Richard de Mos reageert op nieuwe peilingen: “Oplossingsgerichte Ombudspolitiek slaat aan!”

Uit een peiling van Maurice de Hond blijkt dat Code Oranje al twee peilingen op rij op een zetel in de Tweede Kamer wordt gepeild. Op 18 oktober werd er nog gesproken over Overige Partijen, vandaag blijkt dus dat het om Code Oranje. 

“Code Oranje staat met deze peiling definitief op de kaart. Onze boodschap van hoop en optimisme, waar meer invloed voor burgers en oplossingsgerichte Ombudspolitiek centraal staan, slaat duidelijk aan”, aldus lijsttrekker Richard de Mos.
Code Oranje presenteerde, naast Richard de Mos, strafrechtadvocaat Peter Plasman, Leefbaar Rotterdam-raadslid Tanya Hoogwerf, Energie Commissaris Ruud Koornstra en sportcommentator Koert Westerman als eerste kandidaten.
“Deze kandidaten staan voor het beschermen van de rechtsstaat, willen met o.a immigratiebeperkende maatregelen beleid op bevolkingsgroei, zijn voor een schone wereld met goedkopere energiebronnen, pleiten voor het bindend referendum en het versterken van zowel de regio als lokale partijen”, aldus De Mos, die de komende week een nieuwe prominente kandidaat zal aankondigen. “Onze concept Agenda zal ergens deze maand verschijnen”.
Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Dolph Thans

  Het grote publiek is niet voor verdieping. Het ziet Rutte aan en wil zich niet vermoeien met zaken als referendum. Rutte kan zich bogen op een duidelijk non-populisch spraakgebruik en weet daardoor een brede aanhang aan zich te binden. Dan is het goed.

  1. Fascal

   Leugenaar.

  2. Forlan

   Ok

 2. LifeBuddy

  Nu begrijp ik waarom rutte zo graag wil, dat de joe biden-clan gekozen wordt in amerika. Drek.
  h**ps://www.nieuws.com/nieuwe-informatie-kinderpornografie-op-de-computer-van-hunter-biden/

  1. wesley bentley

   Ja, en je ouders zijn reptielmensen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.