Onderzoekers: ‘VS wordt na de verkiezingen een politieke chaos’

Over 53 dagen zijn de Amerikaanse verkiezingen. Onderzoekers zijn er van overtuigd dat het uit zal lopen op een enorme politieke en juridische chaos, wat de uitkomst ook gaat zijn. Nou ja, de conclusies kunnen misschien wel kloppen, maar ze kijken wel vooral naar hoe Trump zal gaan reageren als hij verliest. Dat is nogal een blinde vlek bij zo’n onderzoek!
Het Transition Integrity Project (TIP) bestaat uit meer dan honderd hoge overheidsfunctionarissen uit diverse regeerperiodes, campagneleiders, wetenschappers, journalisten en opiniepeilers. TIP bestaat uit zowel Democraten als Republikeinen. En ze zijn allen bij elkaar gekomen naar aanleiding van uitspraken van president Trump, die in 2016 zei dat hij de uitslag alleen zou respecteren als hij de verkiezingen zou winnen.

TIP en de hele onderzoeksopzet zijn dus van begin af aan al politiek gekleurd. Dat is ook wel te zien aan de vier scenario’s waar zij zich mee bezighielden. Ze vroegen zich af wat er zou kunnen gebeuren na 1, een grote zege van Joe Biden; 2, een kleine zege van Joe Biden; 3, een kleine zege van Donald Trump en 4, een onzekere uitkomst vanwege partijen die naar de rechter stappen omdat ze het niet eens zijn met de uitslag.

Er ontbreekt een scenario 5: ‘wat als Trump overduidelijk (en eerlijk) wint?’ In het artikel krijgt Bernie Sanders (zelf slachtoffer van verkiezingsfraude door z’n eigen partijbestuur) ook alle ruimte om te roeptoeteren over dat de VS zich alvast schrap moet gaan zetten voor als Trump verliest.

Volgens mij moeten we eerder rekening houden met eenzelfde scenario als in 2016. De Democraten zijn weer net zo overmoedig als toen namelijk. Het enige verschil is dat beide kampen verder zijn geradicaliseerd. Dus zelfs als Trump wint met een overduidelijke meerderheid, dan nog volgt er alleen maar chaos.

Black Lives Matter is veel mensen die het eerst steunden later ook tegen gaan staan. Democratische burgemeesters, die hun steden lieten gijzelen door plunderingen en achterlijke praktijken als ‘autonome zones’, hebben ook een deel van hun steun verloren.

En wat te denken van de agenten die op één hoop worden gegooid met de ‘rotte appels’ en bang zijn om hun baan kwijt te raken vanwege ‘defunding’? Dat lijken mij geen Biden-stemmers in ieder geval! Over een maand of twee gaan we denk ik weer flinke rellen zien.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. Heras

  Ja hoor, negatieve berichtgeving over TRump.
  Stel: dat alles weer goed zal gaan als hij gewonnen heeft. Want: dat gaat zeker gebeuren. Hoe gaat de msm dan reageren?
  Want voor de rellen en de zg. corona ging de economie als een tierelier.
  Hij zal weer rust bieden en blm verslaan, daar zie ik hem wel voor aan.

  1. Antihedo

   Trump en rust bieden??? Dat wil ik meemaken.

 2. Bonker67

  Heel mooi, hoe meer chaos,des te beter voor de rest van de wereld, Trump for president en het land zal eindelijk over 4 jaar echt naar de klote zijn. Beter voor wereld! Make america great again! Haha.

 3. Ritter

  Met de “mail in” stemmen zal er veel fraude optreden; daar waarschuwt Trump constant voor omdat er gestemd kan worden zonder registratie en identificatie.

  Maar de Democraten zien het z.g “mail in ” stemmen als een gelegenheid om na de verkiezingen talloze rechtzaken aan te spannen en de uitslag te vertragen.

  Kennelijk zijn de onderzoekers van het rapport ook vergeten dat Hillary heeft het onderstaande heeft gezegd:

  Hillary Clinton zegt dat Joe Biden ‘onder geen enkele omstandigheid’ mag toegeven op verkiezingsavond

  ht*ps://www.foxnews.com/politics/hillary-clinton-joe-biden-should-not-concede-on-election-night

  Ook zijn de onderzoekers vergeten dat de Democraten de uitslag van de 2016 verkiezingen nooit hebben geaccepteerd en Trump constant lastig hebben gevallen met allerlei “onderzoeken”.

  Het zal niet Trump zijn die problemen zal geven maar het zullen de stemmers op Biden zijn ( o.a. BLM Antifa, enzovoorts) die voor het geweld zullen zorgen.
  ==========
  En nog even weer een onverwinning van Trump op buitenlands gebied.

  De UEA deal die is gesloten word uitgebreid met nog een land; Bahrain. Dat is onverwachts snel.

  Steeds meer landen zullen zich aansluiten bij deze deal.

  ht*ps://www.timesofisrael.com/trump-expected-to-announce-bahrain-to-join-uae-in-normalizing-ties-with-israel/#gs.fv6x1f

  1. Bonker67

   Flikker er gewoon een MOAB op en de wereld is van dit werelddeel verlost. Daarna dat kutland wat zich het beloofde land noemt en de wereld kan weer verder.

 4. Steven Opti

  Wout. Smerige linkse activist. Pro corona bullshit, anti Trump en pro migratie En klimaat. Flikker op naar jou linkse NPO vriendjes. Dan doe je velen een plezier.

  DDS. Triest dat jullie deze rode rakker in dienst hebben.

 5. Ritter

  Als Biden wint zullen zijn extreem linkse staffers het beleid bepalen.

  Biden zelf is niet in staat, vanwege zijn gezondheid, om een beleid te voeren.

  Veel staffers van Biden zijn Sanders suppoters en zullen een overeenkomstig beleid voeren.

  De rellen spelen zich af in steden die door de Democraten worden bestuurd. Mochten de Democraten winnen dan zal dat het toekomstbeeld van veel steden in de VS worden.

  Als Trump wint zal hij zijn beleid verder doorvoeren van troepen terugtrekken en deals sluiten.

  Trump heeft veel bereikt zoals onderstaand o.a:

  1: geen nieuwe oorlogen
  2: troepen teruggetrokken
  3: historische vredesdeal ( UAE)
  4: opstaan tegen China
  5: historische belastinghervorming
  6: gevangenishervorming
  7: een nieuwe handelsdeal met Mexico en Canada ( vervangt Nafta)
  8: verbod van critical race theory bij de overheid.
  9: law and order
  10: afremmen van illegale migratie aan de Zuidgrens
  11: en nog veel meer.

  1. henk43

   @Ritter U vergeet WEER zijn grandioos beleid i.vm. Covid 19.

   1. Ritter

    henk43

    Trump heeft al in Januari een inreisverbod uit China ingesteld. De Democraten vonden dat niet nodig en noemde Trump een racist. Zelfs in Februari vond Pelosi dat het Chinese nieuwjaar gewoon kon worden gevierd.

    Volgens de Democraten en hun vriendjes in de media heeft Trump een slecht corona beleid gevolgd.

    In werkelijkheid heeft Trump talloze maatregelen genomen.

    Op dit moment word het meest getest in de VS en kan de VS zelfs ademhalingsapparaten uitvoeren.

    Onderstaand ziet u de talloze maatregelen die Trump heeft genomen om Corona te bestrijden.

    ht*ps://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-trumps-historic-coronavirus-response/

    1. Beukman

     Donald heeft eindelijk toegegeven (aan de held van Watergate) dat hij het Americaanse volk heeft voorgelogen door de gevaren van het virus te downplayen.

     cbsnews.com/news/trump-woodward-book-claims-downplayed-covid-19-threat/

     En wat die travel ban voor Chinezen betreft: Trump heeft de maanden na die zogenaamde “ban” nog 40.000 Chinezen het land ingelaten.

     1. Ritter

      Beukman

      Trump heeft niets “voorgelogen”.

      Wat Trump gewoon zegt in het interview is dat hij geen paniek wilde veroorzaken zoals een leider betaamt. Daarbij heeft hij samen met zijn medisch team de nodige maatregelen genomen om Corona te bestrijden.

      En ja, Trump heeft een inreisverbod ingesteld in Januari wat veel besmettingen heeft voorkomen.

      De Democraten vonden toen dat een inreisverbod niet nodig was.

      Als Woodward ( een Trump hater) echt vond dat Trump het Amerikaanse volk heeft misleid waarom is hij dan niet eerder met deze informatie gekomen. Het interview met Trump is enkele maanden geleden gehouden. Uiteraard vind Woorward dat niet echt maar moet een boek verkopen en maak dus sensatie claim over Trump.

      Kortom als Biden President zou zijn zouden er nog meer besmettingen zijn.

      Overingens verdedigt het hoofd van het medisch team Trump tegen de onterechte aanklacht van de Trump hater Woodward.
      ————————–

      Dr.Anthony Fauci verdedigt Trump wat corona aanpak betreft : ‘Ik denk niet dat hij ooit dingen heeft misleid.

      ht*ps://video.foxnews.com/v/6189204521001#sp=show-clips

     2. Mogguh

      Laat mij eens raden, heeft die zakkenwasser een boek geschreven, wel dat zijn er wel meer geweest en elke keer werd het niks, sukkels!

    2. henk43

     Ja grandioos als je no 1 van de wereld bent met het aantal doden.De bevolking voorliegen( hoax,flu en verder bagataliseren ten behoeve van hemzelf)zoals nu uit opgenomen gesprekken blijkt.

     1. henk43

      Maar dat je telkens VERGEET dit grandioze beleid te vermelden is voor mij een teken aan de wand.

   2. Marija

    De ene helft van de wereld (links) is knettergek en maakt daarmee de rest van de wereld gek.

    1. Ernest Stern

     In deze logica is de hele wereld knettergek.

     Mogelijk ziet Marije zichzelf als de enige uitzondering.

     1. Factor

      etc

 6. Ritter

  Trump houdt ontroerende toespraak in Shanksville, een eerbetoon aan Amerikanen die stierven op 11 september 2001

  h*tps://www.foxnews.com/

 7. Ritter

  President Trump genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede

  Volgens een rapport is president Trump genomineerd voor de Nobelprijs voor de vrede omdat hij heeft geholpen bij het sluiten van een vredesovereenkomst tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten.

  ht*ps://brabosh.com/2020/09/10/pqpct-vle/

 8. Xan

  Biden maakt geen schijn van kans, maar desalniettemin zullen Biden/Harris, de Democratische gevestigde orde, de MSM,
  De Social media, niet opgeven en letterlijk alles uit de kast trekken om Trump uit het witte huis te krijgen..
  Lukt ze dat, nieuwe burger oorlog.

  Lukt het Trump om voet bij stuk te houden, En gaan de rellen door dan zal Trump het 14e amendent gebruiken, en letterlijk iedereen die steun geeft aan die rel schoppers arresteren voor landverraad…
  En iedereen dwz iedereen,
  dem. burgemeesters, dem. openbaar aanklagers, dem.rechters, MSM kopstukken, Social Media kopstukken….Iedereen die in wat voor vorm dan ook steun betuigt aan die terroristen.

 9. Ritter

  Uit welke mensen bestaat het “Transition Integrity Project (TIP)” nu? Wie zijn die onderzoekers nu precies?

  Het blijken dus voornamelijk anti-Trumpers te zijn die in contact staan met Biden en Obama. Dus ook establisment Republikeinen die anti-Trump zijn.
  ==============

  Een groep van ‘tweeledige’ neoconservatieve Republikeinen en gevestigde democraten hebben meerdere catastrofale scenario’s voor de verkiezingen van 2020 ‘gesimuleerd’, waaronder een simulatie waarbij een duidelijke overwinning door de zittende partij ‘ongekende’ maatregelen uitlokt, die de Biden-campagne zou kunnen nemen om een nieuwe Trump inauguratie.

  Een groep insiders van de Democratische Partij en voormalige functionarissen uit het Obama- en Clinton-tijdperk, evenals een kader van neoconservatieve Republikeinen van “Never Trump”, hebben de afgelopen maanden simulaties en “oorlogsspelletjes” gehouden met betrekking tot verschillende scenario’s voor de “dag des oordeels” van 2020.

  ht*ps://orinocotribune.com/bipartisan-washington-insiders-reveal-their-plan-for-chaos-if-trump-wins-the-election/

  1. Beukman

   Niet per definitie anti-Trumpers maar bezorgde burgers. En wel hierom:

   President Donald Trump has mused on Twitter about postponing the 2020 election spurring on the concerns that he might cheat to win the election. “With Universal Mail-In Voting (not Absentee Voting, which is good), 2020 will be the most INACCURATE & FRAUDULENT Election in history. It will be a great embarrassment to the USA. Delay the Election until people can properly, securely and safely vote???” In the history of the United States, the Presidential Election has never been postponed.
   Donald Trump has also claimed, without any evidence, that there are other forms of fraud happening commonly such as making a distinction between Universal Mail-In Voting and Absentee Voting. “Absentee Ballots are a great way to vote for the many senior citizens, military, and others who can’t get to the polls on Election Day. These ballots are very different from 100% Mail-In Voting, which is ‘RIPE for FRAUD,’ and shouldn’t be allowed!

   en.wikipedia.org/wiki/Transition_Integrity_Project

   1. .nexit2021

    blabla bladieblabla

    1. wesly bentley

     bla bla enz enz

   2. Ritter

    Beukman

    Onderstaand artikel geeft een goed beeld waaruit TIP bestaat; en het zijn allemaal Trump-haters.
    ============
    Een groep van ‘tweeledige’ neoconservatieve Republikeinen en gevestigde democraten hebben meerdere catastrofale scenario’s voor de verkiezingen van 2020 ‘gesimuleerd’, waaronder een simulatie waarbij een duidelijke overwinning door de zittende partij ‘ongekende’ maatregelen uitlokt, die de Biden-campagne zou kunnen nemen om een nieuwe Trump inauguratie.

    Een groep insiders van de Democratische Partij en voormalige functionarissen uit het Obama- en Clinton-tijdperk, evenals een kader van neoconservatieve Republikeinen van “Never Trump”, hebben de afgelopen maanden simulaties en “oorlogsspelletjes” gehouden met betrekking tot verschillende scenario’s voor de “dag des oordeels” van 2020.

    ht*ps://orinocotribune.com/bipartisan-washington-insiders-reveal-their-plan-for-chaos-if-trump-wins-the-election/

    1. Beukman

     Je framet het verkeerd, Ritter. Waarom lees je het wikipedia-artikel niet gewoon? Er is niets verkeerds aan het doen van simulaties. Het kan zelfs van wijsheid getuigen om ieder mogelijk scenario door te nemen.
     En natuurlijk wordt dit niet gedaan door Trumpofielen. Die weigeren immers de slechte gevolgen van de daden van hun leider onder ogen te zien.

     The report stated, “We… assess that the [sic] President Trump is likely to contest the result by both legal and extra-legal means, in an attempt to hold onto power. Recent events, including the President’s own unwillingness to commit to abiding by the results of the election, the Attorney General’s embrace of the President’s groundless electoral fraud claims, and the unprecedented deployment of federal agents to put down leftwing protests, underscore the extreme lengths to which President Trump may be willing to go in order to stay in office.”

  2. Ja man

   Je vergeet te vermelden dat de voorzitster van tip geloof iets van 20 jaar voor soros heeft gewerkt!

 10. Beukman

  Mocht Donald winnen, dan is het meer dan logisch dat een deel van het volk daartegen in opstand komt. De man onderneemt bijna openlijk pogingen om te voorkomen dat mensen per post stemmen, wat vooral nadelig is voor de Democraten. Zeker in deze coronatijden stemt een aanzienlijk deel van de bevolking per post, aangezien stembureaus vaak op zeer grote afstand staan. Stemmen per post is al decennia een structureel onderdeel van de Americaanse democratie. Mocht Donald dus winnen, dan is twijfel over de rechtmatigheid van het stemproces op zijn plaats, en mag worden verwacht dat er rellen uitbreken.

  Hoe probeert Donald dan te voorkomen dat mensen per post gaan stemmen?

  1.
  Hij heeft een nieuwe directeur aangenomen, een Republikein die een fanatiek aanhanger van Trump is en ook veel geld heeft gedoneerd. Die is voortvarend aan de slag gegaan. Zo heeft hij honderden automatische postsorteerders weg laten halen, waardoor het weken kan duren voor post – inclusief een stem – is aangekomen.

  2.
  Veel Republikeinse staten hebben een verordening aangenomen die bepaalt dat een stem per post ongeldig wordt verklaard als die te laat aankomt, zelfs als dit de schuld is van de posterijen.

  3.
  Donald beweert dat er massaal wordt gefraudeerd met stemmen, terwijl onderzoek heeft laten zien dat dit niet waar is. Saillant detail is dat Donald zelf ook per post stemt. Kennelijk is wat goed is voor hemzelf, niet goed voor de Americanen.

  Aldus ontvouwt zich een nieuwe Deep State, met mensen overal in hoge posities, die Trump op oneerlijke wijze aan de macht proberen te houden.

  Mocht Biden de verkiezingen winnen, dan heeft Donald inmiddels aangekondigd dat hij nog niet weet of hij de uitslag zal accepteren. Aangezien de man niet tegen zijn verlies kan, mag dit inderdaad gevreesd worden. Als hij de verkiezingen niet accepteert, dan breekt geheid de pleuris uit.

  Samengevat: de pleuris zal sowieso uitbreken. Wee America.

  1. .nexit2021

   blabla bladie blabla

  2. Grasmaaier

   “Samengevat: de pleuris zal sowieso uitbreken.”

   Eens. Maar dat is hoofdzakelijk op het conto te schrijven van de Democraten die vanaf de eerste dag Trump hebben gedemoniseerd en daarmee de polarisatie tot explosieve hoogte hebben opgevoerd. Ze gaan nu oogsten wat ze gezaaid hebben.

   De Tweede Amerikaanse Burgeroorlog is onontkoombaar.

   1. Beukman

    Het is Donald die oogt wat hij gezaaid heeft, maaier. Zie mijn opsomming van hoe hij probeert om de verkiezingen te saboteren. Het is Donald die zich heeft ontpopt als de grootste nepotist uit de Americaanse naoorlogse geschiedenis.
    Het is ook Donald die gezinnen uit elkaar heeft getrokken. Alles wat de man aanraakt, polariseert.

    Donald komt uit een verknipt gezin, en dat heeft hem ook gevormd. Gebleken is dat de man geen empathie kent en ook niet begrijpt wat altruïsme is. Inmiddels hebben ook psychiaters bij hem vastgesteld dat hij voldoet aan alle 15 punten van narcisme volgens DSM-5.

    Vier jaar terug vermoedde jij dat Trump een zwakke president zou worden, maar dat hij gelukkig goede adviseurs zou kiezen. Wanneer komt het moment dat je ogen open gaan? Donald heeft iedere adviseur die hem durfde tegen te spreken eruit gewerkt; een heleboel anderen zijn in de bak terecht gekomen, want Donald omringt zich graag door dieven en oplichters. Hij luistert alleen naar zichzelf en naar mensen die hem stroop om de mond smeren. Hij heeft al aangekondigd dat hij de verkiezingsuitslag niet zal accepteren indien Biden wint.

    De man is een gevaar voor zijn land. En aangezien wat er in de VS ook zijn weerslag heeft op Nederland, is hij indirect ook een gevaar voor ons.
    Wat valt er aan zo’n man te demonideren? Donald is EVIL.

    1. Grasmaaier

     Beukman, wat verwacht je van Joe Biden als die mocht winnen? De man kan zijn eigen naam niet eens foutloos schrijven, is zijn orientatie in tijd en plaats permanent kwijt en kan vaak de autocue niet vinden om zijn voorgekookte platitudes te stamelen.

     Oh wacht – je verlangt naar een nieuwe oorlogspresident a la Obama die zeven oorlogen startte. Dan is je hoop natuurlijk gevestigd op Kamal Harris, het fanatieke loeder dat veel meer (internationale) schade zal gaan aanrichten dan Trump ooit bijeen kan sprokkelen.

     Geef nu maar toe dat er op dit moment geen beter alternatief is dan The Donald. Biden/Harris gaat pas een echte ramp worden.

     1. Grasmaaier

      Kamala

     2. Beukman

      Maaier, Obama erfde een paar oorlogen van zijn Republikeinse voorganger, en heeft er ook een paar beëindigd, zoals Operation Enduring Freedom en Operation Iraqi Freedom.

      Joe Biden kan ook worden onderschat. Ik denk dat jij dat doet. Hoe zwak of sterk hij is, moet nog blijken. Zeker is echter dat het argument dat jij destijds voor Trump gebruikte maar wat in de praktijk totaal anders liep, op Biden wél van toepassing zal zijn: hij gaat zich omringen door sterke adviseurs want Joe kent zijn eigen zwakte, én hij zal naar ze luisteren.

      Biden heeft nog een voordeel: in moreel opzicht klopt hij Trump met gemak. En dat is belangrijker dan jij vermoedelijk doorhebt.

      Net als in een organisatie de moraal van de leider afglijdt op die van zijn ondergeschikten, gaat dit ook op voor de politiek. Donald is een doortrapte immorele man die alleen maar denkt aan de BV-Trump. Zijn ondergeschikten nemen deze bedenkelijke moraal van hem over. Het is hard nodig dat er weer een man aan de macht komt die je rechtschapen zou kunnen noemen. Joe is zo iemand.

   2. Ernest Stern

    Nee hoor, Grasmaaier, een burgeroorlog is niet waarschijnlijk. In het ergste geval duurt het een tijdje voordat de verkiezingsuitslag bekend is. Trump zal zich tegen een waarschijnlijke nederlaag met alle mogelijke middelen verzetten maar het Amerikaanse Staatsrecht is stevig genoeg om hem naar huis te sturen.

    1. Mogguh

     De twee koekenbakkers met de grootste bek betreffende politieke voorspellingen en er in het recente verleden compleet naast zaten doen weer een poging zich onsterfelijk belachelijk te maken, het is gewoon aandoenlijk om te zien, wat een kansloze sukkels zijn het toch!

     Trump wordt gewoon herkozen sukkels!

     1. Beukman

      Mocht je ook mij bedoelen: met welke voorspellingen zat ik ernaast, Mogguh?

    2. .nexit2021

     hahahahahahaha , je hebt al eens voorspelt dat trump nooit president zou worden .

     Breng je glazen bol naar de doktor

     1. Ernest Stern

      voorspeld

     2. Factor

      blabla etc

 11. Ernest Stern

  Deze dagen zijn twee feiten aan het licht gekomen die beide afzonderlijk al voldoende grond voor impeachment zijn: Trump loog bewust tegen de Amerikaanse bevolking over de dodelijkheid van het Covid-virus met duizenden onnodige Covid-doden tot gevolg en het Witte Huis gaf Inlichtingendiensten de opdracht informatie over nieuwe Russische beïnvloeding van de verkiezingen te verdonkeremanen en het terroristische gevaar van extreemrechtse White Supremacists te verzwijgen en die van BLM te overdrijven.

  Veel criminele activiteiten van Trump lijken van hem af te glijden maar dit zal hem electoraal waarschijnlijk wel gaan schaden.

  1. Beukman

   Voor wat punt 1 betreft: het is bijna onvoorstelbaar wat Woodward allemaal uit Donald heeft weten te trekken. En hoe kleingeestig van de president dat hij nu boos is op Bob.

   In deze vermakelijke video probeert Fox de schuld te geven aan een ontrouwe Republikeinse senator, die Donald had aangeraden om met Woodward te gaan praten.

   youtube.com/watch?v=ZTqC-8TsBlk&pp=wgIECgIIAQ%3D%3D

   Overzicht van de hoofdpunten uit de interviews van Bob met Donald:
   businessinsider.nl/donald-trump-bob-woodward-rage/

   1. Ritter

    Beukman

    Er is niets ‘uitgetrokken” bij Trump.

    Trump is een zeer transparent President die zelfs met een Trump een interview houd.

    En in dat interview geeft Trump gewoon antwoord.

    Dat Woodward dan dan gebruikt om Trump aan te vallen en Trump te beschuldigen is een ander verhaal.

    Maar kennelijk wil Woordward zijn boek verkopen en dat doe je door sensationele claims te maken.

    Hoe anders met Biden die de media ontloopt en zelfs met vriendelijke media geen interview geeft of alleen via vooraf ingeleverde vragen.

    1. Ernest Stern

     “ Maar kennelijk wil Woordward zijn boek verkopen en dat doe je door sensationele claims te maken.“

     Die sensationele claims zijn gebaseerd op tapes waaruit helder blijkt hoe Trump denkt en redeneert.
     Trump heeft zich van de vele boeken waarin zijn incompetentie en geestelijke beperktheden werden aangetoond altijd gedistantieerd door ze leugenachtig als een hoax af te serveren. Dat is deze keer niet mogelijk, het staat keihard op tape.

     1. Factor

      enz

  2. Ritter

   Trump heeft niet “gelogen”. Dat is een beschuldiging van de Trump hater Woodward

   Wat Trump gewoon zegt in het interview is dat hij geen paniek wilde veroorzaken zoals een leider betaamt. Daarbij heeft hij samen met zijn medisch team de nodige maatregelen genomen om Corona te bestrijden.

   En ja, Trump heeft een inreisverbod ingesteld in Januari wat veel besmettingen heeft voorkomen.

   De Democraten vonden toen dat een inreisverbod niet nodig was.

   Als Woodward ( een Trump hater) echt vond dat Trump het Amerikaanse volk heeft misleid waarom is hij dan niet eerder met deze informatie gekomen. Het interview met Trump is enkele maanden geleden gehouden. Uiteraard vind Woorward dat niet echt maar moet een boek verkopen en maak dus sensatie claim over Trump.

   Kortom als Biden President zou zijn zouden er nog meer besmettingen zijn.

   Overigens verdedigt het hoofd van het medisch team Trump tegen de onterechte aanval van Woodward.
   ====================

   Dr.Anthony Fauci verdedigt Trump wat corona aanpak betrefd : ‘Ik denk niet dat hij ooit dingen heeft misleid.

   ht*ps://video.foxnews.com/v/6189204521001#sp=show-clips

   1. Beukman

    Wat Trump gewoon zegt in het interview is dat hij geen paniek wilde veroorzaken zoals een leider betaamt.

    Draai er maar niet omheen, Ritter.
    Natuurlijk wilde Trump geen paniek veroorzaken op de beurzen. Dat neemt niet weg dat hij heeft gejokt tegen de Americaanse bevolking.
    Je kan ook gewoon de waarheid vertellen, en dan zodanig dat niemand in paniek raakt. Het volk heeft daar recht op.
    Als nu Trump van iets zegt dat het wel meevalt, dan weet niemand meer of dat echt zo is. Donalds uitspraken zijn nu bewezen onbetrouwbaar. En dat is zijn eigen schuld.

    Dit twitterde Obama, Donald zou nog veel van hem kunnen leren:

    Protect yourself and your community from coronavirus with common sense precautions: wash your hands, stay home when sick and listen to the
    @CDCgov and local health authorities. Save the masks for health care workers. Let’s stay calm, listen to the experts, and follow the science.

 12. Ritter

  Trump kondigt deal aan tussen Bahrein en Israël om de betrekkingen te normaliseren in het streven naar vrede in het Midden-Oosten

  De deal komt na een soortgelijke overeenkomst met de Verenigde Arabische Emiraten vorige maand

  President Trump heeft vrijdag aangekondigd dat Bahrein heeft ingestemd met het normaliseren van de betrekkingen met Israël, een nieuwe diplomatieke overwinning voor de president na een soortgelijke overeenkomst met de Verenigde Arabische Emiraten vorige maand.

  “Weer een HISTORISCHE doorbraak vandaag! Onze twee GEWELDIGE vrienden Israël en het Koninkrijk Bahrein gaan akkoord met een vredesovereenkomst – het tweede Arabische land dat vrede sluit
  met Israël in 30 dagen! ”

  ht*ps://www.foxnews.com/politics/trump-bahrain-israel-mideast-deal-peace

 13. Ritter

  BREAKING: President Trump genomineerd voor een TWEEDE Nobelprijs voor de vrede

  Slechts twee dagen geleden werd president Trump genomineerd voor de Nobelprijs voor de vrede en nu heeft hij een tweede nominatie ontvangen:

  President Trump is deze week voor de tweede keer genomineerd voor de Nobelprijs voor de vrede – dit keer voor het tot stand brengen van een historische vredesovereenkomst tussen Servië en de afgescheiden republiek Kosovo.

  In een tweet op vrijdagochtend kondigde Magnus Jacobsson, een lid van het Zweedse parlement, aan dat hij de regering Trump en de twee Europese naties nomineerde voor hun “gezamenlijke werk voor vrede en economische ontwikkeling, via de samenwerkingsovereenkomst die in het Witte Huis is ondertekend”.

  “Handel en communicatie zijn belangrijke bouwstenen voor vrede”, schreef Jacobsson, terwijl hij zijn brief deelde aan het Nobelcomité.

  Woensdag werd de president voor de prestigieuze prijs genomineerd door een lid van het Noorse parlement voor het helpen tot stand brengen van een vredesovereenkomst tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten.

  Twee keer genomineerd worden in één week is een prestatie, maar dat geldt ook voor twee vredesakkoorden in zo’n korte tijd. De nominaties zijn terecht.

  ht*ps://nypost.com/2020/09/11/donald-trump-nominated-for-second-nobel-peace-prize/

  1. Beukman

   Het is een fraaie verkiezingsstunt. Donald geeft immers niets om vrede.
   Trump nam Mohammed bin Salman van SA in bescherming tegen het Congres. nadat duidelijk was geworden dat de man achter de moord op Khashoggi zat. En waarom? Zodat hij Salman de wapens kon verkopen waarmee hij onschuldige Jemenitische babies, kinderen, vrouwen en mannen tot gort kon bombarderen.

   1. Ritter

    Beukman

    Voor zijn vredesinitiatief verdient Trump wel Twee Nobelprijzen!

    Trump gaat de geschiedenis in als de vredespresident.

    1. .nexit2021

     waarom blijf je nou reageren op die zieke aandachts tr0llen ?

     Je doet nu voorkomen of hun aperte onzin, reacties waard zijn. Jammer hoor

     1. wesly bentley

      enz

 14. Henk Albarda

  DDS, dit clubje bestaat alweer jaren. Dit clubje steunt BLM en Antifa, en heeft dus grote kans, mocht Trump ondanks alle illegale acties van de Democrats, winnen, in absolute vergetelheid te raken.

  Dit clubje heeft nu dus een allerlaatste kans te overleven door nog even hun gif te spuiten.

  Ook wel handig was geweest dat er ‘enkele’ republikeinen inzitten, en dat het vrijwel geheel uit democraten bestaat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.