snapshot 21

Wybren van Haga roept op: onderteken deze petitie om terug te gaan naar normaal

Geen categoriesep 24 2020, 13:00
Wybren Van Haga roept zijn Twitter-volgers op om in actie te komen. Hoe? Door een petitie te ondertekenen die pleit voor het terugkeren naar het oude 'normaal' van voor de coronacrisis. Op moment van schrijven hebben 789 mensen hun digitale handtekening gezet. Van Haga hoopt dus dat dit er aan het eind van de dag significant meer zijn.
https://twitter.com/WybrenvanHaga/status/1309063491203084291
De samenvatting van de petitie leest als volgt:
Deze petitie is geschreven met respect voor een ieder die getroffen is door COVID-19, overleden door het coronavirus (SARS-CoV-2), haar nabestaanden en met respect voor al het corona zorgpersoneel, dat onder overbelastende omstandigheden dit jaar hun uiterste inzet hebben gegeven.
De volgende conclusies en eisen kunnen als schokkend worden ervaren, dat begrijpen wij zeer goed. In de gehele petitie nemen wij een ieder stap voor stap mee, in hopelijk begrijpelijke taal, hoe wij tot onderstaande punten zijn gekomen.
Premier Rutte en minister De Jonge, we kunnen deze golf nog stoppen. De vloedgolf aan tunnelvisie, de vloedgolf aan het volledig kwijt zijn van de realiteit. Wij eisen dat Nederland per direct weer terug gaat naar normaal. Het enige normaal.
Epidemieën zullen altijd blijven bestaan, ook aankomende winter, ook in de jaren die komen gaan. Laat de angst voor een uitbraak onze samenleving niet in een wurggreep houden, maar laten we allen accepteren dat griepgolven of coronagolven onderdeel zijn van onze samenleving. Deze zijn altijd al onderdeel van onze samenleving geweest, zolang de mensheid bestaat! Uiteraard met oog voor de kwetsbaren en het kunnen bieden van zorg aan iedereen.
Je kunt de petitie hier ondertekenen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten