Politiemedewerkers doen aangifte tegen schaamteloze ophitsers van ‘inclusieve’ jongerenorganisatie BIJ1

Een groep van dertig politiemensen heeft aangifte gedaan tegen de smerige streek die de politieke jongerenorganisatie van BIJ1, Radicaal genaamd, ze heeft geleverd. Volgens politievakbond ACP werden politiemedewerkers op sociale media weggezet als racisten, mishandelaars, agressievelingen en machtsmisbruikers. Ook zijn ze volgens Radicaal corrupt. Wat zijn het toch ook een stel clowns.

De aanleiding voor Radicaal om zo te ageren tegen de politie slaat ook echt helemaal nergens op. De politiemedewerkers krijgen een bonus van 300 euro van de korpsleiding, omdat er in coronatijd zo vaak een beroep op ze moest worden gedaan. Dat bleek voor Radicaal reden genoeg te zijn om de complete politie weg te zetten als racistische onderdrukkers die het leuk vinden om zomaar mensen in elkaar te slaan ‘die ze niet begrijpen’. Verder zijn ze heel tolerant en inclusief trouwens, echt rechtschapen burgers en stuk voor stuk een waardevolle toevoeging aan de maatschappij.

Maar nee, even zonder gekheid, Radicaal overspeelde hier keihard de eigen hand. Zowel BIJ1 als Radicaal zijn erop gebrand om verdeeldheid te zaaien en doen dat het liefst via de strategie die ze rechtstreeks van  (net zo debiele) organisaties als Black Lives Matter overnemen. Daarom schopten ze eerder al tegen Defensie aan en moest nu de politie het ontgelden. Ze schakelen, zonder blikken of blozen, de Nederlandse politie gelijk met die van de Amerikanen (die trouwens ook voor het overgrote deel gewoon prima werk doen).

Ik hoop dat Radicaal echt diep door het stof gaat. Excuses hoef je niet van ze te verwachten. En als ze die wél geven geloof ik niet dat ze het oprecht zullen menen. Binnen de kortste keren zullen ze namelijk opnieuw ver over de schreef gaan, want die lui hebben het reflectief vermogen van een baksteen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. saddy

  Dat is toch niet verbindend mensen. Hier is de korpsleiding vast niet blij mee.

  Ben het met Radicaal eens. Als je bij de politie bent kun je overuren overeenkomen. En als dat niet kan omdat je alles in gewone tijd afkunt dan betekent dat dat je in niet-corona tijd teveel hebt verdiend. Terugbetalen dus.

  Bovendien geloof ik niet dat het drukker is geweest dan anders, hooguit een verschuiving in de werkzaamheden. Politie is en was een hele relaxte baan.

 2. Althans dolph

  Als je niet kan leren en je wilt niet werken kun je uitstekend bij de politie terecht.
  Ik hoop dat de politie nul op rekest krijgt .
  Ze hebben de laatste jaren behoorlijk lange tenen gekregen .
  Zelf kunnen ze op alles en iedereen kritiek uiten en iedereen veroordelen . Ze hebben stuk voor stuk een vreselijke grote bek tegen de burgers , en nu zo ineens omdat ze 300 euro pp krijgen mag men geen commentaar hebben en gaan ze zelfs aangifte doen . Nu komt het vrije woord wel aardig onder druk te staan .

  1. Thant Dolph

   “Zelf kunnen ze op alles en iedereen kritiek uiten en iedereen veroordelen”

   U doet het voorkomen alsof er hier sprake is van een structureel probleem?

   1. Althans dolph

    Klopt . Net zo’n structureel probleem als de p*dofie le str0nt vlek genaamd ernestje of thant dolph die hier met zijn 1061 alter ego’s de boel zit te vergallen .

    1. Thant Dolph

     Als er hier één echte p*dofie le strandvlok is ben jij het wel, met je verderfelijke haat en lastercampagnes op en buiten het internet.
     Zelfs een heropvoeding in een Oeigoerenkamp zou jouw bedorven psyche niet meer los kunnen wrikken uit die vastgeroeste cocon van rancune-reflexen.

     Vuilnisman!, kan dit varkentje ook gewassen worden??

     1. vandaag

      wat brult u nu allemaal ? bel 113 u heeft hulp nodig

     2. Thant Dolph

      Lees je reactie hierboven nog even terug, selectieve Alzheimerpatiënt. Dan ben je misschien weer even terug in het hier en nu…

     3. vandaag

      schrijf je adres maar even op bel ik wel voor je

     4. Thant Dolph

      Kun je in ruim vijf minuten tijd nou echt niets originelers bedenken??

      strandvlokje

   2. vandaag

    behoorlijk , minder , minder , minder

 3. hans-e-pans

  Bij uitheemse dieren die, zoals het woord al duit, hier niet horen gaan allerlei Roverheidsinstanties over tot verwijdering als dat niet goedschiks kan gebeuren dan gaat het kwaadschiks.

  Dan denk ik, waarom kan dat principe niet toegepast worden op de zoogdieren die men mensen noemt?

 4. Dirk Jansen

  Aldus de Wout 😂

  1. Dirk Jansen

   Grapje wout… niet meteen gaan b.a.nnen

   1. Wout Willemsen

    Lol rustig maar, is niet de eerste keer dat ik hem hoor. Vond hem wel grappig 🙂

 5. 56RdK

  “Binnen de kortste keren zullen ze namelijk opnieuw ver over de schreef gaan, want die lui hebben het reflectief vermogen van een baksteen.”

  En zeker omdat ze zich verzekerd weten van gesubsidieerde en politieke steun!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.