DDS-podcast: Pas in 2021 vaccineren door de immer incompetente Hugo de Jonge… bedankt hoor!

Welkom bij De Sprekende Standaard. Iedere week bespreken we de meest actuele en urgente onderwerpen. Deze week: het complete faalbeleid van kabinet Rutte en De Jonge rondom het vaccineren en de lockdown!Deze week praat uw host Bart Reijmerink met Wout Willemsen over het coronabeleid van Rutte en De Jonge. Het beleid is inconsistent en vaak te reactief, dit zien we dan ook direct terug bij het vaccinatiebeleid. Nederland lijkt steeds achter de feiten aan te lopen.

Ook bespreken we de doorgeslagen identiteitspolitiek in Frankrijk en Nederland, in Frankrijk zijn de quota zo ver doorgeschoten dat zelfs stadhuizen nu boetes krijgen!

Vindt u onze podcast leuk? Doneer en ontvang exclusieve podcasts van DDS!

Klik Hier!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. focus

  De vaccinazidrammers willen het fascistische vaccinatie programma er snel door hebben….

  1. Fijnproever

   Wat is daar fascistisch aan? Zo snel mogelijk ons wapenen tegen dit virus is aanbevolen. Pokken, mazelen, kinkhoest, e.d. zijn ons al voorgegaan. Slechts een enkeling is tegen.

 2. unlocked

  De dwang van ons fascistisch kabinet om mensen digitaal vast te leggen of men vaccineert prevaleert boven effectief vaccineren.

  De gg&&gd hebben geen mogelijkheden om de gegevens vast te leggen in uw digid dus dat moet eerst op orde. Misbruik van uw digid met een onterechte registratie op uw bsn.

  Het fascisme breidt zijn macht snel uit

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.