Rapper Insayno stopt als stadsdichter van Haarlem! Heeft geleerd van z’n fouten maar is allemaal wel de schuld van “rechts Nederland”

Darryl Danchelo Osenga, beter bekend als rapper Insayno, en nóg beter bekend als ‘die idiote antisemitische complotdenker met z’n debiele uitspraken‘, heeft geleerd van z’n eigen fouten! Na een korte periode van bezinning is hij helaas gestopt als stadsdichter van Haarlem. Excuses zijn wat hem betreft verder niet nodig, want dat hem dit is overkomen is allemaal de schuld van “rechts Nederland”!

"Sorry, ik was gehackt"Was een te makkelijke cop-out geweest die ik vaak genoeg online voorbij heb zien komen. Het…

Geplaatst door Darryl Danchelo Osenga op Vrijdag 25 september 2020

Insayno plaatste een enorm lang bericht op Facebook. Wat opvalt is hoe erg híj wel niet het slachtoffer is in dit hele verhaal. Meneer begint ook meteen lekker:

“”Sorry, ik was gehackt”

 

Was een te makkelijke cop-out geweest (…). Het verschil tussen mij en alle mensen die commentaar op mij hebben, mij met de dood bedreigen, mij uitschelden, haten, mijn pagina’s spammen met de meest walgelijke berichten is dat ik mijn fouten kan erkennen en verantwoordelijkheid neem voor de dingen die ik heb gezegd of gedaan in het verleden.”

Ja, Darryl, heel nobel van je dat je ons niet direct voorliegt. Dank daarvoor! Ik hou die dik gedrukte zin even in het achterhoofd, oké? Verder is het heel inspirerend allemaal:

“Al die ervaringen vormen je tot wie je nu bent. Die ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik nu mensen kan raken, inspireren, bewegen, kan laten lachen of laten huilen.”

Die laatste twee zijn in ieder geval al wel gelukt, ja. Vooral als je verder gaat lezen en ziet hoe deze “kunstenaar” z’n belachelijke uitspraken wijt aan z’n eigen creatieve geest:

“Vrijwel iedere kunstenaar in welke discipline dan ook heeft de meest stomme shit gezegd, gedaan of op zijn minst gedacht. De keerzijde van een creatieve geest is dat het ook gepaard gaat met een hoop lelijkheid. Iets waar niemand het over wil hebben, maar wat ons wel allemaal op het hart ligt en waar we niets mee kunnen. Want zodra je er iets mee wilt, dan word je in een hoekje gedrukt waar je ook niks mee kunt.”

Ga even na dat we het over deze, deze én deze uitspraken hebben. Maar misschien begrijpen we hem met z’n allen gewoon niet. Misschien begrijpt hij zichzelf ook niet:

“Misschien ga ik te diep voor nu, misschien is dit niet relevant voor wat ik wil zeggen, misschien ook wel.”

Waar het nu om gaat is dat Insayno vooral zelf overtuigd is van zijn persoonlijke groei. Kijk maar:

“Wat ik wel heb gezien is dat ik de afgelopen jaren keihard aan mezelf heb gewerkt, aan mijn kunstvormen om een betere kunstenaar dan ooit te worden en bovenal: Een beter mens. Ik durfde te reflecteren en mijzelf te ontwikkelen. Iets wat confronterend was, maar wel nodig.”

Tsjah, klopt wel wat hij zegt: Als je van mensen neer willen knallen met een AK-47 (omdat hij te lang in de rij moest staan) naar stadsdichter van Haarlem gaat, dan zijn er inderdaad vorderingen gemaakt! Chapeau!

Inmiddels zijn we ongeveer halverwege zijn bericht en zijn we nog geen excuses tegengekomen (*SPOILER*: die gaat er ook niet komen!). In plaats daarvan richt hij zijn pijlen op “rechts Nederland” en de tweedeling in de maatschappij. Het is namelijk niet zijn schuld dat hij wordt gepakt op z’n eigen idiote uitspraken uit het verleden, nee joh! Het is de schuld van GeenStijl, Powned en TPO! Die probeerden hem  neer te sabelen toen hij zich begon uit te spreken tegen racisme. Hij is hier dus eigenlijk het echte slachtoffer! En hoppa! Uit het niets trekt hij de buitenlander-kaart:

“Rechts Nederland heeft er een handje vol van om constant te roepen dat wij uitkeringstrekkers zijn, dat we een keertje moeten werken voor ons geld, maar zodra wij posities weten te bemachtigen, dan pakken ze tweets & posts uit het verleden om karaktermoord te plegen. (…) Al heb je de posts al jaren geleden verwijderd, al heb je er al afstand van gedaan, al was het satirisch bedoeld (terwijl hun favoriete comedians en politici de meest walgelijke uitspraken doen en het oprecht menen), (…). Je mag niet groeien, je mag niet ontwikkelen. Kapot moet je zodra je je uitspreekt tegen racisme in Nederland. We zien dit aan de lopende band. Quinsy Gario, Sylvana Simons, Akwasi, Jerry, Mitchell etc. Ik kan hier eindeloos namen noemen van strijders die ergens voor stonden en tot op het bot kapotgemaakt worden door rechtse platformen.”

Poah, je kunt niet eens meer antisemitische uitspraken doen, mensen “een kogel door jouw kankerkop” wensen of zeggen dat je mensen neer wilt knallen. En als je je dan één keer uitspreekt tegen racisme… Ja, dán pakt rechts Nederland je ineens hè… Wat een smiechten zijn het ook!

“Any ways: Lang verhaal kort: Ik ben geen stadsdichter meer.

Ik hoop dat al jullie zure-hatende-in-oude-tweets-en-posts-gravende-uit-context-halende-misgunners met een tevreden hart naar bed kunnen. Dat jullie er van genieten. Dat jullie denken: “YES, WE HEBBEN ZIJN TITEL VAN HEM AFGEPAKT! LEKKER VOOR HEM!”

Nou, dat gaat zeker lukken Darryl! Ik geniet er inderdaad best wel van.

“Ik hoop het oprecht en dit is geen satire.

Want als dat is waar je als mens voldoening uit haalt, dan heb je een langere weg te bewandelen dan ik. Dan gun ik je dat oprecht, want het is eigenlijk te triest voor woorden dat je geen voldoening uit het leven kan halen op andere manieren.

Nou nou, rustig aan zeg. Ik haal ook gewoon voldoening uit zat andere activiteiten hoor…

“Als je al die tijd en energie die je spendeert aan het misgunnen en het kapotmaken van anderen, had gespendeerd en geïnvesteerd in iets nuttigs, dan had je zelf kunnen solliciteren naar stadsdichter. “

Mwoah, ik denk dat ik nu ook wel een aardige kans maak. Ik bedoel, als dít het niveau is… En nog steeds geen ‘sorry’ hè! En hoe neemt hij z’n verantwoordelijkheid precies? Ik zie er niks van terug. Het ligt allemaal aan rechts, de ‘zielige haters’ en het racisme in dit land. Of zitten de Joden er misschien weer achter, Darryl?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. vandaag

  Uiteraard , goed links gebruik is om anderen verantwoordelijk te maken voor jouw handelen

  1. Henduk

   Hij geeft hier precies weer hoe het linkse gebeuren werkt en denkt .
   Je hoeft er niks meer aan toe te voegen of verdere uitleg te geven .
   Duidelijker als.dit worst het niet .
   Bij deze uitleg kun je elke naam neer zetten van linkse politici.

   1. hans-e-pans

    Lijkt mij heerlijk dat je vrijwel altijd een ander, en dan maar gelijk rechts, de schuld kunt/wilt geven van de gevolgen van je uitermate domme gedrag.

 2. Blondie

  Dit soort knullen, wordt waarschijnlijk zonder goede begeleiding, de straat/bühne op geschopt.
  Zij snappen niet, dat in deze maatschappij, het uitstuffen niet meer mogelijk is.

  De zelfreflectie is totaal afwezig, hoge bomen vangen wind, steek je hand in eigen boezem.
  Met vallen en opstaan wordt je groot, geef een ander niet de schuld als je klein blijft.

 3. Jannes-46

  Hij durft zichzelf een kunstenaar te noemen? Het predicaat kunstenmaker verdient ie nog niet eens, die narcist.

  1. vandaag

   vele losbollen bij antifa laten zich graag als kunstenaar bestempelen

 4. Lodewijk Horstmar

  Als je zijn uitleg, verklaringen en statements leest moet je erkennen dat Insayno beslist een creatieve geest is. Ik vind het wel jammer dat hij zo neergesabeld is en geen kans krijgt – we missen ook een hoop.

  1. Reinoud van Gelre

   Lodewijk Horstmar…

   1. vandaag

    tja , ofwel ? de stront vlek

    1. Fascal

     100% leugenaar!

    2. Henduk

     @vandaag
     Je hebt stront en je hebt stront .
     Nou zal je zeggen , zet hem tussen zijn ” vrienden ” op het hondenuitlaatveld en hij heeft de dag van zijn leven .
     Maar nee , zelfs hondenstront wil niks met hem te maken hebben .
     Sterker nog zelfs de hondekeutels kijken hem met de nek aan .

   2. Lodewijk Horstmar

    Zeg het eens mijn jongen.

    1. wesley benley

     Hoe gaat het vandaag, Boudewijn?

     1. Lodewijk Horstmar

      Wie is Boudewijn?

     2. wesley benley

      Dat was één van uw vorige incarnaties.

     3. vandaag

      vraagt ernest , alias noppe , alias wim , enz

     4. vandaag

      vraagt ernest , alias noppe , alias w,i,m , enz

     5. wesley benley

      JE LIEGT.

     6. vandaag

      enzenz

    2. Henduk

     Beste Wout
     Zou jij de overige leden van de redactie kunnen overtuigen om dit stuk vullis met al zijn 1053 alter ego’s hier permanent te verwijderen ?
     Het gaat van kwaad tot erger en hij maakt er nu elke week een nieuw alter bij .
     Namens mijzelf en de meeste reaguurders alhier , alstublieft stop deze geesteszieke nu het nog kan .
     Over een maand creëert hij elke dag een nieuwe tr*llennaam.

     1. Lodewijk Horstmar

      Je bent in de war Henduk.

     2. vandaag

      enz

     3. Lodewijk Horstmar

      Het is zo simpel om jullie in de maling te nemen en op het verkeerde been te zetten.

      Ik ben Ernest Stern niet.

  2. Henk42

   Hee weer een nieuwe Nick ouwe bejaarde boef?
   Haha je kan het ook niet laten hé.
   Snap het wel ,je hebt niks en niemand in je leven behalve dds ,daar krijg je tenminste nog een beetje aandacht als je zuigt en een expres een verhaaltje of zogenaamde mening neerplempt die op dit forum niet wordt gepruimpt.
   Kijken hoelang je deze Nick weer volhoudt haha

   1. Henk42

    Uiteraard voor onze nieuwe nick@boudewijn….oude wijn in een nieuwe(kloot) zak

  3. Maurits Dekker

   ….we missen ook een hoop.

   Dat is een grapje naar ik hoop?

   1. Lodewijk Horstmar

    Als je zijn uitleg leest, zie je creatief taalgebruik. Dat had hij ook kunnen inzetten om het begrip stadsdichter nieuwe inhoud te geven.

    1. Maurits Dekker

     Gelukkig blijven we vanaf nu verschoond van zijn creatief taalgebruik.

 5. CLoVis

   
  Hij is verkeerd begrepen
  en eigenlijk zelf het slachtoffer.

  Het is racisme
  en het komt door het slavenverleden.

  Het nieuwe verdienmodel
  en links heeft de subsidies al weer klaar liggen.

  1. CLoVis

   En zie verder:
   h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/115174046/antisemitisme-en-geweldsverheerlijking-leidden-tot-breuk-met-stadsdichter-haarlem

 6. Ernest Stern

  Dit ventje is terecht aan de kant gezet.

  Ik ga er wel vanuit dat Wout vanaf nu ook gaat optreden tegen de hier dagelijks verschijnende oproepen tot moord en doodslag van medeburgers.

  1. Fascal

   Nee, je liegt!

   1. wesley benley

    Viezefisi

    1. vandaag

     nee lmaa

     1. wesley benley

      nee nanko saya

  2. vandaag

   laat wout eerst al die fake accounts van jou is opruimen

   1. Lodewijk Horstmar

    is = eens (los van de andere twee taalfouten)

    1. Fascal

     Nee, je liegt!

  3. Chee

   @ernestje hallucineert door de valium die hij net heeft gekregen door zijn vaste verzorgster Betsie.
   Zij verpleegt hem al jaren en doet dit met respect ,want ze behandelt alle patiënten met respect.
   @ernestje het geeft niks als je soms een rare en afwijkende mening hebt ,je kan er immers niks aan doen door de valium.
   Rust zacht.

 7. Edjan

  Inmiddels staat de gemeente Haarlem te kakken. Wilde zo graag woke zijn dat ze de stront niet wilden ruiken. Dom, dommer, Haarlem.

 8. Roependeindewoestijn

  De zoveelste….

 9. SilverFox

  Quote : “Kapot moet je zodra je je uitspreekt tegen racisme in Nederland. We zien dit aan de lopende band. Quinsy Gario, Sylvana Simons, Akwasi, Jerry, Mitchell etc. Ik kan hier eindeloos namen noemen van strijders die ergens voor stonden en tot op het bot kapotgemaakt worden door rechtse platformen.”

  Tja, je noemt mij hier ook een zooitje waardeloze klaplopers met het IQ van een pannenlap. Dat zijn geen strijders, maar met overheidsgeld gefinancierde, maatschappelijk teleurgestelden die een enkeltje TBS kliniek zouden moeten krijgen om zich te beschermen tegen zichzelf.

 10. Yoyo

  ….en weer terug naar het ” nieuwe normaal”….
  Sjonge jonge, wat een klucht.

  Ben wel benieuwd naar diegenen die dit schepsel hebben aangesteld. (Onderzoekje waard)
  Je kan toch niet geloven dat mensen daar serieus tijd aan hebben kunnen spenderen?

 11. Genoeg van linkse dictatuur

  Het is eigenlijk nog triester dan zijn uit spraken dat er mensen zijn, die hem tegen beter weten in deze (funtie) hebben gegeven. Daar ligt ook groot probleem met deze foute mensen. Doe eerst goed je huiswerk, en loop niet mee met de hype dat alles ineens anders gekleurd moet zijn, boven kwaliteit en eerlijkheid, zuiverheid.

 12. Sando

  deze smicht is niet waard om te leven. Levens gevaarlijk,zelfs de hele fam.

 13. Dirk Jansen

  ….

 14. Dirk Jansen

  Vaak moet men verantwoordelijkheid nemen voor daden. Vreemd toch….

 15. 56RdK

  Dat dit vulnis tot stadsdichter kon worden benoemd zegt iets heel duidelijk over de zieke tijdsgeest die nu al te lange tijd en overal overheerst! Volkomen gestoorde geesten, door diversiteits- en inclusiewaanzin.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.