Honderden demonstranten in Utrecht protesteren tegen heroprichting pedopartij

Het Jaarbeursplein in Utrecht is de verzamelplaats geworden voor een paar honderd demonstranten die protesteren tegen de heroprichting van de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD), oftewel de pedopartij. Organisatie Save All Kids kondigde vooraf aan een vreedzaam protest te willen houden om de acceptatie en normalisering van pedofilie tegen te gaan.
Deze zomer werd de PNVD weer opgericht. De partij begon ook direct weer te pleiten voor legalisering van seks met minderjarigen en het niet langer strafbaar laten zijn van kinderpornografie. Hartstikke goed dat mensen tegen dat soort zieke geesten gaan protesteren! Al is het misschien niet zo handig om dat nú te doen.

Ik kan me überhaupt niet voorstellen dat de PNVD echt draagvlak in de samenleving zou gaan krijgen trouwens, want als er iets is waar mensen link van worden dan is het wel pedofilie. Dat merkt de organisatie Save All Kids momenteel ook wel op het Jaarbeursplein. Ze doen er daar alles aan om agressieve toe- of uitspraken te vermijden. Wat ook wel weer leuke teksten oplevert, zoals: ’Samen tegen pedofilie. Als pedofilie valt onder seksualiteit, dan valt het begraven van pedo’s onder tuinieren’.

Ik hoop dat de demonstranten zich netjes blijven gedragen, zowel qua uitingen als het naleven van de coronaregels. En dat ze mafklappers weten te weren die beginnen over ‘de elite’, want die ondermijnen binnen de kortste keren de hele boel.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. vandaag

  Je kan dit soort dingen niet verbieden met verboden op een naam of een doel van stichting. Hier moet je actief opsporen en het individu met strafbare feiten keihard aanpakken.

  The colours bij de motorclubs zitten al in een nieuw jasje zodat het OM weer van voor en af kan beginnen.

  Wat ook wel helpen wil is om die p3d0fielen eens een flinke tijd van straat te halen in plaats van 100 een plantsoen schoffelen naast de kleuterschool. Opsluiten dat gajes als echte criminelen

  1. homefront

   Jazeker kan dat wel maar het is raar dat er geen statement gemaakt wordt door onze regering…
   We hebben ook gewoon normen en waarden in onze NEDERLANDSE maatschappij namelijk.

   1. M.Dikker

    Vind ik ook. Je MOET dit soort wantoestanden verbieden. Niks recht op….; kinderen hebben recht op veiligheid.

  2. Cor Grapstra

   De bajes is de beste oplossing alhoewel een levenslange verplichte chemische castratie na detentie zeer aan te bevelen is . In de bajes hebben ze een heel zwaar leven , want als de andere gedetineerden er achter komen dat er een p3dofiel zit daar gaat het mis .
   Het valt me trouwens op dat ernestje niet reageert .

 2. LifeBuddy

  Dan gaan we nu gelijk vragen aan De ultra sLinkse partijen, waar zijn die kinderen gebleven en Waarom heeft het OM. daar GEEN onderzoek naar gedaan. Of heeft daar iemand een stok[je] voor gestoken.
  h**ps://www.ad.nl/buitenland/10-000-gevluchte-kinderen-na-aankomst-in-europa-vermist~aa041476/

 3. homefront

  Raar dat niet heel Nederland op z’n achterste poten staat voor dit soort debielen

  1. AS210854

   👍👍👍👍👍

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.