Jawel, de massa-immigratie naar West-Europa is wel degelijk een criminele invasie!

Gisteren schetste Frits Bosch al hoe mensen die menen dat de overheid niets tegen massa-immigratie mag doen, zelf ook niet al te behulpzaam zijn in het oplossen van het probleem. Hoeveel van hen vangen zélf vluchtelingen op in hun eigen huis? Voorop in die stoet loopt NRC-columniste Carolien Roelants. Frits grijpt de gelegenheid nog eens aan om Roelants uit te leggen hoe het écht zit.

Carolien Roelants schrijft als Midden Oosten expert wekelijks een column in NRC, met de aantekening: “elke week op deze plaats de feiten van de hypes scheiden”. Laten we dat eens doen. Ze maakt zich boos over de Britse regering die de invasie van bootvluchtelingen wil stoppen. Walgelijk vindt ze dat, want “dit jaar zijn slechts 7000 bootasielzoekers naar Engeland gegaan. Dat is toch geen invasie?”

Engeland is een land met 56 miljoen inwoners, waarvan ruim vier miljoen ‘officiële’ allochtonen, het merendeel Pakistani en mensen uit India, afkomstig uit de Gemenebest. De aantallen allochtonen zijn veel hoger dan deze cijfers, want een enorm aantal zijn in Engeland geboren en velen hebben inmiddels de Britse nationaliteit. Ze gedragen zich nog steeds als allochtoon en worden ook als zodanig beschouwd. Over de afgelopen decennia heeft Engeland vele miljoenen binnengelaten, tegen wil en dank. Vele illegalen kwam via bootjes of als verstekelingen in de vrachtwagens uit Afghanistan, Afrika en het Midden-Oosten. Engeland kan er weinig mee, anders dan dat ze onder het minimumloon huizen schoonmaken van de elite en ook als nanny optreden.

Velen strijken neer in de diverse getto’s van Londen waar je je achtereenvolgens in Afrika, het Midden-Oosten en Azië waant. Vele vrouwen zijn daar gesluierd en totaal niet geïntegreerd. Ze vormen een afgezonderd volksdeel inclusief sharia. Zie hiervoor het boek van Machteld Zee: ‘Heilige identiteiten’.

Twintig leden van een verkrachtersbende zijn in 2018 veroordeeld voor het seksueel misbruiken van naar schatting 1400 meisjes over een periode van zeven jaar. Celstraffen liepen uiteen van vijf jaar tot levenslang. De groep bestond uit Britse Aziaten, hoofdzakelijk met een Pakistaanse achtergrond. Tijdens de rechtszaak betuigde geen enkel lid spijt. De misdaden werden gepleegd tussen 2004 en 2011. De mannen kozen bewust slachtoffers die sociaal geïsoleerd waren of amper contact hadden met hun families, zodat ze gemakkelijk bevriend met hen konden raken. De verkrachtingen vonden plaats met name in de buitenwijken van industriesteden, Brexitsteden… Brexit komt niet uit de lucht vallen.

Navrant was dat de Britse politie aanvankelijk niet wilde vermelden dat het Pakistani betroffen, uit vrees voor racist te worden uitgescholden, etnisch profileren. Gezegd werd dat verkrachtingen in Pakistan vrij structureel voorkomen en zelden veroordeeld worden.

Toen bekend werd dat Pakistanen structureel de daders zijn, werd het in rapporten uiteraard gegooid op ‘meer integratie’, het magische antwoord is op ieder migratieprobleem. Dus de Britse maatschappij was in feite schuldig aan de verkrachtingen. Als de Pakistaanse daders beter geïntegreerd zouden zijn, zouden ze zich kennelijk niet zo als seksuele roofdieren op minderjarige blanke meisjes hebben gestort. Wat die integratie moet zijn weet niemand. Carolien Roelants horen we hier niet over.

Ik raad Carolien Roelants, columnist van NRC Handelsblad, aan eens vanuit haar luie leunstoel in haar blanke bubbel, de feiten van de hypes te scheiden. Alvorens met zulke oppervlakkige stukjes te komen.

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite, “Schaft ook Nederland zich af?en “Feminisme op de werkvloer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. vandaag

  Je hoeft daar niet voor naar de UK hoor. Plein 40-45 , Mercatorplein , oud Noord , Molenwijk enz enz

  Als de wasmachine vanaf 7 hoog naar beneden gaat mag je er ook niets van zeggen , dan moet je je k-kop houden en je met eigen k- zooi bemoeien anders trappen we je k-kop er even af. Qua scheldwoorden is de integratie met 1 woord goed geslaagd

  Ze weten helaas het Anthony van Leeuwenhoek niet te vinden

 2. Marija

  Ik zou het toejuichen als Nederland weer een land voor blanke Nederlanders zou worden en normen en waarden worden hersteld.
  Al dat criminele tuig er uit, dubbele paspoorten weg, werkenvoor de kost en rechten en plichten voor iedereen naar kunnen.
  Utopie…..

  1. Ernest Stern

   “Ik zou het toejuichen als Nederland weer een land voor blanke Nederlanders zou worden”

   Uiteraard heeft dit niets met racisme te maken.

   🙁

   1. vandaag

    enz !

   2. Mogguh

    De wens om Nederland weer overwegend blank te laten zijn heeft niets met racisme te maken maar is gebaseerd op het FEIT dat de multiculturele samenleving is mislukt en ontspoort.

    1. Ernest Stern

     ontspoord

     1. Mogguh

      Sterf!

     2. ervi

      Geweldige bijdrage, Ernest.

      Mijn complimenten.

     3. evil knievel

      🙈

   3. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
    Debatteren met hem is niet mogelijk.
    Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

    1. Ernest Stern

     Maurits heeft tot taak op DDS het verkeer te regelen.

     Ik stel voor deze boa met respect te bejegenen.

     1. vandaag

      het blijft enz ! voor de stront vlek

   4. Dirk Jansen

    Apartheid was inderdaad een groot goed.

    1. Mogguh

     Inderdaad, apartheid was zo gek nog niet.

    2. Ernest Stern

     Q.e.d.

   5. evil knievel

    Als de mensen waar u voor strijdt,NL dan ook maar in enige mate de Nlse geschiedenis,Cultuur & Tradities zouden toejuichenen,was r helemaal geen probleem,laat staan t door u genoemde,ZOGENAAMDE”RACISME”,wees ns ERNST& haal t hoofd uit t zand,ERNEST!😉

   6. Marija

    Dat heb je goed gezien, heeft alles ermee te maken dat verkeerd volk hierheen komt uit eigenbelang. Een criminele invasie, dat is het.
    Weg ermee.

  2. Loelap

   De allochtonen die een bijdrage leveren aan onze maatschappij en westerse normen en waarden omarmen, mogen wat mij betreft blijven. De allochtonen die hier zijn om te parasiteren, het Westen haten, hun vrouwen in lappen stoppen etc., mogen wat mij betreft oprotten.

   1. Tom Bombadil

    Ik ken genoeg mensen die gevlugd zijn uit syrie die beter nederlands spreken dan de meeste nederlanders met een migratie achtergrond die hier al 30 jaar wonen en die hun best doen om hier mee te komen. Deze mensen verdienen het nederlander schap. Nederland is 1 van de dichtbevolkste landen ter wereld, we moeten echt oppassen wie we binnenhalen anders is er straks geen enkel stukje van nederland meer onbebouwd. En met die idiote klimaat drammerij betekend meer mensen meer uitstoot betekend strengere maatregelen.

    1. Ernest Stern

     Ik ken veel allochtonen die de Nederlandse taal beter beheersen dan Tom Bombasil.

     Mijn hemel wat een gebrekkige taal, arme kerel! Zou je niet eens kunnen aansluiten bij een taalcursus voor asielzoekers?

     1. vandaag

      taal nazi’s zijn hele irritante figuren met een verbeter drift waardoor ze door hun medemens uitgekotst en verbannen worden. de stront vlek is buitenom taalnazi ook nog een minderwaardig mens die anderen geen ruimte gunt. feitelijk een kwal ongeacht taalkennis als die al in zijn bezit was

  3. evil knievel

   Als lichtgetint iemand voor u n steuntje in de rug Marija,vele NLrs,incl ik,hopen dat dit weer werkelijkheid wordt!👊😜
   Indien deze strijd niet gewonnen kan worden,is er nog altijd heil te zoeken in t oosten van dit godvergeten EU gedrocht waar ze tenminste wel ruggengraat hebben n t goed vertoeven is!😜
   Deze landen zullen dit gedrocht op den duur ook gegarandeerd vaarwel zeggen!🙏
   Knappen ze t zich maar op in dit carebear paradijs met hun multiculticriminelen!🤣

  4. Pauline Kummer

   “Utopie” Waar moet je met de criminele Nederlanders naar toe?

   1. vandaag

    uuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh , het gevang ! ga ik door voor de ijskast stront vlek ?

    1. Pauline Kummer

     U bent zeker uzelf vandaag niet @vandaag, raadpleeg een arts bij langdurige verstopping. Maar u gaat door.

     1. vandaag

      voor de stront vlek geldt

      enz !

   2. gerardnijmeijer7@gmail.com

    Werkkampje in de veenkolonien oprichten.

 3. Bolland

  Goed stuk voor de verandering, als je iets niet durft te benoemen kan je het ook niet oplossen .

 4. Cycle25

  Fidel Castro flikte ’t zelfde, z’n Mariel Exodus gaf ruimte om duizenden criminelen te dumpen tussen de 100.000 vluchtelingen richting Amerika. Met de asielstroom van heden zal het EU een crimineel continent worden, politici in Nederland helemaal want zij maken geen onderscheid meer tussen eerlijke, belastingbetalende burgers en criminelen.

  En met liberaal VVD is dit helemaal uitgepakt, kennelijk houden de grootverdieners nou eenmaal van “boefjes”…logisch…het zit nou eenmaal in dit volk.

 5. LifeBuddy

  Carolien Roelants, en NRC Handelsblad, moeten ze samen met Pinokkio en zijn sLinkse gedrochten voor de rechter dagen. MEER dan 10.000 kinderen hebben ze zonder beveiliging de azc in gedeporteerd. NU zitten die kinderen allemaal in de porn industrie. [Neder]land = Walgelijk

  1. Loelap

   De naïeve Carolien Roelands is voor open grenzen. Toen iemand ten tijde van de “wir schaffen das” invasie, tegen haar zei: “Zoveel mensen, Europa raakt hier toch door ontwricht”, was haar antwoord:
   “nou en hun land is toch ook ontwricht”.
   Volgens de logica van deze mevrouw is het gerechtvaardigd dat Europa ontwricht raakt.
   Waarschijnlijk woont ze hoog en droog in een fijn huis in een roomblanke wijk.

   1. gargamel

    Dit is gemakkelijk te verklaren. De regeringspartijen hebben niet de steun van autochtone Nederlanders, hun kiezers zijn veelal van buitenlandse afkomst, daarom stimuleren Duitsland, Nederland en de Scandinavische landen immigratie. De meeste andere EU-leden(Ost) hebben dit probleem niet.

    1. Ernest Stern

     “De regeringspartijen hebben niet de steun van autochtone Nederlanders, hun kiezers zijn veelal van buitenlandse afkomst”

     Kun je deze bijzondere bewering onderbouwen?

     1. evil knievel

      N normaal denkend autochtoon,stemt niet sLinks,Sterretje!
      Dan gooit ie zn eigen ruitjes in maar dat begrijpt u schijnbaar niet!
      Blijft u maar lekker gooien dus,hoop dat u n goede glasverzekering hebt!😁

 6. JoopvdJoop

  Het klein denken van links brengt ons niet verder,eerder achteruit!
  Realistisch nadenken is er niet bij,eerder de boekenwijsheid van die narcisten.
  NWO(Nieuwe Wilders Orde).

 7. Heras

  Allochtonen maken misbruik van onze gastvrijheid. Dat kan hier omdat we geen leiders hebben. Iedereen in het linkse kabinet heeft de mond vol maar oppakken; ho maar.
  De politie is inmiddels moe geworden van die draaideurcriminelen die maar niet willen meewerken.
  Hiddema heeft de oplossing voor dit probleem, maar niemand luistert naar hem omdat de overheid de chaos in stand wil houden.

 8. evil knievel

  GOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEOEIEMOGGEL!😏
  Wakker iedereen!?😁😜

 9. rexm

  Als de kans immigranten een beetje vaderlands liefde in hun donder hadden, zou het al een stuk beter zijn.
  Diegene die hun handje op houden, zonder pardon terug sturen naar hun land, de Turken en Marrokkanen zijn geregistreerd, begin daar als vast mee, dus met de eerste beste kamelen of ossen caravaan terug naar hun land.

 10. Edjan

  Ergens in de 80er jaren waren er in Nederland al bijna 1 miljoen allochtonen. Dat viel niet zo goed, vlak voor de verkiezingen, dus besloot men om alleen de eerste en tweede generatie allochtonen nog maar als zodanig te tellen. Derde en latere generaties waren in de linkse fantasie geïntegreerd en werden niet meer meegeteld. Nog wat later werd het helemaal niet meer bijgehouden want discriminerend. De Nederlandse overheid liegt al 30, 40 jaar dat er maar 5,5% allochtonen zijn. Ik denk dat het er nu rond de 12% zijn.

  De omv@lking verloopt volgens plan en rond 2070 zal de meerderheid in Nederland mohammedaan zijn.Volgens linkse fantasieën is dat fijn: we voeren even de sharia in de mohammedanen zijn dan geïntegreerd en we leven nog lang en gelukkig. Zie Indonesië, Libanon, Turkije, Egypte enz. Blanken met een christelijke achtergrond zullen hun leven niet meer zeker zijn. Bekeren of opkrassen.

 11. 56RdK

  @Marija, inderdaad, ik zou dat ook graag willen.
  Ik benoem ze specifiek: geen Marokkanen, Turken, Afrikanen, aanverwanten, kortom alles wat niet-westers georiënteerd, zich als volkomen profiteur opstelt en zéker wat islamitisch is, mag voor mij per direct opzouten. Maar helaas zal deze gedachte een utopie blijven zolang de policorwaanzin overheerst.

 12. Wim Vreeswijk

  Elk nadeel heeft zijn voordeel zei ooit een voetbalanalist want door corona is de immigratie richting Nederland in het 2e kwartaal van 2020 met 72% teruggelopen.

 13. 56RdK

  Tja, zolang het hier journalist noemend volk niet de feiten en waarheden benoemd maar gewoon fabels en leugens verspreid, podia hiervoor krijgt dat ook nog door overheden wordt gefaciliteerd, tot zolang zullen wij opgescheept zitten met (van oorsprong) buitenlands gajes dat hier parasiteert, fraudeert, verkracht, moord en alle andere ellende veroorzaakt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.