. Deze kiezers hebben nu alle reden om uit te zien naar hun nieuwe belangenbehartigers. Azarkans Denk is de belangrijkste gegadigde.

   1. .nexit2021

    stort er in ieder geval 1 fascistische club in elkaar, vissen in dezelfde vijver, levert misschien wel een restzeteltje op voor die pleeborstel

    1. combat le pelicules

     Bij de volgende verkiezingen is de PvdA verdwenen, weggevaagd door FvD en PVV.

     1. combat le pelicule

      Neee, de d666 is dan verdwenen pelicules

    2. EvertB

     De Partij van de Arbeid is zéker geen fascistische partij en zal gezien haar opvattingen, die iets meer naar rechts zijn opgeschoven, een factor van betekenis blijven. Ik voorspel regeringsdeelname voor de PvdA na de verkiezingen in 2021.

     DENK heeft zéker ook toekomst omdat zij, in de huidige gepolariseerde samenleving, een behaaglijke toevluchtsoord is voor Nederlanders met migratieachtergrond.

     1. Combats le pelicule

      De PvdA heeft duizenden doden op haar geweten en zal daarvoor door het Volk worden afgerekend.

     2. Logica

      De PvdA is een huichelachtige partij waar alleen de macht telt. Ik weet niet hoe oud je bent en of je de demonisering van Pim Fortuyn hebt meegemaakt. Ik kan je heel veel voorbeelden geven waaruit dit allemaal blijkt.

 3. Cor Grijpstra

  ”Hij kondigt ook aan dat hij zal strijden tegen “extreemrechtse polarisatie”

  HeP niets met DENK maar steun ze wel in die strijd.

  Het kwaad komt van guurrechts.

  1. Factor

   Als je tegen de wind in zeikt dan word je zeiknat.

   1. Cor Grijpstra

    @Factor
    Geen prostaat klachten en de guurrechtse wind is zwak.

    1. Cootje

     Als er mensen in hun portemonnee getroffen worden is de wind zo uit de rechtse hoek . En alle ingrediënten zijn in maart aanwezig voor de wind

  2. Cootje

   Zijn toch allemaal ex pvdaers en SP’ers . En die zijn gelukkig in heel Europa uitgespeeld , socialisten en de kerken gedijen goed in een laag cultuur , wat dat betreft ziet de toekomst er voor hun weer beter uit.

   1. Cor Grijpstra

    @Co al vroeg aan de alcohol?

    1. Cootje

     Hoe zo zijn de teksten slecht voor je socialistische theedrinkende hart , of hoop je dat de rode kudde nog eenmaal opstaat

    2. Cootje

     Toch niet misbruikt ??

  3. Cootje

   Als hij maar genoeg stemmen haalt van zijn vrienden hoe meer het zooitje verdeeld is

 4. .nexit2021

  zullen best wel 70.000 kutmarrokanen ( vrij naar Rob Ouwkerk , niet kwetsend noch vervolgbaar volgens het hof) zijn die op deze antisemiet en racist stemmen.

  Kwetsend maar helaas het resultaat van de omvolking in onze gewezen democratie

  1. Cor Grijpstra

   @.N
   ”omvolking in onze gewezen democratie”

   Baudét maakte volgens mij deze opmerking al eens.

   Geen wonder dat de peilingen niet gunstig zijn voor het FvD.
   Kijk eens op GS, waar dagelijks reaguurders zich afkeren van Baudét

   1. .nexit2021

    quote Geen wonder dat de peilingen niet gunstig zijn voor het FvD. end

    domme zuigtr0l

 5. Dixie

  Ik blijf het zeggen; Denk is een subversieve staatsgevaarlijke partij die er op uit is de normen en waarden van ons soevereine Koninkrijk Der Nederlanden te vertrappen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.