Trump strijdt door tot het bittere eind: ‘het Amerikaanse volk heeft recht op eerlijke verkiezingen’

President Trump lijkt er nog steeds heilig van overtuigd dat er is gefraudeerd tijdens de Amerikaanse verkiezingen. In een serie tweets licht hij iets toe over hoe er volgens hem precies gefraudeerd is en hoe dit wel degelijk effect heeft gehad op de héle verkiezingen, en het niet gaat om slechts enkele stemmen. Mocht hij de rechtszaken toch verliezen, dan geeft hij zich alsnog netjes gewonnen, volgens Fox News.

Eerst maar even de laatste tweets:

Gisteren konden we zien dat Trumps’ advocaat Rudy Guiliani iets van vijftig getuigen (uit Pennsylvania en andere battleground states) heeft op weten te trommelen, die beweren dat het hen onmogelijk werd gemaakt om stemmen te kunnen controleren. ‘Als er dus fraude is gepleegd’, zo zei Guiliani, ‘dan konden zij het niet eens zien’. Ook noemden ze een concreet geval van iemand die al voor de verkiezing was overleden, maar toch kon stemmen. Daar zouden er heel veel van zijn, maar dat moet nog blijken.

Maar daar blijft het niet bij. Er komt steeds meer informatie naar buiten die erop lijkt te wijzen dat het digitale telsysteem, waar in Michigan al een fout bij werd ontdekt (6000 Trump stemmen richting Biden in één county), ook in 37 andere counties en andere (cruciale) staten is gebruikt. Sterker nog, die telsystemen van Dominion Voting Systems lijken met elkaar in verbinding te hebben gestaan via internet. Volstrekt illegaal.

Ik ben zelf niet zo’n techneut, dus ik weet niet of het echt waar is, maar wat ik ervan begrijp is dat het voor die systemen mogelijk moet zijn geweest om elkaar te ‘vertellen’ hoeveel stemmen ze hebben geteld en hoeveel stemmen de andere systemen er dus bij op zouden moeten tellen om een kandidaat, Biden in dit geval, de overwinning te bezorgen.

Hier is iemand die er echt diep in lijkt te zijn gedoken maar het is dus allemaal nog niet geverifieerd, voor zover ik heb kunnen lezen. Nogmaals: het kan allemaal fake news en onzin zijn, maar als het wél waar blijkt te zijn dan is er serieus iets héél erg mis en zijn de gevolgen enorm.

En dat is volgens mij ook hoe Trump er nu in staat. Hij laat het tot op de bodem uitzoeken en als het inderdaad allemaal eerlijk is gegaan, dan accepteert hij zijn verlies.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

117 reacties

 1. Bon-vivant

  Het blijft toch lachwekkend hoe Trump om zich heen slaat. Eem mokkende kleuter die niet tegen zijn verlies kan.

  1. Lex

   Het is toch treurig hoe de democraten costen wat het kost willen winnen.
   Al moeten ze gaan frauderen om de verkiezingen te winnen.

   De democraten hebben alles tot in de puntjes voorbereid. Jammer voor ze dat de fraude aan het licht is gekomen.

   Als dit eerlijke verkiezingen waren geweest dan had Trump zich er gewoon bij neer gelegd en Biden de hand geschud.

   1. Maurits Dekker

    Trump behaalde 71 miljoen stemmen tijdens deze verkiezing.
    Dat is meer dan ooit behaald door een zittende president.
    Een absoluut record.

  2. Ritter

   Bon-vivant

   Wat Trump doet gewoon waar hij recht of heeft. Biden had in het omgekeerde geval precies hetzelfde gedaan en daarbij de steun van de media hebben gekregen.

   Verkiezingen moeten eerlijk en netjes verlopen. Laat daarom de rechter een uitspraak doen of deze stemmen die na “sluitingstijd” binnen kwamen geldig zijn.

   Daarbij heeft Trump de plicht om voor zijn kiezers te vechten. En dat word gewaardeerd door zijn kiezers.

   1. Bon-vivant

    Hillary heeft vier jaar geleden ook niet lopen zeuren en rechtszaken aangespannen. Ze heeft gewoon als een volwassen vrouw geaccepteerd dat ze verloren heeft en Trump gefeliciteerd met zijn overwinning. Het zou Donald sieren als hij hetzelfde zou doen.
    Maar nee, de eikel blijft maar jammeren over grootschalige fraude terwijl zijn team nog geen snippertje bewijs heeft gepresenteerd.

    1. Mogguh

     Misschien moet je je domme kop eens uit je reet halen en om je heen kijken!

     1. Bon-vivant

      Goede inhoudelijke reactie van Mogguh…

     2. Ernest Stern

      Mogguh staat bekend om zijn goed onderbouwde betogen.

     3. Rene van der Grijp

      Ernest Stern staat bekend om zijn vele sokpoppen, waarvan Bon-vivant er slechts één is.

    2. evil knievel

     De altijd grienende Dems,incl de geitewollen sokkenclub van sLinks hebben de afgelopen 4 jaar lang niets anders gedaan dan miepen en proberen Trump van de troon te stoten hoor,kwakbol!😂
     Als ik u was,zou ik nog niet te hard van stapel lopen & de lopende onderzoeken nog maar ff afw8en!🤫
     Wie pas t ltst l8,l8 t best!😜

    3. Robert75

     Ach gut. Mag ik je er misschien even op herinneren dat zowel de democratische partij, alsmede het overgrote deel van hun aanhangers vier jaar lang hebben volgehouden dat Trump eigenlijk onwettig aan de macht was gekomen door Russische beïnvloeding . Dus het allerlaatste wat die democraten nu moeten doen is niet zeuren dat Trump deze frauduleuze uitslag van de verkiezingen niet accepteert .

     1. Forlan

      Robert75 en EvilKnievel amen! Dit soort gasten beschuldigt altijd de tegenpartij van wat ze zelf doen. MOCHT dit waar zijn t.a.v het geklooi met die systemen wordt natuurlijk een hoop duidelijk! Hoe kun je er anders zo zeker van zijn dat je gaat winnen terwijl je in alle swing-states achter staat. Dan ineens stoppen met tellen en de volgende dag lig je ineen keer voor. Je kan 5 keer op rij met een dobbelsteen 6 gooien, kan allemaal. Maar het is toch op zijn minst vreemd als het lukt. Nu het onderzoek afwachten.. komt daar niks uit hebben ze het slim gedaan.. komt daar wel iets uit hebben ze eigenhandig een burgeroorlog gecreëerd.

    4. RvdBe

     Hillary kon niet lopen zeuren, want ondanks de toen gepleegde stemfraude door de democraten, hadden ze alsnog de zaak verkeerd ingeschat en verloren.
     Rechtzaken beginnen had dan niet zo slim geweest.

  3. hans-e-pans

   Bon-vivant,

   “Om zich heen slaat” ik denk/hoop dat je het overdrachtelijk bedoeld?

 2. Ernest Stern

  Dit zeurt nog een paar dagen door en dan richten we ons weer op de essentiële zaken.

  1. Lex

   Dit gezeur kan nog maanden duren, reken daar maar op.

  2. homefront

   ernestje is kampioen in dit soort gedrag met name als het gaat om de islam (islamofobie bestaat niet)

  3. evil knievel

   Zoals,n vuist maken tegen de Islam & t zwartepieten gejank in NL!😁

  4. JochemX

   Essentieel is nu voorlopig of de verkiezingen eerlijk zijn verlopen, dat zal hoe dan ook uitgezocht moeten worden. Ik begrijp uw afkeer van Trump, maar die emotie is nu even niet aan de orde.

  5. RvdBe

   Dit is geen gezeur,maar vermaak van de bovenste plank, hoe het ook uitpakt.

   1. Genoeg van linkse dictatuur

    Dat de democraten op basis van fraude zouden winnen was ruim van te voren bekend.,icm de extrimistisch linkse media die Trump de afgelopen 4 jaar op een dusdanige manier hebben neer gezet, wat onterecht is. TRUMP heeft de verkiezingen dik gewonnen, en er zullen veel democraten terecht vervolgd gaan worden. Trump is de beste president die de wereld heeft voortgebracht.

    1. Ernest Stern

     “ TRUMP heeft de verkiezingen dik gewonnen, en er zullen veel democraten terecht vervolgd gaan worden”

     Geestig.

     1. Vriend

      Stern vindt het niet erg dat er in Amerika een marxistische staatsgreep heeft plaatsgevonden. Dat ziet hij helemaal zitten!

     2. Mogguh

      Stern is dan ook een stuk genetisch vuil van de bovenste plank Vriend!

     3. Ernest Stern

      “een marxistische staatsgreep”

      Hilarisch.

     4. Vriend

      Linkse mensen zijn nare mensen, en stekeblind. Jij bent er zo een, Joe Stern. Je begrijpt simpelweg niet wat er aan de hand is en wat de gevolgen zijn.

      Hilarisch!

 3. Tom Bombadil

  Wie ook gaat winnen, dit is een grote klap voor de geloofwaardigheid van amerika. Er gaat geen winnaar uit komen iedereen verliest bij on eerlijke verkiezingen.

  Ook al ben ik redelijk anti biden (niet pro Trump) de mensen verdienen eerlijke verkiezingen.
  Niet alleen Trump roept dat er mischien wel fraude is gepleegd maar meerdere bronnen en ik heb videos gezien die op zijn minst zeer verdacht zijn (tassen vol trump ballots in het afval of de tassen met stembiljetten wordeb verbrand) ook zijn er fotos gemaakt van mensen die met grote tassen een stemlokaal in liepen en er zonder tas uitkomen. Verder is er een klokkenluider bij de post die heeft bekend dat ze opdracht kregen om ballots die op 4 november binnebkwamen te stempelen op 3 November (project veritas). Doden hebben ook gestemd(dat kan je gewoon online checken).

  Kortom deze verkiezingen zijn nog lang niet over. En hou er rekening mee dat Trump ooknog steeds kan winnen hoe klein de kans ook lijkt.

 4. Beukman

  Wout, het is Giuliani, niet Guiliani.

  Ik heb nog geen bewijzen gezien dat er structureel gesjoemeld is. Wél heb ik Donald al een maand voor de verkiezingen horen roepen dat er zeker gesjoemeld zou worden, en dat mocht hij verliezen, dat een bewijs zou zijn dat er gesjoemeld is. Wat betekent dat Trump een man is die al niet tegen zijn verlies kan vóór hij verloren heeft.

  Ik denk dat Donalds advocaten weinig kans maken. Het is allemaal gerommel in de marge. Wat echt zou helpen om dit grootschalige complot te ontmaskeren dat de Democraten gerotzooid hebben dat is een klokkenluider die met bewijzen komt van dit complot.
  Dat zou niet zo moeilijk moeten zijn, aangezien bij de uitvoering ervan duizenden Democraten betrokken moeten zijn geweest.

  Ik wens de dronkelap Giuliani veel succes. Geloofwaardig is hij sowieso niet meer gezien wat er de laatste weken rond zijn persoontje gebeurd is.

  1. Blitzkrieg

   Beukman : Ome Donald gaat gewoon winnen, laat ik voor nu reageren met een knipoog.
   h**ps://twitter.com/sas61/status/1325154345214758912?s=20

 5. Ritter

  De media bepalen niet wie de verkiezingen heeft gewonnen.

  Uiteraard willen de media snel “hun man” in het Witte Huis hebben zodat Biden hun agenda kan uitvoeren.

  Maar dat is pas officieel na de rechtszaken die Trump heeft aangespannen.

  Trump heeft het recht en de plicht! voor zijn kiezers te vechten . En dat doet Trump dan ook.

  1. Ernest Stern

   “De media bepalen niet wie de verkiezingen heeft gewonnen.”

   Klopt, ze kunnen het echter wel constateren en dan is het hun journalistiek plicht dat te melden.

   Het valt overigens op dat FoxNews zich ook realiseert dat de bakens zijn verschoven. Ze zeuren niet over die vermeende stemfraude en ze geven Biden de ruimte om zijn nieuwe visie en agenda uit te venten.

   ht*ps://www.foxnews.com/opinion/biden-victory-speech-election-richard-fowler

   1. Ritter

    Ernest Stern

    De media kunnen kunnen pa constateren wie heeft gewonnen als de rechter een uitspraak heeft gedaan.

    Foxnews presenteert het nieuws over Biden. Dat heeft verder niets te maken met Biden “ruimte geven” maar met hun journalistieke taak.

  2. Aborifa

   Eindelijk iemand die weet dat media een meervoudsvorm is.

 6. ZWEEDSE K0K

  Enkel door zijn gedrag tijdens deze verkiezingen zullen nog weinig mensen deze narcist serieus nemen. Hij heeft zijn eigen weg terug onmogelijk gemaakt.

  1. Dolph Thans

   Zou Kim hem dan ooit nog serieus nemen?

   1. Hannie Zaanlander

    U kunt beter zeggen “neemt Melania, hem , (Donald) nog serieus”

    1. vandaag

     wie neemt jou serieus stront vlek ? de ratten ?

 7. Ritter

  Waar het vooral om draait is of veel stemmen “op tijd” binnen waren.

  De stembiljetten moeten voor een bepaalde tijd binnen komen. Dat is wettelijk verplicht. Veel stemmen ( vooral op Biden) kwamen na “sluitingstijd” binnen. Vandaar dat Trump heeft gezegd dat hij op verkiezingsdag heeft gewonnen. Want toen stond hij op winst met de legale stemmen.

  Zijn de stemmen die na “sluitingstijd” binnen kwamen geldig?

  Daar moet de rechter een uitspraak over doen. Daarna kan officieel de winnaar worden uitgeroepen.

  1. Ernest Stern

   “Zijn de stemmen die na “sluitingstijd” binnen kwamen geldig?”

   Dat lag niet in alle staten gelijk maar voor Pennsylvania heeft het Hooggerechtshof uitgesproken dat stemmen die per post nog drie dagen na de verkiezingsdatum binnenkwamen mochten worden geteld. Voor militairen en diplomaten overzee is die termijn 10 dagen.

   Hoop Ritter hiermede naar genoegen te hebben geïnformeerd.

   1. Ja man

    Je bedoeld het hooggerechtshof van pendelvenia !
    Justice alito van het federale hooggerechtshof heeft bevolen dat penselvenia alle stembiljetten die na 3nov zijn binnen gekomen wel konden mee tellen maar apart gelegd moeten worden pending een toekomstige evt beslissing van het federale hooggerechtshof !
    En die gaat er komen want trump gaat suen.
    Dus er is nog niets beslist.

  2. Beukman

   Ja hallo Ritter, de vertraging had twee hoofdoorzaken:

   1. Er is veel meer per post gestemd dan gebruikelijk.
   2. DeJoy, stroman van Trump bij USPS, is al maanden geleden begonnen de legendarische service van het bedrijf te slopen door maatregelen zoals het ontmantelen van sorteermachines en het niet meer uitbetalen van overwerk.

   Al in augustus begonnen deze heimelijke handelingen op te vallen bij schrandere journalisten. Toen al waarschuwden precies voor de dingen die er rond de verkiezingen zijn gebeurd als gevolg van de acties van DeJoy.
   Wat zal de rechter daarvan zeggen?

   politico.com/news/magazine/2020/08/13/trump-usps-postal-service-post-office-history-395024

   1. vandaag

    nog even op zoek naar 500.00 stem biljetten beukhol ! ongeacht voor wie die biljetten zijn hufter. Maar het is natuurlijk geen fraude om een gerechtelijk bevel te weigeren.

    1. Thant Dolph

     Verzin eens een paar nieuwe scheldwoorden, strandvlok!

     1. vandaag

      hufter is geen scheldwoord dombo , raaadpleeg eens een woordenboek sukkel

     2. Thant Dolph

      Kan kloppen. In jouw gevoelswereld verliezen alle scheldwoorden na verloop van tijd hun betekenis…. heeft te maken met een bepaald psychisch afstompingseffect.
      Een Trump-kloontje als het ware.

     3. vandaag

      ben je nu werkeklijk te dom om de betekenis van hufter op te zoeken hufter ?

     4. Fascal

      bloemkist, nog een naam van ernst de stoker en leugenaar

     5. Thant Dolph

      Waar blijft Homefront?
      Anders is er geen lol aan

   2. Thant Dolph

    Hoe vaak je met dit soort feitelijkheden de heer Ritter ook om de oren blijft staan slaan,
    hij zal de teneur, laat staan de inhoud van zijn ‘narratief’ nooit corrigeren.

    1. vandaag

     de feitelijkheden verschillen per staat stront vlek

     1. Thant Dolph

      Leer eens eerst eens goed lezen strandvlok

     2. vandaag

      de feitelijkheden verschillen per staat stront vlek

     3. homefront

      trans dolfje bloemkist

     4. Thant Dolph

      Ah!, daar is nummer twee ook al, gezellig!

     5. vandaag

      wat is er stront vlekje ? doe even een vogelaartje

     6. Fascal

      Wat een zielig minkukeltje!

     7. Thant Dolph

      En het Trôllentrio is weer compleet.
      Hebben jullie je poep al verzameld, haathufters?

 8. Edjan

  Als er grof gefraudeerd is, zal dit sporen hebben nagelaten. Met het leger advocaten dat Trump om zich heen heeft, moet dat binnen 2 weken aannemelijk te maken zijn.

  1. Ritter

   Edjan

   Het gaat vooral om de vraag of de stemmen die na “sluitingstijd” binnenkwamen geldig zijn.

   En daar moet de rechter een uitspraak over doen.

   Zoals Trump heeft gezegd wacht hij die uitspraak af.

   Als de rechter zegt dat deze stemmen geldig zijn is het uit en zal Trump gewoon plaats maken voor Biden.

  2. Mogguh

   En zo is het precies, en die sporen zijn er, alleen steekt de toch al Trump vijandige media alsmede de adepten alhier hun kop in het zand en lallen lalala er is helemaal geen bewijs, terwijl zij enkele jaren geleden volledig waren overtuigd dat de Russen achter de verkiezing van Trump zaten, daar waren die klootzakken rotsvast van overtuigd.

   1. Ernest Stern

    “terwijl zij enkele jaren geleden volledig waren overtuigd dat de Russen achter de verkiezing van Trump zaten”

    Dat was ook het geval en dat is keihard aangetoond. Het enige dat niet aangetoond kon worden of Trump daar persoonlijk bij betrokken was, de maffiabaas bleef listig buiten schot.

    1. Maurits Dekker

     Dat was ook het geval en dat is keihard aangetoond.

     L E U G E N S

     1. Ernest Stern

      Weer een inhoudelijk sterke reactie, Maurits. Je bent echt een kanjer in het debat.

      😂

     2. Fascal

      Nee hoor je liegt, van ’s morgens tot ’s avonds laat!

     3. Ernest Stern

      Ik had Fascal natuurlijk ook moeten complimenteren over zijn uitmuntende debatkwaliteiten.

      😀

     4. vandaag

      tja , de stront vlek ontdekt kwaliteiten die hij nog nooit ervaren heeft in zijn fascistische linkse antifa kringetje

     5. Bluntix

      Kijk anders de doc “the plot against the president” eens als je het vertikt te geloven dat Trump 4 jaar zwart gemaakt is op grond van niets.. De Russische samenzwering is nooit bewezen, die impeachment procedure sloeg helemaal nergens op.

      Ik kan je wel argumenten geven maar dat neem je toch niet van mij aan. Echter mss neem je het wel aan van de mensen die het daadwerkelijk onderzocht hebben.

 9. Dolph Thans

  Trump is bezig met zijn inauguratie.

  1. vandaag

   even het papiertje omdraaien , tweezijdig gebruik aub stront vlek

 10. JoopvdJoop

  Jammer,had het beste met Amerika voor.
  Gebashed door social media.(linkse mafkezen)

 11. Dolph Thans

  Kamala Harris: ☆☆☆☆☆

  1. Fascal

   Nee hoor, je klets onzin.

   1. vandaag

    adolf wauwelt onzin

    1. Thant Dolph

     Nu nog Homefront en het trio is weer compleet

     1. vandaag

      dank voor je perfecte inhoud stront vlek

 12. leonvds

  Even iets anders. Hoe kan Biden nu al plan van aanpak maken voor Corona? Weet deze man soms wat dit virus gaat doen na 20 januari? Blijkbaar is corona te sturen…

  1. Beukman

   Leon, je kan je gewoon voorbereiden op een aantal mogelijke scenario’s en beleidslijnen vastleggen. Een sterk punt van Biden is dat hij wetenschappers laat meedenken en samenwerken, iets waarin Donald hopeloos tekort schoot. Die riep maar wat.

   youtube.com/watch?v=akE9hBslTBA

   1. Blitzkrieg

    Beukman : Er is helemaal geen probleem met de seizoensgriep, nooit geweest. Inderdaad snapt Trump dat heel erg goed, het breit een eind aan het globale facisme waaraan al onze overheden schuldig zijn onder leiding van supranationale organisaties.

    Trump wordt gewoon de volgende president van America en hij gaat een hoop van die globalistische rommel opruimen.

    1. Thant Dolph

     Deze reactie slaan we op in de map “curiosa en overige voorspellingen”.
     Leuk om iemand een tijdje lang om de oren te slaan met zijn minder geslaagde toekomstanalyses.

     1. vandaag

      Ach adolfje toch , zeker de voorspellingen van de tróllen vergeten die beweerde dat biden , trump van de kaart zou vegen !

      die analyse is nu wel bewezen bull shit

     2. Thant Dolph

      Nee Joseph!

     3. Thant Dolph

      Daar had ik het helemaal niet over, blinde leesvink

 13. gargamel

  Op 14 december wordt het eerste nieuws verwacht over de beroepsprocedures van Trump. Pennsylvania, Michigan, Georgia en Nevada schonden de grondwet door de Senaat (waarin de Republikeinen aan de macht zijn) te vragen om elk van de rechters van het Hooggerechtshof op hun staatsniveau goed te keuren. na het sluiten van stembureaus. Het valt alleen onder de bevoegdheid van de rechters van het Hooggerechtshof op federaal niveau. Republikeinse Amy Connie Barrett is een rechter van het Hooggerechtshof op federaal niveau, wat betekent dat de beslissingen van de rechters die de beslissingen hebben genomen ongrondwettig zijn.

  1. Beukman

   Al met al een hoop juridische haarkloverij bedoeld om de democratie te ondermijnen.

 14. FVD

  Ben ik een democraat of een republikein? Nee hoor, ik ben een normale NEDERLANDER, die afstandelijk de Amerikaanse soap, genaamd: “de ver van mijn bed show” heeft gevolgd. Wat een heisa en commotie om het kiezen van een nieuwe president Wat mij wel opvalt is het overtrokken reageren van enige reaguurders op deze site , alsof ze zijn genaturaliseerd tot Amerikaan, en er emotioneel bij betrokken zijn.

  Wat bij mij enigszins hypocriet overkomt vanaf de zijde van de Biden lovers, is de stelling dat Trump zijn nederlaag sportief moet toegeven. Is dat zo, er staat mij bij dat de democraten al vanaf 2016 hun nederlaag tegen Trump niet geaccepteerd hebben, en vier jaar hebben staan gillen dat de Russen hun overwinning hebben gestolen. Met 1000 en 1 andere pogingen, die niets hebben opgeleverd.

  Dus beste mensen, als niet Amerikaan relax een beetje, en wacht rustig af hoe zich deze soap verder ontwikkeld Heeft Trump bewijzen van fraude,dan gaan deze naar het Hoog Gerechtshof. Kan hij geen fraude aantonen, dan wensen we Biden een succesvolle termijn als president van de VS.

  1. Nostradamus

   Helder!

  2. Rene van der Grijp

   “Wat mij wel opvalt is het overtrokken reageren van enige reaguurders op deze site , alsof ze zijn genaturaliseerd tot Amerikaan, en er emotioneel bij betrokken zijn.”

   Dat valt mij ook op. Het is zelfs obsessief te noemen. Dat geldt met name voor Beukman.

   We leven in een tijd van polarisatie en het lijkt erop dat het ene kamp volkomen kritiekloos achter de Lügenpresse aanloopt en het andere kamp steeds skeptischer wordt. Vooral bij links is men niet meer in staat tot objectiviteit.

   Een aantal jaren geleden had ik geen reden om aan fraude te denken. Nu wel. Deze Democratische partij is mijns inziens tot alles in staat. Is totaal verrot van binnen, anders was een extremist als Kamala Harris nooit zover gekomen en dat is nog maar een voorbeeld.

   Maar dat gezegd hebbende, deze verkiezingen waren wel belangrijker dan anders. Helaas heeft de verkeerde gewonnen. Niet dat Trump zo geweldig is, maar de Democrats zijn veel gevaarlijker dan Trump ooit had kunnen worden.

   Amerika zal hier een enorme prijs voor gaan betalen. MAGA gaat niet door, men gaat hetzelfde pad op als de EU. Het westen is op koers om zichzelf te vernietigen.

   1. Heinz

    “Niet dat Trump te vertrouwen is” is een eufeïsme! En dan Kamala Harris.

    1. Fascal

     b l a b l a & b l a b l a, jij kunt het als beste!

     1. Thant Dolph

      Nee Trio!

     2. vandaag

      de domme linkse adepten spreken continu over gekke trump maar de ware reden van dit circus is pas echte fraude

      QUOTE Een oude blanke man wordt tot winnaar uitgeroepen, puur omdat hij ‘tenminste geen Trump’ is, en een zwarte vrouw lift daar heerlijk op mee. Als Biden straks echt president is dan is het even wachten tot hij dood is en dan krijgt Amerika de eerste zwarte vrouwelijke president. Nou, poeh poeh, wat is dát een bijzonder en inspirerend verhaal zeg. END

   2. Thant Dolph

    Sinds het republikeinse presidentschap van Nixon is het met het vertrouwen in het Amerikaanse politieke systeem snel achteruit gegaan.

    1. vandaag

     lijkt rutte wel stront vlek

  3. Beukman

   Donald riep al weken geleden dat mocht hij verliezen, dit automatisch betekende dat de Democraten hadden gefraudeerd.
   Op woensdag eiste hij (in kapitalen) de overwinning op, terwijl er nog heel veel stemmen moesten worden geteld.
   Conclusie: de man creëert zijn eigen werkelijkheid, waardoor de beschuldigingen die hij nu uit totaal ongeloofwaardig zijn.

   Dit wordt verder bevestigd door deze tweet van Trump:

   THE OBSERVERS WERE NOT ALLOWED INTO THE COUNTING ROOMS. BAD THINGS HAPPENED WHICH OUR OBSERVERS WERE NOT ALLOWED TO SEE.

   Die beschuldiging was notabene in tegenspraak met die van Trumps eigen advocaten die ter plekke waren in Pa en Nevada. Die meldden dat er waarnemers van beide partijen aanwezig waren bij het tellen van de stemmen.

   In een aantal gevallen heeft de rechter al uitspraak gedaan. Soms stond hij toe dat waarnemers nog dichterbij de stemmentellers gingen zitten of staan, maar ook prikten rechters in diverse zaken beschuldigingen door. Zo beweerde een Trumpadvocaat dat hij had gezien dat iemand 53 ongeldige stemmen had geteld, maar eenmaal voor de rechter moest hij dat intrekken.

   Wie nu nog niet doorheeft dat Donald een pathologische leugenaar is en wie inmiddels nog niet weet dat de man niet tegen zijn verlies kan, heeft in deze discussie nog weinig te zoeken.
   Wat Trump nu aan het doen is is slecht voor zijn eigen reputatie, want hij zal de boeken ingaan als de president die weigerde zijn verlies te erkennen.

   Veel erger nog is dat dit slecht is voor het land. Het land moet voort en heeft geen tijd voor dit soort dingen.
   Het eervolle voor Trump om nu te doen is Biden bellen en zijn verlies toegeven. Vervolgens het volk toespreken en zijn verlies erkennen, waarna hij zijn aanhangers vraagt om zich achter de nieuwe president te scharen en één te worden als land.

   Ik denk niet dat hij hier psychisch toe in staat is. Maar wie weet, als er nog wat langer op hem wordt ingepraat door zijn getrouwen?

   1. Rene van der Grijp

    “Veel erger nog is dat dit slecht is voor het land. Het land moet voort en heeft geen tijd voor dit soort dingen.”

    Als er is gefraudeerd, en alles wijst daar op, dan is dat pas slecht voor dat land.

    Maar dat maakt Beukman geen reet uit. Zijn kandidaat heeft immers “gewonnen”.

    Het maakte Beukman ook geen reet uit dat de MSM Trump kapot heeft geschreven.

    Het tekent Beukman. Dat is typisch zo’n ventje die met monopolie van tevoren een paar honderdjes in z’n mouw heeft verstopt.

    1. Beukman

     Wat reageer je weer geborneerd en verongelijkt, Rene. Erger nog: wat ga je weer op de loop voor de feiten.
     Ik heb hierboven keurig uitgelegd dat we die zogenaamde fraude met een korreltje zout moeten nemen. Ga je er eens verdiepen.

     Wat de MSM betreft: wie kaatst, kan de bal verwachten. Trump beweert dat de pers de vijand van het volk is. Dan moet hij – of jij – niet verwachten dat de pers hem de andere wang toekeert.

     1. Rene van der Grijp

      “Ik heb hierboven keurig uitgelegd dat we die zogenaamde fraude met een korreltje zout moeten nemen. Ga je er eens verdiepen.”

      –> En anderen hebben keurig uitgelegd waarom fraude wel degelijk plausibel is. Jouw “uitleg” maakt op mij geen enkele indruk, want dat jij niet objectief bent (understatement) is overduidelijk.

      “Wat de MSM betreft: wie kaatst, kan de bal verwachten. Trump beweert dat de pers de vijand van het volk is. Dan moet hij – of jij – niet verwachten dat de pers hem de andere wang toekeert.”

      –> Je insinueert hier heel vals dat de pers reageerde op een uitspraak van Trump maar het tegendeel is waar. Zij zijn een oorlog tegen hem begonnen omdat hij rechts is (zo simpel ligt het) en die oorlog tegen een overmacht kon hij niet of nauwelijks winnen: hij kwam nog heel dichtbij (hetgeen pleit voor de nuchterheid van veel Amerikanen) maar de Democrats hadden een plan B in de kast liggen: fraude in de swingstates waar Trump mijlenver voor lag.

     2. Beukman

      Rene, de pers is niet kritisch op Trump omdat hij heeft gezegd dat de pers de vijand van het volk is, maar omdat de man er op losliegt, akkoorden aan zijn laars lapt, mensen aan de lopende band beledigt en dingen roept die niet kunnen.
      Overigens is uitgerekend het meest bekeken medium, Fox, tot voor kort geheel op de hand van Donald geweest, en heeft het zich ook laten gebruiken als de spreekbuis van de president. Om maar even te relativeren hoe gemeend de MSM tegen die arme Donald is. Inmiddels vindt zelfs Fox dat Trump zijn verlies moet accepteren en oplazeren.

      maar de Democrats hadden een plan B in de kast liggen: fraude in de swingstates waar Trump mijlenver voor lag.

      Lees even wat ik hierboven schreef. Er is geen spettertje bewijs van fraude.
      Of gebruik anders je verstand. Stel dat er structureel zou zijn gefraudeerd door de Democraten, dan moeten er duizenden van hen bij betrokken zijn geweest. Zo’n complot kan onmogelijk lang onontdekt blijven.

      Wat niet onontdekt is gebleven: de wijze waarop Donald het stemmen per post al maanden geleden is begonnen te saboteren. Waarom zwijg je daarover in alle talen?

      politico.com/news/magazine/2020/08/13/trump-usps-postal-service-post-office-history-395024

     3. Ja man

      Is er een mogelijkheid om de reackties van beukie over de russian collusian hoax op te vragen?

    2. Rene van der Grijp

     “Stel dat er structureel zou zijn gefraudeerd door de Democraten, dan moeten er duizenden van hen bij betrokken zijn geweest.”

     Als het via software is gegaan hoeft dat helemaal niet.

     Overigens zijn de voetsoldaten van links dermate fanatiek dat ik ze wel toevertrouw om met z’n allen te zwijgen als het graf als er fraude is gepleegd.

     Ook jij bent een fanaticus. Er is met jou niet te praten. ik wens je nog een prettige avond.

     1. Thant Dolph

      Zo te zien doen jullie niet voor elkaar onder.

     2. vandaag

      nee ,. je doet zeker niet onder voor de stront vlek adolf strerker je bent het spiegelbeeld van de stront vlek adolf

   2. Heinz

    Trump leeft in de veronderstelling: “last man standing” zijn psyche is ontregeld. Het zou kunnen door zijn medicatie. Hij is door de feiten ingehaald en kan dat niet verkroppen. B

    1. Beukman

     Nee, het komt waarschijnlijk niet door zijn medicatie. De man is altijd al zo geweest. Lees maar eens een boekje over hem of bekijk die documentaire op Netflix.

     The depths of his dishonesty is just astounding to me. The dishonesty, the transactional nature of every relationship, though it’s more pathetic than anything else. He is the most flawed person I have ever met in my life. 
     – John Kelly, voormalig stafchef van Trump

     Donald Trump is the first president in my lifetime who does not try to unite the American people—does not even pretend to try. Instead, he tries to divide us. We are witnessing the consequences of three years of this deliberate effort. 
     – John Mattis, voormalige Defence Secretary

     Trump doesn’t know the difference between truth and lies. He lies practically every word that comes out of his mouth.
     – Ted Cruz

     To him a lie is not a lie. It’s just what he thinks. He doesn’t know the difference between the truth and a lie.
     – W. Coats, voormalig directeur DNI

     It can never, ever be Trump’s fault. That’s the rule.
     – Michael Cohen

  4. EvertB

   Trump leeft echt in zijn eigen wereld en je hoort het aan zijn speeches en leest het in zijn tweets.

   In Amerika bestaat onder Democraten en Republikeinen brede consensus over het volgende:

   “If Trump looks out of The White House he looks into America, in an America that doesn’t exist.”

   1. Rene van der Grijp

    En jij Evert, leef jij ook in je eigen wereld?

    1. EvertB

     Dag René, ik leef in de werkelijkheid. Niet in een parallelle werkelijkheid zoals Trump (en veel van geïndoctrineerde volgelingen).

     En jij?

     1. vandaag

      stront vlekje leeft in de sprookjes wereld van de SP waar iedereen recht heeft op een flat screen en gratis OV

 15. FVD

  Ook zo “genoten” van de VEBINDENDE overwinningspeech(kuch!) van Biden en zijn soulmate Kamala Harris?

  Maar er staat mij nog een uitlating van deze ze Kamala bij, van 18-10-2020.

  “ En als Trump eenmaal weg is en wij onze rechtmatige plek in het Witte Huis heroverd hebben, kijk dan uit als je hem en zijn acties ondersteund hebt, omdat we daarna achter jou aankomen. Je zult de vergelding van de natie voelen. Er zal geen steen op de andere gelaten worden als we je opsporen – in elke hoek van onze geweldige natie. Want jij bent het die ons verraden heeft.”

  Vergis ik mij, is deze dame enige mate dictatoriaal, of heeft ze een linkse afwijking.
  In het verleden werden in communistische landen mensen met een afwijkende mening ook vervolgd, en op transport gezet.

  Zeer verbindend!

  1. FVD

   Herstel, 18-10-2020 moet zijn 18-06-2020

  2. EvertB

   “Maar er staat mij nog een uitlating van deze ze Kamala bij, van 18-10-2020.”

   Alweer tijd voor een hernieuwd geheugenopfrissertje?

   American Press: bewering is niet waar. Dit verzonnen citaat is ontstaan ​​met een satirisch artikel in 2019 op de website Bustatrøll.org en wordt nu buiten deze context gedeeld. Er is geen bewijs dat de scherpzinnige Kamala Harris dit ooit heeft gezegd.

   1. Beukman

    Je was me voor, Evert.

  3. Beukman

   Niet alles meteen geloven wat je leest, F, eerst even fact checken. En al helemaal als het van EJ Bron komt.
   Je kan op je klompen aanvoelen dat deze uitspraak niet van Harris is. Tenminste, als je haar inmiddels een beetje kent.
   En inderdaad: hij komt van een satirische website:

   reuters.com/article/uk-factcheck-kamala-harris-quote-vengean-idUSKBN23W2DA

 16. FVD

  De democratische verkiezingsslogan, na de “gestolen” verkiezingen.

  “Diegenen die hun stem uitbrengen, beslissen niets. Diegenen die de stemmen tellen, beslissen alles.”

 17. Meriadoc Brandebok

  De totale meltdown van de Trumpofielen hier is best amusant.

  1. Robert75

   Man alsjeblieft. Die democraten hebben vier jaar lang in een meltdown gezeten.

 18. Ja man

  h…..://www.oann.com/alleged-examples-of-voting-fraud-pouring-in-despite-democrats-insistence-of-no-such-thing/

  Oogjes dicht en lekker slapen allemaal

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.