Sigrid Kaag gaat los: ‘Wilders radicaliseert verder. Hij plaatst zich buiten onze Grondwet!’

Eerder vandaag publiceerde de PVV haar nieuwe verkiezingsprogram. Leider Geert Wilders liet aan andere media weten dat hij na deze verkiezingen graag wil meeregeren. Gezien de inhoud van zijn ‘plan’ gaat dat echt niet gebeuren. Dat zeg ik niet alleen: dat zegt D66’er Sigrid Kaag ook. En aangezien we allemaal weten dat Kaag de machtigste vrouw van Nederland is weten we wat dat betekent. Het is nú al einde oefening voor de PVV.

“Wilders radicaliseert verder,” concludeert D66-lijsttrekker Sigrd Kaag nadat ze de NOS-samenvatting heeft gelezen van het verkiezingsprogramma van de PVV. “Hij plaatst zich buiten onze Grondwet en vernedert honderdduizenden Nederlanders. Laten we hier allemaal een streep trekken: Wilders kan niet meer regeren of gedogen.”

Natuurlijk kon hij dat al nooit wat D66 betrof. Dit is geen nieuw standpunt voor de (even kuchen hoor) ‘democraten.’ Zij hadden sowieso al een enorme hekel aan hem en wilden al jaren geen zaken met hem doen. Ik bedoel maar: we weten allemaal hoe de relatie tussen de PVV en D66 was toen Alexander Pechtold het nog voor het zeggen had bij de laatste.

Dus ja, het is wel wat vreemd dat Kaag net doet alsof deze houding van D66 nieuw is. Dat is het niet. Hoewel, en dat moet gezegd worden, het PVV-program natuurlijk wel degelijk extreem discriminerend én ook nog eens socialistisch tot op het bot is, waardoor het volstrekt logisch is dat die partij nooit en te nimmer zal meeregeren.

Hoe dan ook, de reacties onder Kaags tweet liegen er niet om. Er lijken nogal wat twitteraars te zijn die liever willen dat D66 op de puinhoop van de geschiedenis belandt dan de PVV:

Het blijft apart om te zien: D66’ers en PVV’ers hebben precies dezelfde haatvolle mening over elkaar. Je zou bijna denken dat de partijen twee kanten van dezelfde medaille zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

110 reacties

 1. lucinde

  Wilders zag Trump en zijn hersenloze aanhang en besefte dat hij dat ook kan.

  Met dank aan media die extreem rechts gedachtengoed ondersteuning geeft.

  1. Seneca

   @lucinde
   zoals reeds eerder gezegd, klets jij ongelooflijk uit je nek!

   1. LifeBuddy

    Seneca , het beste is Niet meer op criminelen Ondersteuners te reageren. Dombo democraten en arische sLinkse hebben hetzelfde criminele gedachtengoed, Zie hier. We hebben nu allemaal op youtube kunnen zien dat de Dombo democraten de deuren van het capitool Zelf hebben opengezet en er GEEN bestorming is geweest. Die 5 doden komen nu op het conto van JOE BIDEN en NANCY POLOSIE te staan.

    1. Thant dolph

     “We hebben nu allemaal op youtube kunnen zien dat de Dombo democraten de deuren van het capitool Zelf hebben opengezet en er GEEN bestorming is geweest”

     Hahahahahaha!!!!

     1. LifeBuddy

      Zie hier, hoe de deuren van Het Capitool met voorbedachten rade, ZONDER GEWELD open gaan. Nancy Explosie en Joe Biden hebben de 5 mensen die vermoord zijn op Hun geweten. Mooerdenaars worden in het Capitool op het schild gehesen!!!
      H**ps://t.me/SidneyPowell1/927

  2. Linksbuster

   Ik wist niet dat jij Trump aanhanger was lucinde.

  3. RvdBe

   Je vergeet de nazi,s er bij te halen.

  4. 2030

   de huistrut heeft haar one-liner weer paraat.

   waar is de kreet guur rechts gebleven tról ?

   1. Oepsie

    Zoals eerder opgemerkt is het prima dat zij blijft. Zij is al aangeschoten wild voordat de verkiezingsstrijd begint.
    Bij de Pvda hebben de laatste verdwaalde gewone linkse mensen zich verzameld. Bij GL hebben de klimaat hysterici zich verzameld en die hebben zich versterkt met een radicale moslima. Bij D66 heeft een
    uiterst elitaire dame die helemaal geen connectie heeft met het gewone volk zich over de kiezer schare ontfermd en het communisme van de SP spreekt ook weinig gewone linkse mensen aan.
    Alleen de media zijn nog oprecht verbaasd dat ondanks de werkelijk enorme support de klassieke linkse partijen maar niet willen groeien.
    Die gewone burger heeft last van de krapte op de woningmarkt en de dure huizenprijzen en weet heel goed dat de aanhoudend zeer hoge instroom van migranten met voorrang op de woningmarkt daar de oorzaak van is.
    En ondanks de feest jubel dagelijks op tv weet deze burger ook dat het in zijn woonwijken niet altijd zo goed gaat met de multiculturele samenleving en hij / zij is verbijsterd over de ophef over slavernij en discriminatie terwijl er geen enkele aandacht meer is voor de fatsoenlijke gewone burger waar zelfs met enig dedain op wordt neergekeken.
    Wilders zal dus likkebaardend uitkijken naar de strijd met Asscher. De laatste Pvda ers pakken nu al hun koffer.
    Het nieuwe links is de PVV en de klassieke linkse partijen worden niche partijen aan de rand van de politiek.

  5. werikke

   volgens mij radicaliseer jij en hersenloos zijn ze zeker niet anders was jij ook Trump aanhanger

  6. Steiner

   Aldus leeghoofd Lucinde.

  7. 2030

   onze huistról maakt 2.500.000 mensen uit voor hersenlozen

   🙂 🙂 🙂

   de decadente huistról krijgt sterke neigingen naar de arrogantie van malle pietje of beukhol

   1. Piet151

    @2030
    Dat uitmaken voor hersenloze gaat mij ook wat te ver. Die mensen hebben in ieder geval voldoende hersenmassa om de primaire lichaamsfuncties uit te kunnen voeren. Zelfs voor wat simpel denkwerk is er dan nog genoeg hersencapaciteit over. En meer heb je voor rechtse standpunten niet nodig, toch? Dus zo slecht zijn ze niet bedeeld.

    Geintje, mag toch? De bal lag vlak voor het doel en ik ben al een paar dagen in een wat uitgelaten bui. De redenen vertel ik misschien nog wel eens. In ieder geval mij nu niet te serieus nemen, maar dat doen de meesten hier wat betreft mijn persoon toch al niet. Die nemen alleen zichzelf serieus, iets wat ik probeer niet te overdrijven.

    1. 2030

     blabla bladieblabla , (snel genoeg ?)

     1. Piet151

      @2030
      “(snel genoeg ?)” Ja, redelijk. Maar ik zit er wel steeds op te wachten, want dan pas weet ik zeker dat het gelezen kan worden. En dan kan het nooit snel genoeg gaan. Maar het is zaterdag, dus ben ik mild.

     2. 2030

      blabla bladieblabla

    2. ManX

     “….en ik ben al een paar dagen in een wat uitgelaten bui. ”

     Piet51 heeft een nieuw, zeer lucratief contract met de overheid afgesloten voor het trainen van 800 hogere ambtenaren in en na-corona tijdperk, a raison van €3.400,- per kandidaat.

     1. Piet151

      @ManX
      O.k., je bent redelijk op de hoogte. Zeker van je broer gehoord?

  8. Jannes-46

   Wilders heeft geen enkele boodschap aan een Qaq-madam die zich erop beroemt dat zij en haar Palestijnse echtgenoot op de foto staan met één der grootste terroristen aller tijden zijnde de fascist Yasser Arafat die er niet voor terugdeinsde om o.a. opdracht te geven voor het opblazen van een bus schoolkinderen in Israël.

 2. Servio

  “Er is Nederlandse subsidie verdwenen in de zakken van twee Palestijnse terroristen die vorig jaar een Israëlisch meisje van 17 om het leven brachten. Dat heeft minister Kaag (D66) moeten toegeven in antwoorden op Kamervragen van PVV, ChristenUnie en SGP.”

  Waarom is die be(Qaq)te tuthola niet aangeklaagd wegens medeplichtigheid op het vermoorden van het 17-jarige meisje Rina Shnerb uit Lod Israël door twee van die palestijnse varkens die zij zo graag van geld voorziet?

  1. Seneca

   @servio
   dat is de reden dat zij het pvv programma als radicaal beschouwt. indien de pvv aan het bewind zou komen (ikzelf denk het niet gezien de reacties van vele zogenaamd ‘gezonde’ mensen op dit forum en de teneur van de topics over pvv, eveneens op dit forum) dan zou mevrouw Kaag voor de rechter gedaagd worden en door een niet D66 rechter veroordeeld worden.

   1. 2030

    Als iedereen die belogen is door rutte PVV zou stemmen dan was er een ruime kamermeerderheid geweest voor Wilders.

    Het partijprogramma is uitstekend, meermaals doorgerekend door het planbureau en op punten broodnodig. Je kan dan de vraag stellen wat belangrijker is ! de toon van de muziek of de gehele voorstelling.

 3. NoDoubt

  De enige die ons buiten de grondwet hebben geplaatst is de regering met oa D´66. Die ook het referendum heeft afgeschaft. Zij is lid van WEF oftewel agenda 2030. Keep on dreaming.

 4. 2030

  Door demonen 666 zitten we in de huidige ellende. Volkswijken zijn ghetto’s politiek correct vogelaarswijken. Eerwraak is normaal en noemen we familie incidenten. De uit de minaret gillende gebedsoproep noemen we politiek correct cultuurverrijking. Op elke hoek van de straat een kebab of telecom winkel om crimineel geld te witten heet oosterse handelsgeesr

  Dat maffe wijf kaag is een is-lam lover en is zeker niet objctief met haar subjectieve linkse priet praat.

  stem sociaal, stem PVV

 5. Linksbuster

  Al Qaq..voor meer geld naar de islam..en dood aan Israel!

 6. C.A.Barstow

  Fascistisch geschreeuw van een totaal door fascistisch links verpest mens.

  Red Nederland van dit soort politici,
  Stem PVV.

  1. R. Echts

   Tja ik stem of het FVD/PVV maar ik begin me ernstig zorgen te maken dat het weinig zin heeft, al stemmen er 90,% van de mensen op deze partijen winnen ze nog door stemmen via de post net zoals in Amerika ze maken zich geen zorgen denk ik.

   Dus die corona bullshit duurd tot na de verkiezingen reken daar maar op.

 7. Linksbuster

  Quote…..Hij vernedert honderdduizenden Nederlanders…….end.
  Moslims zijn geen nederlanders qaq..de islam en democratie gaan niet samen…net zoals d66 en democratie niet meer samengaan.
  Al Qaq zal alle palestijnen wel uitnodigen opdat ze in nederland een eigen staat kunnen uitroepen…daartoe zie ik haar in staat!

 8. Edjan

  Na 3 kabinetten onder de immer lachende Mark Rutte wordt het nu tijd voor een ander gezicht van Nederland: de immer bekakte Kaag. Zij zal ons land verbinden:”wie zoet is krijgt lekkers, behalve natuurlijk de ongrondwettelijken: wie stout is de roe.

  Om Rutte hoeft u zich geen zorgen te maken. Na zijn genereuze gift van 84 miljard aan Zuid-Europa en waarschijnlijk het toekomstige weggeven van KLM aan Frankrijk (na er eerst nog een paar miljard in te pompen) zal hij een HEEL ERG mooi baantje krijgen bij de EU.

 9. Mushroom2100

  niet verrassend wat ze zegt en dat ze een moreel verheven elitair wicht is was al bekend, maar uit deze reactie blijkt ook nog s dat ze beangstigd dom is en kennelijk streeft naar een totalitair links progressief regime. Maar prima eigenlijk dit..Asscher voor de PvdA, Kaag voor d66 en Jassin Klaver voor GL..dat zal goddank geen rijke oogst worden in maart.

 10. Linksbuster

  Quote…..
  Kees Verhoeven
  Verstandig besluit. Een techbedrijf hoeft geen ruimte te blijven geven aan een machthebber die voortdurend liegt, polariseert, haatzaait en aanzet tot geweld. De schade is groot en vraagt om begrenzing. Trump neemt geen verantwoordelijkheid. Twitter wel…………end.
  Nog zo’n d666 mongool die de vrijheid van ..natuurlijk….alleen de rechtse meningsuiting de nek om wil draaien…en dat noemt zich een democraat……wat een giller!

 11. ervi

  Bij een foto van Kaag krijg ik associaties met Adolf en zijn nazi-bende.

  1. lucinde

   U bent de enige…

   1. 2030

    nou ………………………

   2. ervi

    “U bent de enige”…deze reactie laat zien dat Lucinde onkundig is of wegkijkt bij het feit dat SS Kaag miljoenen Euro`s schenkt aan een misdadige organisatie die is opgezet om het werk van de bloksnor af te maken.

  2. Brenda Welsh

   Adolf intrigeert u mareloos. Heeft u hem persoonlijk gekend?

   1. ervi

    Wil je een antwoord sans pareil, Brenda 90120?

    1. ervi

     90210

 12. HD

  Wat verlang in naar de verkiezingen, dan kan ik eindelijk weer een vakje rood maken voor de naam van Geert Wilders.
  En hoop dat Qaag weer terug kan naar de grotten van haar geliefde Gazastrook, wel graag eerst haar Nederlandse paspoort afnemen.
  En al die linkse profiteurs mogen ( moeten ) allemaal mee.

  1. werikke

   dat heb ik nu ook. stem zeker PVV . En met mij gehele familie dus hoop dat meer verstandige mensen die ook voor onze eigen cultuur en nationaliteit zijn op PVV blijven stemmen zodat Nederland over 10 jaar nog bestaat met Nederlanders en niet import tuig die je nooit weg krijgt. Kijk wat VVD al die jaren voor elkaar heeft gekregen tav oprotten crimineel buitenlands tuig HELEMAAL NIETS. Voor verkiezingen grootspraak na verkiezingen kunnen ze niets doen vanwege de EU. Vandaar dat Wilders eruit wil om weer baas te zijn in eigen land. D66 die willen juist meer EU en minder Nederland daar ligt verschil.

 13. Linksbuster

  Akwasi liet zich tijdens een eo interview ook weer eens van zijn bokito zijde zien.
  De smeerlap bleek zijn hele haatspeech op de dam wel degelijk van te voren ingestudeerd te hebben…dat dat ter sprake kwam beviel de woordkunstenaar niet, daarop bedreigde hij de journalisten en nam hun laptops af.

  1. Cootje

   Wie was bokito ???

   1. Servio

    Bokito was een op Akwasi lijkende gorilla in een dierentuin die nogal een wat opdringerige liefdesaffaire had met een ietwat naïeve muts.

    1. Mireille

     Verklaar u nader, want?

  2. Thant dolph

   Klopt. Hij liet zich van zijn kinderachtige kant zien.

   1. Nostradamus

    Hij liet zich van zijn intolerante racistische kant zien. Hij haat blanken. Blanken waar zijn voorvaderen (en -moederen) heel veel geld aan verdiend hebben door stammen gevangen te nemen en te verkopen als slaaf.

 14. Cootje

  Het mooiste is dat het Corona virus de boel op scherp zet . Wilders hoef helemaal niet met oplossingen te komen / de oude vol gevreten politiek ook niet/ Wilders hoef de aangeslagen ondernemers en de vele komende werkeloze een voorbeeld geven dat Rutte en het hele oude politieke zooitje er niet was voor de ondernemers dat ze er wel waren voor de zuid Europeanen en de multinationals met 85 miljard € in een herstelfonds weggegeven belasting centen naar zuiderlijken opvreters en hier de ondernemers failliet laten gaan plus dat de multinationals via online verkopen hun zakken vullen , en een failliet ondernemer en een werkeloos is echt kwaad en dat gaan we op 17 maart zien die zijn het vertrouwen kwijt in Pinokkio en zijn bende

  1. Thant dolph

   Wilders hoeft alleen maar al zout in de wonden hoeft te strooien. De rest gaat vanzelf.

 15. Kleurloze Politiek

  Niet het ene of het andere hoor .. maar die gene die zeggen dat het partijprogramma van De PVV een niet discriminerend is en dit een normale opvattingen zijn.. die hebben hun hersens letterlijk in hun achterwerk zitten want dit soort bewuste politieke onwaardige opvattingen die net zo hewalgelijk zijn als die in de jaren 40 waren en hoe dat af liep dat hoef ik jullie niet te vertellen..

  “Een minster van islamisering”..
  Wat wordt de volgende stap alle moslims in Nederland een apparte burger status geven met een meld code..

  Je hoeft echt geen moslim te zijn om in te zien wat voor kans arme hopeloze haat figuur dit is ..

  Deze man is gewoon letterlijk psychisch gestoord
  En heeft echt dwang TBS nodig

  1. Mushroom2100

   Je hebt deels gelijk..in de aanloop naar wo2 heeft Europa veel te lang gewacht en toegekeken hoe het nationaalsocialisme kon uitmonden in een Wereldoorlog. Maar is er niet de treffende vergelijking tussen het nationaalsocialisme van toen en de islam in Europa van nu op het gebied van homohaat, antisemitisme het superieuriteits denken etc..?? Nu is er iemand, Geer Wilders, die tijdig waarschuwt en probeert met zijn programma om een herhaling te voorkomen. Inderdaad het klopt wat je zegt; leer van de geschiedenis..maar bekijk m wel op de juiste manier.

   1. werikke

    netjes verklaard . petje af

   2. Queen

    “Nu is er iemand, Geer Wilders, die tijdig waarschuwt en probeert met zijn programma om een herhaling te voorkomen. Inderdaad het klopt wat je zegt; leer van de geschiedenis..maar bekijk m wel op de juiste manier.”

    Volgens mij is Wilders juist het gevaar die dezelfde sentimenten misbruikt om zijn fascistische agenda erdoor te drukken.

    1. werikke

     dan verschillen wij van mening. maar vertel wat er fascistisch aan is dat woord wordt te pas en onpas gebruikt geef dan aan wat in zijn programma fascistisch is. Zoek wel eerst op wat fascisme is

    2. 2030

     hoor graag de fascistische elemten uit de agenda van Wilders ! Grijp je kans dramaqueen, om hier te overtuigen dat de aanhangers/kiezers van Wilders fascisten zijn.

     ben zo benieuwd of ik een nieuwe club moet gaan zoeken omdat ik wat gemist heb.

    3. gargamel

     ” volgens mij”, wie ben jij?

  2. werikke

   partijprogramma is voor de Nederlanders niet voor al dat buitenlands tuig dat Nederland bevolkt dat jij die kant kiest dat mag maar geeft aan dat jij niet echte Nederlander bent die vecht voor zijn cultuur en volk . zoals jij de rechtse partijen en meningen als gestoord betiteld betitel ik ook dat islam een gevaarlijke ideologie is wat bestreden moet worden. Ieder zijn mening . Dat mag nu nog als er teveel islam komt is het zo gedaan met andere meningen.

  3. ikweetwatikwil

   Welnee Kleurloze
   Wij de Nederlanders willen geen islamitisch land worden . Daar zijn allerlei redenen voor. Alleen al het feit dat moslims hun eigen land ontvluchten . Is dat een opdracht of gaat het zo slecht in een islamitisch land. Wij, de Nederlanders passen daar voor. Stel je voor je eigen dochter of zuster ombrengen omdat ze te westers is. Wat een vrijheid zeg. BAH.
   Wat is er hier binnen gehaald. Wat een troep is het hier geworden.

   Wees verstandig, stem PVV de enige partij die voor Nederland op komt.

  4. 2030

   Niemand in Wilders kringen of aanhang spreekt over treinen voor islamieten. De treinen zijn gereserveerd door linkse idioten die ongevaccineerden willen deporteren.

   Wat wou jij ook alweer met ongevaccineerden doen idioot ?

   p.s de is-lam is een totalitaire ideologie die niet past in een westerse democratie. Daar mag dus tegen opgetreden worden. Omdat de ideologie geen geloof is vervallen alle voorrechten die men heeft gekregen in de linkse gedoogjaren. Zeer helder en wenselijjk standpunt. Voor de rest behoudt elke islamiet zijn rechten conform de grondwet. Eindelijk iedereen gelijk en een demper op het geschal uit de minaret

  5. ropart

   dwang tbs wordt meer gegeven aan moslims als aan mensen van de pvv als ik zo het nieuws lees k.p.

  6. usb3.0

   Met moslims is niets mis met islam wel, dat is een satanische ideologie die vele misleiden zelfs jou..

 16. Cootje

  Zal Sophie t velt haar 4 ton aan euro’s die ze ten onrechte zonder strafvervolging declareerde wegens woon-werkverkeer al hebben terug betaald . Of in de verkiezingspot van D66 gestort ? Onbegrijpelijk dat zulke bedragen net als 750 miljoen boete banken zonder strafvervolging weg komen , je zou maar een handtekening vergeten hebben bij de belastingdienst . Dan ben je gelijk fraudeur . En je heb een veel minder old boys netwerk

 17. lucinde

  Heerlijk al die vrijheid, het zorgt voor een inhoudelijke discussie en een frisse mening.

  Mevrouw Kaag ligt niet zo goed bij een zeer klein deel van de bevolking, en beledigen en doodwensen is ook een vorm van vrijheid zullen we maar zeggen.

  Ik vraag me echter af of de heer vd Galien ook maar een zo’n doorgedraaide reaguurder hier die zijn rechthebbende haat verkondigd, in aanmerking zou komen om zijn WC schoon te maken.

  1. 2030

   Wat een kul en hypocriet gelúl. De doodwensen aan het adres van Fortuyn werden door links aangemoedigd.

   rare volgels die hypocrite linkse roeptoeters

   1. ikweetwatikwil

    Wilders die alleen met bewaking naar buiten kan.

 18. Telex

  zolang het de meesten gaat om de muziek en niet om de tekst is er weinig hoop

 19. Mireille

  De PVV is geen partij, is maar één man die bepaalt en die geen trek heeft om te regeren. Dus die hele aanhang hangt erbij voor de kwantiteit en niet kwaliteit.Met minister Kaag heeftD66 toch wat meer inhoud in huis. Bij Wilders is het hoofdthema “de hoofddoek”

  1. 2030

   De stróñt vlé®k weer met zijn retoriek. Inhoudelijk niets te melden maar bang dat zijn kopvod niet meer mag. Je mag altijd een pet opzetten. Beter voor iedereen

   1. Mireille

    Een mooi stukje stilistisch vakwerk van u. Pas beademd?..

 20. kattekop

  Motie Halsema [ groenlinks ] 27 oktober 2010
  Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is.
  De enige partijen die tegen deze motie stemden en die dus wel de islamisering van Nederland tegen wilden gaan waren PVV en SGP.
  De andere partijen willen dus dat Nederland geïslamiseerd wordt.
  De democratie werd toen dus officieel afgeschaft.
  Dit is puur land- en volksverraad gedaan door bijna alle partijen.
  Bijna niemand weet dit omdat het stil gehouden is.

  1. 2030

   daarom stem sociaal, stem PVV

   Volgens de agenda 2030 van de VN kan Nederland nog makkelijk 2 miljoen kansloze geradicaliseerde islamieten opvangen ! Het staat er letterlijk in.

   stem sociaal, stem PVV

   1. Emma Louise

    Nee, dat jokt u weer eens.

    1. 2030

     Ach , gelukkig kan een ieder het zelf opzoeken strónt vlé®k

     1. Emma Louise

      U blijft jokken, hè?

    2. usb3.0

     emmaatje heeft geen weerwoord das duidelijk

  2. usb3.0

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 21. Nostradamus

  De PVV is sociaal maar niet socialistiche. Oh, en intolerant tegenover intolerantie. En ja, dat alles kan.

 22. Kleurloze Politiek

  Ik iedereen is vrij om te stemmen op wie hij of zij wenstbte stemmen.

  Maar ga niet brullen als de PVV net zoals de afgelopen 15 jaar weer naast zijn schoenen loopt.
  Want met zo’n walgelijke partij die bewust onsmakelijke opvattingen uit waar zelfs de honden niets van lusten.
  Dat is vragen om weer 4 jaar als oppositiepartij in de kamer te gaan niksen.

  En dat is nou precies wat Geert wil zo vlak voor de eindstreep even de boel op tilte brengen met een onuitvoerbaar partij programma.
  Zodat de helft van zijn kiezers de been neemt en zo niet meer de grootste wordt..
  En niet de grootste worden betekent niet mee regeren en zo hoeft geen van zijn rampzalige beloftes waar te maken.

  Kort om de PVV’ers worden weer zoals de afgelopen jaren door hun eigen partijvoorzitter genaaid.
  En dat het allemaal dwazen zien die er ieder keer weer in tuimen dat zegt al genoeg over zijn achterban.

  Heel maar dan ook heel kortzichtig en geen flauw politieke benul

  1. 2030

   dom marokkans knulletje heeft hier met veel tam tam aangekondigd wat hij met ongevaccineerden mensen wil doen !

   Ik wil hetzelfde doen met marokkaantjes en ander islamitisch gespuis wat de rechtstaat en de democratie van Nederland niet erkent.

 23. RvdBe

  Kaag als premier, het walhalla voor de links fascisten, kunnen ze eindelijk verder gaan met de joden waar ene A.H te B gestopt was.

 24. Kleurloze Politiek

  @2030 of homefronte of psychopaat

  Ik weet niet waar jij’t allemaal over hebt, maar jij hebt niets te willen laatstaan dat een snotneus als jij überhaupt wat kan doen.

  Of wacht het zit je natuurlijk diep dubbel en dwars dat deze “Marokkaantje” het verder geshopt heeft dan jij ooit hebt kunnen bereiken..

  Want met mensen treiteren en hen dwingen tot jou geloof te bekeren daar is natuurlijk geen eer te behalen.
  En 24/7 op dit platform met een Wajong is al helemaal kans en levenloos.

  Dus in plaats van je leven te verbeteren je tijd besteden in een goede opleiding maar neee hoor meneertje kiest er liever voor om hier 24/7 de clown uit te hangen.
  En elke keer als jij in de spiegel kijkt walg je zo van zelf dat je al je woede op de Moslims uit..

  Dat noemen ze nou een psychopaat en dat is maar op 1 manier te behelpen.. jij laten opnemen .. en ik zeg dit voor je eigen bestwil knul
  En ooit zul je me noch voor dit wel gemeende advies bedanken en tot die tijd zeg ik sterkte

  1. usb3.0

   Je begrijpt er niets van, niemand heeft iets tegen moslims, de islam daarin tegen is een verderfelijke satanische ideologie die vele misleid, jij inclusief…

  2. 2030

   ach knulletje , denk nog even na wat je over ongevaccineerde mensen roeptoeterde !

   Wilders heeft geen treinen om jouw te deporteren. Jij hebt de treinen gereserveerd om de ongevaccineerden te deporteren.

   Ik walg inderdaad zo langzamerhand van je dubbele moraal verachtelijk wezen

 25. Arbeider65

  Ik stem op Geert en de PVV. Simpel. De rest kots ik uit. Hypocriete CDA en D’66 en de rugge graat lozen van de VVD. En de PvdA? Need I say more…..

 26. Kleurloze Politiek

  @usb3.0

  Nee jij hebt ze wel allemaal op een rijtje Maar niet heus.
  “Geert heeft niets tegen de Moslims” maak dat kat maar wijs maar ik trap daar echt niet in of,
  Dacht je soms dat ik een PVV’er ben die letterlijk zichzelf elke keer door de zelfde paal laat stoten en dat al 15 jaar lang ..

  Wie dragen er hoofddoekjes, De Moslims
  Wie lezen De Koran, De Moslims
  Wie bezoeken De Moskee , De Moslims
  Voor wil hij de grenzen sluiten, De Moslims

  Oohhh nee Geert heeft niets tegen moslims
  Hij kon zichzelf anders wel opvreten toen khadija Arieb tot kamervoorzitter werd gekozen.
  ” Een Moslima die als voorzitter is gekozen dit is een zwarte dag in het Nederlandse geschiedenis”

  Kjjk dat jij letterlijk je hersens in je achterste hebt zitten en daarom net doet of bewust doet alsof de Moslims een stel malloten zijn dat is tot daar aan toe, maar voor mij ben jij net als geert niets meer dan een stel haters..

  En nog maals ik erken Jezus vrede zij met hem nooit als de zoon van God dus knoop dit goed in je oren want als jij geen respect kunt tonen voor andermans religie dan kun je ook niet verwachten dat ik dat wel naar jou doe.

  En er is maar één satanisme aanbidder en dat ben jij.

  1. 2030

   minder , minder , minder

   * is-lam
   * islamieten
   * migratie
   *azc
   * EU
   *overheid
   *milieukul
   * energietransitie

   Je moet niet denken dat minder, minder, minder alleen betrekkking heeft op jou marokkaanse vrind. Die gedachte is wat arrogant maar vooral kortzichtig

   stem sociaal, stem PVV

  2. usb3.0

   “Geert heeft niets tegen de Moslims”

   Sterker gekleurde kleurloze, hij zegt het heel expliciet, daarom zeg ik ook dat je er werkelijk helemaal niets van begrijpt.

   “Wie dragen er hoofddoekjes, De Moslims
   Wie lezen De Koran, De Moslims
   Wie bezoeken De Moskee , De Moslims
   Voor wil hij de grenzen sluiten, De Moslims”

   Wie passen zich niet aan in Nederland?

  3. jennifer

   Kleuloze poitiek.Blij dat je hiermee tenminste kleur bekend. De meeste burgers in Nederland weten wel beter, jij behoord een ideologie toe die vol zit van haat en verderf over de hele wereld.Het goed dat er een einde komt aan de massale instroom van islamieten in dit land, want als het zo door gaat zoals het nu is, komt er een burgeroorlog want de mensen zullen het niet langer pikken van al die ongewenste import.Ik heb wel eens gelezen dat echte islamieten nooit in een niet islamitisch land mogen wonen,ze verraden hiermee hun cultuur. Wilders heeft gelijk Islam hoort niet in Nederland thuis,en zeker niet al dat crimineel import tuig.

  4. usb3.0

   “En nogmaals ik erken Jezus vrede zij met hem nooit als de zoon van God”

   Je zoekt een extern excuus om Jezus niet aan te willen nemen, en praat wat over respect, even uitleggen wat respect echt betekent; respect betekent eerbiedigen, eerbied, ik heb geen eerbied voor een ideologie die mensen letterlijk kapot maakt ipv de juiste weg laat zien..

   Jezus is dé weg, dé waarheid en het leven, Jezus zegt: Ik Ben dé weg tot God de Vader, Jezus is de weg tot jouw eeuwige behoudenis..

   De islam is geen religie, de islam is een satanische ideologie die mensen van de waarheid af houdt en mensen hun eeuwige behoudenis ontneemt die is in Jezus Christus..

 27. jennifer

  Bah enge vrouw en gevaarlijk voor de democratie in Nederland, ze is niet meer als een palestijns terroristen liefhebber.Ze brengt de belastingcenten van de Nederlandse burgers naar haar liefhebbende terroristen zodat ze Israel vernietigen kunnen.

 28. Kleurloze Politiek

  Sorry hoor maar elke rationeel denkende ziet duidelijk waar het heen gaat en dat is haat jegens Moslims..
  De afschaffing van de zwarte Piet komt niet door de moslims
  De leegloop van kerken komt niet door Moslims
  De uit de pan reizende hoge prijzen in de woningmarkt is niet de schuld van de Moslims
  Het aller belangrijkste is noch dat de grootste gedeelte van de Syriërs die hier binnen komen Christelijke is en iritreeers die hier binnen komen zijn ook na genoeg Christelijke.

  Dus wat hebben de moslims in hemelsnaam gedaan of veranderd om zo gehaat te worden.

  Maar hier komt het Christelijke iritreeers dragen namelijk ook een hoofddoek en zijn tegen het homohuwelijk sterker nog LHBT’ers is ook niet bespreekbaar in die gemeenschap net zoals bij de Christelijke Syriërs..
  Maar daar zul Geert en zijn hypocriete aanhang niet over horen.

  Ik daag jullie allemaal uit om de Thora de Bijbel en de Koran met elkaar te gaan vergelijken.
  Eens kijken welke boek er werkelijk haat dragend is ik durf nu al zonder enige arrogantie te zeggen dat jullie allemaal afgaan omdat niemand van jullie uit kennis spreekt maar puur uit haat en zijn karretje achter een dwaas spant.

  En dat weet Geert ook en dat is ook de rede waarom hij nooit in een debat durft aan te gaan om de inhoud van al de drie boeken.
  Al die ex PVV’ers die zich tot de Islam zijn bekeerd waren Christelijk opgevoed waarom zouden zij bekeren als zij A al tegen de Islam waren en B ze waren Christelijk.

  Dus als de Islam echt werkelijk zo haatdragend is dan is dit toch zo tegenstrijdig.
  Ik bedoel 2 partijleden van de PVV die staat voor minder Islam en uitgerekend 2 leden uit die partij bekeren zich tot de Islam..
  Leg mij dat dan eens haarfijn uit.

  1. usb3.0

   Ik daag je uit om je hart aan Jezus te geven, Hij is namelijk de weg tot behoudenis

   1. Piet151

    Wat is in vredesnaam “behoudenis”?

    1. Piet151

     Ik heb het toch maar even opgezocht: redding. Ik zou voortaan dat woord gebruiken, als je tenminste begrepen wilt worden. Maar redding, waarvan dan?

  2. Realist

   Haat tegen de moslims, zo ja, dan roepen ze het over zichzelf uit. En als Nederlanders anders denken en zich zo uitspreken, is dat haat of waarheid. Ik laat mijn leven niet beïnvloeden of bepalen door boeken, we zien dagelijks welke ellende dat brengt.

 29. Lucky Luke

  Heeft niet één of andere D66 minister de democratie afgeschaft, way een krokodillen tranen.

 30. PG

  Ach…het is maar hoe je de ideeën van Wilders interpreteert.
  Ik vind ze pragmatisch en meer dan prima.
  Dat pragmatische mis ik bij veel andere partijen.
  Het beschuldigende vingertje richting de grondwet doet mij niet zo veel.

 31. Henry Higgins

  “Hoewel, en dat moet gezegd worden, het PVV-program natuurlijk wel degelijk extreem discriminerend én ook nog eens socialistisch tot op het bot is, waardoor het volstrekt logisch is dat die partij nooit en te nimmer zal meeregeren.”

  Het betreft een merkwaardig soort populistisch opportunistisch socialisme maar voor het overige ben ik het eens met de typering van Michael.

  Een stem op de PVV is een verloren stem al

  1. Henry Higgins

   Een stem op de PVV is een verloren stem als je er invloed op het regeringsbeleid mee beoogt. Je kunt er wel onnozelheid en chagrijn mee uitdrukken.

 32. nicks

  Het Propagandateam van d666 is weer bezig. Advertenties plaatsen op de site van CNN, nu proberen mee te liften op de anti-Trump-hetze (Wilders is eigenlijk, we zeggen het natuurlijk niet direct, onze Trump), met overheidsgeld meewerken aan kritiekloze programma’s over Quag-Kaag enz. Ik trap er niet in. Ze zijn niet redelijk, ze vormen geen alternatief, en zijn medeverantwoordelijk voor moeilijkheden waar we nu in zitten (toeslagen, fraude, de arrogantie van de macht).

 33. joost2

  Als het waar is , dat volgens een interview in het Noord-Hollands Dagblad met v.m. FVD bestuurder Gerards Kohler, met name mevr. Nanninga met haar Amsterdamse FVD kliek en een paar meelopers, zoals Eerdmans, ( die altijd al voor een politiek baantje te vinden is )- al lang van tevoren bezig zijn geweest om te proberen de FVD i.c. Baudet “op te blazen ” zou dit een grote schande zijn. Tegen het criminele aan vind ik.

  Dan was het dus niet tijdens een dinertje, een paar foute appjes van fvd jongeren.
  Ik hoop dat de pers in Nederland dit ook eens verder uitzoekt.
  Het is een vooropgezet plan dus om Baudet te elimineren.

  Want dan blijkt die ja21 partij een nep partij te zijn, met mensen die uit zijn op eigen macht, salaris, het pluche etc.
  Daar zou ik dan nooit op stemmen.

  1. Piet151

   @joost2
   Maar als Eerdmans en Nanninga nou eens oprecht bezorgd waren over de toekomst van hun politieke visie. Als ze vonden dat Baudet er echt een zooi van maakte? Dan is hun actie toch ook wel weer begrijpelijk? Het is tenslotte politiek. En ook Baudet heeft in het verleden mensen verwijderd die zich naar zijn inzichten niet correct gedroegen. In elke partij vinden machtsspelletjes plaats, want politiek draait immers rond macht. Er is maar één partij die hierboven staat, de PVV als eenmanspartij.

 34. joost2

  Tja en dan die Eerdmans nog.
  Heel verdacht dat Eerdmans er “als de kippen bij was”, toen Baudet in eerste instantie verklaarde weg te zullen gaan, dat HIJ dan wel de nieuwe leider van de FVD zou willen worden !
  Dat sluit dan wel aan, dat de lieden van nu die ja21 al bezig waren de partij over te nemen.
  Zij waren dus al veel langer bezig!

  Ja21=nep partij. Oppassen voor die lui.

 35. Drollevanger

  Juffrouw Kaag is blijkbaar getrouwd met een Palestijnse moslimman.
  Nu heb ik begrepen dat een moslimman, in tegenstelling met een moslimvrouw, wel met een ongelovige vrouw mag trouwen als die dame daarna ook moslima wordt.
  Dan vraag ik me af, is mevrouw Kaag(ik ken haar aangetrouwde naam niet) nu ook moslima geworden, en als ze moslima is geworden, respecteert ze de islamitische wetten richting vrouwen nu.
  Dan ga ik verder met mijn gedachten experiment. Mag haar moslimman haar nu ook slaan als ze niet zijn zin doet? Is haar erfrecht na de trouwpartij, ook gehalveerd zoals de koran voorschrijft?

 36. de ziender

  Truus Kaag stelt zich boven de grondwet. Who the Fçk is ze eigenlijk?

 37. de ziender

  Al-Kaga, onderdeel van het nieuwe normaal, gehuldigd in neuscondoom.

 38. Wally

  Stuur die vrouw naar de familie van het meisje in Montfoort. En laat haar daarnaar eens de ‘voordelen’ uitleggen van die massa immigratie. Toe dan Ingridje!

 39. Madpo

  Ik wil hier een voorstel plaatsen waar ieder het zijne mee mag doen; Laten we een streep zetten onder het D66 van Sigrid El Qac en haar Nederland hatende prietpraat. Wat moet dit mens in Nederland, vrouw El Qac hoort hier niet en al helemaal niet in het Nederlandse parlement met haar Palestijnse denkbeelden. Zulke mensen die er op uit zijn Nederlandse geldstromen de jihad tegen de Westerse wereld in te stuwen kunnen we missen als kiespijn. Het jeukt me al uitzonderlijk dat ze in haar functie onderhouden wordt met onze belastingverplichtingen. Van mij mag ze in de eerste rubberboot de zee op richting Noord Afrika, laat ze daar de bevolking maar uitbuiten en de D66 club mag mee de golven op.

  1. jennifer

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 40. Madpo

  Vraagt vrouw El Qac zich wel eens af wie er in Nederland zit te wachten op de mening van een Palestijnse gastarbeider????

  1. usb3.0

   Nou ook hier zijn er een paar die deze mevrouw een warm palestijns hart toedragen, dat zijn de antisemitische islamverheerlijkers die iedereen wel kent natuurlijk…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.