FVD-lummel Wybren van Haga is een complotdenker en een verspreider van nepnieuws – ongeschikt als Kamerlid

We moeten het toch nog even hebben over dat vaccinatiedebat dat de Tweede Kamer gisteravond tot diep in de nacht voerde. Want heus niet alleen Hugo de Jonge schitterde door incompetentie. Ook Wybren van Haga van Forum voor Democratie viel zeer ernstig door de mand.

Gisteravond debatteerde de Tweede Kamer over de vraag waarom de hele EU al op 27 december kan beginnen met vaccineren, maar gekke Henkie Nederland dat pas op 8 januari kan. Hugo de Jonge gaf een serie bevreemdende en verontrustende antwoorden. Toch was De Jonge niet de enige die totaal voor paal stond gisteren. Of zelfs maar het ergste.

Die eer was Wybren van Haga voorgebehouden, geadopteerd Kamerlid van Forum voor Democratie. Hij misbruikte dit debat voor de meest bizarre voorstellen en beweringen, en fungeerde in feite als de politieke arm van Viruswaarheid – de staatsgevaarlijke club feitenontkenners van gesjeesde dansleraar Willem Engel.

Laten we eens kijken wat Van Haga namens FVD verkondigd heeft in die zogenaamde meest vooraanstaande debatzaal van het land.

Ten eerste beweerde Van Haga dat vaccins “überhaupt” niet de oplossing voor corona kunnen zijn. Nee, stel je voor: je gebruikt een vaccin om een ziekte uit te roeien. Polio, Rode hond, meningokokken… allemaal ziektes die vrijwel zijn uitgeroeid omdat we grote vaccinatieprogramma’s hebben opgezet. Wat zou het prachtig zijn als we ook COVID-19 aan dat rijtje kunnen toevoegen, maar Van Haga zaait liever twijfel.

Maar de huisjesmelker-turned-parlementariër ging verder: een vaccin dat nog volop in de testfase zit wordt alvast afgefakkeld door Van Haga, op basis van bangmakerij, suggestie, onbewezen aannames en het idee dat alle goedkeuringsinstanties collectief gaan falen en het op de markt laten – ook als het bewezen niet deugt. Een desinformatiecampagne waar Vladimir Poetin nog een puntje aan kan zuigen.

Tenslotte toont Van Haga zich ook nog een volleerde kwakzalver, door met middelen tegen corona te leuren die bewezen niets bijdragen aan het bestrijden van de ziekte – of zelfs averechts werken bij de bestrijding van de pandemie. Maar wat maakt het uit? Als je maar tegen vaccins kunt pleiten, en daardoor met stemmen van antivaxxers je paar schamele FVD-zeteltjes kan veiligstellen voor na maart 2021.

Even aannemend dat dat laatst ook gebeurt – dan mogen we toch hopen dat zelfs een volledig leeggelopen FVD alsnog betere kandidaten in huis heeft dan deze tenhemelschreiende nepnieuwsfreak Wybren van Haga. Op naar een Tweede Kamer zonder kwakzalvers, antivaxxx-hitsers en corona-leugenaars!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

115 reacties

 1. ZWAAR13

  Succes is een keuze! Oprotten met de Thierry Kroket fanclub! Stem PVV!

  1. Pixel

   Jij bent de intelligente van dit stel maak ik uit je tweet op.

 2. LifeBuddy

  HaHaHa, als Tim naar Canvas had gekeken over covid19, dan had hij nu van haga gelijk gegeven. Daar vertellen de Virologen die al jaren ervaring hebben in afrika precies wat wybren Haga weet. Het enige wat helpt is dat de grenzen lange tijd dicht moeten, om alle virussen de opmars te stuiten. Dus ook schiphol. Tim bereid je maar voor op het Zika virus!

 3. Meriadoc Brandebok

  Van Haga moet natuurlijk zijn wappie-achterban antivaxxers aanspreken, Tim.

  1. ManX

   Slijm, slijm, slijm.

   1. Meriadoc Brandebok

    Dat klopt, Van Haga slijmt bij Baudet en bij de wappie-achterban. Als je met je bezopen kop achter het stuur bent gestapt, kom je in de politiek ook nog moeilijk aan de bak. Desalniettemin is de afgang wel pijnlijk. Maar sinds Giuliani, die eens een bekwaam burgemeester was, zich bij Trump heeft ingelikt, is ook zijn gestage neergang een feit.

    Waar je omgaat, daar wprdt je mee besmet!

    1. ManX

     Je antwoord is geheel fout, Maria, door het simpele feit dat dit ‘slijm, slijm, slijm’ natuurlijk tegen JOU gericht was en niemand anders.

     Tim z’n gevoelige plekje likken is pou wel toevertrouwd.

     1. Meriadoc Brandebok

      Ik snap wel dat je een beetje rancuneus bent over je laatste ban, maar dat hoef je niet zo nadrukkelijk te etaleren.

     2. unlocked

      ach , brandende bok , wie maakt zich nou druk om een ban ?

      Daar is niemand rancuneus over, een stapje opschuiven op de VPN + nieuwe nick en klaar is clara. Vraag maar aan je vriendje de strónt vlé®k of moet ik zeggen hútten , noppen , che , lao , wesley , enz

     3. Meriadoc Brandebok

      Daar is niemanf rancuneus over, op ManX na.

    2. Edjan

     En weer een geitekeutel

  2. JochemX

   Wat hij zegt is inderdaad in strijd met en een gevaar voor de Staats Doctrine.

   1. Pixel

    Amen

  3. focus

   Wat we zien zijn de vaccinatiedrammers die het fascistische vaccinatieprogramma het liefst gisteren uitgerold zagen worden…

 4. EmmerZ

  Is er wel geluisterd naar de clip? Van Haga zegt dat het gemiddelde afweersysteem al lang een prima oplossing is voor dit ‘Made In China’-virus. Mochten ouderen of kwetsbaren wat meer zekerheid willen dan kunnen ze zichzelf thuis opsluiten totdat ze online (zonder DigiD login) een vaccin kunnen laten bezorgen van een willekeurige apotheker.
  Maar ja, deze oplossing betekent dat er wereldwijd een paar miljoen ambtenaren (inclusief staatsmedia en modellerende academici) overbodig zijn en dus geen baan hebben. Dus zeuren we liever verder over de noodzaak van deze planetaire poppenkast show.

 5. Appelstroop

  De afzeikstukjes van Tim versus de liefdesbrieven van Michael.
  Het heeft geen journalistieke waarde, maar het is vermakelijk.

  1. JochemX

   Tim begrijpt ook niet zo veel van parlementaire democratie. Uitsluitend de kiezers bepalen of een kamerlid geschikt is en niet Tim met zijn vriendjes.

   1. Thant dolpf

    Nee hoor, de rechtsregels omtrent minimale vereisten wat betreft kiesgerechtigdheid en vervolgens (ongeschreven) regels betreffende laakbare gedragspatronen in het verleden bepalen of iemand met gezag zijn functie als volksvertegenwoordiger kan uitoefenen.

    Het zou wat zijn als iedere notoire belastingontduiker of chronische alcoholist zonder Blikken Of Blozen in de Tweede Kamer kan komen..

 6. Bjornernst

  De opgesomde ziektes zijn stabiel en daarom werkt een vaccin. Virussen als influenza en corona muteren sneller dan een vaccin kan bijhouden.
  Ter vergelijking virusscanners op de computer lopen ook altijd achter de feiten aan omdat men pas kan anticiperen als een nieuwe mutatie een feit is.
  Daarom zal iedereen vroeg of laat toch besmet raken en een ieder die onvoldoende weerstand heeft mogelijk zal sterven.

 7. Nostradamus

  Klinkt helemaal niet onlogisch wat hij verkondigt. Bescherm de groep kwetsbaren en laat de rest van Nederland weer normaal aan het werk gaan.
  Richt voor de corona-patiënten noodhospitalen in zodat er niemand onnodig hoeft te overlijden aan kanker, hart- en vaatzieketen of andere aandoeningen die nu onbehandeld blijven.
  Dit is veel betaalbaarder en er worden meer levensjaren mee gewonnen!

  h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/groep-artsen-is-klaar-met-angst-zaaien-over-corona-98-belandt-niet-in-het-ziekenhuis/

 8. Gerda2

  DE WHO KOMT TERUG OP EERDERE RICHTLIJNEN.
  Op veel plaatsen in de wereld worden er rechtzaken tegen de p c r test gevoerd.
  De bekende Duitse advocaat Fuellmich heeft o.a. de WHO aangeklaagd.
  Sinds een paar dagen heeft de WHO een nieuw advies doen uitgaan betreft de test.

  O.a wordt aangeraden de instructies bij de geleverde test goed te lezen.
  Dat houdt dus ook in dat je je aan de “cycles “ moet houden.
  Dat gebeurt nu niet, waardoor de test extra gevoelig wordt.
  Verder moet er een klinische diagnose worden gesteld, dus een arts moet dit doen.
  Voor de verdere tekst zie:
  w*w.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

  Hopelijk is dit het begin van het einde van de p c r test (als diagnose corona).

  1. unlocked

   Ze hebben verleden maand – begin november – al verzocht te stoppen met de lock downs die aantoonbaar NIET werken.

   1. Edjan

    @Unl de lockdowns werken mogelijk niet tegen het corona virus, maar ze verhogen waarschijnlijk wél de vaccinatiebereidheid. En misschien is dat wel de bedoeling.

    1. unlocked

     klopt man , vandaar ook de lúlverhalen over privileges, zelf betalen na weigering , vaccinatiepaspoorten , bijschrijven op je BSN ENZ ENZ

     Paniekzaaiers

  2. lucinde

   Wie? Dr. Who komt terug?

   In zijn tardis mag ik hopen.

   1. Rene van der Grijp

    Ben je al zó oud?

 9. Lugar

  Het stellen van vragen levert alras de nieuwe stereotypering op, vergelijkbaar met het stellen van vragen over allochtonen of immigratie. Als je het lef hebt te betwijfelen of een ‘vaccin’ veilig of nodig is dan komt het:

  – Complotdenker

  Ik weet weer genoeg!

  1. ManX

   Vergeet ‘coronawappie’ niet. En ‘viruswappie’.

   1. Pixel

    Liever een aluhoedje op, dan een bord voor mijn kop.

   2. Edjan

    ManX. Ik heb hier ook al gelezen”neerknuppelen”, “paspoort afpakken en het land uit trappen”. Lijkt wel of de SA weer door de straten marcheert.

    1. Pixel

     Je wilt niet weten wat ik allemaal al voor bedreigingen heb gehad op basis dat ik – vanuit wetenschappelijke kennis – verklaar dat ik tegen vaccinatie ben.

     1. Edjan

      @ Pixel. Ik heb niet veel tegen vaccinatie, zeker niet toen ik er achter kwam dat het gezeik van oa homeopaten dat je er autisme van kreeg volledig is ontkracht. In het kort: een stel onderzoekers pakten in Denemarken(?) het telefoonboek van de biblebelt waar mensen uit principe niet vaccineerden en gingen vragen wie er autist was. Dat bleek niet af te wijken van het gemiddelde percentage. Later zijn die proeven herhaald en zelfs nog veel groter en het resultaat was altijd hetzelfde. Ik zou het prima vinden om kwakzalvers die nog steeds roepen dat je van vaccinaties autisme krijgt, een tijdje in de bak te stoppen.

      Ik ben nu tegen deze vaccinatie omdat
      1- de bijwerkingen mi niet goed genoeg bekend zijn
      2- omdat het risico van corona vrij laag is
      3- en omdat men op de achtergrond aan het wapperen is met indirecte dwang (vaccinatiepaspoort) Dat maakt ons weer een stukje meer lijfeigenen van de staat. Big brother is watching us

     2. Pixel

      @Edjan, helemaal met je eens. Ik ben ook niet tegen vacineren op zich. Ik onderschrijf je redenen waarom je tegen bent met als toevoeging dat het geen vaccin is in de oorspronkelijke betekenis van het woord.

  2. lucinde

   Zo ver hebben jij en het FvD zelf laten komen.

   Een partij van complotdenkers idd. Een betere samenvatting is niet te geven en kun jij niet als excuustruus gebruiken.

 10. unlocked

  QUOTE

  FVD-lummel Wybren van Haga is een complotdenker en een verspreider van nepnieuws – ongeschikt als Kamerlid END

  Je moet wel een bijzonder minderwaardig wezen zijn om zo uit de hoek te komen. Iedereen heeft recht op zijn mening maar dit commentaar is gelijk aan de bull shit van de strónt vlé®k . Wil de echte lummel opstaan , nieuwe account staat al in de wachtkamer voor de zekerheid.

  1. Meriadoc Brandebok

   Hoeveelste nick is dit deze week?

   1. unlocked

    geen idee , is dat belangrijk brandende bok ?

  2. shidaian

   Wil je een echte grote oliedomme lummel zien?…..Kijk dan eens in de spiegel en schrik niet.

   1. unlocked

    ik heb geen spiegels in huis , enge dingen

 11. shidaian

  Ach ach ach DDS Tim is nu de dommerd. Uitroeien van een virus? Was het maar waar Vandaar dat het zg uitgeroeide virus altijd wel weer ergens opduikt. Je zou de bevolking deels ( want niet iedereen raakt immuun) immuun kunnen maken. Het virus ebt na jaren wel in hevigheid weg, maar uitgeroeid echt niet.

 12. Pixel

  Wat een sleht artikel
  1. genoemde ziektes als polio muteren niet continue zoals Corona en Influenza. Al zouden we C19 met dit vaccin stoppen, hebben we volgend jaar C20 (net als bij influenza); dus weer vaccineren
  2. wat we nu ingespoten krijgen is i.t.t. de vaccins voor eerder genoemde ziektes geen vaccin; het werkt op een totaal andere (nieuwe niet goed geteste) manier
  3. dit hele stuk jut op, polariseert en zet grote groepen mensen (waaronder zeer veel topdeskundigen) weg als viruswappies ed.
  4. Haga zegt in het getoonde filmpje niets, maar dan ook helemaal niets, wat wetenschappelijk niet waar is.

  1. Nico Sibelijn

   Op DDS lopen nogal wat viruswappies rond en dat maakt Haga hier populair.

   1. unlocked

    strónt vlé®k zonder inhoud

   2. Pixel

    Slechte conclusie, ik ben zeker geen haga-fan. Heb me wel zeer intensief in het gebeuren verdiept. Ook volg ik de politiek en heb Haga nog nooit betrapt op wetenschappelijke onzin. Ben huiverig voor de FVD en vind de verdere staat van dienst van Haga niet oproepen tot stemmen op hem. En je mag mij een wappie noemen. Dat is een geuzennaam voor mij. Succes met je volgende intelligente reactie.

   3. lucinde

    Ik zie een complotje…

    Een blik met nieuwe reaguurders, waarschijnlijk stoottroepen van freek’s hitlerjugend om de goddelijke Baudet te beschermen.

    1. Pixel

     Ik weet niet of je mij tot dat blik rekent maar kan je zeggen dat ik Baudet verre van goddelijk vind en meer op een manniakale narcist vind lijken. Echter ik zie geen enkele wetenschappelijke onwaarheid in wat Haga in dit stukje zegt. Ik zou graag hier inhoudelijk reacties op zien i.p.v. domme generalisaties.

    2. Pixel

     ps @lucinde Je reactie schaar ik tot complotdenken waarbij dit complot zeker niet waar is. Verder reageer ik een keer, lees veel pagina’s op DDS, regelmatig trek ik mijn wenkbrauwen op, soms vind ik er nuttige info. Nu vind ik het artikel dermate slecht dat ik me niet kon inhouden te reageren.

    3. Pixel

     Ik lees net dat de schrijver zich journalist noemt. Wordt tijd voor een opfriscursus wat een journalist is.

   4. Bon-vivant

    Een messcherpe conclusie, Nico !

    1. unlocked

     maar geen brood snijden met jouw mes enfant terrible !

  2. Renatevd

   Helemaal mee eens!

 13. Eertienator

  Tim E akelige vent houd toch eens op met die propaganda van jou

 14. de ziender

  Ja Tim, maar de door jouw negetief neergezette zogenaamde complotten; er is wel wat mee.

  Complotten zijn net bijbelse profetiën, ze komen altijd uit! Het was een complot, dat vaccin-paspoort, en het kwam uit.

  En ja: Kerst 2020, de Vaxias komt!! Heerlijk toch? Prik jij je maar lek, jongen, je mag die van mij hebben! Aaardig toch? dan spreken we elkaar over een jaar of tien nog wel. Als je dan enminste tegen die tijd niet bent overleden aan de mondkapjesdood of de prikbijwerkingen….

 15. de ziender

  Tim is een vaxias-wappie

 16. Morgan4321

  Zeg Tim,kun je niet beter gaan solliciteren bij Joop.nl?

 17. lucinde

  De partij is na de “zuivering” het exclusieve eigendom van de onbetwiste leider Baudet.

  Gisteren hoorden we nazi-idioloog Freek die zijn leider goddelijke eigenschappen toedicht.

  Van Haga horen we zich belachelijk maken in het hart van onze democratie, het evangelie van Sint Thierry verkondingen.

  De goddelijke Baudet is omringt door kritiekloze gekken, gelijk aan een sekte, die hem trouw hebben gezworen tot in de eeuwigheid.

  1. Bon-vivant

   Ik had het niet beter kunnen formuleren, lucinde. Chapeau!

 18. Theo345

  Tim is helaas afgezakt tot het niveau waarbij je zelf een uitgesproken mening hebt, en mensen met een andere mening op één hoop gooit en gezamenlijk met een scheldwoord aanduidt: wappies.
  Zo kan je anderen afserveren zonder zelf ook maar een argument te noemen.

  Die werkwijze is helaas bij de MSM heel gangbaar geworden.
  Het komt de gezonde inhoudelijke discussie niet ten goede.

  1. Bon-vivant

   Mensen op één hoop gooien is de favoriete hobby van veel reaguurders hier. Alles wat niet-PVV/FvD is wordt dan betiteld als sLinks, partijkartel, etc, etc.

   1. unlocked

    zielige klaagzang , ga fijn naar joop

  2. Bon-vivant

   Een gezonde inhoudelijke discussie is op dit platform helaas zelden aanwezig, Theo345. Iemand die een serieuze discussie probeert op te zetten, wordt onmiddellijk afgeserveerd met str*ntvl*k, slappe l*l, grafkist, etc, etc, Ik wil wedden dat de eerste reactie op dit commentaar één van deze woorden of een andere krachtterm bevat. De tijd gaat nu in….

   1. Meriadoc Brandebok

    Dat klopt, daarom ben ik op den duur de tegenstander ook kapot gaan schelden. Ik dacht, wat zal het, als de andere kant het doet, doe ik het ook. Als de andere kant van de schoolplein als een stelletje asocialen met een grote bek nog durft te verdedigen dat een groep debielen het recht heeft de rede van een premier te onderbreken met idioot gefluit, dan moeten we maar gaan benoemen met wat voor een bruinhemden en tuig van de richel we hier te maken hebben.

    1. unlocked

     Tuig van de richel slaat elke demonstratie uit elkaar die ageert tegen de corona idioterie . inderdaad blauw het nieuwe bruin , tuig van de richel bok

     1. Thant dolpf

      Hebben ze dat niet van de communisten geleerd? Dat waren namelijk de twee groepen die destijds in het verzet tegen de nazi’s een buitenproportioneel deel van alle heldendaden voor hun rekening genomen hebben.

     2. Thant dolpf

      Verkeerd geplaatst!

     3. unlocked

      tja , sommige vol-idioten vinden het uit elkaar slaan van vreedzame protesten heldendaden omdat de aard van het protest ze niet aanstaat. Stónt vlé®kje II laat zij werkelijke fascistische rotkop weer zien

     4. Thant dolpf

      Verkeerd geplaatst, zei ik nog, dreutel!, je bent weer te overhaast met je gescheld

     5. unlocked

      jij kan zoveel zeggen debiel

     6. Thant dolpf

      En jij kan nog niet eens lezen, volbloed-gifmenger. Je oordeelt eerst en begint dan pas te lezen mafkees. Zo wordt het nooit wat.

     7. unlocked

      moet steeds oppassen dat ik je niet verwar met een mongool , dat zou een belediging zijn voor de afwijking zowel als het ras, debiel

     8. Thant dolpf

      Komt omdat je te vaak in Artis bent geweest om je soortgenoten bananen te voeren.
      Zie je vaker bij mensen met een ontwikkelingsstoornis. Idi Amin was er ook zo’n een.

     9. unlocked

      idi amin had inderdaad veel gelijkenis met bepaalde dierensoorten maar ik heb me kleur niet mee debiel

     10. Thant dolpf

      Dan moet je vaker de zon in bleekScheet

     11. unlocked

      nee hoor , heb het niet zo op een kleurtje

     12. Thant dolpf

      Nooit buiten zeker? Dat verklaart alles

    2. Edjan

     Brandende geit, je bent een fascist in hart en nieren

     1. ManX

      Dat klopt Edjan. Brandebok is een zware autist en door zijn rigide eenpuntigheid goed ingelezen is in een paar dossiers waar hij alles van afweet: o.a. WOII en de MH17. Vandaar dat je zo vaak Godwins uit zijn mond hoort, bruinhemden, nazi’s, etc. enz.

      Buiten deze dossiers is het een gereformeerde onbenul die nauwelijks iets zinnigs kan uitbrengen maar door zijn rechtlijnige oogkleppen-mind door de overheid is uitgekozen (en wordt betaald) om in eindeloze herhaling de lofzang op Rutte c.s. te zingen.

      Enigszins vermoeiend, maar niemand neemt deze dorpsgek nog serieus.

     2. Thant dolpf

      Als zelfs brandebok al op de payroll staat van de een of andere (overheids)instantie,
      laat het zich wel raden bij welke organisatie als dank voor het liefdevolle verpozen de flappenteller overuren voor jou aan het draaien is met je ad demoni-em-geblèr.

     3. Willem Bever

      @dolf is jaloers omdat hij niet betaald wordt?
      De vrijwillige idioot dus
      🙂

     4. Meriadoc Brandebok

      Het is verstandig om je te bemoeien met dossiers waar je wat van af weet. Dat is voor mij: de Europese Unie, de Tweede Wereldoorlog, het referendum en de betrekkingen die Nederland heeft met het buitenland. De EU kun je slechts begrijpen als je de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog begrijpt. Dan begrijp je welke effecten de oorlog had op het na-oorlogs Europa (geografisch, politiek, staatkundig, cultureel) en hoe die effecten de Europese integratie hebben getekend. Waarom was een angelsaksisch georienteerd Nederland bereid zoveel soevereiniteit op te geven voor de EGKS? Wat veroorzaakte de Brexit? Hoe is het obsessieve streven van Duitsland en Frankrijk naar een politieke unie te begrijpen? Waarom valt Hongarije thans in een antidemocratisch bestuur? Deze elementen zijn alleen tegen de achtergrond van de geschiedenis te begrijpen. Als men de geschiedenis van net voor en de oorlog niet kent, zal men ook Orban, de Brexit en Nederland als schoothondje van Duitsland niet begrijpen en vervalt men in kortzichtige kretologie.

      Voor het klimaat heb ik me nooit geïnteresseerd en de islam vindt ik doodsaai. Ik zal me daar dus niet mee bemoeien. Ik weet er ook nagenoeg niets van af, dus elk debat daarover zal ik verliezen vanwege een gebrek aan feitenkennis. Dat geldt overigens ook voor de economie.

     5. Thant dolpf

      Vertel dat maar aan onze gemeenschappelijke Vriend hierboven..

     6. Edjan

      Ach, gereformeerd? Ja, die kunnen schelden als de beste. Het beste is om ze te mijden als de pest.

     7. Thant dolpf

      Hebben ze dat niet van de communisten geleerd? Dat waren namelijk de twee groepen die destijds in het verzet tegen de nazi’s een buitenproportioneel deel van alle heldendaden voor hun rekening genomen hebben.

     8. ManX

      Het is mooi dat Meriadoc Brandebok zo volmondig en uitvoerig bevestig wat ik hierboven schreef. Daar bleek geen woord van overdreven of gelogen.

      Waarvoor mijn dank, Brandebok. Je hebt jezelf neergezet als de rigide autist die ik memoreerde.

     9. Nico Sibelijn

      ” door zijn rigide eenpuntigheid goed ingelezen is in een paar dossiers waar hij alles van afweet”

      Mijn goede vriend X is in geen enkel dossier goed ingelezen. Daarom beperkt hij zich in zijn bijdragen op dit blog tot het uitschelden van anderen. Inhoudelijk heeft hij niets te melden en is ook zo verstandig dat zelfs maar niet te suggereren.

     10. unlocked

      de strónt vlé®k strooit weer met zijn persoonlijke eigenschappen. Als 100% narcist is hij nooit ingelezen en probeert de strónt vlérk anderen de maat te nemen ongehinderd door enige kennis. Zelfs de verpleging is radeloos bij zoveel arrogantie,

     11. Nico Sibelijn

      Poepman is zo druk met eigen stoelgang en het werpen van drollen dat hij nimmer toekwam om welk dossier dan ook maar in te zien.
      Hij is verbazingwekkend dom.

     12. ManX

      Braaf Nico Sibelijn – ik schiet vol bij het vernemen dat je je trouwe makker ter linkerzijde zo snel en onvoorwaardelijk te hulp schiet. Zonder jou had hij het niet gered.

      Pinkt traantje weg.

     13. unlocked

      Als de strónt vlé®k anderen slim gaat vinden wordt het tijd om uit te kijken naar zijn genezing maar dat gaat niet gebeuren. De strónt vlé®k blijft de draadjes maar bevuilen

     14. Meriadoc Brandebok

      ManX zet zichzelf weer eens grondig voor lül.

      Heb medelijden met deze arme man.

 19. Ronny

  Ego betoog! Brandebokje! Waar je mee omgaat wprdt je mee besmet. Al aardig onderweg! Grapje!

 20. Niet L niet R

  Een blamage voor FVD om deze man voor deze partij mede het woord te laten voeren!

  1. unlocked

   vergeleken met de andere woordvoerders van het partijkartel doet ie het uitstekend.

 21. Robin Hoed

  99,8% van de mensen die zoek worden door cojona overleeft het.
  Dus degene die het stempel ‘besmet’ krijgen niet eens meegeteld.
  Dus waar gaat het in godsnaam over?
  Doen we dit alles om het leven van 2 op de 10.000.000 mensen
  met een jaar te verlengen?
  Bij behandeling van kanker bijvoorbeeld mag een bepaald bedrag
  (ik dacht 40.000€) per gewonnen levensjaar uitgegeven worden.
  Dat is nu al vele miljoenen per levensjaar.
  En onder de streep kost het alleen maar levens.

  1. Bon-vivant

   Robin Hood vindt blijkbaar dat de 2000 patiënten die nu in deziekenhuizen liggen (ongeveer15 % van de operationele ziekenhuiscapaciteit) losers zijn.

   1. unlocked

    dat staat er niet boterlúl ! volg is een cursus begrijpend lezen miesgasser

   2. Pixel

    Tijdens de kerstdagen ligt de IC elk jaar weer boordevol. Nu extra want 50% van de IC bedden is wegbezuinigd (van 2200 naar 1100 bedden) terwijl vanwege de sterke beolkingsgroei en vergrijzing deze al minimaal met 500 bedden had moeten stijgen.

    1. unlocked

     en 77.000 man eruit tijdens de bezuiningsronde van 2,5 miljard euris

     rutte is een moordenaar

 22. Nico Sibelijn

  Meesterlijk hoe De Jonge morsige Sybren met drie zinnen in de hoek zette.

  Het optreden van de Jonge was überhaupt sterk.

  1. unlocked

   hahahahaha strónt vlé®k toch , waar bestond dat sterke deel uit ?

  2. Yoyo

   Nico, wel reëel blijven.
   Maar dat weet jezelf wel.

  3. focus

   Nee hoor, Haga zet het kabinet letterlijk voor paal en exposed met name de fascistische vaccinatiedrammers..

  4. JochemX

   Ik wacht geduldig tot de Jonge eindelijk een serieus antwoord gaat geven.

 23. driewerf

  hij wauwelde wel een beetje ja

 24. Duckday

  MISSCHIEN heeft deze persoon wel eens gelijk? Krijg steeds meer de indruk als je een andere mening zou hebben maken ze je uit voor alles .Hoe vaak zijn we al belazerd .
  WAAROM GAAN DE GRENZEN NIET DICHT.WAAROM KUNNEN DIE HUFTERS MET VAKANTIE.EN WAAROM KLOPPEN DE aantallen van de doden niet en opname zieken huis.
  En ga zo maar door

 25. liefdevol rechts

  De grootste komplotdenkers zijn diegene die anderen ervan beschuldigen

 26. Edjan

  h**ps://tp0.nl/2020/12/17/carla-meelker-lockdown-china-aan-de-noordzee-is-bijna-een-feit/

  1. Meriadoc Brandebok

   Wappie Edjan verspreidt nog eens even een nieuw wappieverhaal. Hij is nooit te beroerd mee te doen aan de verwerpelijke haatcampagne.

   1. Edjan

    En weer een stinkende geitekeutel gedraaid.

   2. focus

    Aldus vaccinatiedrammer en vaccinatiefascist occultje

 27. eenling

  Het politiek correct van guur rechts. Allemaal meehuilen met elkaar..o wee als je wat anders roept. Zoooo voorspelbaar

  1. Loelap

   Politiek correct is toch echt een Links dingetje.

 28. janszm

  Lummel Engelbart,
  Ga een cursus journalistiek bij het LOI doen. Uw status is naäperij.

 29. Yoyo

  Aan de kop boven stukje, was direct duidelijk dat onze Tim dit had geschreven.
  Laat die haat nou eens rusten.
  En probeer toch eens wat breder te kijken.
  Het is zo jammer deze stukjes.
  Ik meen oprecht dat je veel beter kan.

 30. Willem Bever

  Tim misschien heeft Story of Prive nog behoefte aan een columnist de onzin die je inmiddels al een tijdje opkalkt is vergelijkbaar

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.