shutterstock 1040581117

Richard de Mos reageert op nieuwe peilingen: "Oplossingsgerichte Ombudspolitiek slaat aan!"

Geen categorienov 01 2020, 12:30
Uit een peiling van Maurice de Hond blijkt dat Code Oranje al twee peilingen op rij op een zetel in de Tweede Kamer wordt gepeild. Op 18 oktober werd er nog gesproken over Overige Partijen, vandaag blijkt dus dat het om Code Oranje.
“Code Oranje staat met deze peiling definitief op de kaart. Onze boodschap van hoop en optimisme, waar meer invloed voor burgers en oplossingsgerichte Ombudspolitiek centraal staan, slaat duidelijk aan”, aldus lijsttrekker Richard de Mos.
Code Oranje presenteerde, naast Richard de Mos, strafrechtadvocaat Peter Plasman, Leefbaar Rotterdam-raadslid Tanya Hoogwerf, Energie Commissaris Ruud Koornstra en sportcommentator Koert Westerman als eerste kandidaten.
“Deze kandidaten staan voor het beschermen van de rechtsstaat, willen met o.a immigratiebeperkende maatregelen beleid op bevolkingsgroei, zijn voor een schone wereld met goedkopere energiebronnen, pleiten voor het bindend referendum en het versterken van zowel de regio als lokale partijen”, aldus De Mos, die de komende week een nieuwe prominente kandidaat zal aankondigen. “Onze concept Agenda zal ergens deze maand verschijnen”.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten