Trump veegt de vloer aan met ‘Nep News Media Complot’: ‘Ze hebben het over COVID, COVID, COVID. Losers!’

Toen Donald Trump vanmorgen wakker werd dacht hij: en nu is het tijd om de media maar eens hard aan te pakken met hun continue fear porn over het nieuwe Chinese coronavirus. En dus ging hij op heerlijke wijze los. Op Twitter natuurlijk.

“We hebben ontzettend veel vooruitgang geboekt met betrekking tot het Chinese Virus,” aldus Trump, “maar het Nep Nieuws weigert daarover te praten zo kort voor de verkiezingen. COVID, COVID, COVID wordt door hen gebruikt, duidelijk gecoördineerd, in een poging om onze fantastische vroeg-stemnummers te veranderen. Dit zou verboden moeten worden!”

“Er zijn meer gevallen [van corona] omdat we TESTEN, TESTEN, TESTEN,” stelt hij vervolgens in een andere tweet. “Een Nep Nieuws Samenzwering. Veel jonge mensen herstellen heel snel. 99,9%. Enorme corrupte media samenzwering. Op 4 november zal het onderwerp meteen veranderen.”

Vervolgens sluit hij af met “De Nep Nieuws Media rijden hun COVID, COVID, COVID stokpaardje tot de verkiezingen. Losers!”

Het is misschien niet ouderwets presidentieel, maar Trump heeft wel degelijk gelijk. De ouderwetse media zijn overduidelijk campagne aan het voeren voor Joe Biden en tégen Donald Trump. Het coronavirus gebruiken ze daarbij om Trump in diskrediet te brengen en mensen op ongekende schaal angst aan te jagen. Ze moeten bang worden gemaakt zodat ze hun heil zoeken in Biden en zijn mede-Democraten.

Juist daarom is het zo belangrijk dat we dit soort cijfers keer op keer herhalen:

Trump heeft de moed dat ook te doen. Zie zijn opmerking over 99,9% van de jonge mensen die gewoon, snel herstellen van het virus.

Het is goed om te zien dat Trump zo strijdvaardig is. Hij heeft al zijn energie nodig om Joe Biden te verslaan. Niet omdat die zo’n geweldige kandidaat is — de man heeft overduidelijk problemen — maar omdat hij continu geholpen wordt door de mainstream media én zijn vrienden in Sillicon Valley bij Twitter, Facebook, en Google.

Volg mij op Twitter en op Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. Piet51

  Dit is een tactische blunder van Trump, die hem duur zal komen te staan. Hij moet koste wat kost het thema “corona” vermijden.

  1. Ritter

   Piet51

   Macabere manipulatietechnieken in de Trump-verslaggeving van de NOS

   h*tps://opiniez.com/2020/10/25/macabere-manipulatietechnieken-in-de-trump-verslaggeving-van-de-nos/uri4u/

   1. Bolland

    Ritter Bizar, en helaas de waarheid, schande voor een publieke omroep

 2. Mogguh

  De media laat ook na de feiten over de criminele strapatsen van de Biden familie te benoemen, Twitter en Facebook zijn druk bezig die feiten te verwijderen wanneer gebruikers deze feiten plaatsen, de komende dagen zal er beslist enorm veel bagger boven komen borrelen over de Biden familie, wat betreft de familie Trump daar heeft men ruim vier jaar de tijd voor gehad om een en ander boven water te krijgen zonde succes overigens.

  1. Ernest Stern

   “Twitter en Facebook zijn druk bezig die feiten te verwijderen wanneer gebruikers deze feiten plaatsen”

   Ja, dat moeten ze doen omdat het geen feiten betreft.

   1. LifeBuddy

    Ernesje, ik ben ook blij dat joe biden nog eens 4 jaar president is.

  2. Beukman

   Mogguh, Joe Biden is allang vrijgesproken van het begaan van misdaden inzake Oekraïne. de onderzoeken werden notabene uitgevoerd door Republikeinen. De FBI vond het ook niet de moeite om werk te maken van die drie jaar oude emails, notabene uit een periode dat Joe geen baan in de politiek had.

   Ondertussen verdienden Ivanka en Jared in 2018 135 miljoen dollar terwijl ze in het Witte Huis zaten, hebben Donalds zoons voor meer dan 100 miljoen van zijn onroerend goed verkocht sinds Trump aan de macht is, is er twee ton aan Americaans belastinggeld naar Donalds buitenverblijfje in Schotland gegaan, en heeft Jared dubieuze zaken gedaan met Qatar die dwars door de politiek heenliepen.

   Snap je nu waarom Trump vecht om president te blijven? Als hij geen president meer is, staat de weg open om hem en zijn familie te vervolgen.

   1. Mogguh

    Moeilijk om jou te geloven Beukman, je liegt zojuist over het positief zijn van Pence en bovendien valt jouw obsessie met Trump niet serieus te nemen, het is gewoon ziekelijk die haat van je.

    1. Beukman

     Natuurlijk, Mogguh.

    2. Bolland

     Mogguh Beukman serieus nemen is grote fout, man is notoir onbetrouwbaar heeft feiten niet op orde , en verzint maar wat, dit alles ook op een belerende kijk mij eens slim zijn manier die hij deelt met zijn compaantjes Brandeboc,Stern , Zweedse kok en sinds kort ook Vit zou me niets verbazen als zij allen 1 persoon zijn.

     Ze hebben ongelimiteerd tijd, echt dag en nacht aan het reageren dus vermaak je met ze en laat ze verder in hun sop gaarkoken

     Tot slot Neem van mij aan hij kent helemaal niemand in de USA, sterker nog hij kent niemand buiten z n dorpje

     1. Vit

      @ Bolland
      Vit (moi) is absoluut solitair en bekijkt zaken van meerdere kanten al vele jaren, zoals je wellicht hebt gelezen vind ik Trump een rare snuiter maar heeft hij zijn beloftes waargemaakf of is dat jou ontgaan, geeft niks niemand is volmaakt.

      Beukman en ik kennen elkaar al wat langer dan vandaag en soms hebben wij tegenstrijdige meningen, zoals nu over Trump of WH bijvoorbeeld.

 3. Beukman

  Een tragische man is Trump geworden, een clown, een karikatuur van zichzelf.
  Tijdens het laatste debat en tijdens zijn recente rallies beweerde hij weer dat zijn land was “rounding the corner” voor wat betreft corona. In werkelijkheid stijgt het aantal gevallen weer rap, en heeft zelfs nieuwe records bereikt.

  Ook riep hij dat het vaccin er nu bijna was. Zijn experts spreken het tegen.
  Sterker nog: aangezien Trump in de lente in het openbaar zei dat het allemaal wel meeviel, zei hij privé dat corona een groot gevaar vormde. Wat hij vandaag zegt over covid, waarom zou dat wél kloppen?

  Ondertussen is nu ook de halve staf van Pence besmet, en is Pence zelf ook positief getest. Wat doet Pence: gaat ie in quarantaine zoals het hoort? Nee, hij gaat gewoon door met zijn rallies. Toch wel met een mondkapje op zijn minst? Welnee.

  Trump is zijn geloofwaardigheid verloren. Driekwart van de Americanen heeft geen vertrouwen in de wijze waarop de man corona (niet) aanpakt.

  1. Mogguh

   ‘en is Pence zelf ook positief getest.’

   Bron?

   1. Beukman

    Foutje van me. Tot nog toe vijf van zijn naasten zijn besmet. Een van hen is vrijdag nog positief getest. Aangezien het een paar dagen kan duren voordat een besmet iemand ook positief test, staat het nog helemaal niet vast of Pence ook positief zal zijn.
    De man zou binnen moeten blijven zolang dit nog niet duidelijk is. Wat hij dus verdomt.

    1. Mogguh

     Dat is nu juiste de makke met jou en links inzake Trump. Je zwetst de constant liegende media na en je liegt zelf ook als je het zo uitkomt, Pence is negatief getest nadat bekend werd dat een medewerker besmet leek te zijn. Je verzint maar wat in je ziekelijke Trump haat.

     1. Beukman

      Gefeliciteerd Mogguh, je hebt een foutje gevonden in de vele feiten die ik noemde. Ik mag aannemen dat de rest gewoon klopt:

      – over Donalds “rounding the corner”
      – over zijn geloofwaardigheid onder Americanen
      – over het feit dat Trump achter de schermen het tegenovergestelde beweert als wat hij tegen het volk zegt
      – over zijn bewering dat het vaccin er nu echt bijna is
      – over het feit dat zijn deskundigen hem tegenspreken
      – over het feit dat diverse medewerkers uit Pence’s inner circle besmet zijn

      Weet je wat het met jou is, Mogguh? Jij houdt zo van de man, dat je blind bent voor zijn eeuwige gedraai en gelieg.

     2. Mogguh

      ‘Weet je wat het met jou is, Mogguh? Jij houdt zo van de man, dat je blind bent voor zijn eeuwige gedraai en gelieg.’

      Dat doen alle politici Beukman!

     3. Beukman

      Dat doen alle politici Beukman!

      Zeker Mogguh, maar Trump spant de kroon. Bovendien produceert hij ook de allergrootste leugens.

    2. Bolland

     Beukman U bent ook een echte kneus , beetje Biden actie dit, 200 miljoen doden Corona ? U roept maar wat, als het maar ten nadele van uw tegenstanders is waarheid doet er niet toe ….

     Demoniseren een linkse uitvinding

  2. Ernest Stern

   “en is Pence zelf ook positief getest.”

   Dat las ik nergens, Beukman.

  3. leukeditter

   beukje…de WHO maaakt zelf bekend dat de griep wereldwijd met 98% is afgenomen..moet een hete strijd geweest zijn tussen griep en corona of…

  4. Vit

   @Beukman

   Toen hij beweerde dat als de helft van de geteste personen er ook de helft minder gevallen waren verslikte ik me even, maar toen ik daarover ging nadenken dacht ik het zou best kunnen omdat velen al met het virus te maken hebben gekregen maar door medicijn gebruik al immuun waren, zelf gebruik ik medicijnen voor COPD (Airflusal) en ik vermoed ook dat dit me er zonder te weten doorheen heeft gesleept.

  5. Bolland

   Beukman vandaag USA 129 doden, gisteren 442, eergisteren 784 zijn geen recordcijfers, dus totale onzin en wederom zwartmaken van de beste president van de USA sinds tijden

   75% tegen Hem? ook een leugen mensen zijn gek op hem terecht, zijn rallies worden druk bezocht, terwijl die ouwe trekpop max 8 mensen trekt

  6. Seneca

   @beuk
   heb je gisteren in de spiegel gekeken en toen deze waarheidsbevinding – over jezelf –
   opgeschreven? pathetisch figuurtje!

   1. Beukman

    Probeer het eens inhoudelijk, oude baas. Tenminste, als je kan.

  7. Logica

   Trump heeft wel degelijk gelijk gekregen dat er eind dit jaar een virus op de markt zou komen. Het schijnt zelfs dat hij dagelijks belde naar Pfizen om te vragen naar de stand van zaken.

 4. Ernest Stern

  “Er zijn meer gevallen [van corona] omdat we TESTEN, TESTEN, TESTEN,” stelt hij vervolgens in een andere tweet”

  En het oplopende aantal doden en ziekenhuisopnames is uiteraard ook een gevolg van het testen. Als deze mensen niet positief getest waren zouden ze nog leven.

  🙂

  1. vandaag

   wat een slap gel*l , influenza doden bestaan niet niet volgens de stront vlek
   🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 5. Heras

  Gelukkig dat Trump nuchter blijft. Hij wil weer terug naar het normale leven. En wij ook. Als die onzin dat over ons uitgestrooid werd zal eens “terugbetaald” moeten worden.
  De processen tegen dit soort figuren zoals van dissel en consorten is begonnen…goed zo.

 6. sonny

  Nadat eind dit jaar, tot volgend jaar het Coronavirus is getemd, met of zonder vaccin, zou Biden in staat zijn de economie weer vlot trekken?
  Haha, no-way, die man weet zijn eigen leeftijd niet meer!
  Indien Biden verkozen zou worden, krijgt de USA zeer snel de extreem links georiënteerde vice-presidente aan de knoppen, immers hoelang kan de seniele man president spelen?!
  Het grote machtige land gaat naar de knoppen!

  1. gustav

   sonny\
   Die vi(e)ze presidente is daarbij ook nog eens een BLM fan!
   De blanken gaan dan afgeschoten worden!

   1. pasco

    gustav:
    Ze is ook nog eens een zwaar gepigmenteerde anti-blank raciste!

   2. Bolland

    Gustav Amerikanen schieten terug

 7. Ritter

  Donald Trump: een onconventionele vredestichter (1)

  Geen diplomatiek getrouwtrek, maar directe aanpak

  Trumps peace record: Israel vrede met Sudan, Bahrein en UAE, en economische normalisering tussen Servië en Kosovo. Een peace maker extraordinaire.

  ht*ps://opiniez.com/2020/10/24/donald-trump-een-onconventionele-vredestichter-1/rob-kern/

  1. CLoVis

   @Ritter
    
   En je vergeet nog
   de huidige wapenstilstand tussen Armenië en Azerbeidzjan.

   1. Ernest Stern

    En uiteraard Versailles, waar Trump een eind maakte aan de Eerste wereldoorlog.

    1. Piet51

     De vrede van Münster wordt ook hem toegeschreven. Maar dat is zo geheim, daar lees of hoor je helemaal niets over. Zo geheim is het. Hijzelf is zo bescheiden het maar zo te laten.

    2. Rene van der Grijp

     De puberale humor van Ernst en Piet komt nog net boven het niveau van Bassie en Adriaan uit.

     1. Meriadoc Brandebok

      Het duo Bassie en Adriaan heeft een uitstekend gevoel voor humor, Rene, het beeldmateriaal wordt nu nog intensief bekeken. Ik veronderstel dat je een compliment maakt.

     2. Rene van der Grijp

      “Het duo Bassie en Adriaan heeft een uitstekend gevoel voor humor”

      Kinderen tot een jaar of tien vinden het inderdaad heel leuk. Daarna niet meer.

      Hier blijkt wel uit dat jij zo rond je tiende stil bent blijven staan in je ontwikkeling. Kijk je ook nog steeds naar Sesamstraat op YouTube?

     3. Meriadoc Brandebok

      Welnee, Rene, na het passeren van de 10 jaar lach je er nog steeds om. Ernest en Piet hebben ook gevoel voor humor. Probeer eens wat te lachen.

     4. Rene van der Grijp

      Ik lach elke keer als ik hier op DDS kom om jullie stupiditeit. Waarvoor dank!

     5. Meriadoc Brandebok

      Wat ben je toch een lolbroek, Rene.

    3. Maurits Dekker

     Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
     Debatteren met hem is niet mogelijk.
     Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

  2. Cycle25

   Klopt, globalisten…alias oorlogshitsers kijken met argusogen naar deze deals, ze zijn helemaal verkankert op Trump.

   1. Beukman

    Vroeger noemde men globalisten nog “kosmopolieten”. Daar werden dan joden mee bedoeld; die woonden immers overal, en bezetten ahw de wereld.

    Wie is tegenwoordig de meest gehate “globalist”?
    Inderdaad: de jood Soros. Er is weinig tot niets veranderd.

    1. Rene van der Grijp

     “Daar werden dan joden mee bedoeld”.

     Schrijf even een berichtje naar de diverse online encyclopedieën, Beukman, want die maken daar geen melding van.

     De haat die Soros bij sommigen oproept heeft met zijn jood-zijn geen bal te maken. Dat komt puur omdat hij schimmige linkse organisaties financiëel ondersteunt.

     1. Beukman

      Rene, waarom denk je dat op Hongaarse billboards, betaald door de overheid, Soros wordt afgebeeld op een wijze waarin de goede verstaander de antisemitische propaganda van decennia terug herkent, en waaronder mensen dan ook teksten kliederen als “Vuile stinkjood”?

      Rond WOII – ook daarna in de Soviet Unie – werden joden wel degelijk omschreven als globalisten. In een antisemitisch boekje in mijn bezit “De joden in Nederland” (1941) staan passages als deze:

      Twee euwen lang blijft een joodsche familie, verdeeld over vijf landen en onder vijf volken, alleen maar joodsch! Zij bezitten door hun geldeen ontzaglijke politieke macht, zij ontketenen oorlogen, maar zij kennen geen vaderland. Zij zijn Duitsche, Oostenrijksche, Fransche, Engelsche en Italiaansche barons – maar zij verraden ieder land, waarin hun voorvaderen leven en hebben geleefd. Zij dienen maar één zaak: hun geld, hun persoonlijk voordeel en het doel van het internationale jodendom!

      Het jiddisch werd dan gezien als een soort van esperanto: een internationaal brabbeltaaltje waaarmee alle joden op de wereld met elkaar konden communiceren.

     2. vandaag

      waar haalt dat verneukmannetje die onsamenhangende bull shit toch vandaan ?

      enz !

     3. Rene van der Grijp

      Is Hongarije de maatstaf?

      Laat ik maar voor mezelf spreken, voor mij speelt het totaal geen rol dat Soros een jood is. Mijn kritiek op hem betreft zijn daden.

      Ik wil het nog wel duidelijker stellen: ik veracht Grunberg en ik bewonder Leon de Winter. Allebei joods.

     4. Ernest Stern

      “voor mij speelt het totaal geen rol dat Soros een jood is. ”

      Dat wil ik zeker aannemen van Rene van der Grijp maar het kan hem toch onmogelijk zijn ontgaan dat de kritiek op Soros ontegenzeggelijk een zware antisemitische lading heeft? Waarom neemt hij daar geen afstand van?

     5. vandaag

      De kritiek op soros is zuiver gebaseerd op zijn handelen en niet op zijn jood zijn stront vlek. Je probeert zaken weer te vertekenen hufter

     6. Beukman

      Laat ik maar voor mezelf spreken, voor mij speelt het totaal geen rol dat Soros een jood is. Mijn kritiek op hem betreft zijn daden.

      Dat geloof ik zonder meer, Rene. Maar het punt waar het om ging is dat de haat tegen de “globalist” of ook wel “ultra/hyper/superglobalist” Soros wel degelijk vaak antisemitisch van aard is. Een enkele keer kom je dat zelfs hier op DDS tegen.

     7. Rene van der Grijp

      @ Beukman: ik zie niet eens de link tussen het jodendom en globalisme. Misschien was die er in de ogen van H*tler, die het had over het internationale Finanzjudentum, maar het huidige globalisme heeft daar niets mee te maken. Dat gaat primair over wereldhandel en secundair over culturele integratie. Met name dat laatste is een links luchtkasteel en staat volkomen los van het jodendom.

      Dat de kritiek op Soros vaak antisemitisch van aard is mag je onderbouwen want daar is mij niets van bekend. En kom niet aan met billboards in Hongarije want dat legt geen gewicht in de schaal.

    2. Bolland

     Beukman Ja hoe zou dat nou komen Soros, is kwade genius achter heel veel gezeik

 8. Banne de Booyer

  Veel patienten die met corona besmet zijn en ziek worden hebben al een discutabele gezondheid. Onderliggende klachten en/of een slechte levensstijl van veel roken, drinken en foute voeding. Jongeren zijn vatbaar omdat velen van hun zeer ongezond leven op pilletjes en poedertjes. Stress is ook een belangrijke oorzaak. Mensen naaien elkaar op en belemmeren hun juiste ademhaling met idiote mondkapjes. Veld en gasmaskers zijn daarvoor ontwikkeld, om door te ademen tijdens inspanning. Denk maar aan uw dienstplicht, slapen werken met het veldmasker op. Geen probleem.

 9. Meriadoc Brandebok

  Aan de tweets van Trump is geen touw vast te knopen.

  1. Ernest Stern

   Hij gaat mentaal rap achteruit.

   1. Mogguh

    Dat is aan de peilingen niet te merken W I M, bij Rasmussen stijgt hij als een komeet, ligt je hoed al in de oven?

   2. Meriadoc Brandebok

    -populistisch rechtse modus aan- Ja, hij vertoont alle tekenen van dementie. -populistisch rechtse modus uit-

 10. Ja man

  Je moet toch wel echt van het padje zijn als je niet ziet dat biden dementeerd?
  Gisteren nog wist hij trumps naam niet meer, noemde hem “george” totdat zijn vrouw tussen de lippen door trump fluisterde lol
  Geloof zaterdag zei hij dat de democratische partij het grootste “ electoral fraud scheme “ in de geschiedenis hebben opgezet .
  Beukie, piet etc look it up !

  1. Piet51

   @Ja man
   Biden staat bekend om zijn soms grappige versprekingen. Als hij inderdaad lijdt aan dementie en de slechtste presidentskandidaat ooit is, volgens Trump dan, is het verbazingwekkend, dat Trump nog steeds niet mijlenver voor staat in de peilingen.

   Biden heeft een probleem met spreken, want hij heeft de neiging tot stotteren. Dit weet hij heel slim, voor een z.g. demente man zeker, te verbloemen door steeds die woorden te kiezen die hem geen problemen zullen opleveren. Een heel enkele keer kun je dit zoeken opmerken. Maar soms gaat dat niet helemaal zoals bedoeld. En dat gebeurt nu en dan in al die bijna 50 jaar dat hij senaatslid voor de Democraten was. En ondanks deze kleine schoonheidsfoutjes bleef hij bijna 50 jaar senaatslid, of 4 jaar vice-president. Dat doet bijna niemand hem na. Dement, hé?

   1. Bolland

    Piet 51 SLIM??? Man komt over als verwarde gedementeerde wandelende tak

    Kijk eens nuchter naar hem zou ik je adviseren

 11. leukeditter

  je zal nog nooit een president zo makkelijk zien winnen als trump

 12. werikke

  geweldige man en zeker niet bang tegen de stroom te zwemmen. overal corona en de rest gaat gewoon door zonder dat in nieuws komt.

 13. EvertB

  Trump weet zich met alle crises totaal geen raad en gaat er verkeerd mee om. De pandemie brak er alle negatieve records, hij noemde de white supremacists die aanslagen plegen ‘fine people’, hij is dikke maatjes met lieverdje Poetin, schoffeert Jan en alleman en schept er genoegen in om de democratie af te breken (de postcrisis) om al frauduleus aan de macht te blijven. En ook nog iets met openbaarmaking van belastingaangiftes. Het is bovendien tekenend dat zijn eigen familie hem de gevaarlijkste man ter wereld noemt. Een gewetenloze idioot?

 14. Bolland

  Goed stukje, Donald gaat ervoor, kan me overigens niet voorstellen dat iemand zo bang is voor griep, dat hij-zij besluit op Biden te stemmen, dat vind ik eng, een nachtmerrie zelfs

 15. vandaag

  de huistróllen beukhol en malle pietje hebben hun dagbesteding weer nuttig besteed om de database van dds vol te zetten zie ik. Wat een zielige adepten met hun herhalingen van zetten in elk Amerika draadje

  enz ! blabla bladieblabla

 16. de ziender

  Trump, een kerel die de onzin omtrent covid weet te duiden. zouden ze hier ook eens moeten doen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.