Tegen maatregelen om massa-immigratie te stoppen? Neem zelf vluchtelingen in huis: practice what you preach!

Auteur Frits Bosch maakt zich vandaag druk om columnisten die al te gemakkelijk roepen dat maatregelen tegen massa-immigratie niet mogen worden ingezet. Voor deze lui heeft hij een “gouden stelregel”: houd maar een wedstrijd wie de meeste vluchtelingen in huis kan nemen!

Carolien Roelants is de Midden-Oosten-expert van het NRC Handelsblad. Deze aantekening stopt ze bij haar stukken: “ik scheid elke week op deze plaats de feiten van de hypes”. Geweldig!

Deze week maakt ze zich boos over de Britse regering die vol ideeën zit om de invasie van bootvluchtelingen te stoppen. Walgelijk vindt ze dat, want ze meldt als feit dat dit jaar slechts 7000 bootasielzoekers naar Engeland zijn gegaan. Dat is toch geen invasie, zegt ze. Nee, dat is correct en tevens juist, Carolien. Dat is inderdaad geen invasie. Maar jij wordt verondersteld verder te kijken dan je column lang is.

Over de afgelopen decennia heeft Engeland vele miljoenen binnengelaten, tegen wil en dank. De vele illegalen via bootjes en de verstekelingen in de vrachtwagens. Dit zijn brave borsten, maar Engeland kan er niets mee. Denk aan Gemene Best immigranten Pakistani en mensen uit India. Velen uit Afghanistan, Afrika en het Midden-Oosten. In de diverse getto’s van Londen waan je je achtereenvolgens in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Vreemd toch dat de Britten het nu wel mooi genoeg vinden met al die immigranten. Brexit komt niet uit de lucht vallen.

Maar nu kan ik het van Carolien Roelants wel hebben dat ze de Britten hierom aanklaagt. Roelants heeft haar complete huis volgepropt met vluchtelingen uit het Midden Oosten, haar specialiteit. Ze slaapt op een opklapbedje in de keuken. 90% van haar salaris schenkt ze aan goede doelen. In de avonduren schenkt ze chocola in AZC’s ,en ze zit regelmatig Jemen. Dan mag je dit schrijven vind ik.

Ik zeg wel eens tegen haar: “Carolien, toe, het kan wel een tandje minder. Je moet ook aan jezelf denken!” Maar nee, weg is ze weer, op weg met een pan maaltijdsoep naar een AZC om daar steun te verlenen. Ze heeft dan ook altijd een mand vol Arabische lekkernijen bij zich. Ze komt dit jaar in aanmerking voor de hoogste Koninklijke onderscheiding. Terecht. Fantastische vrouw, Carolien Roelants. Ze houdt een wedstrijd met Louise Fresco wie de meeste vluchtelingen in huis heeft. Carolien komt tot 150, Louise blijft steken op 120. “Wie goed doet, goed ontmoet”. Dat is inderdaad een gouden stelregel en het mooie van Carolien Roelants en Louise Fresco is dat ze het iedere dag in de praktijk brengen. “Practice what you preach”. Bravo Carolien en Louise!

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite, “Schaft ook Nederland zich af?en “Feminisme op de werkvloer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. vandaag

  minder , minder , minder

  Wie ze opneemt is onbelangrijk uiteindelijk moeten ze ergens wonen , ergens werken , de taal spreken en geïntegreerd zijn. Dat gaat met islamitische adepten niet lukken omdat hun ideologie uiteindelijk waardevoller voor ze is dan een zelfstandig leven in een democratie

  niet doen dus

  1. Marija

   Mee eens!!

  2. Augustus

   Leg dat maar uit aan de sociologie-religie aanhangers die denken dat alle mensen exact hetzelfde zijn en dat zij op de verkeerde pagina van de geschiedenis belanden als zij niet elk blank land een mengelmoes van bruine mensen maken.

  3. Logica

   Klopt. Niets aan toe te voegen. In mijn jonge jaren was ik ook een soort van linkse Meriadoc, Beukman of Ernest. Ik dacht fat iedereen die hier naartoe zou willen, snel de taal zou willen spreken, zich zou willen scholen, een baan zoeken, etc. Ik heb geleerd dat dat maar sommigen lukt. De meerderheid wordt toch aangetrokken door de vele voorzieningen en subsidies. Als he een tientje gewend bent dan is honderd euro gratis heel veel. Ik merk dat ook dagelijks in mijn werk. Islamitische allochtonen zijn een minderheid in Nederland maar niet alleen oververtegenwoordigd in de criminaliteit maar ook in de uitkeringen. De officiële cijfers ken ik niet. Die mogen er ook niet zijn want onderscheid maken op afkomst is al snel racisme of discriminatie. Ik ga uit van 35 jaar ervaring.

 2. Drollevanger

  Ik las laatst dat we in NL, incusief de Noordelijke provincies, op 65 m2 per persoon moeten overleven. We worden overlopen door figuren uit landen waar men soms met 10 mensen op een vierkante km2 woont. Hoeveel vierkante meter per persoon is dat eigenlijk?
  Denk je dan eens in wat dat soort dobberfiguren voor een gratis uitkering overheeft.
  En bedenk ook dat een uitkering niet gratis is. Wij moeten daar wel voor werken.

  1. Potsdam

   Hij zeide tot hen: Vanwege uw klein geloof. Want voorwaar, Ik zeg u, indien gij een geloof hebt als een mosterdzaad, zult gij tot deze berg zeggen: Verplaats u vanhier daarheen en hij zal zich verplaatsen en niets zal u onmogelijk zijn.
   Matteüs 17:20

   1. vandaag

    mosterd moet je op je hoofd smeren naast die berg boter

   2. Genoeg van linkse dictatuur

    Alle mensen die voor immigratie zijn. Neem ze lekker zelf in huis. Betaal hun rekening en val de andere burgers niet lastig met jullie door gesnoven hobby. Ma dan zijn ze niet thuis, stelletje linkse hypocriten. Stem sociaal, Stem Baudet en Wilders dan zal er eerst een grote aanpak komen om deze zinloze immigratie te stoppen, grenzen dicht en weg uit Brussel wat toch al op omvallen staat.

    1. NoDoubt

     Gaat niet lukken want het onderhoud van een ´vluchteling´ kost inmiddels bijna een half miljoen. Te beginnen met de ziektekosten.

 3. RvdBe

  Zo,n slecht idee is het niet om vluchtelingen in huis op te nemen.
  Heb zelf niet zo,n groot huis, maar in de tuin past nog wel een soort hut ofzo, de vluchteling noem ik danTom, deze Tom kan dan in de tuin werken ed tegen kost en inwoning.
  Is de cirkel weer rond.

 4. yellow thread street

  Het lijkt me dat de koning er wel wat in 1 van zijn vele grote huizen op kan nemen. En misschien zit er ook nog wel een potent knaapje bij uit Afrika voor 1 van zijn dochters.
  Het koningshuis is tenslotte voor gelukszoekers en volgens Maxima bestaat de echte Nederlander toch niet.
  Stel je voor, een zwarte prins.
  En als ik er verplicht 1 op moest nemen dan wist ik het wel, genoeg plek in de kruipruimte tussen de spinnen.

 5. Pffff

  Kwestie van tijd! Waneer ze verkracht, beroofd of mishandeld word! En heel spijtig om te zeggen maar, dat gun ik zulke mensen wel! Dan Daan eigenlijk de ogen open. Diep triest dat het op zoon manier moet

 6. Drollevanger

  De complete schijnheil op media en TV verklaarde dat ze allemaal een asielzoeker in huis zouden nemen.
  Uiteindelijk nam alleen Naninga van het FVD een asielzoeker op haar zolder.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.