De objectieve NPO: documentaire film D66-aristocraat Sigrid Kaag in de maak

De immer objectieve NPO pakt groots uit met een documentaire over de toekomstige premier van Nederland. Omdat dit jaar zo dramatisch verloopt, besloot de NPO om ons op te fleuren met een documentaire film over Sigrid Kaag. Iets waar heel Nederland op zat te wachten. Eerder al verschenen er documentaires over Jesse Klaver en Sylvana Simons op de NPO. Nu mag ook Sigrid Kaag zich aansluiten bij dit illustere rijtje van politici die te vroeg piekten – of nooit piekten.

De D66-achterban is er heilig van overtuigd dat Kaag de volgende premier gaat worden, en daarmee de eerste vrouwelijke premier van Nederland. Echter spreken alle peilingen dit tegen. D66 presteert enorm matig in de peilingen.

Toch besloot de NPO dat Kaag een documentaire waardig is. De afgelopen vijf jaar is Kaag gevolgd en de documentaire zal dan ook ‘Sigrid Kaag: van Beiroet tot Binnenhof’ gaan heten. Als het ook maar een beetje lijkt op de stijl van de documentaire van Klaver, dan gaat het een anderhalf uur durende lofzang worden over de tal van talenten die Kaag bezit.

De documentairemaker Shuchen Tan zegt er het volgende over:

“Aanvankelijk dacht ik dat het een film zou worden over een diplomaat die vanuit het internationale speelveld terugkeert naar het kleine Nederland om als Minister van Hoop, zoals ze werd genoemd, haar idealen in het kabinet waar te maken. Haar besluit om op te gaan voor het lijsttrekkerschap van haar partij was een onverwachte, spannende wending in het verhaal. Daardoor konden we haar transformatie van diplomaat naar minister en uiteindelijk lijsttrekker met alle hoogte- en dieptepunten van dichtbij vastleggen.”

We kunnen de documentaire vlak na de jaarwisseling verwachten!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. corenona

  deze weg met ons diversiteit koningin moet eens gaan kijken binnen haar eigen beweging naar discriminatie en de eentonige bezetting binnen haar regentenclub.

  Walgelijk wijf

  1. Jack Flash

   Ze spreekt robotachtig die Kaag.
   Met afstandbediening.

   1. Thant Dolpfh

    Chips van Bill Gates vermoed ik!

    1. Fascal

     Leugenaar! ‘ik’

 2. Vrijedenkert

  Staatsomroep/NPO die met overheids en gemeenschapsgelden propaganda voor D666 maakt en vervolgens uitzend om het volk te indoctrineren.
  Saneren die hap!

 3. Yoyo

  Kijken natuurlijk, met gekromde tenen, dat dan weer wel.
  En daarna denken hoe het ooit goed begon met Hans van Mierlo.

  1. Heinz

   Dat gevoel had ik ooit met de uitzendingen vanaf het REM eiland…

   1. Aborifa

    Niet kijken dus.

 4. Jannes-46

  Dus toch, NPO = Nationale Propaganda Omroep, opgericht om het kijk- en luistervee uitsluitend met het linksche gedachtegoed te hersenspoelen. Wij wachten met smart op de start van Ongehoord Nederland

  1. Pauline Kummer

   Veel daarvan staat nu al op YouTube denk ik. Nieuw is het dus niet meer.

 5. Response

  En dat doen ze bij het Nationale Propaganda Orgaan schaamteloos!

 6. Maurits Dekker

  KAAG is een PLAAG

  1. lucinde

   Maurits Dekker is niet lekker

   1. Loelap

    Lucinde kan haar onderbroek niet vinden.

 7. Emma Louise

  Met deze linksliberale vrienden had de VVD best wel een aardige band. Toch zien wij D66 onder Sigrid Kaag een afslag richting elitaire opvattingen nemen. Daar willen wij, klassiek liberalen, niet aan. Wij zijn immers de Volkspartij waar warm rechts ons thuis is. Kies dus wijzer, kies VVD.

  1. Fascal

   Nee hoor, vunzige leugenaar onder vele namen!

  2. Logica

   Nee hoor Emma Louise, Rutte geeft Nederland weg. Wedden dat hij straks gaat tekenen voor dat conceptakkoord tussen Merkel, Hongarije en Polen. Rutte en zijn keiharde voorwaarden. Laat me niet lachen. Rutte en “geen millimeter toegeven” . Je zult weer het bewijs zien, let maar op.

  3. lucinde

   Maar de VVD is van oudsher toch de kak-partij?

   Mis nog steeds die campagnes met dixieland muziek van vroeger

 8. lucinde

  Tis ook nooit goed, Baudet heeft een documentaire van twee hele weken gehad bij de NPO.

  1. EvertB

   Zeg dat wel.

   Eerst een afscheidstournee daarna een hier-ben-ik-weer-show à la Heintje Davids.

 9. liefdevol rechts

  Kan het nog gekker? Jawel hoor, en de indoctrinatie voor volwassenen gaat maar door 👍😠

 10. Lex

  WHoe HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  NPO OBJECTIEF EN ONAFHANKELIJK

  WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Go in geen tijden zo gelachen.

  Weet je wat de NPO is een angst omroep om mensen bang te maken angst aan te jagen voor Cajona.

  WAAR IS DE GRIEP GEBLEVEN????????????????????????????????

  Kijk een hoe gevaarlijk het is.

  NPO OBJECTIEF EN ONAFHANKELIJK Ga toch weg.

 11. Cootje

  D66 is altijd afgestraft na een regering deelname , daar kan een dame met een aardappel in haar keel geen verschil in maken. En met die aardappel in je keel kan je alleen een Arabier bevredigen , die doen het met het licht uit en op de lucht af , vraag maar aan Rob Jetten een elitair kleine gemeenschap met bakfietsen en sandalen plus top eurofielen die onderleiding van Sophie t velt haar zakken vullen met 400000€ onregelmatige onkosten vergoeding in 10 jaar tijd zonder strafvervolging , maar met D66 rechters en een uitstekende functioneerde old boys netwerk lukt dat wel , bij de belastingdienst hebben de mensen eerder een stempel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.