Video! CNN geeft ‘Nazi’ Trump nog een trap na voor het ‘verbinden’ door Biden kan beginnen

Biden is door de media verkozen tot president-elect van de Verenigde Staten en dus kan ‘the healing of the nation’ in januari beginnen. Maar dat er voor Biden geen “red or blue states,” maar “the United States” zijn, maakt dat CNN nog even snel z’n laatste kans grijpt om huidige president Trump te vergelijken met de nazi’s. Want dat is natuurlijk wat je doet als respectabele nieuwsorganisatie die serieus genomen wil worden.

Bij CNN noemen ze Kristallnacht een “warning shot” van de nazi’s die leidde tot genocide van de Joden. Tegelijkertijd zou het ook hebben geleid tot “de aanval op feiten, kennis, geschiedenis en waarheid” (dat was al veel eerder natuurlijk, maar who cares). Trump neemt het ook niet zo nauw met al die dingen, dus is het helemaal prima om Trumps’ fratsen te vergelijken met Nazi-praktijken (in die context) en waar die toe hebben geleid. Zo, en nu weer verder met objectieve verslaggeving over Biden, zijn zoektocht naar verbinding en zijn opdracht van het ‘healen’ van de natie.

Wat was die Trump toch verschrikkelijk hè? Vooral toen hij CNN bestempelde als ‘fakenews’. En het is nog steeds een raadsel hoe hij daar bij is gekomen! Helaas zullen we er nooit achter komen, in ieder geval niet bij CNN, als ik dit zo bekijk. Echt een topzender!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

174 reacties

 1. vandaag

  cnn probeert al 4 jaar zijn eigen nieuws te maken.

  fake news zoals Trump steeds zegt

  1. Linksbuster

   CNN..de stem van de linkse inquisitie!

   1. EvertB

    Voormalig stafchef van het Witte Huis, John Kelly, gaf vrijdagavond een verklaring af waarin hij president Donald Trump beschuldigde omdat hij niet had geholpen bij de overgang naar een Biden-regering.

    “De vertraging bij de overgang is een toenemende nationale veiligheids- en gezondheidscrisis. Het kost de huidige regering niets om de heer Biden en mevrouw Harris, de nieuwe stafchef en alle geïdentificeerde kabinetsleden en hoger personeel te informeren,” schreef Kelly in een zeldzame openbare berisping van zijn voormalige baas.
    Kelly voegde eraan toe dat “de keerzijde van het niet doen rampzalig kan zijn voor onze mensen, ongeacht op wie ze hebben gestemd.”

    De druk op Trump wordt opgevoerd. Dit zal hem echter onverschillig zijn.

  2. Piet51

   @vandaag
   Ja, ja, ja, en Trump staat op grote winst alleen is dat door list en bedrog nog nergens te zien en weet dat ook niemand al zeker. Er zijn talloze beëdigde verklaringen die even zovele bewijzen zijn van fraude. Trump wacht alleen nog op het geschikte moment om de natie en zijn aanhang hiermee te verrassen.
   Weet je, @vandaag, CNN zat er een enkele keer naast, maar al die andere duisenden keren hadden ze de afgelopen vier jaar gelijk. Ze zijn gelukkig niet objectief, maar geven wel nuttige en bruikbare informatie, voor wie een beetje oplet en nadenkt.
   De berichten die de werkelijke fake newsbronnen de afgelopen dagen zijn te doorzichtig om ook maar even te geloven en gelukkig even zo vaak snel doorgeprikt.

   Ja, ja, ik weet het, blabladiebla blabla, malle pietje, p€d0 of zoiets. Dat scheelt je al weer een potje schelden, aardig toch?

   1. vandaag

    blabla bladieblabla

    1. Piet51

     @vandaag
     Dank.

     1. vandaag

      blabla bladieblabla

   2. Willem Bever

    Hebt toch wat geduld pietje; wat denk je nou dat team Trump over 1 nacht ys gaat.
    Als je dit wil bewijzen moet dat keihard en onomstotelijk zijn…de gevolgen zullen hun weerga niet kennen..(swamp)..dat kost wat tijd wacht nou maar rustig af

   3. Peet64

    “Ze (CNN) zijn gelukkig niet objectief.” Mooiste compliment dat je geven kan aan een nieuwsbedrijf.(lol)

 2. Beukman

  De vergelijking is een beetje van dik hout zaagt men planken, zoals Trump zelf ook voortdurend overtrokken vergelijkingen maakt en belachelijke beschuldigingen uit.

  CNN heeft echter bepaald wel een punt. Bovendien valt amper nog te ontkennen dat Donald een fascist is, een gevaar voor de democratie van zijn land.
  Gelukkig is hij ook een buitengewoon slechte politicus. Niet berekening en strategie zijn wat hem drijft, maar rancune en verongelijktheid. Hij zal de natie kortom nog veel schade gaan toebrengen de komende twee maanden, maar daarna kan er puin worden geruimd door zijn opvolger.

  Hoe erken je je verlies eervol? Hier een instructiefilmpje speciaal voor Trump:

  youtu.be/dtkcd2FsLWU?t=276

  1. vandaag

   blabla bladieblabla

   1. Antihedo

    Vandaag, ben je dun op de mest?

    1. vandaag

     compost genoeg zolang het maar niet van de stront vlek is. Dat is namelijk gif

   2. Thant Dolph

    Vlavla vladievla

    1. vandaag

     gefeliciteerd u heeft gewonnen , uw laatste drie inzendingen maken u kampioen na aper , u ontvangt de trofee binnen vijf dagen thuis

     💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

     1. Thant Dolph

      Dat is wel een héél erg afgesleten antwoord, pik. Vraag anders even je twee maten (fascal-homefront) of.ze kunnen bijspringen. Hier win je nog geen lolly mee!

     2. vandaag

      klopt die heb jij net gewonnen flapdrol

     3. Thant Dolph

      Zwaktebod

  2. Nostradamus

   Bij de vorige verkiezingen, net als die er voor en net als die ervoor etc., hebben de Democraten ook gefraudeerd. Studies hebben dat al aangetoond maar zijn verder niet relevant omdat die de uitslag van toen niet meer kunnen beïnvloeden. In 2016 hadden de Democraten ook de uitslag kunnen betwisten maar zij wisten dat dan hun fraude ook naar boven zou komen. En diezelfde fraude hadden ze bij deze verkiezingen weer nodig. Ja, dan kan je maar beter z.s.m. ‘concede’-en.
   Maar dit keer was het zó over de top dat het teveel opviel. Bewijs daarvoor kan je vinden op de niet MSM. Maar, wel lekker zelf gaan zoeken. Er is sowieso genoeg te vinden. Je hoeft het alleen maar te willen vinden.

   1. Beukman

    Onzin, Damus. De waarnemers van de verschillende staten hebben gisteren een verklaring doen uitgaan dat er geen fraude is gepleegd. Een week na de verkiezingen heeft Donald nog steeds GEEN ENKEL bewijs kunnen overleggen. De ene na de andere Trump-lawyer is door de rechter in zijn hemd gezet.

    Hillary won in ’16 de popular vote met 3 miljoen stemmen meer dan Donald. Donald kon dat niet hebben, brulde weer FRAUDE!!!!!!!!, en liet een onderzoek doen. Het onderzoek wees uit dat er geen fraude was gepleegd, maar Trump heeft nooit zijn ongelijk willen kennen, of beter gezegd: kunnen, want je verlies toegeven, daaraan ontbreekt hem eenvoudig de mentaliteit.

    Aaardig om te zien zijn de volgende beelden, waarin de Rpublikeinen de Democraten “cry babies” en “sore losers” noemen. Het vernogen tot zelfreflectie is hen kennelijk vreemd.

    youtube.com/watch?v=dtkcd2FsLWU

    1. vandaag

     ABSOLUUT geen onzin. De studies wijzen het uit en de voorzitter van de stemraad bevestigt dit. In 2006 hebben studies de pijnpunten al bloot gelegd. Men WEET dus dat er altijd gefraudeerd is maar de marge te klein om de uitslag te flippen.

     Een onderzoek volgt omdat er teveel aanwijzingen zijn volgens de hoogste man van de kiesraad.

     kijk op 12:10 van jensen naar de uitspraken van de hoogste baas
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=XwHeKSHqHHQ&t=736s

     Er is gerfraudeerd en we gaan onderzoeken hoe groot de fraude is. Niets mis mee beukhol. Verder interesseert jouw onderbuik niemand wat dus hou je is bij de feiten hufter

     1. Beukman

      enz melkert mannetje

     2. vandaag

      enz ! beukhol

     3. Ernest Stern

      “Men WEET dus dat er altijd gefraudeerd is maar de marge te klein om de uitslag te flippen.”

      Ja, er zijn in elke verkiezing in de V.S. incidenten alleen dit jaar minder dan ooit.

     4. Canta

      vandaag
      “ABSOLUUT geen onzin. De studies wijzen het uit en de voorzitter van de stemraad bevestigt dit. In 2006 hebben studies de pijnpunten al bloot gelegd. Men WEET dus dat er altijd gefraudeerd is maar de marge te klein om de uitslag te flippen”.
      Als dat zo is dan is de kans dus groot dat Trump nooit president had mogen worden want tenslotte had Hillary 3 miljoen stemmen meer dan hij.

     5. vandaag

      Zo ontzettend knap dat de stront vlek weet dat er minimaal gefraudeerd is terwijl de hoogste man van the election board zegt dat er MOGELIJK op grote schaal is gefraudeerd en dat het onderzocht moet worden.

      h**ps://www.wtma.com/news/trey-trainor-to-newsmax-tv-voter-fraud-is-taking-place/

      enne canta snapt nog steeds hoe het amerikaanse kiessysteem werkt. Best triest , weer een onderwerp waar je niet over kunt meepraten

     6. Nostradamus

      Ach, het is maar een klein onderzoekje geweest. In 2012, lang voordat Trump besloot om president te worden: h**ps://www.pewtrusts.org/~/media/legacy/uploadedfiles/pcs_assets/2012/pewupgradingvoterregistrationpdf.pdf

      Sindsdien is het er niet beter op geworden.
      In ieder geval was en is het water diep genoeg om er een paar miljoen liter uit te scheppen.
      In het kort: 24 miljoen geregistreerden zijn niet langer geldig of onjuist, 1,8 miljoen geregistreerden zijn overleden en 2,75 hebben registraties in meerdere staten.
      Al zouden de Democraten er maar 15% van gebruikt hebben en dat de rest van het percentage Trump stemmen weggegooid zijn. Dan kan je de verkiezingen winnen. En dat is vier jaar geleden hopeloos mislukt.

      Dat onderzoek vier jaar geleden was voor Trump lang niet zo relevant als dit jaar. Wellicht hadden ze toen wel de onderste steen boven moeten halen maar waarom zou je als je gewonnen hebt. Als er al een onderzoek was want mij staat het niet bij. Volgens mij was er voornamelijk een onderzoek naar Russische inmenging die niet bewezen kon worden.

     7. Meriadoc Brandebok

      Nostradamus komt niet met bewijzen en levert evenmin een onderbouwing voor zijn bewering dat er zowel in 2016 als 2020 stembusfraude is gepleegd.

      Het Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA), dat onderdeel uitmaakt van het Department of Homeland Security, is vrij duidelijk over de veiligheid van het stemproces (ietsdat door Pew werd onderzocht, zij deed slechts aanbevelingen over ht efficiënter organiseren van het stemproces):

      ““The November 3rd election was the most secure in American history. Right now, across the country, election officials are reviewing and double checking the entire election process prior to finalizing the result.
      “When states have close elections, many will recount ballots. All of the states with close results in the 2020 presidential race have paper records of each vote, allowing the ability to go back and count each ballot if necessary. This is an added benefit for security and resilience. This process allows for the identification and correction of any mistakes or errors. There is no evidence that any voting system deleted or lost votes, changed votes, or was in any way compromised.
      “Other security measures like pre-election testing, state certification of voting equipment, and the U.S. Election Assistance Commission’s (EAC) certification of voting equipment help to build additional confidence in the voting systems used in 2020.
      “While we know there are many unfounded claims and opportunities for misinformation about the process of our elections, we can assure you we have the utmost confidence in the security and integrity of our elections, and you should too. When you have questions, turn to elections officials as trusted voices as they administer elections.””

      In 2017 is er overigens een presidentiële commissie geweest om stembusfraude te onderzoeken. Maar deze commissie werd al vlug stilletjes ontbonden omdat er nul komma nul aanwijzingen voor stembusfraude was. Trump had toen ook zijn hersenschimmen nagejaagd, op kosten van de staat.

     8. vandaag

      blabla bladieblabla

      Kijk even wat Trey Trainor zegt ! Ik denk dat je wijs genoeg bent om google even te gebruiken omtrent wie dit is

  3. Meriadoc Brandebok

   Biden zal de eerste jaren ongetwijfeld moeten puinruimen.

   1. Loelap

    Het puin van BLM en Antifa, klopt als een bus. Eindelijk een verstandige opmerking van je.

 3. Rene van der Grijp

  Schandalig.

  Wat de linkse MSM niet beseffen is dat ze heel veel gemeen hebben met de media in het Derde Rijk.

  1. Canta

   Rene van der Grijp
   “Wat de linkse MSM niet beseffen is dat ze heel veel gemeen hebben met de media in het Derde Rijk”.
   Je komt hier met een beschuldiging maar je doet nu precies wat Trump constant deed.
   Een beschuldiging uiten zonder enige uitleg. Ik denk dat enige uitleg voor deze uitspraak wel op zijn plaats is.

   1. vandaag

    waarom vraag je naar de bekende weg tról , ken jij je geschiedenis niet ?

    1. Canta

     vandaag
     “waarom vraag je naar de bekende weg tról , ken jij je geschiedenis niet “?
     Voor jou is die weg kennelijk heel bekend, dus vertel!!!

     1. vandaag

      ga zelf je huiswerk doen

   2. Rene van der Grijp

    “Ik denk dat enige uitleg voor deze uitspraak wel op zijn plaats is.”

    Dat je daar nog om durft te vragen na deze schandalige nazi-vergelijking van CNN.

    1. Steven Opti

     Hoi Rene, mensen die jou opmerking niet snappen leven blijkbaar onder een steen. Een avondje talkshow npo/jinek of een middag radio 1 geeft genoeg uitleg op jou opmerking. Ps. Voor mij hebben beide voor altijd afgedaan.

    2. Canta

     Rene van der Grijp

     “Wat de linkse MSM niet beseffen is dat ze heel veel gemeen hebben met de media in het Derde Rijk”.
     Ik heb het helemaal niet over de nazi-vergelijking. Zo’n vergelijking is vaak misplaatst. Ik heb het over de vergelijking van de linkse media met de media
     in het derde rijk.
     Het is wel opvallend dat je je druk maakt over de schandalige vergelijking met de nazi, en vervolgens zelf de linkse media vergelijkt met de media in het derde rijk. Dat is net zo schandalig!!!!

     1. Rene van der Grijp

      @ Canta: Zoals Steven Opti al opmerkte: mensen die mijn opmerking niet snappen leven onder een steen.

      Kennelijk moet ik er voor jou een tekening bij maken. Het kenmerk van de media in dictaturen zoals het derde rijk is dat het spreekbuizen zijn van de elite. Hetzelfde geldt voor de linkse MSM in deze tijd. Nog een overeenkomst is dat iedereen die het waagt om er een andere mening op na te houden genadeloos wordt neergesabeld. Zo ook Trump.

    3. Canta

     Rene van de Gijp
     “Het kenmerk van de media in dictaturen zoals het derde rijk is dat het spreekbuizen zijn van de elite. Hetzelfde geldt voor de linkse MSM in deze tijd. Nog een overeenkomst is dat iedereen die het waagt om er een andere mening op na te houden genadeloos wordt neergesabeld. Zo ook Trump.”

     Opmerkelijk hoe zaken compleet worden omgedraaid. Wanneer er een opmerking wordt geplaats die naar links neigt dan wordt je uitgemaakt voor: ik kan die woorden niet neerzetten want wanneer ze allemaal op een rijtje staan, worden ze door DDS niet geaccepteerd. Wilders is heel vaak uitgenodigd in live talkshows ( dus geen geknip of wat dan ook) maar weigert.
     Bij Trump wordt iedereen die een andere mening heeft dan hij, de mond gesnoerd. Trump is 4 jaar lang ondervraagd over zijn uitlatingen omdat hij geen enkel bewijs gaf. Dat is de taak van een journalist en heeft niets te maken met neersabelen.
     En wat Trump nu doet, zijn verlies niet nemen, is iets dat gebeurt in dictatoriale landen waar het woord democratie niet bestaat.
     Zelfs nu zijn eigen ministerie zegt dat deze verkiezingen de veiligste waren, gaat hij door.
     Links heeft Trump niet neergesabeld, Dat hoefde ook niet want dat deed hij zelf al.

  2. Ernest Stern

   René radicaliseert elke dag een klein stukje verder. Het wordt steeds moeilijker hem nog serieus te nemen.

   1. vandaag

    stront vlekje toch , ken je echt niet beter hufter ?

    1. Linksbuster

     De stront vlek met zijn aarsmaden vriendjes neem ik al jaren niet serieus.

    2. Ernest Stern

     kan

     1. vandaag

      stront vlekje toch , klaar gekomen bij de reactie ?

   2. Beukman

    Ernest, het valt me steeds meer op dat bepaalde heren hier kritisch zijn op allerlei politici zoals het hoort.
    Zodra zo iemand echter een autoritaire machtspoliticus is, treedt er bij deze heren een volledige transformatie op: alle vermogen tot kritiek verdwijnt als sneeuw voor de zon, en ze springen uit een soort reflex tussen de politicus en zijn critici als om de kogelregen voor hem op te vangen.
    Feitelijk reageren ze net als degenen waarmee zo’n autoritaire politicus zich omringt: ze zijn 100 procent loyaal en doen ALLES om in de gunst te blijven, tot ze er zelf ook uitvliegen.

    Ik had er nooit eerder over nagedacht, maar dit patroon begint zich nu aan me op te dringen.

    1. Meriadoc Brandebok

     Deze heren noemen iedereen die hun opvattingen niet delen, vaak de kudde van schapen die achter de “MSM” aanlopen.

     Je zou erom lachen als het niet zo triest en ironisch was.

   3. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een TR0L

  3. Blondie

   Inderdaad RvdG.

   Het aantal personen wat aan de touwtjes trekt in media land is op twee handen te tellen.
   Hun insteek is puur Links en dat verklaard alles.

   Ferry Zandvliet omschrijft de Nederlandse media na Bataclan.
   Peter R de Vries heeft het over jakhalzen.

  4. Steven Opti

   Hoi René. IJzersterk comment.

 4. LifeBuddy

  Je moet het Laatste stukje van Jensen kijken van 10 november.
  De Dombo’s hebben zich 4 jaar lang als arische Agressieve levensgevaarlijke individuen gedragen. In [nedere] land is hetzelfde aan de gang.
  Kijk en Huiver!!!
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=bUNonw2MzKI

  1. vandaag

   voorspelbaar , manipulatie is ongekend op het net en in het nieuws.

   1. Thant Dolph

    Goebbels en Stalin waren engeltjes vergeleken bij de wereld van nu

    1. vandaag

     klopt , de huidige linkse machtsblokken zijn de ware links fascisten

 5. Ernest Stern

  Dat ze bij CNN een tikkeltje rancuneus zijn jegens Trump is na al die jaren van laster van Trump wel te begrijpen.

  Interessanter is het feit dat Trump na zijn gedwongen aftreden alle zeilen zal moeten bijzetten om uit de cel te blijven.

  ht*ps://slate.com/news-and-politics/2020/11/trump-federal-tax-prosecution-statute-of-limitations.html

  1. Meriadoc Brandebok

   Men heeft Arizona reeds becijferd op een definitieve winst voor Biden. Het is de eerste keer sinds de jaren ’90 dat de diepconservatieve staat voor een Democratische presidentskandidaat kiest. De hetze tegen McCain wreekt zich nu genadeloos.

   1. Beukman

    En tegen mevrouw Cain, niet te vergeten.
    Wat een weerzinwekkende man is Trump.

    1. Meriadoc Brandebok

     Dat ben ik met je eens. Trumps opmerkingen over McCain hebben voor mij destijds de deur dicht gedaan. Totaal niet in staat tot empathie die man.

   2. vandaag

    becijferd ??

    😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂

    1. Thant Dolph

     Ja, níet becijferT zoals jij zou schrijven, strandvlok.

     1. vandaag

      jij weet niet wat ik zou schrijven stront vlek maar kennelijk sta je ook achter de krankzinnige bewering stront vlek

     2. Thant Dolph

      Ik weet op zijn minst wat jij fout zou spellen. De inhoud is verder toch alleen maar persoonlijke haat-onzin.

     3. homefront

      bloemkist!

     4. Thant Dolph

      Néé fascal/homefront!

  2. vandaag

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=XwHeKSHqHHQ

   1. Piet51

    @vandaag
    Boeiend hoor, om dominee Jensen aan te horen. In vind het echt heel vermakelijk, zo op de vrijdagavond na een drukke werkweek.
    Ik vraag me wel af, of Jensen ooit naar zijn eigen filmpjes kijkt. Dat moet toch wel erg hard bij hem aankomen, vermoed ik. Je denkt iets moois en interessants te maken, maar bij het terugkijken komt het toch heel anders over. En dan hebben we het nog niet eens over het aantal abonnees en kijkers.

    1. vandaag

     nee tról , je hebt dus NIET gekeken . In zin 1 val je al weer door de mand domme tról. Daarom lees ik bij jouw niet verder dan zin 1

     dus wat rest , blabla bladieblabla

     1. Thant Dolph

      Zo rancuneus dat NIETS wat de ander zegt nog gelooft wordt….

     2. Ernest Stern

      jou

     3. vandaag

      klopt adolf , want dan had de tról gezien en gehoord dat er vele interviews inzitten van een aantal Amerikanen. Het is dus geen prins jensen verhaaltje maar als je weigert te kijken val je gauw door de mand net zoals jij assistent stront vlek

     4. Piet51

      @vandaag
      Nee hoor, dominee Jensen doet net als zijn religieuze collega’s. Hij probeert de kijkers gerust te stellen, door te zeggen dat men gewoon even moet wachten tot alles bekend is. Vertrouwen hebben in een goede afloop is het advies. Alles komt goed, volgens dominee Jensen.
      En wat gebeurt er vervolgens in Amerika. Het afwijzen van rechtszaken wegens gebrek aan bewijs gaat gewoon door. Maar het meest belangwekkend is, dat Biden nu ook Georgia heeft gewonnen. En de totale winst was met een z.g. landslide. Waarom landslide? Trump noemde zijn eigen overwinning in 2016 met 306 kiesmannen toen zelf ook een landslide. Alleen heeft Biden nu veel meer stemmen dan toen de winnaar had en is het verschil met de opponent nu ook veel groter. Een dubbele landslide dus eigenlijk.

 6. ervi

  Donald zou de noodtoestand moeten uitroepen, alle Democraten van betekenis laten oppakken en in de bestaande 800 FEMA-kampen moeten donderen. De kampen die de Democraten voor de Republikeinen hebben bedacht. Tezamen met de 30.000 gullotines en de ontelbare zwarte plastic lijkkisten waar 8 lichamen in passen.

  1. henk43

   Donald zou de noodtoestand moeten uitroepen, alle Democraten van betekenis laten oppakken en in de bestaande 800 FEMA-kampen moeten donderen. De kampen die de Democraten voor de Republikeinen hebben bedacht. Tezamen met de 30.000 gullotines en de ontelbare zwarte plastic lijkkisten waar 8 lichamen in passen.

   @ Ervi Neefje van Stalin?

   1. Ernest Stern

    Ik heb liever dat henk43 dit soort smerige waanzin uitbraakt dan iemand met zijn volle verstand.

    1. Edjan

     Nooit leren lezen? Stern? Henk43 citeert ervi en vraagt dan of hij het neefje van Stalin is. Jij bent echt niet iemand met zijn volle verstand.

     1. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een dyslectische TR0L

   2. ervi

    Guillotines.Ik zag de fout te laat.

   3. Canta

    henk43
    “Donald zou de noodtoestand moeten uitroepen, alle Democraten van betekenis laten oppakken en in de bestaande 800 FEMA-kampen moeten donderen”.

    LEVE DE DICTATUUR !!!!!!!!

  2. Thant Dolph

   Het is nog veel erger!! Na het optreden van president Nixon vanwege het Watergate-schandaal zijn de democraten op grote schaal het bloed van pasgeboren baby’s gaan drinken.

   Dat dat nooit echt naar buiten gekomen is, komt omdat Rupert Murdoch, Robert Maxwell, James Cox Kennedy, M Bloomberg en nog een paar andere miljardairs met elkaar samenwerken in een geheim laboratoriumonderzoek met gebruikmaking van duizenden embryo’s, om de zoektocht naar de eeuwige jeugd te kunnen financieren. Overtollige baby’s zouden anders toch maar worden afgemaakt.

 7. Meriadoc Brandebok

  “UPDATE: At a press conference last week, Eric Trump & Rudy Giuliani introduced a “poll watcher” who said he was obstructed in PA, but DIDN’T mention that he was also a lawyer at the firm representing the campaign. That firm, Porter Wright, just resigned.”

  h**ps://t.co/tLuTdIyugf

  1. Beukman

   Pijnlijk.

   Hier een paar voorbeelden van hoe Trumps juristen door diverse rechters in hun hemd worden gezet omdat ze kennelijk de basisregels van het recht niet kennen:

   youtube.com/watch?v=Ciy81z0eoPM

   1. Meriadoc Brandebok

    De rechtszaken hebben ook niet om het lijf. En nu laten de advocatrn hem vallen.

    1. vandaag

     bokje loopt weer te wauwelen

     h**ps://www.wtma.com/news/trey-trainor-to-newsmax-tv-voter-fraud-is-taking-place/

 8. Forlan

  Ja schandalig dat ie zijn verlies niet lijkt te accepteren voor de onderzoeken zijn afgerond. De democraten Inc de voetveeg van Bill hebben ook helemaal niet 4 jaar geroepen dat er Russische inmenging was en daardoor de verkiezingen verloren en bij de huidige verkiezingen opgeroepen het verlies niet te accepteren, hoe kom je er bij?

 9. henkie

  De term alternative facts is aangegrepen om elk lettergreep van Trump te wegen op een goudschaaltje. Kelleyanne Coway gebruikte voor het eerst de term in verband met het publiek bij de inauguratie van Trump.

  Zij verdedigde de bewering door Sean Spicer dat er een groot publiek aanwezig was terwijl de media een ander verhaal vertelde.
  De media die via fotovergelijking van inauguratie Trump vs inauguratie Obama wilde laten zien dat er heel weinig publiek was bij Trump.
  h**ps://***.theguardian.com/us-news/2017/jan/22/trump-inauguration-crowd-sean-spicers-claims-versus-the-evidence

  Kellyanne Conway in discussie
  h**ps://***.youtube.com/watch?v=VSrEEDQgFc8

  En dan de echte foto van de inauguratie van Trump:
  h**ps://edition.cnn.com/interactive/2017/01/politics/trump-inauguration-gigapixel/

  En zo is de Fake News verspreiding door de MSM als de nieuwe waarheid begonnen.

  Iedereen, maar dan ook IEDEREEN die de moeite neemt de fote tijdens de inauguratie van Trump te bestuderen moet concluderen dat de MSM een broodje aap zit te verkopen.

  1. Beukman

   Er zullen waarschijnlijk straks heel wat meer mensen komen opdagen om Donald uit te zwaaien dan er waren bij zijn inauguratie.

   1. henkie

    Hij komt wel terug, wees maar niet bang

    1. Thant Dolph

     Maar niet in Het Witte Huis

     1. vandaag

      daar weet jij niets van stront vlek

     2. Thant Dolph

      jij weet niet eens hoe je van achteren heet strontvlieg

     3. vandaag

      rug ?

     4. Thant Dolph

      Zeg maar gerust bochel

     5. vandaag

      camouflage is eruit gevallen ? jammer maar je begrijpt wat ik bedoel. lmaa

    2. Beukman

     Hij komt wel terug, wees maar niet bang

     aldus Henkie.

     Hij, of misschien een van zijn zoons. Beiden zijn verpest door hun vader.
     Op dit moment moet Donald vooral vrezen voor de vele strafrechtelijke onderzoeken die hem wachten wegens verkrachting, fraude, oplichting en belastingontduiking.
     Maar zelfs achter de tralies zal hij nog blijven volhouden: “Ik heb gewonnen!”

     1. Ernest Stern

      Trump zal de komende tijd inderdaad alle zeilen moeten bijzetten om uit de cel te blijven.

      ht*ps://slate.com/news-and-politics/2020/11/trump-federal-tax-prosecution-statute-of-limitations.html

     2. Vit

      @Beukman

      Het is een rare snuiter, maar hij heeft wel veel van zijn beloftes waargemaakt.

     3. Ernest Stern

      Zolang Vit maar in de verleden tijd spreekt heb ik er geen moeite mee als hij Trump blijft ophemelen.

     4. homefront

      aldus dé aandoenlijke..

     5. Beukman

      Hmmm Ernest. Er is dus nog discussie over de verjaringstermijn.
      Dat geldt overigens niet voor de aanklacht van verkrachting tegen hem.
      Hopelijk krijgen we binnenkort eindelijk ook zijn belastinggegevens te zien.

     6. Vit

      @Ernest Stern

      Ik moet het Biden nog zien doen zoals bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Noord-Korea.

     7. Beukman

      Het is een rare snuiter, maar hij heeft wel veel van zijn beloftes waargemaakt.

      Valt tegen Vit. Van zijn grootste belofte, de muur, is maar heel weinig terecht gekomen. Er staat nu een paar kilometer. Een beetje Mexicaan zoekt wel een ander plekje om de grens over te steken.

      Zijn plan voor een gezondheidszorg die Obamacare zou gaan vervangen is een valse verkiezingsbelofte. Hij heeft dit vier jaar lang beloofd. Nog steeds is het er niet. Waardoor nu, mindden in de coronacrisis, miljoenen mensen geen aanspraak maken op fatsoenlijke gezondheidszorg.
      Zie:
      twitter.com/ProjectLincoln/status/1319456023040540673

      (als je wil lachen).

      Belastingverlaging voor de middenklasse: dat gaat om heel weinig geld. Degenen die wél een substantiële verlaging hem gehad zijn de allerrijksten.

      Zijn evangelical aanhang heeft wel haar zin gekregen: Donald heeft het klassieke evenwicht verstoord tussen Demo en Rep rechters door een heleboel Rep rechters te benoemen. Waardoor verworven vrouwenrechten weer op de schop gaan.

      Hij beloofde zijn belastingen te openbaren, zoals iedere president dat doet. Tot nog toe heeft hij dit niet gedaan. Sterker nog: hij voert tientallen rechtszaken om dit te voorkomen.

      Trump gaat de geschiedenis in als the worst president ever, Vit. Hij heeft het land enorme schade berokkend.

     8. Beukman

      Ik moet het Biden nog zien doen zoals bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Noord-Korea.

      Zowel Rocket Man als Donald hebben dit persmoment vooral publicitair uitgebuit.
      Rocket Man, klein als ie is, heeft Donald gepiepeld, afgetroefd. Hij heeft geen milimeter toegegeven, en fraai ingespeeld op een van diens zwaktes: zijn opgeblazen ego.
      Nee, ik denk niet dat Joe zijn handen er aan zal willen branden.

     9. Fascal

      Zuigzeug en zijn vriendje Zuigman.

     10. Vit

      @Beukman

      Ik heb het op verschillende “gekleurde” site’s gelezen, maar wie moet je nou geloven?

     11. Blitzkrieg

      Beukman : Biden kan z’n eigen reet niet eens afvegen!

     12. Vit

      @Beukman

      Sinds de affaire Putin waarbij de NOS behoorlijk de mist is ingegaan, (je weet wel dat cruciale stukje wat geknipt was) geloof ik deze zeker niet meer.

     13. Beukman

      Ik heb het op verschillende “gekleurde” site’s gelezen, maar wie moet je nou geloven?

      Dat kan inderdaad een probleem zijn Vit: media zijn in de VS nooit geheel neutraal, dat gaat terug tot eind 18e eeuw. Ze hebben zelfs niet de intentie om neutraal te zijn.

      In ieder geval nooit sociale media gebruiken als informatiebron, en dingen die worden geponeerd als feiten, elders checken.

      De Americaanse versie van Google News gebruiken. Die geeft linkse én rechtse bronnen. Die kan je dan mooi met elkaar vergelijken.
      news.google.com/topstories?hl=en-US&gl=US&ceid=US:en

      Last but not least: je gezonde verstand gebruiken, en in principe complottheorieën wantrouwen.

     14. Beukman

      Sinds de affaire Putin waarbij de NOS behoorlijk de mist is ingegaan, (je weet wel dat cruciale stukje wat geknipt was) geloof ik deze zeker niet meer.

      De NOS kleunt er wel eens naast hoor, maar over het algemeen zijn ze behoorlijk betrouwbaar. Bovendien geven ze hun bron, zoals dat in goede journalistiek gebeurt. Niettemin kan het nooit kwaad om een andere bron te checken als je het niet vertrouwt.

     15. Meriadoc Brandebok

      Een president wordt niet beoordeeld op grond van of hij/zij beloftes heeft waargemaakt. Hïtler deed ook beloftes die hij waarmaakte. Een president wordt beoordeeld op basis van de vraag of hij/zij de Verenigde Staten en de wereld als geheel veiliger en welvarender heeft gemaakt. Bij Trump is dat nooit zo geweest.

     16. Meriadoc Brandebok

      In het geval-Noord-Korea heeft Trump een marginale rol gespeeld. De bijeenkomst werd vooral gearrangeerd door de Zuid-Koreaanse linkse president Moon. Trump weigerde zich in de essentiële onderwerpten te verdiepen, verknalde vervolgens de onderhandelingen en opende de weg voor China om haar invloed uit te breiden.

     17. vandaag

      bokje kan het weten , ze was erbij

      😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

     18. Beukman

      Een president wordt niet beoordeeld op grond van of hij/zij beloftes heeft waargemaakt.
      schrijft Meriadoc.

      Das waar ook: zeggen dat je je beloften hebt weergemaakt geeft nog geen goed beleid.

      Daar komt nog bij dat Donald de Senaat achter zich had. Diezelfde Republikeinse Senaat heeft stelselmatig ieder plan van Obama gesaboteerd. Niet omdat het allemaal slechte plannen waren, maar omdat ze van Obama kwamen.

     19. vandaag

      weer aperte onzin beukhol

      echt fantastisch hoe tróllen zaken kunnen omdraaien , je zou het haast een vak kunnen noemen , slechts betaalde vak ter wereld maat toch , tegen verveling kennelijk erg leuk , sukkel

     20. Meriadoc Brandebok

      Dat is waar, Beukman. Maar Trump had zeer weinig prestaties om zich op te beroemen. Het blijft ook een mysterie waarom Trumps anhangers beweren dat Trump een president was die zich heeft ingespannen voor de wereldvrede. De buitenlandpolitiek van de president was gericht op roekeloos eigenbelang.

 10. Steven Opti

  Linkse media is zooooo smerig en rot.

  1. Pauline Kummer

   Inmiddels heeft ook China de nieuwe president Biden gefeliciteerd.

   1. Ernest Stern

    Ja, nu kan Putin, de grote maffia-vriend van Trump, niet meer lang op zich laten wachten.

    1. vandaag

     krijgen we vandaag ook nog een feitelijke inhoudelijke reactie of blijf je enkel je onderbuik leegspugen stront vlek ?

     1. Ernest Stern

      Vertel eens, vandaag, denk je nog steeds dat Trump de verkiezingen overtuigend heeft gewonnen?

     2. Maurits Dekker

      Ernest Stern is een zwakbegaafde TR0L

    2. henk43

     @Stern .Had je mij niet begrepen Ernest? van erviIk vond de opmerkingen zo weerzinwekkend dat de vergelijking met Stalin spontaan bij mij op kwam. Die liet ook iedereen die het niet met hem eens was fusilleren.

     1. henk43

      Zin 2 moet zijn :Ik vond de opmerkingen van ervi zo weerzinwekkend dat de vergelijking met Stalin spontaan bij mij op kwam.

     2. Edjan

      Het interesseert stern geen ene zak. Hit and run.

     3. ervi

      Henk 43,
      De FEMA -kampen inclusief toebehoren zijn tijdens de Obama -regering opgericht om in de toekomst tegenstanders van een nieuw te vormen Democratisch regime op te sluiten.
      Dus wie is er familie van Stalin?

     4. Thant Dolph

      Heeft Amnesty hier overal gerapporteerd? Of zitten hullie ook in het complot?

     5. Fascal

      Hoe zielig kan een leugenaar zijn?

     6. Thant Dolph

      Hoe zielig kan een fantast zijn

     7. ervi

      W-i-m, alias vele nicks is een valse oude kanarie die binnen afzienbare tijd de kraaienmars zal fluiten.
      Besteed tot zolang geen tijd aan hem.

    3. Heinz

     Ik las in de MSM dat Trump met de rug tegen de muur gevaarlijk kan uitpakken. De man is onvoorspelbaar. Er gaat van alles in hem om zijn gram te halen. Een tikkende tijdbom.

     1. Ernest Stern

      De vraag is of hij nog een beetje machtsbasis heeft. Veel Republikeinen keren zich nu van hem af. Ze beseffen wat het handschrift op de muur betekent: mene, mene, tekel ufarsin.

     2. vandaag

      ons stront vlekje weigert te lezen wat de mensen zeggen die echt gaan over de verkiezingsuitslagen.

     3. Ernest Stern

      Vertel eens, vandaag, weet je nog steeds zeker dat Trump de verkiezingen met overmacht (en met twee vingers in de neus) heeft gewonnen?

      🤣

     4. vandaag

      je kan je dommigheid wel blijven herhalen sukkeltje maar the federal election commision heeft hele andere gedachte dan jij stront vlek.

      Nu nog de vraag wie over de uitslag gaat , de stront vlek of de commissie ?

      dus blijf je onzin herhalen stront vlek

     5. vandaag

      Vertel eens, stront vlek, weet je nog steeds zeker dat biden de verkiezingen met overmacht (en met twee vingers in de neus) heeft gewonnen?

      🤣

    4. Maurits Dekker

     Ernest Stern is een irritante TR0L

 11. Edjan

  Links vindt het heerlijk om op iedereen die wat anders denkt karaktermoord te plegen. Ze kopschoppen door tot hun slachtoffer niet meer beweegt. Het is gewoon smerig volk.
  Je kunt goed zien wanneer ze liegen: wanneer ze hun lippen bewegen (cq hun vingers een toetsenbord beroeren)

 12. Duckday

  Nieuws van de linkse TROEP.
  Ze konden niet op tegen Trump vandaar dat ze het op deze manier doen.
  Hij had soms rare fratsen maar hij kwam op voor zijn land en bewoners dat kan je hier niet zeggen en merken.
  En niet te vergeten de eerste president die diverse oorlogen probeerde op telossen.
  En hij tikte europa op de vingers Nato en dat zaten de leiders niet lekker.En bij de verkiezing kwam nog een hele zachte JETTEN D66 die stond te juigen.
  Breek het kartel en stem PVV of FvD
  En niet te vergeten Stem ook op de dame (voorzitser 2e kamer) een moord dame beter zijn er tot nu toe niet

 13. Meriadoc Brandebok

  Biden heeft nu ook Georgia.

  306 kiesmannen is bijna een landslide. Met twee vingers in de neus, xou Janneman zeggen.

 14. Lex

  Het onderzoek is nog gaande en er komt steeds meer fraude aan het licht.

  Alstublieft trek je niets aan van die linkse Trump hatende media pulp.

  100% FAKE NIEUWS.

  1. Thant Dolph

   Alle Democraten moeten gedeprogrammeerd worden.

   1. vandaag

    onmogelijk , zijn ze te arrogant voor

    1. Thant Dolph

     Voor Trump is niets onmogelijk!

  2. DubbelZout

   Jammer joh, GAME OVER !
   Biden heeft nu 306 kiesmannen en 5,3 miljoen (!) meer stemmen dan Trump
   Ik zeg: opzouten en wegwezen op 20 januari meneer Trump
   We zullen je missen als kiespijn

   1. Thant Dolph

    Zelfs als er een engel uit de hemel zou neerdalen om ons te verkondigen dat de Amerikaanse verkiezingen eerlijk verlopen zijn Zal niemand van de vaste alt-rechtse kern hier het willen geloven!

    1. vandaag

     de onderzoeken zullen het uitwijzen stront vlek

     1. Thant Dolph

      Wat zei je strandvlok?

     2. Fascal

      Reageren onder vele namen, hoe zielig kan een leugenaar zijn?

     3. Thant Dolph

      Aldus het 3 -in-1-schap

     4. DubbelZout

      Ja dat ie kan opzouten
      Eindelijk, je begint het te begrijpen
      Beter laat dan nooit

    2. homefront

     “Zelfs als er een engel uit de hemel zou neerdalen”

     Jij bent vleselijk te blind om dit überhaupt te kunnen onderscheiden michel

     1. Thant Dolph

      Nee hoor, Je bent een leugenaar en oppervlakkige bijbellezer

     2. vandaag

      laat het stront vlekje maar , de grafkist is al geïdentificeerd

     3. Thant Dolph

      Wat zei je leugenaar

     4. Reinoud van Gelre

      Ik vind het ergens wel schattig dat Siemien nog gelooft in engeltjes.

 15. Roependeindewoestijn

  Wat grappig. Wat “links”niet begrijpt is dat facisme echt links is.
  Dit is een van de duizenden bewijzen trouwens.

 16. gargamel

  Het is ongelooflijk dat er sinds de verkiezingen zoveel mensen in dit circus geloven. Er zal niets veranderen, want meer dan 70 miljoen geloofden nog steeds in sommige veranderingen, hoewel ze andere 70 milionen zoals voorheen werden misleid. Hoewel ik een tegenstander ben van de zogenaamde Democraten, ik geloof niet dat Republikeinen anders zijn, ze verkopen zichzelf gewoon anders, in feite brengen ze bewust onenigheid onder de mensen. en ik denk dat het een bewuste en overeengekomen manipulatie is, de tijd het ons zal leren zoals altijd.

  1. gargamel

   Wat is het product, de maatregelen, die zullen nooit meer worden afgeschaft. Hetzelfde als een zinloze autogordel, maar de boete is 90 euro, dus hier zijn we dan.

   1. Thant Dolph

    zinloze autogordel??

    Waar slaat dat nou weer op??… De kreukelzone is dan zeker ook zinloos, nietwaar?

    1. vandaag

     ach , een test met een weerloze pop of een persoon met weerstand beïnvloed de uitslag van zo een crash maar een klein beetje toch stront vlek ?

     1. Thant Dolph

      Schaf alle testen met poppen, met proefdieren, met simulaties maar af. Het heeft allemaal toch maar een nadelige invloed op de testresultaten.

      Tering zeg, wat een kleuterlogica komt er uit jouw brein.

     2. vandaag

      stront vlekje probeert het weer belachelijk te maken

      Tering zeg, wat een kleuterlogica komt er uit jouw brein.

     3. Thant Dolph

      Kun je zelf niks verzinnen, papegaai?

     4. Thant Dolph

      En verder moet je natuurlijk niet van die kleuter-onzin uitkramen. Dan kun je zo’n antwoord verwachten

  2. EvertB

   Oklahoma Republikeinse senator James Lankford zei woensdag dat hij zal ingrijpen als de regering-Trump de verkozen president Joe Biden geen toegang heeft verleend tot presidentiële dagelijkse inlichtingenbriefings tegen het einde van de week, een van de eerste rechten van een presidentskandidaat na het winnen van de verkiezingen.

   De Republikein uit Oklahoma zei dat als er op vrijdag geen vooruitgang wordt geboekt, hij zal ingrijpen en zeggen: “Dit moet gebeuren, zodat mensen, ongeacht de uitkomst van de verkiezingen, op welke manier dan ook, klaar kunnen zijn voor die feitelijke taak.”

   Het is al bijna zaterdag in Oklahoma ✌🐈

   1. Robert75

    Na het winnen van de verkiezingen? He Newsflash. Die demente fossiel heeft nog niet gewonnen

    1. Fascal

     De media bepaalt niet wie er wint of gewonnen heeft.

     1. Thant Dolph

      Maar dat wisten we al en dat is hier al 100 keer uitgelegd

 17. Ernest Stern

  Een interessante theorie: Trump gaan binnenkort aftreden en Pence zal als de nieuwe tijdelijke president voor hem ontslag van rechtsvervolging regelen.

  ht*ps://thehill.com/opinion/white-house/525845-prediction-trump-will-resign-pence-will-pardon-him

  1. Beukman

   Doorzichtig én doortrapt.
   Als ik het zo lees, zijn er gelukkig nog een paar hobbels te nemen voor het zover is.
   Verder lijkt het me dat iemand pas gratie kan worden verleend als de rechter het oordeel heeft geveld. Maar zover is het nog lang niet.

   1. Fascal

    Zuigzeug en Zuigman, twee zuighanden op één leugenbuik!

    1. Beukman

     Onze kindervriend Fascal zuigt graag een toontje mee.

     1. Fascal

      Zuigen man!

     2. vandaag

      beukhol onderweg naar onzin reactie 20.000 in trump onderwerpen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.