In maart weer op Rutte stemmen? Wees dan niet verbaasd als de EU- en immigratie-puinhoop nog véél groter wordt!

Wie eerder op premier Rutte heeft gestemd en ook voor maart 2021 overweegt op hem te stemmen kiest voor exact het tegenovergestelde wat hij wil. Dat is de stelling van Frits Bosch, die aan de hand van tien vragen een oproep doet aan iedereen in Nederland om de VVD links te laten liggen bij de stembusgang van aanstaand voorjaar.

Beste mensen, stel u wordt gevraagd:

1. “Wilt u dat we ermee doorgaan dat jaarlijks gemiddeld zo’n 200.000 immigranten ons land laten binnenkomen, inclusief moordenaars, raddraaiers, jodenhaters, homohaters, koppensnellers, vrouwenonderdrukkers en Westen-haters? En de opvang vindt plaats op úw portemonnee.” Dan zegt u: “NEE! Dat nooit! Mijn geld moeten we niet zó absurd besteden!

2. “Bent u het ermee eens dat ruim €100 miljard van úw belastinggeld doorgesluisd wordt naar Zuid-Europese landen om hen te ondersteunen? Een bodemloze put, onze solidariteit zonder wederkerigheid, ten koste van onze zorg, onderwijs en politie.” Dan zegt u: “NEE! Dat nooit! Het is mijn geld en dat besteed je hier!

3. “Wilt u dat zo’n €5 miljard van úw belastinggeld geïnvesteerd wordt in een bedrijf dat al 10 jaar geen winst maakt en feitelijk failliet is (KLM) terwijl iedereen begrijpt dat dit water naar de zee dragen is?” Dan zult u zeggen: “NEE! Dat nooit! Mijn geld moet je niet zó absurd besteden!

4. “Wilt u meer of minder kans dat u onthoofd wordt of met een mes vermoord wordt of neergeknald wordt door een geïmporteerde religieuze fanaat?” Dan zegt u: “Dat nooit! Dat wil ik helemaal niet!

5. “Er zijn hier specifieke bevolkingsgroepen die zes keer hoger scoren in de criminaliteitsstatistieken. Wilt u méér of minder van hen?” Dan zegt u: “NEE, helemaal niet!

6. “Wilt u soevereiniteit overdragen aan de Europese Unie, een morbide moloch en geldgraaier, zodat we steeds minder over onze eigen zaken beslissen, zodat úw belastinggeld gaat naar anderen in de EU?” Dan zegt u: NEE, dat wil ik helemaal niet. Het is míjn geld en dat besteed je hier!

7. “Wilt u dat het Nederlandse landschap ondemocratisch wordt volgepropt met windmolens en zonnecellen? En wilt u van het gas af naar de warmtepompen? Dat gaat u vele duizenden euro’s kosten. Daar gaat u voor kromliggen. Wilt u dat?” Dan zegt u: “NEE, dat wil ik niet!

8. “Wilt u dat er een inclusief beleid gevoerd wordt op basis van huidskleur, religie, geslacht en seksuele geaardheid? Waarbij anderen die deze eigenschappen niet bezitten gediscrimineerd worden? En ons land versneld tribaliseert?” Dan zult u zeggen: “NEE, dat wil ik niet! Dat is racistisch en zelfs fascistoïode!

9. “Zullen we de meritocratie en de marktwerking op een veel lager pitje zetten, zoals de PvdA wil, zodat China ons versneld economisch kan overheersen?” Dan zult u zeggen: “NEE, dat wil ik niet! We kunnen die Chinezen niet vertrouwen, het zijn onderdrukkers!”

10. “Wilt u dat we steeds meer afscheid nemen van ons culturele erfgoed, Zwarte Piet en onze identiteit? Wilt u dat uw vrijheid van meningsuiting nóg meer aan banden wordt gelegd? Dan zegt u: “NEE! De hemel verhoede! Dat nooit!”

Dat wilt u niet! U kreeg het allemaal wel in tien jaar Mark Rutte. En ondanks dat u het allemaal NIET wilt, stemt u toch weer Rutte, die Nederland “een teer vaasje” vindt. Dan moet u niet verbaasd of boos zijn dat de puinhoop nog véél groter wordt na aanstaande maart! Succes!

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. Chalres Bingley

  Heel helder, geen Rutte meer als het aan mij ligt.
  Ook geen Sigrid de moslims of meneertje paarse puntschoen de jonghe etc.
  Doe mij maar Wilders of Baudet.
  Die hebben het gezonde verstand nog.
  Nu hebben we een geschiedenis leraar die de geschiedenis is vergeten, iig over het gevaar van de islam zeker.

 2. Fascal

  Rutte heeft in tien jaar tijd al meer dan 500.000 immigranten toegelaten, meer dan al zijn voorgangers.

  1. NO8D0

   Precies @fascal, en niet te vergeten alle bizarre belastingverhogingen zoals de BTW hoog en laag assurantie belastingen zwaar omhoog energie belasting verdubbeld, gemeentes krijgen een onwerkbaar budget, waardoor lokale belastingen weer omhoog gaan, want waarom zouden de lokale ambtenaren gaan bezuinigen als ze de belastingen omhoog kunnen gooien.

 3. Henk42

  Elke keer voor de verkiezingen, Rutte; minder asielzoekers.
  Vervolgens generaal pardon op generaal pardon en meer en meer vollere azc’s.
  Mensen zijn dom en hebben Amnesia als ze weer op Rutte stemmen.

 4. Piet51

  Ik vraag me af wat bedoeld wordt met de term “fascistoïode”. Is dat een nieuw Nederlands woord voor een Jood met een fascistische politieke overtuiging?

  1. Fascal

   Jij vraagt je dat helemaal niet af.

   1. Blondie

    @Fascal.
    Deze Piet51 slaapt in dezelfde pyjama als E.S.
    Ik ga vanmiddag nog ff helpen bij de knullen, die zitten in de suiker bieten.

   2. Henk42

    @fascal klopt, dat vraagt hij zich niet af, afleiden van het onderwerp.
    @mallepietje51 @ernestje @brenda@wesley@heinz etc.
    Allemaal 1 en dezelfde zieke geest
    Stel je voor je hebt de hele dag de neiging om andere mensen te pesten te zuigen te tr#ll@n en je kan ook niks anders in je leven.
    Heel sneu, maar het is de realiteit al 10 jaar hier op dds onder bovengenoemde nicks.

    1. Fascal

     100%

    2. Piet51

     Henk42
     Klopt helemaal, vermoed ik. Er is hier slechts één aanhanger van links actief en die is de hele dag druk met wisselen van nicknames om zijn verderfelijke wereldbeschouwing via al die nicks te verspreiden.

     Man, man, denk je nou echt helemaal nooit eens na, heel eventjes maar. Dat zou een verademing voor je zijn.

    3. Blondie

     Inderdaad Henk42, ze dragen allemaal dezelfde pyjama.

   3. Aborifa

    Het alternatief voor Rutte is radicaal links (PvdA, GL, SP, D66, CU). PVV is sociaal-economische ook zo links als de pest. FvD, goed programma maar rare stuurman.

    1. NationalSniper

     Rutte is in de praktijk net zo radicaal links als de partijen die je noemt. Geld ook voor CDA. Zowel VVD als CDA zijn enorm naar links geschoven.
     Rutte is GL programma zo’n beetje aan het uitvoeren. Massa-immigratie, klimaatgekte, vrijheidsberovingen, grotere staat, meer macht naar EU(SSR).

     Ooit VVD lid geweest maar kan me totaal niet meer vinden in de VVD. Die partij heeft een flinke afstraffing nodig zodat machtspoliticus Rutte (die alles weggeeft voor de macht) verdwijnt en de partij weer conservatief liberaal wordt en weer terug schuift naar de rechterkant an het midden. Een Bolkestein of Verdonk VVD qua beleid.

     Het gaat toch om de inhoud van een partijprogramma en niet om de stuurman lijkt me? Als je niet zoveel hebt met Baudet kun je toch op Hiddema of iemand anders op de lijst stemmen?

     1. Logica

      Ik dacht even Dat Ik dit geschreven had maar dat is niet zo. U was het. Mijn complimenten voor de inhoud. Erg sterk als waar.

    2. leukeditter

     trump vinden ze ook een rare stuurman , misschien moet dat juist wel he

    3. Logica

     Het gaat toch om de inhoud? Ik vind dat Baudet het uitstekend doet en ik kijk regelmatig naar debatten in de 2e kamer. Hij wordt gewoon constant gebashed door onze linkse media.

     Een stem op Rutte is een stem op links. Dat betekent versnelde voortzetting van het huidige pro EU beleid. Dat betekent meer geld naar de EU , meer massa immigratie en meer klimaatgekte. FVD heeft hier inderdaad hele goede plannen voor.

  2. Maurits Dekker

   U mag er een ‘o’ af doen. U kon dit blijkbaar niet zelf bedenken.

   1. Piet51

    @Maurits Dekker
    Dank voor de tip, maar welke ‘o’? IQ van 51, hé.

    1. vandaag

     ik zet in op 5,1

 5. Fascal

  FVD heeft een klinkklare standpunten over dit onderwerp.

  1) Asielbeleid naar Australisch model: Nederland beslist zélf wie hier wordt opgevangen. Immigranten met extreme politieke ideeën die niet in lijn zijn met onze westerse beschaving dienen terstond te worden uitgezet naar het land van herkomst.

  2) Overheidsgeld kan veel beter en effectiever worden besteed aan opvang in de regio.

  3) Asielaanvraag leidt niet meer (semi-)automatisch tot permanente verblijfsvergunning maar (hooguit) tot tijdelijke opvang. Doel moet zijn terugkeer naar het land van herkomst;

  4) Invoering GreenCard-systeem naar Amerikaans model voor tijdelijke arbeidsmigranten.

  5) Actief uitzetbeleid illegalen; strafbaar stellen illegaliteit.

  6) Dubbele paspoorthouders verliezen Nederlands paspoort bij (ernstige) misdrijven.

  7) Bevorderen remigratie waar integratie (assimilatie) mislukt.

  8) Hoger beroep tegen beslissingen in asielzaken beperken tot 1 instantie; feitenrelaas en- omstandigheden kunnen niet meer gewijzigd worden.

 6. Kretoloog

  Helemaal waar wat Frits Bosch schrijft. De VVD is onder Rutte zeer eurofiel geworden. En dat kost ons geld, veel geld. Laatstelijk gaf Rutte weer 21 miljard weg aan het Coronaprogramma van de EU. Dat mogen u, jij en ik betalen. Andere EU-landen profiteren van ons geld: Italië geeft er dikke subsidies voor en verlaagt de belastingen, Frankrijk houdt de pensioenleeftijd op 62 jaar, Polen steekt nog meer Europees geld in infrastructuur en Spanje gaat er het basisinkomen van betalen.

  Maar niet alleen de VVD, ook andere partijen zijn buitengewoon eurofiel: PvdA, GroenLinks, D66 en CU vooral. Het CDA is onder invloed van Omtzigt wat aan het bijsturen, al moeten we daar niet veel van verwachten. Alleen FvD en PVV zijn niet Europa-gezind, terwijl PvdD, SP en SGP behoorlijk kritisch zijn.

  1. Logica

   @deZwaluw: heel goed gezegd . Ik zie het precies zo.

 7. deZwaluw

  Rutte heeft ons land bestuurd op twee, later drie hoofdlijnen.
  1. Meer, meer, meer geld en macht overdragen aan de EU,
  2. Faciliteren van massale Import van gekleurde gelukszoekers,
  3. Een onzinnige energietransitie, zogenaamd groen en duurzaam.

  Alles moet daarvoor wijken. De MSM en andere belanghebbende partijen (bv Vattenfall, COA, EU,  universiteiten en  bankiers) werken, flink gesubsidieerd, van harte mee om Rutte’s beleidslijnen door de strot van de bevolking te duwen. Iedere inwoner die niet van bovengenoemde ‘niche’ markt profiteert moet er voor bloeden. Gezondheidszorg, politie, immigratiedienst, belastingdienst, jeugdzorg, woningbouw, onderwijs, veiligheid op straat, vrije meningsuiting, autochtone cultuur, algemeen landbelang,  staatsschuld, rechtsgelijkheid, enzovoort, zijn gewetenloos opgeofferd door Rutte, zijn discipelen en profiteurs. De belastingdruk om ‘het beleid’ te bekostigen wordt steeds hoger en wordt jaarlijks afgewenteld op steeds minder mensen. Nederland glijdt steeds verder af naar een identiteitsloze vergaarbak van graaiers, hulpbehoevenden en slaven zoals u en ik, die het werk moeten doen om de broodnodige belastingelden op te brengen.

  Stem Nederland Terug.
  Stem FvD of PVV en Nexit.
  FvD heeft een prima team gepresenteerd.
  Het PVV-team heeft een ijzersterke ruggegraat getoond.
  Het is nog niet te laat maar de tijd dringt.
  Grijp uw kans op 21 maart

 8. Marija

  Frits Bosch heeft helemaal gelijk.
  Wie VVD gaat stemmen is volkomen de weg kwijt en doet mee aan het verzieken van ons land.

  1. Marija

   Overigens begin ik er zo langzamerhand van overtuigd te geraken, dat Rutte het weer voor elkaar krijgt. Als de uitslag van de verkiezingen de VVD onwelgevallig zijn, worden de uitslagen gemanipuleerd tot de uitkomst hen past.
   Hij moet zijn karwei afmaken, omvorming en omvolking, daarna mag hij vertrekken en kunnen wij nagels gaan bijten.

   1. andergeluid

    ja net als toen met rita verdonk dat klopte toen al niet dus net als in Amerika allemaal advocaten naar de stembussen en allen na laten kijken dan niet door linkse advocaten anders wint hij alsnog
    stem fraude is niet van vandaag dat bestaat al veel te lang.

   2. Piet51

    @Marija
    Natuurlijk maakt Rutte de grootste kans om herkozen te worden. Rond de driekwart van de Nederlanders ziet hem zitten. Ik ook, alleen niet politiek-inhoudelijk, maar als premier, leider van een kabinet wel.

    1. henkie

     Als weer op het partijkartel wordt gestemd en op de VVD, dan hoop ik dat de Nederlander, en vooral de politiek correcte, zullen gaan oogsten wat ze gezaaid hebben.

     Dat we dan allemaal opgesteld worden in oranje overals op onze knietjes langs de mooie Nederlandse kust en onder geprevel van religieuze teksten mogen genieten van het uitzicht.

     1. Beukman

      Thierry zoekt aansluiting bij het partijkartel, Geert kijkt wel uit. Die begrijpt donders goed dat alleen een plek in de oppositie zijn eigen standpuntenreinheid vermag te beschermen.

    2. vandaag

     je liegt flapdrol , driekwart van Nederland stemt geen vvd of rutte druiloor.

     Zelfs dat i.q van 5,1 is te hoog ingezet

     1. Piet51

      @vandaag
      Je bent weer erg complimenteus, vandaag. Het klopt, dat driekwart van Nederland niet VVD of Rutte stemt. Maar op een partij stemmen is wat anders dan iemand waarderen als leiden van een regering. Er zijn peilingen die dat meten. Maar jullie hebben het fenomeen partijkartel geïntroduceerd, een soort grootste gemene delen van politieke partijen. Ongeveer driekwart van de Nederlanders stemt inderdaad voor jullie partijkartel.

 9. andergeluid

  Als je op Rutte stemt heb je geen bord voor je kop maar een hele plaat

 10. rexm

  Nog een ding, onze pensioen gelden liggen al in Brussel, daar is bij het kruisje al een handtekening gezet.
  Als we weer op dat figuur stemmen, zijn we helemaal verloren, zeg dan maar dag met je handje.

  1. Piet51

   @rexm
   Dat onze pensioengelden al in Brussel liggen is een fabel, nepinformatie. Brussel heeft niets te vertellen over ons pensioengeld. Als andere info hebt, hoor ik graag je bron.

   1. Mogguh

    h**ps://www.burgercomite-eu.nl/jetta-klijnsma-verkoopt-uw-pensioen/

    h**ps://cultuurondervuur.nu/voorzitster-abp-bevestigt-nederlands-pensioengeld-in-gevaar/

    h**ps://www.ewmagazine.nl/opinie/blog/2017/07/brussel-bemoei-je-niet-met-nederlandse-pensioenen-521683/

    1. Piet51

     @Mogguh
     Op je links onderbouwt niemand, dat onze pensioenen zijn overgedragen aan Brussel. Dat kan ook niet, want dat is gewoon niet waar.

     1. Mogguh

      Waar rook is, is ook vuur!

     2. vandaag

      stug blijven volhouden fantast , walgelijk portret

     3. Mogguh

      ‘want dat is gewoon niet waar.’

      Dat is geen sterk argument Piet51, misschien kan je zelf ook iets onderbouwen, uiteindelijk verlang je dit van een ander ook.

     4. Ernest Stern

      Hoe moet Piet51 onderbouwen dat een belachelijke bewering niet waar is, Mogguh?

     5. Mogguh

      Vroeg ik jou wat zakkenwasser? De drie linkjes die ik plaatste tonen aan dat er wel degelijk pogingen worden gedaan om onze pensioenen toe te eigenen.

     6. vandaag

      het is wel waar stront vlek dus onderbouw nou is waarom het niet waar is stront vlek. Jen bent altijd een sterretje in het omdraaien van de feiten !

      Er wordt iets beweerd en volgens de norm van malle pietje mag malle pietje nu uitleggen waarom het niet waar is.

      doe je best linkse adepten

   2. vandaag

    ppppppppppfffffffffff , dom links adept dat je bent waarom lieg je nou altijd aantoonbaar malle pietje? Of je snapt geenn reet van pensioenen of je l*lt uit je nek ongehinderd door enige kennis. Ik denk dat een combi van beide is linkse fantast.

    Bij een DB regeling zijn fondsen verplicht om terughoudend te beleggen in vast renderende waarden. Dat is een eis van DNB. (zoek je het even op mafklapper) Die vast renderende waarden waren staats obligaties van alle Europese landen. Bij een negatieve rente krijg je dus voor 1 euro minder terug dan de inleg. Mensen die nu pensioen inkopen krijgen nu dus al de garantie dat die ingelegde euro nooit meer terug komt door de negatieve rente. De zuid europese landen zijn dolblij met rutte want hun negatieve obligaties moeten opgekocht worden door de Nederlandse pensioenfondsen. Je gaat me vast even uitleggen wat je niet snapt of gaan we de aandacht weer afleiden.

    Als je niets snapt van ons pensioen stelsel dan wel de gevolgen van de negatieve rente op staatsobligaties kan je beter gewoon je bek houden. Onze pensioenen draaien op voor de staats tekorten in de zuid europese landen ! PUNT

    1. Piet51

     @vandaag
     Jij beschrijft at anders dan het schenken van onze pensioenen aan Brussel.

     1. Vriend

      Maar (als het verhaal van Vandaag klopt) komt het op hetzelfde neer!

     2. vandaag

      Je bent een kwal malle pietje maar je hebt feitelijk niets aan te merken ?

      motie aangenomen , rutte zijn handtekening bij de negatieve rente is de reden dat onze pensioenen geconsumeerd worden door de zuid europese landen .

      zelfs malle pietje heeft niets in te brengen de fantast

     3. Piet51

      @Vandaag
      Maar Rutte zette geen handtekening bij de negatieve rente. Er is toch niemand die ervan uitgaat, dat de rente eeuwig negatief blijft? Dat is weer een symptoom van dat verschrikkelijke korte termijn denken dat rechtse mensen zo kenmerkt.
      Ik bouw mijn eigen pensioen op, helemaal in eigen beheer. Dan mag je toch aannemen, dat ik me er een beetje van op de hoogte hou. Moet ik dan nerveus als de rendementen even wat tegenvallen, terwijl je nog tientallen jaren te gaan hebt? Nee natuurlijk! In Europa is dat hetzelfde. Als je ervan uitgaat, dat de EU uiteindelijk een heel profijtelijke opzet is, maak je je niet druk om even een negatieve rente. De meeste deelnemers hier, zo is tenminste mijn indruk, keuren de EU volledig af. Dan is het heel begrijpelijk dat je je druk maakt om elke financiële verbinding tussen pensioenen en EU.
      Maar om dan meteen te concluderen, dat onze pensioenen volledig zijn afgedragen aan de EU slaat helemaal nergens op.

     4. vandaag

      blabla bladieblabla , de afleiding manoeuvre van malle pietje

      de negatieve rente is geen europese overeenkomst tussen leiders , nee natuurlijk niet malle pietje het is een overeenkomst tussen doornroosje en sneeuwwitje

      die 5,1 is gedegradeerd tot 0,51 domme jongen

 11. Ernest Stern

  Waarop we volgens Frits dan wel moeten stemmen blijft duister.

  Ik heb echter een donkerbruin vermoeden.

  1. vandaag

   Nou stront vlek , je vraagt weer naar de bekende weg maar we hebben een partijkartel. Daarin zitten alle clubjes bij elkaar die op e.o.a manier rutte aan een meerderheid helpen met wat ruilhandel. Vreemden worden niet toegelaten maar actief geweerd. We kunnen daarom het partijkartel wel de democraten noemen.

   Nu hebben we twee vreemde eenden in de bijt in de Nederlandse politiek die heel anders denken dan de democraten. Laten we ze voor het gemak de republikeinen noemen. Deze clubs ziujn tegen massa immigratie, belachelijke van het gas af politiek, bezuinigingen in de zorg , voorrang voor allochtonen , enz enz

   Je kan dus in mrt 2021 stemmen op het partijkartel waarbij een stem eender op welke partij uit het partijkartel altijd een stem op rutte als mp is. Of je stemt buiten het partijkartel en dan zijn de smaken beperkt tot fvd of pvv.

   Wat mij betreft stemmen we buiten het partijkartel omdat er werkelijk geen groep in Nederland te bedenken is die niet bedonderd is door rutte

   stem sociaal , stem PVV, of fvd zolang je stem maar niet in het partijkartel terecht komt. Niet zo heel moeilijk toch stront vlek ?

  2. Althans dolph

   Dat donkerbruine vermoeden zal eerder verward worden door jezelf met jouw perverse hobby str0ntvlek.

 12. henkie

  Als weer op het partijkartel wordt gestemd en op de VVD, dan hoop ik dat de Nederlander, en vooral de politiek correcte, zullen gaan oogsten wat ze gezaaid hebben.

  Dat we dan allemaal opgesteld worden in oranje overals op onze knietjes langs de mooie Nederlandse kust en onder geprevel van religieuze teksten mogen genieten van het uitzicht.

 13. NationalSniper

  Wat ik nog mis is dat het rampzalige Corona beleid doorgaat. Maatregelen die aan de ene kant de economie en samenleving kapot maken en de volksgezondheid van mensen (direct en indirect ernstig schenden maar ook weinig effectief zijn.
  Overal zie je dezelfde trend, veroorzaakt door het weer. In landen met en zonder lockdown. En in Spanje, Italië is ondanks f*scistische lockdowns nog steeds SARS-CoV-2 (en wij betalen de rekening voor hun wanbeleid. Zelfs WHO zegt inmiddels dat lockdowns een slecht idee zijn en heeft Zweden grote complimenten gegeven.

  De 1,5m is al debunkt. Aerosolen houden zich niet aan die afstand. Buiten vervliegt alles en binnen in slecht geventileerde ruimtes is het schijnveiligheid omdat de virusdeeltjes door de lucht zweven.
  Dan nog de niet-werkende niet-medische mondkapjes die net zo effectief zijn tegen een virus als een zeef op je hoofd tegen de regen. Iets dat ze zelf nog toegegeven hebben.
  En ook nog bevestigd door de TU Delft in Kassa.

  HCQ+Zink wordt verboden op basis van een inmiddels teruggetrokken artikel en testen met veel te hoge doseringen in te laat stadium. Het middel dat al jaren wordt gebruikt tegen reuma en malaria is zogenaamd ineens gevaarlijk.

  Mensen wordt angst, stress en spanning aangepraat, krijgen geen reguliere zorg meer (or durve niet). MKB en horeca de afgrond in. Straks 15% werklozen. Een veelvoud aan levensjaren gaat verloren door de maatregelen dan aan het virus met IFR 0,23% (volgens WHO), wat vergelijkbaar is met een flinke griepgolf.

  Afgelopen 8 maanden niets gedaan om de zorgcapaciteit te vergroten (want daar ging het toch om?). Personeel dat zich verveeld op een IC is volgens Dhr. Gommers erger dan schendingen mensenrechten, grondwet plus enorme werkloosheid en faillissementen of mensen met echt ernstige ziekten waar geen bed voor is.

  Zaken die wel effectief zijn tegen virussen (zonder totalitaire inbreuken op mensenrechten en grondrechten) worden vrijwel genegeerd: ventilatie (ventilatieadvies, verbeteren ventilatie in verzorgingstehuizen en elders), ionisatie met luchtreinigers en luchtbevochtiging.
  Intussen is Duitsland al druk bezig met ventilatie.

  Of waarom niet een liberale methode waarin iedereen zelf kan kiezen? Wie voor lockdown is, angstig of kwetsbaar kan zelf thuis blijven. Bovendien kun je speciale uren, middagen e.d. houden in winkels/horeca voor de kwetsbaren. Anderen willen best risico lopen voor kwaliteit van leven en om te helpen groepsimmuniteit te behalen.
  Je moet er doorheen bij een virus. Zo werkte dat vroeger ook altijd voordat er vaccins waren.

  Dan een PCR test die compleet ombetrouwbaar blijkt. Enorm veel false positives en reageert ook op oud materiaal tot een half jaar terug. OK misschien is er op het moment niets beters qua snelheid maar je kunt elke positief geteste een klinische test laten ondergaan die test op meerdere virussen zoals Nivel doet.

  Dan ook nog een de facto machtsgreep via een spoedwet. Het lijkt er sterk op dat ze met opzet een tweede golf hebben laten komen voor de machtsgreep en om de angst vast te houden tot de verkiezingen en dat er financiële belangen spelen (waarom tunnelvisie op vaccin).
  Dat of ze zijn compleet incompetent.

  Hoe kan iemand met een IQ boven de 80 dit kabinet nog steunen? Ze doen m.b.t. SARS-CoV-2 alles fout. Oh nee er is 1 goed advies: blijf thuis als je ziek bent.

  In Zweden gaat het allemaal prima.

  Met dit kabinet gaat hele economie, maatschappij en volksgezondheid kapot en we komen ook niet van SARS-CoV-2 af. Dat wordt straks in armoede leven en voor een eeuwigheid aan de mondkapjes en 1,5m (op straffe van een boete of erger door de Corona Stasi). Met de complimenten van Rutte en de Jonge. Die krijgen straks wel weer een leuk baantje als burgemeester of een bedrijf, bijvoorbeeld AstraZenica.

  Maar de coronagekkies lopen blind achter de leiders van de Coronasekte (Rutte, de Jonge enz.) aan. Achter de grootste leugenaar van het land en iemand die zijn eigen moeder waarschijnlijk nog zou verkopen voor de macht .

 14. Emma Louise

  Geen geldverspilling en geen onnodige regels in de Europese Unie.

  Stem klassiek liberaal. Stem VVD.

 15. Heras

  De moeilijkheid is, dat rutje voor de verkiezingen van alles belooft, en na de verkiezingen zijn beloftes niet nakomt. En er zijn nog steeds mensen die zijn leugens geloven.

 16. Logica

  Frits Bosch heeft groot gelijk. Wie hier als vaste lezer komt zal dat niet verbazen.

 17. 56RdK

  Nee, nooit meer een kartelpartij!

 18. 56RdK

  Dus PVV!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.