De media hebben Thierry Baudet de oorlog verklaard… en verloren: niemand gelooft het mediakartel

De coupplegers binnen Forum voor Democratie waren niet de enigen die van Thierry Baudet af wilden. Datzelfde geldt voor ‘journalisten’ van de mainstream media, oftewel: het mediakartel. Ja, dat is inclusief GeenStijl en TPO, want die zijn nog maar nauwelijks te onderscheiden van de foppers van het NOS Journaal en RTL Nieuws. Of zelfs maar van Joop.nl.

Twitteraar Henk heeft een bijzonder rake tweet online gezet. Omdát het zo’n rake opmerking is, zet ik ‘m hier ook online. Want hij heeft helemaal gelijk:

“Wat onderbelicht blijft,” zegt Henk, is dat Baudet “de media ook een gevoelige klap gegeven [heeft.]. Het is de gevestigde media niet geluk om hem te demoniseren. Dat betekent dat mensen de media niet meer geloven.”

28.000 leden hebben JA gestemd bij het FVD-referendum. Dat is een ontzettend hoog percentage, en het betekent dat Baudets positie in de partij sterker dan ooit is. Hij kan nu samen met getrouwen de partij wederopbouwen. Zijn interne positie is daardoor sterker dan ooit. Want hij worstelde al langer met de Eerdmans/Nanninga-vleugel; de managers die eigenlijk een tweede VVD willen zijn en maar al te graag bereid zijn om compromissen te sluiten als ze daardoor aan de macht komen (macht waar ze vervolgens niets mee kunnen doen, want dat laat het kartel niet toe).

Ongelooflijk genoeg is hem dit gelukt ondanks allerlei lafhartige aanvallen van het mediakartel en andersoortige quasi-moreel superieure zeurpieten. Ze hebben hem continu aangevallen. Weggezet als racist, antisemiet, en zelfs als een fascist en názi.

Maar FVD-leden hebben daar lak aan. Ze hebben de haatartikelen gelezen en denken bij zichzelf: ‘Ik geloof er helemaal niets van.’ Het vertrouwen in de media is gewoon he-le-maal weg. Er is niets meer van over. En dat hebben de mainstream media helemaal aan zichzelf te danken. Zij liegen en bedreigen er al jaren op los. Wat ze nu ook zeggen, een groot deel van het rechtse electoraat haalt de schouders op. Want waarom zul je dat soort leugenaars serieus nemen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

109 reacties

 1. Drollevanger

  Deze vloedgolf van verdraaiingen leugens en laster is weliswaar met sucses weerstaan, maar er worden al weer nieuwe wateren voorverwarmd om de volgende Tsunami van laster de ether in te sturen.
  Links zal dit niet ongestraft over zijn kant laten gaan.
  Het worden nog woelige maanden tot de volgende verkiezingen.
  Ikzelf stem op Wilders, maar ook Baudet is nu een goede kanshebber.

  1. henkie

   @ Drollevanger

   Helaas je hebt gelijk,

   MSM is internationaal georganiseerde misdaad die samenspant met het estabishment, tot wasdom gekomen door 50 jaar Politiek correcte dogma door bijna alle westerse regeringen, om de toen al in het geheime afspraken van globalisering te fasciliteren.

   Reeds in de jaren ’70 werd door links en rechts een monsterverbond gesloten dit te realiseren.
   -Massa import van goedkoop arbeid
   (goed voor links verdeling van rijkdom, en import van links stemvee / goed voor rechts, goedkope arbeid die na gemiddeld 5 jaar in de WAO kon worden gedumpt.
   -Export van kapitaal en productie facilliteiten
   (goed voor links verdeling van rijkdom / goed voor rechts/het kapitaal geen grenzen voor het kapitaal)

   Er bestond feitelijk geen echte Links en Rechts meer, want op de belangrijkste punten waren ze vanwege hun “geheime” verbond veroordeeld tot consensus.

   Alle kritiek die opborrelde werd afgeserveerd als Rascisme/Fascisme, mensen werden uitgesloten en onderdrukt. Bijna niemand durfde nog openlijk kritiek te uiten.

   De georganiseerde misdaad, van list, leugen, oplichting en bedrog is internationaal en heeft 50 jaar de tijd gehad om zijn tentakels overal in te slaan.

   Laten wij hopen dat zij fouten gaan maken, kijk deze link vanaf 1:14:00 uur
   vuurwerk, bewijs, bewijs, bewijs

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=n8KoDw6nOcI

   1. Piet51

    “kijk deze link vanaf 1:14:00 uur vuurwerk, bewijs, bewijs, bewijs
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=n8KoDw6nOcI”

    Heb ik gedaan, vanaf 1:14 uur. En wat heeft dit zoveelste optreden van Giuliani drie dagen later opgeleverd? Helemaal niets, toch? Het wordt nauwelijks in de media vermeld, noch in de MSM van links en rechts, noch in de alternatieve media.

    1. Beukman

     Stergetuige Melissa Carone was beslist het klapstuk van de hele voorstelling:

     youtu.be/n8KoDw6nOcI?t=9134

     Zelfs Giuliani was zichtbaar embarrassed toen ze maar door bleef raaskallen en zelfs de rechter steeds onderbrak.

     Het enige vuurwerk dat ik heb gehoord waren de twee vette scheten die Giuliani liet ontsnappen. Het maakte de zitting nog enigszins goed.

 2. ikweetwatikwil

  Mee eens Michael. De krant , de krant brengt de leugen in het land. En de TV niet vergeten.

  1. Ernest Stern

   Precies, als we geen slecht nieuws over het FvD meer willen horen moeten we de kranten en de tullevisie verbieden.

   Dat zal ze leren!

   1. vandaag

    strónt vlé®k is 1 van de actieve laster verspreiders alhier en komt nu krokodillen tranen brengen. geheel conform het gedrag van narcistische hufters

    veel plezier met je tullevisie strónt vlé®k

    je moet nog veel leren

   2. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een aasgier en TR0L.

  2. Antihedo

   Vergeet sociale media als facebook, twitter en youtube niet. De bagger die daar rondgaat is ook niet te harden. Die moet je ook met een korreltje zout nemen.

 3. werikke

  Ik als complot denker denk dat veel ex vvd,ers bij FVD zaten en van binnen uit deze nieuwe partij wilden afbreken . En inderdaad de gehele media was tegen Baudet en ben dan ook zeer blij dat hij het heeft gered. Echter ik ben een PVV stemmer maar de FVD heeft mijn sympathie

  1. Bolkestein

   FvD blijft ook na maart parlementair vertegenwoordigd. Ben benieuwd naar waar de vertrekkende vier politiek asiel gaan zoeken.

 4. Response

  We gaan ’t de komende maanden zien hoe de media en de kartelpartijen om zullen gaan met o.a. PVV, Code Oranje, FVD. Ben ook zeer benieuwd waar de ex-FVD-ers mee gaan komen, kennelijk zijn ook zij bezig een politieke partij te vormen. Op voorhand uitsluiten gaat gewoon door bij de zgn. democratische kartelclubs. Maart 2021 gaan we ’t allemaal zien.

  1. Ernest Stern

   Ik vertrouw er op dat de media ons de komende maanden gedetailleerd verslag zullen doen van de Hoekse en Kabeljauwse twisten die de rechts-populistische partijtjes met elkaar zullen uitvechten.

   1. vandaag

    welke rechts populistische partijtjes verwijst u naar strónt vlé®k ?

 5. Willem Bever

  En om maar weer een verbinding te maken met de renaissance

  Ik denk dus ik besta…ik meen DesCartes

  En dat is geluid is dus groeiende

  En idd zoals anderen aangeven zal een nieuwe aanval evident zijn
  een ding is inmiddels voor velen wel duidelijk….links is een slecht verliezer

  1. Thant Dolpfh

   Hebben ze zeker van rechts geleerd?

 6. Ernest Stern

  Wat de media inderdaad te verwijten valt is dat ze melding maken van het feit dat Baudet het lijsttrekkerschap heeft herwonnen van een partij waar niets meer van over is.

  1. vandaag

   feitelijk berichten ze dus correct strónt vlé®k

  2. Maurits Dekker

   Ernest Stern is een mestkever en TR0L.

 7. ikweetwatikwil

  Ja we weten het stern , jij wilt “rechts het liefst de mond snoeren” Dat lukt je niet.

  1. ikweetwatikwil

   “Rechts”

  2. Canta

   ikweetwatikwil
   ” jij wilt “rechts het liefst de mond snoeren”
   Is dat niet wat velen hier juist met links willen????

   1. homefront

    Klopt, links heeft immers niets goeds voor met Nederland dus logisch dat links de mond gesnoerd moet worden en rubberen ruggetje canta wiebelt mee…

    1. Thant Dolpfh

     Aldus ons adeptje dat steeds meer aan het vervreemden is van ons westerse concept van constitutionele democratie….

     1. homefront

      transdolfje bloemkist?

     2. Thant Dolpfh

      Nee je maat Willem Vandaag

    2. Canta

     homefront
     Als, wat Baudet zegt, zo geweldig is, waarom willen dan zoveel FvD politici
     in Nederland en in Brussel, van Baudet af. Waarom willen er velen zelfstandig doorgaan?
     En over wiebelen gesproken, het gedrag van de afgelopen week van Baudet,
     ( ik trek me terug. Ik wordt partijduwer, ik wordt toch weer leider van de partij enz enz ) dat heet wiebelen.

     1. werikke

      je hoeft niet op de FVD te stemmen dat is je grondrecht het is alleen dat links media en Nerland altijd de andere mning om zeep wil brengen totdat er maar 1 partij over is en dan roepen dat ze zo voor democratie zijn. Blijf lekker bij joop zitten en stem daar links je kan hier niemand overtuigen dus ga lekker weg en zwelg in je eigen gelijk

     2. homefront

      Ja de media he daar hoor je jou natuurlijk niet over.

     3. Canta

      homefront
      “Ja de media he daar hoor je jou natuurlijk niet over.”
      Ja hoor, ik heb het wel eerder over de media gehad. En Baudet had het, toen de problemen begonnen, ook gelijk over de media. Zij waren schuldig aan het feit dat het fout ging. Wat dat betreft lijkt hij op Trump. Die zoekt de fout ook nooit bij zichzelf maar altijd bij de ander.
      De media hebben Baudet en de andere FvDleden vaak genoeg de kans gegeven hun verhaal te doen en dat hebben ze in verschillende praatprogramma’s ook gedaan. Behalve de laatste keer dat Baudet bij Beau zou komen hij zonder enig bericht weg bleef.
      Theo Hiddema heeft ook regelmatig bij WNL ( een rechtse zender) op zondag gezeten.
      Dus de media hebben Baudet de oorlog verklaard is pertinente onzin en alleen een excuus om niet naar de eigen fouten te kijken.

     4. homefront

      canta verdedigt graag de linkse kliek

     5. Canta

      homefront
      “canta verdedigt graag de linkse kliek”
      Je moet toch wat beter lezen. Ik verdedig helemaal niets, ik wijs je op het feit dat rechts net zoveel kansen krijgen om hun ideeën in allerlei programma’s naar voren te brengen. En om tot een gefundeerd standpunt te komen, kijk en luister ik naar zowel rechtse als linkse politici. Jij ook????

     6. homefront

      “ik wijs je op het feit dat rechts net zoveel kansen krijgen om hun ideeën in allerlei programma’s naar voren te brengen.”

      Nee hoor dat is onzin, recht wordt weggezet als verkeerd, extreem, complotdenkers, antivaxxers, klimaatontkenners, en ga zo maar door dus niet zo raar praten… de linkse kliek is alleen kritisch als het rechts betreft..

    3. Canta

     homefront
     “Nee hoor dat is onzin, recht wordt weggezet als verkeerd, extreem, complotdenkers, antivaxxers, klimaatontkenners, en ga zo maar door dus niet zo raar praten… de linkse kliek is alleen kritisch als het rechts betreft.”

     Mijn vraag of jij ook luistert naar zowel rechtse als linkse politici, beantwoord jij niet. Jij hebt het over verkeerd. In een discussie gaat niet over goed of fout maar over verschillende meningen en als jij dat voelt als weggezet worden als verkeerd ed. dan zit dat in jouw hoofd. En links kijkt niet alleen kritisch naar rechts maar ook naar zichzelf en dat hebben linkse politici ook regelmatig toegegeven.

     1. vandaag

      welke rechtse politici bedoelen die linkse adepten toch ?

      Een discussie hoort te gaan over meningen waarbij de feiten het verschil moeten maken. Zo kan je als links adept volhouden dat bio massa duurzaam is terwijl alle feiten het tegen overgestemde bewijzen.

      Zo kan je volhouden dat alles elektrisch moet terwijl je het gevraagde vermogen nooit kan leveren.

      Zo kan je volhouden dat we gelukkzoekers moeten blijven opvangen terwijl er geen huis beschikbaar is.

      De feiten staan vaak haaks op linkse meningen vooraan in de file

     2. Logica

      Canta, waarom denk je dat Wilders niet meer in praatprogramma’s gaat zitten? Dan zit je daar met 3 linksen en een presentator die je constant onderbreekt. Kijk ook bijvoorbeeld naar de programma’s waar Jan Roos als partijleider van VNL in zat. Ga je terug naar 20 jaar geleden dan zag je dat Pim Fortuyn enorm werd gebashed door de media. Zodra er ook maar een klein beetje geur is wordt je gelijk in een hoekje vsn racisten en fascisten gezet.

      Kijk ook eens hoe vaak er D66’ERS zitten in het programma M.

      Hier zijn de media ook altijd zwaar anti Trump geweest. Durf je dat te ontkennen?

    4. Canta

     homefront
     Bij sommige van die links die je gaf moest je inloggen. Ik heb gekeken naar het interview met Jojanneke. Ik ben het met je eens dat ze Wilders daar te vaak in de reden viel. Een goed interviewer laat zijn mening niet doorschemeren en dat deed zij inderdaad wel.
     Er zijn echter praatprogramma’s waar je wel de kans krijgt je woord te doen.

 8. Bolkestein

  Links kan FvD niet verwijten dat de leden geen inspraak hebben gehad. En de uitslag van het referendum wordt gerespecteerd. Hoe zat het ook alweer met die referenda over de EU-Grondwet en het associatieverdrag met Oekraïne? En het afschaffen van het referendum?

 9. rexm

  Men moet er rekening mee houden dat sommige media betaalt worden door de overheid en de EU.
  Het is nog niet te bewijzen, maar men vermoed dat er wordt gedreigd met intrekken van vergunningen.
  Journalisten die het beste voorhebben met verslagen, worden gemeden en op de weegschaal gelegd.
  Zal een voorbeeld geven, wat men eigenlijk dagelijks meemaakt.
  Gisteren op het 18;00 uur journaal werd gemeld dat er enkele duizenden vrachtauto’s Engeland binnen wilde en de oorzaak file, was de Brexit.
  Op het journaal van 19;00 uur op de BRT, melde ze het zelfde ,met dien verstande dat de oorzaak was dat de bedrijven in Engeland hun voorraden aanvulde door de achterstand corona en de feestdagen.
  Dat is de media in Nederland.

  1. Piet51

   @rexm
   En de werkelijke oorzaak lag ergens in het midden. De Britten zijn angstig voor de Brexit v.w.b. de leverbaarheid van buitenlandse producten. Dat speelt nu meer door de aanstaande geestdagen, wanneer er veel meer ingevoerd zal moeten worden. Het gaat dus vooral om de combinatie van Brexit, feestdagen en waarschijnlijk ook corona.
   Een beetje gedetailleerder uitleg door de media zou gepast zijn. Daarvoor moet je o.m. bij de actualiteitenprogramma’s van de publieke omroepen en RTL4 zijn, dus Journaal, 1Vandaag, M, Nieuwsuur, Op1, RTL Nieuws, Beau/Jinek.
   En verder moet je bedenken, dat journalistenwerk acties zijn waar elke seconde of elke letter telt en men dus voortdurend moet kiezen wat wel en niet te berichten. Het moet kort maar krachtig, want de lezer, luisteraar of kijker neemt niet meer tijd voor een berichtje.

 10. Sjipke

  Onder Therry Baudet, en zijn ultrarechtse kliek, heeft Forum voor Democratie een half jaar geleden een koers ingezet die meer door de Volksunie leek ingegeven dan door de frisse nieuwe partij die zoveel leden heeft getrokken.
  Juist die koers wijziging, het accepteren van ultra rechtse denkbeelden, het dwepen met de “corona gekkies” van Willem Engel, heeft het verval van een potentiële sterke partij ingezet. Natuurlijk was er al behoorlijk wat onrust ontstaan door sujetten als Otten en kompanen, maar dat was allemaal nog wel te pareren en kreeg Baudet het voordeel van de twijfel bij zijn nieuwverworven achterban.
  Echter het buitensporige gedrag en het verkiezen voor de voormalige Volksunie types boven mensen als Eerdmans, Nanninga en al die andere integere mensen heeft uiteindelijk geleid tot voldoende munitie voor de mainstream media om los te gaan op FvD en Therry als persoon.

  Natuurlijk kan en moet je kritisch blijven kijken naar de ‘mainstream media’ en de verkapte spreekbuis van deze regering zoals de NPO zich graag profileert, maar wat je vooral niet moet doen is de arrogantie hebben dat het geen kwaad kan om zelf de munitie aan hen aan te leveren zoals Therry Baudet nu heeft gedaan met zijn paniekvoetbal.

  Het strooien van verwijten en gewoon weigeren om ook maar enige zelfkritiek te ventileren wordt hem dan ook niet in dank afgenomen en is voor vele de druppel geweest om te vertrekken uit die bruisende partij.

  Voeg daarbij het vertrek van Hiddema, waardoor het morele kompas van Therry volledig dolgedraaid was en niet meer op een fatsoenlijke koers te houden die acceptabel was voor een groot gedeelte van zijn achterban. Dan ook nog eens het ontbreken van enige vorm van zelfkritiek, waardoor iedereen schuld heeft behalve de uil van Minerva zelf naar zichzelf.

  De leegloop was al ingezet, nog voordat de electorale winst goed en wel verzilverd kon worden en zo is Forum voor Democratie en zijn zelf benoemde “Führer” Baudet verworden tot een onwenselijk clubje in het democratisch landschap van Nederland.

  1. werikke

   leuke mening maar gelukkig zie ik het anders. Maar dat mag. Toch?

  2. Thant Dolpfh

   👍!

   1. vandaag

    wat wil het strónt vlé®kje II zeggen met zijn uitroeptekentje ?

    1. Thant Dolpfh

     Dat jij nog dyslectischer bent dan een blinde holenvis op sterk water!

     1. vandaag

      zegt de opper dislect , strónt vlé®kje II

      lamlúl

     2. Thant Dolpfh

      Aldus de eeuwig gebande

 11. Emma Louise

  Het boek ‘Mijn meningen zijn feiten’ van Harm Ede B*tje en Mischa Cohen over de wording van Thierry Baudet legt een uiterst labiel persoon vast. Recensenten van dit boek komen tot de conclusie dat Baudet een psychiatrisch patiënt is die urgent professionele hulp behoeft. De Telegraaf weet uit zeer betrouwbare bron te vermelden dat Baudet zwaar verslaafd is aan dr*gs. Deze combinatie zorgt ervoor dat Baudet niet in staat is iets op te richten of vast te houden. Baudet heeft eigenhandig en met hulp van mede-ideoloog Freek Jansen voor de opmerkelijke Untergang van Forum gezorgd.

  1. vandaag

   feitelijk ook nog wat in te brengen of blijft het bij een slechte imitatie van henk van der meyden ?

 12. Ben Zine

  Nanninga wilde helemaal geen tweede VVD maken van het forum. Ze baalde alleen enorm van het feit dat Baudet zich inliet met Erkenbrand types. En als ze daar wat van zei werd dat door Baudet weggewuifd, zo van: Ach, maak je niet zo druk, en: Het valt allemaal wel mee. En dat moet op een gegeven moment verschrikkelijk zijn gaan irriteren. Als je telkens opnieuw zegt: Thierry, stop daarmee, en lazerstraal die nazi-sympathizerende malloten uit je beweging ! En telkens opnieuw wordt dat genegeerd of gebagatelliseerd, tja, dan barst de bom een keer, en dat is precies wat er is gebeurd. Toen Nanninga die tweet las met “Uitstekend ! Er zal een onderzoek plaatsvinden.” moet ze hebben gedacht Fuck you Thierry, het is NIET uitstekend. Het is helemaal RUK. En gelijk heeft ze. Als je als partijleider niet begrijpt dat je je niet moet inlaten met holocaust ontkenners, dan begrijp je het gewoon niet. Dan mis je een bepaald beoordelend vermogen. Dat noemen ze in het Engels “Poor Judgement”. Dat, en dat alleen, is het probleem met Thierry Baudet. Hij kan dat onderscheid ten enen male niet maken.

 13. Florissa

  Geen stijl,helemaal doorgeslagen naar links,weet niet wat daar gebeurd is ,maar het is werkelijk helemaal niks meer met nieuws .gewoon klinkklare pulp .

 14. Monty

  Nu maar hopen dat er in maart ook massaal op hem gestemd wordt.
  Mocht dit niet zo zijn kan het niet aan de media liggen die heeft hij immers verslagen.

  1. Steven Opti

   Wybren van Haga want hij sprak meteen zijn steun uit voor Thierry.

 15. Steven Opti

  Beste Michael. Bij jou op de redactie zitten ook een paar van die linkse activisten die net als GS, TPO, NOS en andere fake news MSM Thierry continu zwart maken. Ik walg hiervan. Hou het bij de feiten want we worden al teveel voorgelogen. Mooi voorbeeld: ze zeggen en schrijven allemaal dat Biden president is, terwijl dit nog helemaal niet officiëel is en nog zeer onzeker. Ik heb één ding afgelopen jaar, links is totaal onbetrouwbaar en zijn meesters in smerige spelletjes spelen.

  1. Beukman

   Mooi voorbeeld: ze zeggen en schrijven allemaal dat Biden president is, terwijl dit nog helemaal niet officiëel is en nog zeer onzeker.

   Welnee, ze zeggen en schrijven dat Biden “president elect” is. En dat klopt gewoon, zeker nu eindelijk de benodigde stemmen voor 270 kiesmannen zijn gecertificeerd.

   1. vandaag

    nog even 2 republikeinse senators erbij en biden presteert helemaal niets

    😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣🥳🥳🥳

 16. Canta

  vandaag
  “Een discussie hoort te gaan over meningen waarbij de feiten het verschil moeten maken”.
  Nee hoor, je kan over een bepaald feit een heel verschillende mening hebben.
  Een feit is dat Trump president werd 4 jaar geleden. De één vond het een blessing, de ander vond het een ramp.
  De één denk dat onze warmere zomers te maken hebben met de opwarming van de aarde, de ander denkt dat dat onzin is.
  Jij denkt dat er maar één antwoord is op feiten en dat is jouw invulling.
  Dat heet kortzichtig.

  1. vandaag

   nou dan gaan we dan links adept , waarom was het een ramp op feiten dat trump president werd ?

   warme zomers zijn volgens de statistieken onzin en zelfs een leugen
   welke opwarming praat je eigenlijk over ?
   het weer is toch geen maat voor klimaat of zijn de spelregels weer veranderd ?

   Op feiten is slechts 1 oplossing mogelijk dat heet realisme. Linkse kortzichtigheid is daar wars van omdat het roet in hun dromen gooit. Dromen zijn geen feiten vooraan in de file dat is echte kortzichtigheid

   1. Canta

    vandaag
    “waarom was het een ramp op feiten dat trump president werd ?”
    Het feit dat je deze vraag stelt betekent dat je niet begrijpt dat mensen bij eenzelfde feit compleet andere gevoelens kunnen hebben. Voor jou was het kennelijk een zegen omdat hij past in jouw denken. Voor mij was het een ramp omdat hij staat voor alles wat tegen mijn gevoel ingaat. Het FEIT is dus hetzelfde, het GEVOEL is compleet anders.

    “Op feiten is slechts 1 oplossing mogelijk dat heet realisme”.

    Als het feit is: het regent, dan kan je 2 dingen doen. Je kan naar binnen gaan of je kan een paraplu opsteken.

    Het feit dat jij slechts 1 oplossing ziet en niet ziet dat er vele mogelijkheden zijn voor feiten, betekent niet dat de ander droomt maar dat de ander wel een flexibelere geest heeft dan jij.

    1. vandaag

     je bent echt een dom adept waar geen discussie mee mogelijk is. Op feiten zoeken is slechts 1 oplossing mogelijk , als het regent ga je droog staan of nat worden en doorlopen , als je droog wilt staan ga je naar binnen want ook onder een paraplu wordt je nat sukkel.

     Je oplossing is telkens 1 voor elke nieuwe stap. Ik snap dat domme narcistische adepten dat weigeren te begrijpen. Realisme is linkse adepten immers vreemd.

     1. Canta

      vandaag
      “Op feiten zoeken is slechts 1 oplossing mogelijk , als het regent ga je droog staan of nat worden en doorlopen”,
      Grappig dat je het over 1 oplossing hebt terwijl je er tegelijk 2 geeft.
      nl droog staan of nat worden en doorlopen.
      Oogkleppen kun je afnemen hoor!!!

     2. Vriend

      Canta kletst dapper om de voor haar onaangename feiten heen. Vandaag stelde deze vragen:

      Zo kan je als links adept volhouden dat bio massa duurzaam is terwijl alle feiten het tegen overgestemde bewijzen.

      Zo kan je volhouden dat alles elektrisch moet terwijl je het gevraagde vermogen nooit kan leveren.

      Zo kan je volhouden dat we gelukszoekers moeten blijven opvangen terwijl er geen huis beschikbaar is.

      Komaan, geef als linkse zwamneus eens antwoord op deze vragen.

     3. vandaag

      quote Grappig dat je het over 1 oplossing hebt terwijl je er tegelijk 2 geeft. end

      nee sukkel er is voor elke mogelijkheid 1 oplossing , doorlopen is nat worden en schuilen is droog blijven

      Een mens kan toch nooit zo dom zijn als jij nu speelt of vergis ik me ?

     4. vandaag

      QUOTE Canta 43 minuten geleden
      vandaag
      “Op feiten zoeken is slechts 1 oplossing mogelijk , als het regent ga je droog staan of nat worden en doorlopen”,
      Grappig dat je het over 1 oplossing hebt terwijl je er tegelijk 2 geeft.
      nl droog staan of nat worden en doorlopen.
      Oogkleppen kun je afnemen hoor!!! END

      twee mogelijkheden met twee verschillende resultaten , eerst kiezen op 1 variant , wil je droog blijven ? dan moet je schuilen

      Jouw oogkleppen krijgt niemand van die arrogante narcistische harses dat is inmiddels duidelijk

  2. Vriend

   Zwaktebod Canta. Je theoretiseert wat, maar geeft geen reactie op de treffende voorbeelden van Vandaag. Doe je best en geef daar eens antwoord op.

   1. Canta

    Vriend
    “Zwaktebod Canta. Je theoretiseert wat, maar geeft geen reactie op de treffende voorbeelden van Vandaag. Doe je best en geef daar eens antwoord op.”
    Quote vandaag.twee mogelijkheden met twee verschillende resultaten , eerst kiezen op 1 variant , wil je droog blijven ? dan moet je schuilen.

    Het is duidelijk dat jullie niet begrijpen dat er ook mensen zijn die het heerlijk vinden om door de regen te lopen en nat te worden. Net zo min als jullie je kan voorstellen dat er mensen zijn die anders denken dan jullie.
    En daar kun je natuurlijk weer op jullie geijkte denigrerende manier op reageren maar laat het duidelijk zijn, mij heb je daar niet mee en het zegt meer over jullie dan over mij.

 17. liefdevol rechts

  Als die linkse politiekers ook eens met referendums zouden beginnen dan zouden ze niet lang meer bestaan en de media zou er totaal anders uitzien

 18. Freba

  Politiek gaat steeds meer op communicerende vaten te lijken. Hoe meer druk op een bepaalde kant, des te hoger stijgt de andere kant. Hoe meer gescheld op Moslims, ABCDEFG etc ers, des te meer verzet.

 19. Canta

  logica
  “waarom denk je dat Wilders niet meer in praatprogramma’s gaat zitten?”
  Wanneer je zelf denkt een goed verhaal te hebben dan moet het niet uitmaken of
  de vragen gesteld worden door iemand die links is ( hoewel hier alles wat geen PVV of FvD is, links genoemd wordt, dus hoe links zijn die journalisten). Je zou juist de kans moeten pakken om de mensen die anders niet naar jou luisteren, nu je verhaal te kunnen vertellen. Bovendien moet je daar wel het lef voor hebben. Zoals bv Peter de Vries ( waarvan we allemaal weten dat hij links is) wel het lef had bij Robert Jensen te gaan zitten terwijl die qua gedachtegoed niet verder van hem af kan staan.
  Ook gaan linkse politici wel zitten in het rechtse praatprogramma WNL op zondag.

  1. Vriend

   Ook na 14 uur weet de extreemlinkse Tante Canta nog steeds geen antwoord op een paar issues waar zij met haar verdwaasde linkse koppie als een dolle achteraan rent.

   1. Canta

    Vriend
    Nou kom maar op, welke issues?

  2. vandaag

   Als ze mij niet laten uitpraten zou ik ook nooit meer komen vooraan in de file !

   stem sociaal, stem PVV

  3. Maurits Dekker

   Canta: “Ook gaan linkse politici wel zitten in het rechtse praatprogramma WNL op zondag.”

   Meent u dat nou echt? Dat WNL een rechtse omroep is?
   U lijdt aan ‘verstandsverduistering’

   1. Canta

    Maurits Dekker
    Voor PVV- en FvDstemmers is alles aan hun linkerzijde links.
    Andere mensen zien dat genuanceerder en kennen rechte-, centrum- en linkse politiek. Die nuancering ontgaat velen hier.

    1. vandaag

     hahahahaha, waarschijnlijk komt dat omdat alles aan de linkerzijde links is.

     links , centrum links , extreem links allemaal links , deze feitelijke vaststelling ontgaat velen hier.

     De definities van linkse politiek zijn links politiek gedreven. U kent ze vast wel , een krankzinnige energietransitie , een ongekende drift om Nederland te laten exploderen door gelukszoekers , een belachelijk statement omtrent het weer en het klimaat wanneer het uitkomt, inkomenspolitiek bedrijven via de inkomsten belasting, veel – heeeel veeel ambtenbarren ter contróle, handhaving en uitvoering van krankzinnige betutteling, een systeem van toeslagen en kortingen enz enz

     alles aan de linkerzijde is links zoals het woord zegt ! links is daarom voor een heel groot deel verantwoordelijk voor de negatieve spiraal van lastenverhogingen en het uitdunnen van de voorzieningen. kosten – baten heeft links nog nooit van gehoord

     1. Canta

      vandaag
      Voor mensen die ongenuanceerd denken zal het waarschijnlijk zo overkomen. Gelukkig denken de meeste mensen iets genuanceerder.

     2. vandaag

      ja hoor , vooral vasthouden aan je aperte onzin 🙂 🙂 🙂

     3. Canta

      vandaag
      hahahahaha, waarschijnlijk komt dat omdat alles aan de linkerzijde links is.
      Als je bedoelt links van PVV en FvD dan is het duidelijk dat genuanceerd denken bij jou ontbreekt.

     4. vandaag

      Als aan de linkerzijde is links zwetsnek.

      Sommige aan de linkerzijde zijn rechts ? wou je dat beweren dan zwetsnek ?

      ga jij je nu schamen aan de linkerzijde ?

     5. homefront

      Het is canta natuurlijk ontgaan, maar canta moet dit eens bekijken

      h**ps://www.youtube.com/watch?v=bu7r-ID00QE

      h**ps://twitter.com/geertwilderspvv/status/1105165687511748619

      Wilders zegt precies wat hij wil maar jojanneke probeert dit echt te verhinderen..

     6. Canta

      vandaag
      hahahahaha, waarschijnlijk komt dat omdat alles aan de linkerzijde links is.
      Wanneer je naast iemand zit en die zit aan jouw linkerkant dan zit hij inderdaad links van jou. Voor degene die aan de andere kant van die persoon zit, zit diezelfde persoon rechts.
      Elke keer opnieuw blijkt dat het bij jullie aan die nuance ontbreekt.

     7. vandaag

      je bent een zielige idioot vooraan in de file, heb best medelij met je maar aan de andere kant moet je een voortreffelijk simpel leven hebben , geef ze brood en spelen .

     8. Thant Dolpfh

      Met een ‘voortreffelijk simpel leven’ kun jij anders prima uit de voeten, repeteerclown.
      Gelukkig is er veel onderzoek gedaan omtrent jouw type persoonlijkheid. Die hebben vooral behoefte aan een vaste structuur en geen onverwachte gebeurtenissen.
      Mede daarom vinden ze het prettig om regelmatig in herhaling te vallen.

  4. homefront

   Speciaal voor canta

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=bu7r-ID00QE

   h**ps://twitter.com/geertwilderspvv/status/1105165687511748619

   Wilders zegt precies wat hij wil maar jojanneke probeert dit echt te verhinderen..

   1. Canta

    homefront
    Bij sommige van die links die je gaf moest je inloggen. Ik heb gekeken naar het interview met Jojanneke. Ik ben het met je eens dat ze Wilders daar te vaak in de reden viel. Een goed interviewer laat zijn mening niet doorschemeren en dat deed zij inderdaad wel.
    Er zijn echter praatprogramma’s waar je wel de kans krijgt je woord te doen.

    1. vandaag

     hahahahahaha , wederom weigert een links adept de glasharde feiten te erkennen.

     Wilders of Fortuyn mochten nooit uitpraten. Daarom liep Fortuyn ook gewoon weg en Wilders komt gewoon niet.

     1. Canta

      vandaag
      hahahahahaha , wederom weigert een links adept de “glasharde feiten” te erkennen.
      Kan je wel lezen???? Ik was het eens met het feit dat Wilders te vaak in de rede werd gevallen door Jojanneke. Dat betekent echter niet dat dat bij elke journalist gebeurde. Ik verklaarde ook dat voor mij een goed journalist zijn eigen mening verborgen houdt.
      Ben benieuwd wanneer jij bereid bent glasharde feiten te erkennen?

     2. Thant Dolpfh

      Ik weet dat het kinderachtig is om m’n gelijk te halen, maar hij heeft inderdaad vaak moeite met lezen.

     3. Canta

      vandaag
      hahahahahaha , wederom weigert een links adept de “glasharde feiten” te erkennen.
      Kan je wel lezen???? Ik was het eens met het feit dat Wilders te vaak in de rede werd gevallen door Jojanneke. Dat betekent echter niet dat dat bij elke journalist gebeurde. Ik verklaarde ook dat voor mij een goed journalist zijn eigen mening verborgen houdt.
      Ben benieuwd wanneer jij bereid bent glasharde feiten te erkennen?
      Waarom reageer je hier niet op? Waarom geef jij geen antwoord op mijn vragen? Of heb je niet de flexibiliteit?

     4. vandaag

      herhaling van zetten vooraan in de file ! lees even terug wat je al 3 x geschreven hebt ! last van dementie ?

    2. homefront

     “Ik ben het met je eens dat ze Wilders daar te vaak in de reden viel. Een goed interviewer laat zijn mening niet doorschemeren en dat deed zij inderdaad wel.”

     Dat doet de rest van de linkse kliek dus ook, sterker nog, in het verleden interviewde ze bij 1 vnadaag Baudet en Jetten, de achtergrond van Baudet was grauw, grijs en lelijk en die van Jetten was prachtig, het is niet alleen maar het interview het is het hele plaatje bij elkaar

     1. Canta

      homefront
      Ik kan me niet herinneren dat ik die interviews heb gezien. Ik weet wel dat ik vind dat iedereen de kans krijgt zijn mening te geven, maar ook bereid moet zijn om kritische vragen te beantwoorden. Zo kreeg vanmorgen bij WNL op zondag, Lilian Marijnissen , kritische vragen over de problemen bij hun jongeren afdeling. Zij had echter direct maatregelen genomen en die jongeren, die communistische ideeën de partij wilde binnensmokkelen, eruit gezet. Wanneer Baudet dat zou hebben gedaan met de probleemjongeren in zijn partij dan was hij zeker op een andere manier zijn aangepakt door de journalisten.

     2. vandaag

      jaja de SP schiet als een komeet omhoog in de peilingen ……………….

     3. homefront

      “Ik kan me niet herinneren dat ik die interviews heb gezien.”

      Ik wel en vergeet dat natuurlijk niet, er zijn namelijk mensen die gezond weldenkend zijn en dit soort dingen echt opvalt..

   2. Canta

    homefront
    Bij sommige van die links die je gaf moest je inloggen. Ik heb gekeken naar het interview met Jojanneke. Ik ben het met je eens dat ze Wilders daar te vaak in de reden viel. Een goed interviewer laat zijn mening niet doorschemeren en dat deed zij inderdaad wel.
    Er zijn echter praatprogramma’s waar je wel de kans krijgt je woord te doen.

 20. Canta

  Vriend
  Je vriendje Vandaag stelde deze vragen:
  “Zo kan je als links adept volhouden dat bio massa duurzaam is terwijl alle feiten het tegen overgestemde bewijzen.”
  Laat me maar zien waar dat bewezen is.

  “Zo kan je volhouden dat alles elektrisch moet terwijl je het gevraagde vermogen nooit kan leveren.”
  Dat dat nu nog niet te leveren is wil niet zeggen dat dat NOOIT het geval is. In het verleden duurde het ook een behoorlijke tijd voor iedereen was overgestapt van kaarsen naar lampen.

  Zo kan je volhouden dat we gelukszoekers moeten blijven opvangen terwijl er geen huis beschikbaar is.
  Links wil vluchtelingen opvangen, geen gelukzoekers, alleen gooien jullie deze mensen op één grote hoop.
  Zoals ik al eerder zei, een beetje genuanceerder denken kan geen kwaad.

  1. vandaag

   hahahahaha
   * 99% van de asiel industrie komt uit VEILIGE landen dombo

   *wachttijd voor een woning 15 jaar idioot
   * een land waar een elektriciteitnet is uitgelegd voor lampen zal nooit geschikt kunnen worden gemaakt voor autorijden , koken , verwarmen en verlichting . Tevens is dat gevraagde technisch ONMOGELIJK te leveren al zet je heel Nederland vol met zonnepanelen en windmolens
   * de longen van de aarde worden opgestookt omdat linkse fantasten kolen en gas centrales dicht gooien. De longen van de aarde worden per schip verplaatst naar Europa alwaar ze opgestookt worden voor een kw stroom

   canta is totaal krakzinnig en niet voor rede vatbaar, ergo het profiel van een links deugmensch die schijt heeft aan alle feiten. Dank je voor de bevestiging zwetsnek

   1. Canta

    vandaag
    “wachttijd voor een woning 15 jaar idioot”
    Links ( en daarmee bedoel ik het ECHTE links) was sterk tegen het verbieden van kraken. Er staan meer huizen leeg dan dat er daklozen zijn. Sinds deze maatregel is het aantal daklozen schrikbarend gestegen. Maar ja, rechts vindt dat je als eigenaar van huizen, het recht hebt om deze leeg te laten staan.

 21. Canta

  homefront
  Bij sommige van die links die je gaf moest je inloggen. Ik heb gekeken naar het interview met Jojanneke. Ik ben het met je eens dat ze Wilders daar te vaak in de reden viel. Een goed interviewer laat zijn mening niet doorschemeren en dat deed zij inderdaad wel.
  Er zijn echter praatprogramma’s waar je wel de kans krijgt je woord te doen.

  1. vandaag

   herhaling van zetten linkerd

   fortuyn liep weg
   wilders komt gewoon niet

   npo die je uit laat praten
   😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👊👊👊

   eg nie

   1. Canta

    vandaag
    Je kan wel, samen met je vriendje Vriend, lachen om wat ik zeg maar ik heb antwoord gegeven op jouw vragen. Waar blijft het bewijs dat bio massa NIET duurzaam is. Waar blijft de reactie dat overstappen naar elektriciteit tijd vergt terwijl jij beweert dat dat NOOIT mogelijk is. Kom met bewijs dat 99% van de asielzoekers uit veilige landen komt. Dat is nl wat jullie steeds doen, beweringen uiten zonder enig bewijs. In plaats daarvan komen jullie met denigrerende reacties. Bij mij bereik je daar niets mee maar misschien wil de de andere lezers laten zien wat een “stoere binken” jullie zijn. Nou dat is pas echt lachen!!!!!

    1. vandaag

     als je even terug leest heb ik jouw vragen beantwoord en je bull shit ontkracht.

     kijk op de site van o.a het cbs en doe je huiswerk voordat je anderen de maat probeert te nemen ontzettende stomme tról

     Andere afzeiken en niet op de hoogte zijn van de actualiteit , ik hoor van jou wel wat het correcte cijfer is flapdrol

     1. Canta

      vandaag
      je hebt jouw mening op het geheel gegeven. Dat is wat anders dan het ontkrachten.
      Er wordt nu naar het CBS gewezen. Dit doet me denken aan Trump. Alleen de media die hem steunde hadden gelijk, alle anderen vertelde leugens. Alle media worden door jou afgewezen als linkse leugens en kennelijk heb je nu iets gevonden dat wel naar jouw mond praat en dat is dan de waarheid.
      Tevens is dat gevraagde technisch ONMOGELIJK te leveren al zet je heel Nederland vol met zonnepanelen en windmolens”
      Leonardo da Vinci maakte een tekening van iets dat op een vliegtuig leek. Maar ja, dat was natuurlijk een belachelijk idee, mensen die vliegen.
      Mensen die naar de maan gaan, belachelijk idee. Gebeurt nooit.
      Goh, zijn er misschien toch dingen die we nu voor onmogelijk houden, toch mogelijk.
      Anderen denigrerend toespreken vanwege een bekrompen geest, erg makkelijk.

     2. vandaag

      daaaaaag mafklapper ,, volg even een cursus feiten of meningen

      je spoort niet maar das met meer linkse adepten zo.

      heb je het juiste cijfer al gevonden ? nee ? dan is die 99% de waarheid sukkel

     3. Canta

      vandaag
      je hebt jouw mening gegeven. Je hebt helemaal niets ontkracht.
      Je hebt het over anderen afzeiken. Nou sorry hoor, tenslotte gebruik jij alleen maar zeer correcte taal ten opzichte van anderen. Iemand afzeiken komt natuurlijk helemaal niet in jouw hoofd op 🙂

     4. Canta

      vandaag
      je hebt jouw mening gegeven. Je hebt helemaal niets ontkracht.
      Je hebt het over anderen afzeiken. Nou sorry hoor, tenslotte gebruik jij alleen maar zeer correcte taal ten opzichte van anderen. Iemand afzeiken komt natuurlijk helemaal niet in jouw hoofd op 🙂

     5. Canta

      vandaag
      heb je het juiste cijfer al gevonden ? nee ? dan is die 99% de waarheid sukkel.
      Nee, zo werkt dat niet. Jij beweert dat het om 99% gaat. Dan moet jij de bewijzen daarvoor aanvoeren en niet “deze sukkel”.
      Wat wel opvalt is, dat al die rechtse personen zich graag als slachtoffer opstellen. “wij worden door links gedemoniseerd. Wij krijgen geen kans in de media ed.
      Als dat zo is, is rechts dan niet in staat om rechtse interviewers naar voren te brengen? Om een rechtse omroep uit de grond te stampen?
      Hou toch eens op met het slachtoffer te spelen. Doe er dan iets aan!!!!

     6. vandaag

      blablabla bladie blabla

 22. Drollevanger

  Iemand van de linkse kerk hieronder schrijft dat ene Harm Ede Botje en een Cohen, en boekje hebben geschreven dat er op neer komt dat Baudet niet goed bij zijn hoofd is. Dus als het door die personenwerd opgeschreven, is dat waar.
  Ik heb eens een boekje voor mijn kinderen geschreven over een reis naar de maan via een ballon. Maar dat was niet waar.
  Hoe kan het dat een bepaald soort vaak linksige mensen alles geloven wat in boekjes wordt bedacht. Dat vraag ik me dan af.
  Trouwens Wilders komt niet meer in linkse praatprogramma’s omdat men hem daar nooit uit laat praten, of naderhand zijn woorden verdraaid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.