Thierry Baudet confronteert Mark Rutte met “Build Back Better”: “Wat zullen we nou krijgen?!”

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet neemt niet langer een blad voor de mond. En gelijk heeft hij. Want dat hier iets geks gaande is met al dat “build back better” gezever is duidelijk. Zoals Baudet verwoordt: “Wat krijgen we nou?!”

Thierry Baudet heeft een bijzonder opmerkelijke video van Mark Rutte die kalmpjes in het hotseklotsen Engels uitlegt dat de coronapandemie voor hem eerst en vooral een “unique opportunity” is om “de veranderingen door te voeren die nodig zijn om een klimaatbestendige wereld te bouwen. Om de [globale bedoelt hij!] welvaart te laten groeien en de volksgezondheid te verbeteren. Maar ook om beter terug te bouwen.” Of, zoals de Engelse slogan gaat die door bijna álle regeringsleiders gebruikt wordt opeens: to Build Back Better.

Baudet vindt dat vreemd. “Wat zullen we nou krijgen!? Ook Rutte ziet corona opeens als ‘unique opportunity’ om door te pakken met mondiale afspraken over klimaatbeleid en ‘inclusive recovery’. ‘Now is the time to build back Better’. Waar komt die slogan vandaan, waarom gebruiken ze die ineens allemaal!?”

Nou, dat is vrij simpel. Het houdt verband met een andere tweet van Baudet, waarin hij een foto deelde van een boek geschreven door Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum. Deze man heeft extreem goede contacten met alle belangrijke en minder belangrijke wereldleiders. De titel van zijn boek liegt er niet om: Covid-19: The Great Reset.

In dat vod — ik heb het gelezen, en het is echt schrikken. Volgende week volgt een samenvatting zodat iedereen weet wat er precies in staat — legt hij uit dat de coronacrisis gebruikt moet worden om de manier waarop wij leven en de wijze waarop de wereldeconomie eruit ziet grondig te veranderen. Want klimaatverandering enzo.

Even voor de duidelijkheid, dit is geen “complottheorie van wappies.” Ze hebben het er behoorlijk eerlijk en open over. De Volkskrant heeft er bijvoorbeeld al meerdere keren over geschreven:

Ook is er deze column van Peter de Waard.

In juni presenteerde Klaus Schwab van het World Economic Forum, het eliteclubje van de rich & famous dat elk jaar in Davos vergadert, hiervoor al een een model. De 82-jarige Duitser – wat zegt leeftijd nog nu de VS een president krijgen van 78 – pleitte na corona voor ‘The Great Reset’, waarbij met een druk op de knop alles op nul wordt gezet.

Daarna kan worden begonnen met de inrichting van een nieuwe en betere economische en politieke orde in de wereld. Het neoliberale model moet op de schop. Daarvoor moet een een duurzame economie komen met minder sociale ongelijkheid en een eerlijkere inkomensverdeling.

Natuurlijk laten ze het fantastisch leuk klinken, maar als je echt dat boek van Schwab leest en oplet weet je: dit gaat enorm veel lijden veroorzaken. Die “transitie” is extreem pijnlijk. Ze willen een nieuw model creëren. Maar let wel, daar hebben wij niet over gestemd. Als wij ons oude systeem willen — onze oude manier van leven — hebben we pech. Onze mening wordt niet gevraagd. Dit houdt verband met “de klimaatcrisis.” Ze kunnen de gewenste veranderingen om ‘het klimaat beschermen’ er nu wél door krijgen, waar dat eerst niet kon. Denken ze.

Lees maar:

Er moeten fatsoenlijk betaalde banen worden gecreëerd die anticiperen op de Vierde Industriële Revolutie zoals data-analist en business-developers. Omdat na corona volgende pandemieën dreigen, blijft het adagium Remote Everything – alles op afstand. Banen in de fysieke winkels, de horeca, de luchtvaart en evenementenbranche zullen plaatsmaken voor die in de digitale economie.

Alles moet op afstand blijven, hoegenaamd vanwege “de dreiging van pandemieën.” En dan: banen in de fysieke winkels… zullen plaatsmaken voor die in de digitale economie. Wat zegt u, daar bent u niet voor opgeleid? En trouwens, u wîl niet eens? Jammer joh!

Dat hele “Build Back Better” is hieraan gerelateerd. Geloof je mij niet? Nou, misschien vertrouw je Wikipedia dan wel:

Het voorstel werd gepresenteerd in juni 2020 door prins Charles van Wales en WEF-directeur Klaus Schwab onder de titel The Great Reset, Transforming Our World and Building Back Better. Doel van de plannen zijn om het kapitalistisch systeem te verbeteren door investeringen te doen die zijn gericht op gedeelde vooruitgang en meer aandacht voor het milieu. De vijf belangrijkste pijlers van het voorstel zijn: economisch, maatschappelijk, geopolitiek, ecologisch en technologisch.

De eerder genoemde De Waard noemt het “sociaaldemocratisch.” Maar dat is een veel te softe beschrijving, het gaat veel verder. En dan niet op een landelijk niveau, maar mondiaal. En tja, dat “verbeteren” is natuurlijk een kwestie van wat je mening is he? Als ik dat boek van Schwab lees en zie welke kant hij op wil — enorme technologische controle, alles op afstand, menselijk contact minimaliseren, gedwongen ‘gelijkheid’ afdwingen overal, en ga zo maar door — lopen mij de rillingen juist over de rug.

En Baudet dus ook.

Weet je wat goed zou zijn? Als types als Rutte niet alleen slogans als “building back better” gebruikten, maar gewoon een open debat zouden aangaan over dit onderwerp. Kunnen we dat alsnog krijgen? Want dit zijn drastische maatregelen die enorm veel banen in de prullenbak zullen doen belanden, om maar iets te noemen. Het lijkt me toch wel wenselijk dat wij daar even over mogen stemmen, ook al omdat als ík dat boek van Schwab lees ik niet bij mezelf denk, ‘goh, dat klinkt als de hemel op aarde,’ maar ‘verdulleme, dit lijkt wel een levende nachtmerrie.’

Of mogen we dat ook al niet meer zeggen? Moeten we allemaal maar heel blij met dit soort plannen die onze manier van leven en onze economie radicaal willen transformeren?

Hier wat citaten uit het boek:

Nogmaals, dit is niet een theorie van gekke wappies. Het wordt gepromoot door de grondlegger van de WEF, en heel veel wereldleiders — waaronder Mark Rutte — gebruiken zijn terminologie als “build back better.”

Als ze deze veranderingen willen — of zelfs maar een deel ervan — dan zouden we daar een open debat over moeten voeren. Want ik vermoed dat héél veel mensen eigenlijk gewoon terug willen naar de wereld zoals die was, en helemaal niet hunkeren naar een zogenaamd “betere wereld” zoals die Schwab, Rutte en anderen voor ogen staat. Ik niet, tenminste. De wereld zoals we die hadden vond ik prima.

Word lid van onze NIEUWE Facebook-group en abonneer je (gratis en voor niets)op mijn Telegram-kanaal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Beukman

  In dat vod — ik heb het gelezen, en het is echt schrikken. Volgende week volgt een samenvatting zodat iedereen weet wat er precies in staat — legt hij uit dat de coronacrisis gebruikt moet worden om de manier waarop wij leven en de wijze waarop de wereldeconomie eruit ziet grondig te veranderen. Want klimaatverandering enzo.

  Vod of niet: men moet het ijzer smeden als het heet is. Er moeten toch echt een paar dingen essentieel veranderen op globaal niveau. En snel! Aangezien de halve wereld door de coronacrisis al op z’n kop staat, is dit een unieke kans om er nu eindelijk eens werk van te maken.

  1. usb3.0

   Flikker op beukhol met je zieke gedachtegangen hier, je bent net als leugenclwon rutte met z’n “En het gaat over nog iets anders: de multilaterale wereldorde. Laat ik heel duidelijk zijn.”

   1. Beukman

    Als jij jeuk aan je beukhol hebt dan moet je krabben, 3.0, ipv schelden.
    Wél daarna je handen wassen met zeep svp.

    1. usb3.0

     Ik zeg het, zieke gedachtegangen stelt beukhol hier ten toon..

     1. hans-e-pans

      Misschien is Beukman alias beukhol wel een onecht kind van Klaus Schwab?

    2. CZ

     Inderdaad, sodemieter op landverrader!

   2. NO8D0

    @usb Reageer nou eens niet op die tr€l en zeker niet met dat gescheld.

    Dit forum word al onder gescheten door dit genetisch afval, en dan komt er nog gescheld van jou overheen.

    Als iedereen hem met al zijn nicks nou eens compleet negeert, kan hij alleen nog praatjes maken met zijn eigen nicks, en bloed hij vanzelf na een lange tijd dood.

    Dank voor je medewerking voor een betere reaguursectie op dds

    1. Thant dolph

     “” met al zijn nicks “”

     Jij bent echt van het padje als je dat werkelijk denkt… zeker een niet al te best ontwikkeld gevoel voor het aflezen van verschillen in Nederlands taalgebruik??

     1. usb3.0

      annie transdolfje michelleke bloedhond klavan

     2. Thant dolph

      Flickr op, bloedtransfusie michelleke HOMEFRONTJE grafusb-bloedje.

      Met je smerige en verdorven associaties waarmee je natuurlijk je ware aard laat zien.

     3. usb3.0

      Zo wat zit transdolfje snel op de kast, sta ik nou op annie klavan michelleke bloedhond’s lange teentjes?

     4. Thant dolph

      Arme schilknaapje anti- bloedtransfusies….

     5. Thant dolph

      Aldus de arme van geest die maar begint te schelden als hij het even niet meer weet…

      Met je verdorven associaties waarmee je natuurlijk wel je ware aard laat zien.

     6. usb3.0

      En hup daar is langetenendolfje weer, zit niet alleen op de kast maar ook in de gordijnen..

     7. Thant dolph

      Geneesheer genees uzelf. Je gordijnen zullen onderhand wel behoorlijk uitgelebberd zijn..

     8. usb3.0

      En hup daar is kansloze langetenendolfje weer, zit niet alleen op de kast maar ook in de gordijnen..

     9. Thant dolph

      Hoppa! Van kast naar kast, en van gordijn naar gordijn 🤭 Je maatje was hier toch beter in…

    2. RobVerhoeven

     Juist, ik sla de reactie’s meestal over, alleen al om dat eeuwige gekift en gekanker!

  2. FreeThinker

   Dan moet die verandering wel in het voordeel van de burger zijn. “Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better” Dit klinkt meer als een dystopie, heel luguber dat bijna alle grote wereldleiders voorstander zijn van deze great reset.

   1. Edjan

    Free, het is hun natte droom: een “tevreden” slavenvolk.

  3. Nostradamus

   Yeah, never waiste a good crisis, right?!

   Wat kan het schelen wat iedereen vind. We leven niet in een democratie! Of toch wel? Dit ga jij niet voor ons bepalen. En ik voorspel: This election gets rigged and here’s their motive!

   Er zijn genoeg alternatieven. Alles beter dan dit Marksistische plan!
   (nu weet ik waar Marx Rutte zijn naam vandaan heeft)

  4. Piet151

   @Beukman
   Ik maak me niet zoveel zorgen of de wereld nu wel of niet gaat veranderen. Die herschikking is op heel veel terreinen al onomkeerbaar aan de gang.
   Zo staat het klimaat volop in de aandacht, juist nu Amerika zich weer heeft aangesloten bij het akkoord van Parijs.
   Afgebroken bilaterale contacten en akkoorden worden heel voorzichtig weer opgepakt.
   De EU is door brexit alleen maar eensgezinder geworden en dissidente geluiden uit de oostelijke leden worden minder hoorbaar.

   Op veel gebieden is men het eens, vaak minder expliciet uitgesproken, dat er veranderingen moeten komen. Conservatisme, als serieuze politieke stroming, lijkt gelijk te staan aan “terug naar zoals het was” in plaats van het vroegere “behoud van het bestaande”. En daarmee zet het conservatisme zich toch wel een beetje buiten spel. Er is nog wel wat te zeggen voor conservatisme als “behoud van het goede”, maar terug naar wat het was zal veel kiezers tegenstaan als hen duidelijk wordt gemaakt wat dat ook betekent. Ook ongewenste verschijnselen en problemen komen dan terug.

 2. liefdevol rechts

  Zo, nu weten we gelijk dat dat Corona geval voor de helft een hoax is en dat dit wordt opgeblazen om die”Reset” er door te drukken.
  Dat van die reset weet ik al veel langer maar ja, ” complotwappie hé?” Nu dat het wat breder wordt vernoemd is het plots iets dat meer aandacht nodig heeft?
  Toch raar dat ze geen oren hebben naar die complotgekkies.
  Wie niet wil horen moet maar voelen, kennen jullie deze uitspraak?

 3. gargamel

  We mogen niet vergeten dat, afgezien van Schwab, die een boek schreef over de “Great Reset”, achter dit project een groep van ’s werelds rijkste oligarchen en’ s werelds machtigste bedrijven schuilgaat die praktisch als afzonderlijke entiteiten functioneren, ondanks de ‘macht’. “we zien op tv en waarvoor we stemmen om onze democratische plicht te vervullen. Welnu, wie je ook kiest, links of rechts, je kiest nog steeds voor een wereldregering die hen allebei beveelt wat ze moeten doen, en ze zullen met alles instemmen om hun billen te redden en lekker te kruipen in een gerespecteerd instituut om hun hele leven te kunnen leven. levens. om naar “zakelijke bijeenkomsten” te reizen die ze natuurlijk niet uit eigen zak betaalden.

  1. Loelap

   Inderdaad, multimiljardairs die voor de rest van de wereld een soort van communisme willen.
   Mensen moeten bijvoorbeeld onteigend worden en zullen dan gelukkig zijn en dergelijke flauwekul Een utopisch plan dus. Behalve dat communisme totaal niet werkt, denk ik niet dat mensen zich zomaar laten onteigenen zonder dat er grote onlusten ontstaan.
   Dat die multimiljardairs maar eerst zelf hun hele vermogen weggegeven!

 4. A-BBa

  Ik vind het jammer dat Baudet zo een egotripper is. En op bepaalde punten is hij heel intelligent en op andere punten oerdom. Jammer omdat Nederland een partij als FvD nodig heeft maar FvD het (helaas) nooit zal gaan redden. Ze zullen wel een tegengeluid blijven laten horen maar that’s it.

 5. andergeluid

  Wacht dit is van vandaag hoe zo co ro na ??
  youtube.com/watch? v=85MFg1PFrE8 hoe zo corona ??Dus het is over het is er niet meer ??? de huichelaars deel dit massaal

 6. gustav

  Een genderneutrale, multiculturele, drie eeuwen in de tijd teruggeworpen “grasgroene-economie” is voor financieel onafhankelijke mensen niet zo dramatisch!
  Maar de gemiddelde modale en minimumloon slaven, gaan een droevige tijd tegenmoet!
  De geslachtsloze Rutte,heeft bij gebrek aan se*suele libido, niets beters te doen dan Nederland tot een derdewereldland te reduceren!

  1. Thant dolph

   Blij voor je dat je ooit de gelegenheid hebt gekregen in zijn broek te kijken…

 7. RvdBe

  Ik heb lang getwijfeld, of Rutte wordt langzaam gek, of hij wordt gedrogeerd door de rode khmer.
  De man moet gestopt worden, maar zoals zoveel waanzinnige leiders met megalomane waanideeën ( net als ene A.H te Berlijn) profiteren ze van de volgzaamheid van de murwf geslagen massa.

  1. Beukman

   De man moet gestopt worden

   Dat is aan de kiezer. In maart krijgt hij weer een kans om Rutte te stoppen.

   1. gargamel

    Volgens jou zou 70% van de gehele bevolking jaarlijks gevaccineerd moeten worden voor elk nieuw virus dat opduikt ???????
    Als u dat voor uzelf wilt, is uw probleem. Succes. Maar leg anderen niet op wat ze niet willen.

    1. Beukman

     Onzin.

    2. usb3.0

     De “nieuwe” variant staat alweer voor de deur, jawel de Zuid Afrikaanse, dus eerst de Britse, nu de Zuid-Afrikaanse nog even dan de Braziliaanse dan de Japanse etc etc…

     1. Mireille

      Niet binnenlaten, niet openen, je hebt zo een virus te pakken. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn. Jouw geheugen kan zomaar gewist worden, dus
      neem die injectie!

     2. usb3.0

      na de Japanse komen de apen en andere diersoorten

    3. Brenda Welsh

     Er is al een groot aantal dat jaarlijks gevaccineerd wordt, tegen de griep o.a. Ik heb nooit protestbetogingen gezien dat zo’n prik niet helpt. Met uw welnemen.

     1. usb3.0

      Er zijn een zeer groot aantal mensen die de griepprik niet nemen daar hoor je niets en niemand verder over, deze mensen hoeven, zeer terecht, geen privé gegevens, zoals bsn nummer, adres gegevens, medisch geheime gegevens, te delen met welke instantie dan ook, de fascistische vaccinatiedrammers verdedigen een beleid die lijnrecht staat tegenover de privacy van de burgers…

     2. Gerda2

      Brenda, als je het verschil niet ziet dan help ik je even.
      Griep injecties geven we aan….. ja, risicogevallen en ouderen.

     3. Mireille

      @Gerda2.0 Met die griepinjecties probeer ik te zeggen dat daaromheen minder “gedoe” is. En met de registratie van persoonsgegevens valt het ook meer als het waar is. Een auto leasen vraagt meer documentatie. Niemand verbaast zich daarover. Voor die prik heb ik geen inkomensverklaring nodig. En dat alles wordt geaccepteerd als je in een Tesla wil rijden. Met permissie.

     4. Gerda2

      En je kunt als oudere de griepprik weigeren.
      En dat zonder verdere restricties.
      Dat moeten we bij de coronaprik nog maar afwachten.

     5. Gerda2

      Mireille = Brenda?
      Ik snap niet wat je me duidelijk wilt maken.
      Heb je trouwens mijn antwoord bij de “plastic geweertjes” nog gelezen?

     6. usb3.0

      mireille verdedigd hier gewoon fascistisch beleid, bagatelliseert het een beetje, vind het eigenlijk nog niet ver genoeg gaan wil het liefst ook nog de vingerafdruk, wat?! een chip in de hand en het liefst dat dit al gebeurt bij de geboorte…

 8. Gerda2

  Heel kort na het uitbreken van de coronacrisis wist meneer Rutte ons al te vertellen, dat we naar het “Nieuwe Normaal” zouden gaan.
  Van het virus was nog heel weinig bekend volgens hem, maar dit was hem al heel snel duidelijk geworden. Een echte visionair.

  1. Beukman

   Rutte zag dat inderdaad scherp.
   “Visionair”? Mwah. Hij bekeek het gewoon met een objectieve blik, en luisterde naar de mensen die er verstand van hadden.

  2. usb3.0

   Leugenclown rutte weet natuurlijk veel meer, bilderberg, WEF, build back better, die heeft een 3 dubbele agenda…

   1. Fortiori

    Zeg maar een usb hub waar hij een aantal devices aan kan koppelen.

    1. usb3.0

     Je bent te dom om te poepen

     1. Thant dolph

      Flickr op, bloedtransfusie michelleke HOMEFRONTJE grafusb-bloedje.

      Met je smerige en verdorven associaties waarmee je natuurlijk je ware aard laat zien.

     2. usb3.0

      En hup daar is langetenendolfje weer

     3. Thant dolph

      Nu alweer nu alweer vergeten van wie ik dat zojuist overgenomen heb?
      Ik vrees dat je geheugen inmiddels ook aangetast is door de dwingende invloed van het Wachttorengenootschap…

     4. usb3.0

      En suks dat het ook nog gaat stotteren als het eenmaal op de kast zit en in de gordijntjes hangt

     5. Thant dolph

      Wat zeg je allemaal?
      Wat heb je net gedronken?

  3. Gerda2

   Maak kennis met Klaus Schwab en Ursula von der Leyen.
   Informatief en bij tijd en wijle amusant.

   youtube.com/watch?v=OZRsujYzzN4&feature=youtu.be
   13 minuten
   AANRADER!!!!!!

   1. Emma Louise

    Dank je Gerda2, ik heb ervan genoten.

    1. Gerda2

     Emma Louise,
     Graag gedaan, ik dacht wel dat een succes zou zijn.

    2. CZ

     Kansloze bevuiling onder vele namen.

 9. Heras

  Alleen het eliteclubje zal profiteren van dit, als zij hun zin krijgen. De rest kan stikken en betalen. Daarom moet de hele mkb kapot. De natuur gaat eraan door die windmolens en zonneparken. Door de bomenkap. Boeren, vissers kapot gemaakt. Alles stuk en dan gaan zij iets beter bouwen?? Ze zijn nog te lui om hun broek op te houden. Dat elitaire volkje heeft no nooit gewerkt.

 10. Loelap

  De president van Brazilië heeft al gezegd dat zijn land nooit mee zal doen met die zogenaamde Reset omdat het land liever zijn vrijheid wil bewaren.

  1. Thant dolph

   Nou noem je ook wel iemand…

   1. usb3.0

    transdolfje bloedwordst klavanannie

    1. Thant dolph

     Flickr op, bloedtransfusie michelleke HOMEFRONTJE Wachtower usb-bloedje.

     Met je smerige en verdorven associaties waarmee je natuurlijk je ware aard laat zien.

     1. usb3.0

      En hup lange-tenen-dolfje zit op de kast

     2. Thant dolph

      Nu alweer nu alweer vergeten van wie ik dat zojuist overgenomen heb?
      Ik vrees dat je geheugen inmiddels ook aangetast is door de dwingende invloed van het Wachttorengenootschap…

     3. usb3.0

      En in de langetenen gordijntjes

  2. Fortiori

   Ik denk dat hij niet eens weet hoe groot dat land is. En hoeveel Brazilianen aan het Corona virUs zijn overleden

   1. usb3.0

    uiteraard neemt fortioritoritorot alles wél klakkeloos aan wat er gezegd wordt door de linkse propagandamachine, hè

    1. Fortiori

     @usb3.0 even over die chip in de hand. Nu , dat is werkelijkheid. Onderhuids kan een betaalschip in de pols aangebracht worden, even de pols bij de scanner en betalen maar aan de kassa! Bron? AbnAmro ! Nu al werkelijkheid !

     1. Gerda2

      Fortiori, in Zweden gebeurt het al jaren.
      w#w.businessinsider.nl/duizenden-zweden-laten-een-microchip-implanteren-scheelt-een-hoop-gedoe-met-pasjes/

 11. Spoetnick

  Laat je de “afstand-formule los op Nederland dan passen er nog maar 9 miljoen mensen in ons land. Dat betekent dus een ‘buitenverbod’, gebaseerd op geboortedatum. Ben je geboren op een even dag dan mag je op maandag, woensdag en vrijdag naar buiten. Ben je geboren op een oneven dag, dan heb je “vrijheid” op dinsdag, donderdag en zaterdag. Op zondag mag alleen de elite naar buiten.

  1. Piet151

   @Spoetnick
   Ben je nu niet verrast door die uitkomst van maximaal 9 miljoen inwoners als we allemaal netjes 1,5 m afstand houden? Nu we hier met bijna het dubbele aantal wonen, moet je zo’n overbevolking toch merken, denk je niet? Dan moet je toch voortdurend tegen iemand aanbotsen. Ik heb dat eigenlijk nooit, hoewel ik wel in een dunbevolkte streek van Nederland woon, maar toch.

   Ik ben dan ook benieuwd hoe je je sommetje gemaakt hebt. Nederland is ongeveer 34.000 km2 groot en dat is zonder het water. Iedere inwoner zou volgens de regels 9 m2 oppervlakte (1,5 m afstand in alle richtingen) voor zichzelf moeten kunnen innemen en dat is heel royaal gemeten. Dan passen er bijna 420.000.000 van zulke vierkanten in ons land, 420.000.000 inwoners dus. Eigenlijk best wel veel en in ieder geval heel veel meer dan er nu wonen. En dan vergeet ik nog even de kinderen, waarvoor die maximale afstand niet geldt en ook binnen huishoudens gelden minder strenge regels.
   Of maak ik nu in een ernstige rekenfout? Ik laat me graag verbeteren. Maar voorlopig geldt m.i. ook tijdens de corona-crisis: Nederland is nog lang niet vol.

 12. Tedje Kruis

  Zag ik het goed?

  Thierry vreet zich vol, hij krijgt een dikke kop

 13. liefdevol rechts

  Je hoeft echt niet te luisteren naar die complotgekkies hoor, maar als het later in je gat komt bijten moet je ook niet komen wenen. Bijna iedereen weet maar al te goed dat het huidige griepje wordt opgeblazen om andere dingen onder de radar te houden en ons mensen tegen elkander op te zetten zodat we blind gehouden worden voor wat er echt speelt in GANS de wereld.

 14. de ziender

  En nu begrijp je wellicht dat die hele corona/idioterie niets meer is als een schandaal en voorwendsel om de ideeën van Claus Schwab, waar in ieder geval Mark Rutte van weet, uit te rollen. Overigens is dat al enkele jaren bekend; vergelijk de 17 doelen van de VN. De blauwe Tijger Studio heeft daar reeds 17 keer aandacht aan besteed en ook Jensen luid hieromtrent al tijden een stevige noodklok.

  Maar ja; het is, ook door de DDS, een tijdlang verdoezeld onder de term complotjes.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.