Vieze spelletjes! Achterbakse Republikeinse Senaatsleider heeft zijn messen geslepen om Trump neer te steken

De leider van de Republikeinen in de Senaat heet Mitch McConnell. Nu ziet hij zijn kans schoon om voor eens en voor altijd af te komen van de man die de Republikeinse Partij op zijn kop heeft gezet: door impeachment te steunen.

Mitch McConnell is werkelijk een vreselijke man. Iedere keer dat een conservatieve beweging opkomt verzet hij zich ertegen, van Ronald Reagan, tot de Tea Party, tot en met de MAGA-beweging van Donald Trump. Hij is een establishmentfiguur pur sang en heeft altijd al een hekel gehad aan Trump.

McConnell zou ‘bondgenoten’ en Democraten verteld hebben dat hij de beweging om Trump te impeachen (af te zetten) van harte steunt. De voornaamste reden, aldus de linkse New York Times, is dat hij ervan overtuigd is dat het na een impeachment gemakkelijker is om Trump ook voor eens en altijd uit de Republikeinse Partij te flikkeren. Om de banden met Trump dus totaal te verbreken.

Dit vat McConnells positie goed samen:

Dit gaat natuurlijk niet om principes maar om mácht. McConnell en de zijnen zijn doodsbang dat Trump, als hij niet langer president is en dus van buitenaf kan schoppen, zijn pijlen richt op hén. Dat zij dan het haasje zijn, omdat ze hem niet afdoende steunden de afgelopen vier jaar… en natuurlijk omdat zij als Biden president is onmiddellijk teruggaan naar de oude manier van politiek bedrijven.

GOP-senatoren zoals McConnell kunnen niet wáchten de Trump Doctrine (MAGA, America First, focus op arbeiders, etc.) definitief achter zich te laten. De enige reden dat ze zich niet al eerder publiekelijk tegen Trump keerden is dat ze bang waren dat dit ze zelf kapot zou maken. Nu zitten ze een paar jaar weer veilig in de Senaat (en het Huis) en denken ze de tijd te hebben om a) met hem te breken en b) daarna hun eigen imago ietwat op te poetsen.

Helaas heb ik slecht nieuws voor ze, en voor vergelijkbare elitisten in andere landen waaronder Nederland: dit soort averechtse strategieën maken meer kapot dan ze zelf lief is. Uiteindelijk hebben kiezers namelijk hun buik vol van dit soort vieze spelletjes, en zorgen ze ervoor dat de elites niet langer de elites zijn, maar werkloos op straat staan. Waaronder dus Mitch McConnell.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. jennifer

  Weer zo n seniel figuur van de oude garde, hij heeft nogal wat oude vriendjes zitten bij z n democraat clubje, dus komt het de democraten ook goed uit dat ze hem kunnen ompraten. Ze moeten die hele dementerende club bij de republikeinen en bij de democraten naar huis sturen. Als ze Amerika weer Great Again willen maken, moeten ze mensen pakken van middelbare leeftijd. Ook wat ze nu de komende 4jaar gaan krijgen is al over de houdbaarheid datum heen, en dan niet alleen Biden, kijk die heks op de bezem polosie eens dan weet je genoeg toch. Dat mens is ook rijp voor n bejaardenhuis en niet goed in haar hoofd.Wat een lachwekkende vertoning is de Amerikaanse politiek toch geworden.

  1. JochemX

   Trump, Liz Cheney, Iedereen zorgt nu voor zijn politieke en zelfs fysieke hachje en kiest de kant van de Bloedraad.

 2. werikke

  probeer al 2 keer iets te plempen maar lukt niet. is dat omdat het te positief is over Trump ?

 3. werikke

  Trump. de beste president ooit. Pakt china aan en brengt bedrijven terug naar de VS. geeft de arbeiders weer een job en toekomst en is enige president die geen oorlog is begonnen. geweldige man

  1. Edjan

   Niet alleen pakte Trump China aan, maar ook Iran. Obama had eerdere sancties opgeheven en bevroren geld vrij gegeven. De ayatollah’s beloofden in ruil daarvoor te stoppen met hun atoombom.
   De vrijgekomen miljarden besteedden de ayatollah’s in Syrië, Irak en Libanon om hun militaire positie te verbeteren. Of ze stopten met hun atoombom? Velen geloofden van niet.
   De Eu ging door met handel te drijven met Iran, Nederland ontdekte zelfs een mogelijkheid om dat te doen zonder risico op Amerikaanse sancties. De EU is altijd tegen Trump geweest.

   1. Edjan

    Sorry, zin vergeten
    … of ze stopten met hun atoombom? velen geloofden van niet, waaronder Trump die het verdrag van Obama opzegde en de sancties herstelde.
    De Eu ging door met handel te drijven met Iran …

  2. jennifer

   Werikke, dat weten de democraten heel goed, en daarom is het ook schandalig dat de toekomstige president op tv durft te zeggen dat Trump de slechtse president ooit was. Wat de VS de komende 4 jaar gaat krijgen is slechter als wat je een land toe kan wensen. Tot nu toe waren al de Democratische presidenten of door n schandaal beschadigt ,of door grote leugens door de mand gevallen.

 4. lucinde

  De onfeilbare Trump is de verlosser, strijdend tegen het kwaad.

  Het begint hier naar een kwaadaardige religie te stinken.

  Michael reserveert zijn plekje vast in de Trumptoren-hemel

  1. driewerf

   Er hangt hier een enorme putlucht kan iemand even wat ramen tegen elkaar open zetten ???

   1. lucinde

    Tip; koop een WC en doe je behoefte niet
    meer in de hoek van je caravan

   2. jennifer

    Driewerf negeer dat dom figuur toch gewoon geen reactie meer geven is beter.

  2. werikke

   als je niet bevalt kan je altijd weggaan . Niet zeuren maar als protest gewoon weggaan.

 5. driewerf

  Die ouwe is er over vier jaar niet meer tussen 6 planken waar maakt die opa zich druk om hahahahaahahaha

 6. Meriadoc Brandebok

  Trump kan na diens recente couppoging natuurlijk niet meer worden gehandhaafd in de GOP. Dat spreekt vanzelf. Hopelijk weet de partij zich van Trump los te maken.

  1. werikke

   cooppoging hahaha .

   1. Thant dolph

    Nou goed. Bestorming dan.

  2. Nostradamus

   Whatabout couppoging. Hahaha!
   Je maakt jezelf belachelijk.

 7. werikke

  nogmaals ik blijf proberen te plempen maar wordt niet geplaatst of door systeem .

  1. werikke

   Trump was en is beste president ooit. Maar 4 jaar tegengewerkt door democraten die nu ineens gaan eisen dat republikeinen met hun moeten samenwerken. Ondanks tegenwerking democraten en media zoals CNN heeft hij mooie beslissingen genomen die anderen niet durfden

   1. jennifer

    Werikke,laat ze toch komen die zogenaamde Democraten, die gaan nu de komende 4 jaar een koekje van eigen deeg krijgen,Biden wou verbinden zei hij, die poging is voor dat hij aantreed al mislukt, om wel de zwarten in Amerika geld te geven om de klappen op te vangen van de corona, maar de Blanken kunnen het schudden.Ze hebben dus voor een racistische president gekozen,wat alleen maar ervoor kan zorgen dat het de komende jaren onrustig wordt in de VS.

  2. lucinde

   Ik vermoed dat je haat door de big tech is opgemerkt.

   1. werikke

    vermoed is geen rechtsgeldige opmerking . blijft gissen als je niet weet wat ik wilde zeggen.

   2. Linksbuster

    Lees jij je eigen stukjes wel eens terug , daar vliegt pas echt de haat vanaf…iets met balk en splinter trøl!
    Maak jezelf niet belachelijker dan je al bent.

    1. Thant dolph

     Hallo!!, wat hier in het afgelopen jaar allemaal over de democraten is gezegd, en dan nog niet eens specifiek meer over Biden of Obama of zo, maar zelfs over de democraten in het algemeen… landverraders, marxisten terroristen noem het maar op. Zelfs de honden lusten er geen brood van. Elke tendens tot realiteitszin lijkt hier af te sterven.
     De complot-radicalisering heeft zich hier in het afgelopen jaar in versneld tempo doorgezet. Elke feitelijke weerlegging van de zogenaamde “massale kiezersfraude” wordt honend terzijde geschoven.

     Balk en Splinter? Nou inderdaad ja…

     1. 2030

      onze strónt vlé®k II is kennelijk de idioterie van hemzelf , beukhol en malle pietje vergeten ! De hetze tegen trump en de republikeinen was ongekend door het zuigtrio

      van die radicalisering lusten de honden inderdaad geen brood.

     2. Thant dolph

      Actie en reactie poepclown. De aanvankelijk alleen nog maar tendentieuze, maar in de loop van de tijd steeds grilligere aanvallen op alles en iedereen die het niet met hem eens was hebben hun sporen achtergelaten bij de publieke opinie.

      Daar weet jij alles van met jouw poep- en schijtwerk.

     3. Seneca

      @a dolf
      was het dan niet waar wat er geschreven werd? democraten, althans zo noemen zij zich, met de door jou genoemde figuren is toch tuig van de richel! wat treffend is dat naties die zich ‘democratisch’ noemen zoals DDR en diverse andere oostblok landen en in Azië, tirannieke landen waren/zijn. dat zal ook met de VS het geval zijn met de Democraten als leidende partij.

     4. Thant dolph

      Seneca, het het gaat je perfect af om de door jou aangehaalde voorbeelden precies op zijn kop te zetten;
      het door de Sovjets bezette Duitsland werd, nadat op doeltreffende wijze alle democratische elementen gedwongen werden zich aan te passen aan nieuwe werkelijkheid, door de nieuwe machthebbers Duitse Democratische Republiek genoemd om goede sier te maken met de connotaties van vrijheid, verkiezingen etcetera die het begrip democratie nou eenmaal met zich meebrengt. Jij probeert het precies om te draaien.
      De geallieerden precies wat voor de communisten “democratie” in werkelijkheid betekende.

 8. Beukman

  Mitch McConnell is werkelijk een vreselijke man.

  McConnell is inderdaad een ruggegraatloze slijmbal en opportunist. Van die eigenschap heeft Trump de afgelopen vier jaar handig gebruik gemaakt: McConnell vond alles wat Donald deed prachtig, en steunde hem, omdat dit goed was voor zijn eigen carriere.

  Vorige week is McConnells leven in gevaar gekomen door toedoen van McConnell. De laatste heeft zich nog maar net in veiligheid weten te brengen voor de extremistische Trumpmeute.

  Met die wetenschap is het niet zo moeilijk te begrijpen dat McConnell zijn kans nu schoon ziet om Trump voorgoed te wippen. Hopelijk pakt hij Trump jr. ook nog even mee, want die is een groot gevaar voor de toekomst van de VS.

  1. Meriadoc Brandebok

   Het verbaast mij nog steeds dat de Republikeinen zich zo ruggegraatloos opstellen. Neem bijvoorbeeld vicepresident Pence en de bewindslieden in het kabinet: Trump is nu veeleer een blok aan et been van de GOP. Immers, hij is zijn electorale aantrekkingskracht kwijt. Dan zou je toch verwachten dat Pence Trump zo snel mogelijk probeert te wippen?

   Na vier jaar Trump lijkt de GOP-top hopeloos te zijn verlamd.

   1. werikke

    dus jij bent er zo een die je vrienden zo laat vallen als ze niet meer belangrijk zijn. eng figuur jij .

    1. jennifer

     Werikke Cor zou dat gelijk een narcist noemen toch.

    2. EvertB

     Niemand heeft Trump als vriend. Hij is slechts nuttig geweest om de republikeinen aan de macht te brengen.

    3. Canta

     werikke
     Een vriend laten vallen als ze niet meer belangrijk zijn??????
     Dus jij zou bevriend blijven met iemand die zijn aanhangers oproept om naar het Capitol te trekken, met alle gevolgen van dien?
     Sommige mensen gedragen zich zo, dat je er absoluut niet meer mee bevriend kunt blijven. De enige manier is dan, je van hem afkeren.
     Kennelijk vind jij dat je, ondanks al die feiten zo iemand moet blijven steunen. Dat is pas eng!!

     1. werikke

      geweldige president ja maar blijkbaar ken jij niet alle details en loop jij achter de linkse leiders aan. Als ik tegen jou zeg dat bij de jumbo de eerste 10 mensen een reischeque krijgen en jij gaat daar heen en slaat de ruit in ben ik dan verantwoordelijk voor jou gedrag, dacht het niet. Als je dat onzin vind dan moet je ook niet op de gevestigde partijen stemmen die manipuleren pas echt dus stem PVV

     2. 2030

      het is pas eng als je de realiteit probeert te vertekenen !

    4. Meriadoc Brandebok

     De Republikeinen zweefden een tijdje principeloos mee op de Trump-hype, maar was beslist geen vrienden met de president. Ze likten zijn hielen en kusten zijn kont, maar verder vonden ze hem niks.

    5. Canta

     werikke
     Trump riep zijn fans op om naar het Capitol te gaan om ze daar duidelijk te maken dat de verkiezingen gestolen waren ( iets waar tijdens al die processen die hij voerde, nooit enig bewijs voor is gevonden) en toen het geweld duidelijk werd liet hij weten dat hij ze goed begreep en van ze hield ( zou jij dat ook zeggen wanneer die ramen van de Jumbo werden ingeslagen)
     De afstand die hij later nam van het geweld, moest hij duidelijk van de autocue lezen. Niet echt ZIJN eigen woorden.
     Het zijn niet alleen de democraten die hem verantwoordelijk houden maar ook het grootste deel van de republikeinen.

   2. ManX

    “Immers, hij is zijn electorale aantrekkingskracht kwijt.”

    Dat beoordeel jij totaal verkeerd, Brandebok. Het probleem voor de GOP is juist dat Trump’s electorale aantrekkingskracht enorm is – 72 miljoen stemmers kozen Trump – meer dan er ooit op een Republikeinse kandidaat is gestemd.

    Als ze Trump weggooien, spoelen ze gelijk het grootste deel van die kiezers door het putje en wordt de GOP gehalveerd en verscheurd. Ze kijken dus wel uit.

    1. lucinde

     Fijn dat hier wordt toegegeven dat je met 72 miljoen kiezers geen meerderheid hebt.

    2. Meriadoc Brandebok

     Nee, dat is een onjuiste conclusie. In verkiezingen wordt de electorale kracht van Trump afgemeten tegen diens tegenstander. Na één termijn (zonder dat hij dat termijn begon met een meerderheid aan stemmen) verloor hij zowel het presidentschap en het Congres. En met wat voor een marge trok hij aan het kortste eind: 46% tegen 51%.

     Voor de GOP is hij dus waardeloos geworden en zeker met de impeachment, die het ongetwijfeld haalt.

    3. Beukman

     Dat is inderdaad een dilemma. Echter Trump heeft de verkiezingen verloren – iets wat vrijwel nooit voorkomt bij een zittende president – en ze hebben het Huis en de Senaat verloren.
     Maar de aanval op het Capitool heeft ze misschien wel het beslissende zetje gegeven om te stemmen waarvoor ze de eed hebben gezworen: doen wat goed is voor hun land.

   3. Beukman

    “Vеrⅼаⅿⅾ” ⅼіјkt ⅿе ⅾе јսіѕtе սіtⅾrսkkіոց. Оf: “bеtοⅴеrⅾ” tоt ееո ⅴеrⅼаⅿⅿеոⅾе ⅼоуаⅼіtеіt.
    Dе соսрррοցіոց ⅴаո ⅴοrіցе ԝееk bеցіոt ոս раѕ іո tе ⅾаⅼеո. Тіеոtаⅼⅼеո Տеոаtоrеո zսⅼⅼеո hіеrⅾοоr ցеtrаսⅿаtіѕееrⅾ zіјո. Տtееⅾѕ ⅿееr bееⅼⅾеո еո ⅴеrѕⅼаցеո ⅴаո ⅾе ցrսԝеⅼіјkhеⅾеո ցерⅼееցⅾ ⅾοοr Тrսⅿрааոhаոցеrѕ ԝοrⅾеո bеkеոⅾ.

    Οоk ԝеtеո ԝе іոⅿіⅾⅾеⅼѕ ⅾаt іո іеⅾеr ցеⅴаⅼ ееո ⅾееⅼ ⅴаո ⅾе Ѕеոаtоrеո ⅾаt bеrеіⅾ ԝаѕ οⅿ tе ⅴесhtеո tеցеո ⅾе сеrtіfісеrіոց ⅴаո Βіⅾеո ԝеrⅾ ցеⅿоtіⅴееrⅾ ⅾооr 1) ⅾе bеⅾrеіցіոցеո ⅴаո hսո ցеzіոոеո ⅾооr Τrսⅿреrѕ, еո 2) hеt bеѕеf ⅾаt Τrսⅿр tеցеո zісh іո hеt hаrոаѕ јаցеո ееո еіոⅾ kоո bеtеkеոеո ⅴаո hսո роⅼіtіеkе саrrіеrе.

    Vееⅼ Rерսbⅼіkеіոеո zսⅼⅼеո ⅴаոⅾааց ⅴооr ееո іⅿреасhⅿеոt ցааո ѕtеⅿⅿеո, аⅼѕ еr 1 ѕсhаар οⅴеr ⅾе ⅾаⅿ іѕ…

    Ԝаt еr ցеbеսrⅾ іѕ, ցааt оոѕ bеⅴаttіոցѕⅴеrⅿоցеո zо tе bοⅴеո еո іѕ zо սոіеk іո ⅾе Αⅿеrісааոѕе ցеѕсhіеⅾеոіѕ, ⅾаt hеt еⅴеո ⅾսսrt оⅿ hеt ееո рⅼеk tе ցеⅴеո. Νіхοոѕ ⅿіѕⅾаⅾеո ⅴеrbⅼеkеո іո hеt ոіеtѕ ⅴеrցеⅼеkеո ⅿеt ԝаt Тrսⅿр hееft ааոցеrісht. Αⅼ ⅾе ⅼսсhthаrtіցhеіⅾ hіеr ор DDՏ іѕ zԝааr ⅿіѕрⅼааtѕt.

    1. ManX

     Beukman, de demagogische dramaqueen die met grote woorden dolgraag de zaken opblaast tot gigantische proporties, zelfs groter dan zijn eigen ego. En dat wil wat zeggen.

     1. Beukman

      Dr. X probeert het gebeurde weer eens te bagatelliseren. Argumenten heeft hij niet. Dat zegt eigenlijk alles.

    2. Meriadoc Brandebok

     “Ԝаt еr ցеbеսrⅾ іѕ, ցааt оոѕ bеⅴаttіոցѕⅴеrⅿоցеո zо tе bοⅴеո еո іѕ zо սոіеk іո ⅾе Αⅿеrісааոѕе ցеѕсhіеⅾеոіѕ, ⅾаt hеt еⅴеո ⅾսսrt оⅿ hеt ееո рⅼеk tе ցеⅴеո. Νіхοոѕ ⅿіѕⅾаⅾеո ⅴеrbⅼеkеո іո hеt ոіеtѕ ⅴеrցеⅼеkеո ⅿеt ԝаt Тrսⅿр hееft ааոցеrісht.”

     Je slaat de spijker op de kop, Beukman. Nooit eerder hebben we in de VS zo’n overduidelijke aanval op de democratie gezien van een zittend staatshoofd. Nooit eerder liepen er zo veel mensen zo blind achter een leider aan. Dit gaat veel verder dan Watergate – veel verder dan iets dat we sinds de Tweede Wereldoorlog hebben gezien.

     Wikipedia heeft hier een handig overzicht gemaakt: h**ps://en.wikipedia.org/wiki/Attempts_to_overturn_the_2020_United_States_presidential_election

     Dat zoiets zo gemakkelijk kan gebeuren in een van de meest veerkrachtige democratieën in het westen, is zorgelijk.

     1. Beukman

      Wikipedia heeft hier een handig overzicht gemaakt: h**ps://en.wikipedia.org/wiki/Attempts_to_overturn_the_2020_United_States_presidential_election

      Wat een superhandig overzicht, Meriadoc.

     2. Rene van der Grijp

      Wie is de grootste dramaqueen? Trutje Beuk of trutje Brandebok?

     3. ManX

      “Wie is de grootste dramaqueen? Trutje Beuk of trutje Brandebok?”

      Na een bloedstollende nek-aan-nek race (fotofinish) is de winnaar ….. Brandebok!!

      Van harte Meriadoc, bijgaand een zwaar verzilverd theelepeltje als wisseltrofee.

     4. Meriadoc Brandebok

      Ik zou ManX en Rene vooral het Wikipedia-artikel aanraden. De wijze waarop de democratie de afgelopen maanden door Trump en zijn aanhangers onder vuur ligt, is daarin nog eens samengevat. Alles wat we de afgelopen maanden hebben gezien is daar nog eens op een rij gezet.

      Dit is erger dan Watergate, want dit is een aanval op de gehele democratie – een staatsgreep waarbij mensen werden ontslagen en door het slijk gehaald, bedreigd, politiebescherming moest worden ingeroepen, en uiteindelijk haar schandelijke climax beleefde in de vijf doden die vielen bij de Capitol-bestorming.

      En dat alles omdat één man niet tegen zijn verlies kon.

     5. Beukman

      Ik vind eerlijk gezegd dat Meriadoc en ik ons nog behoorlijk inhouden, heren, gezien het feit dat dit gaat om de grootste aanval op de Americaanse democratie sinds 1812; een aanval waarin een president zijn aanhang in bedekte bewoordingen opriep om zijn politieke tegenstanders om zeep te helpen. Wat dan ook bijna was gelukt.

      De echte dramaqueens zijn jullie, met jullie structurele metacommunicatie over twee gerespecteerde potsers die enige inhoud trachten te geven aan dit forum. Wat is precies jullie probleem?

     6. ManX

      Beuk & Brandebok, ik moet eerlijk toegeven dat het onthutsend en indrukwekkend (in negatieve zin) is als je alle misstappen en manipulaties van Trump bij elkaar geveegd ziet.

      Hoewel verscheidene facetten wat opgeklopt, herhaald en/of gedramatiseerd worden en alles duidelijk vanuit linkse optiek is geschreven, is het wel duidelijk dat dit een redelijk volledige opsomming is van de daden van een psychopaat. Op zich zegt dit niets, want naar mijn idee stikt het in de politiek van de psycho’s. Maar Trump behoort duidelijk tot de gevaarlijker soort. Het Wiki-artikel heef mijn kijk op hem bijgesteld.

     7. Beukman

      Yep dr. X, Trump is een gevaarlijke psychopaat. Het is uiteraard geen toeval dat hij in het gepolariseerde America aan de macht kon komen: hij is ook een ongekende splijtzwam.

      Op het moment is een soort van debat gaande over de vraag of de man moet worden impeached. Gaat recht voor wijsheid of gaat wijsheid voor recht? Niemand die het weet.

      Live:
      youtube.com/watch?v=dY2dzs1Y9WE

     8. Thant dolph

      “(…) Maar Trump behoort duidelijk tot de gevaarlijker soort. Het Wiki-artikel heef mijn kijk op hem bijgesteld.”

      Wetenschap bewijst: wonderen bestaan! 🥂

 9. Adriaen van Bergen

  De zgn. elite heeft zichzelf heus wel goed ingedekt met riante pensioenen, 5 jaar wachtgeld, enz. enz. enz. enz.
  Iets waar de gewone kiezer alleen maar van kan dromen.

  1. werikke

   als Trump wordt afgezet krijgt die geen pensioen

   1. lucinde

    Onjuist.

    Een aftredend president krijgt;
    – pensioen (200.000$ p. jaar)
    – geld om te reizen
    – kantoorruimte
    – personeel
    – etc etc…lees de “former presidents act” maar

    Dus ook hier kappen met leugens

 10. Cor Grijpstra

  Wanneer je nu nog niet ziet welk een vol idioot die Trump is dan ben je toch echt wappie.

  Tis hetzelfde wanneer je Baudet ziet als een toekomstige staatsman.
  Beide lijden aan een ziekelijke vorm van narcisme.
  Compleet ongeschikt voor het politieke leiderschap.

  1. jennifer

   De hele politiet wereld wijd is toch gebouwd op narcisme,dus wat is jou probleem eigenlijk?

   1. jennifer

    Moet politiek zijn sorry

  2. werikke

   nou dan ben ik een wappie of rechts extremist of populist wat voor naam de linkse zooi ook aan anders denkenden geeft. Trots op ook nog . Dat jij jezelf als enige ziet die de waarheid verteld is narcistischer dan diegenen die jij als narcistisch ziet. Toch keer over nadenken .

   1. jennifer

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++

 11. Spaanse_K0K

  Vieze spelletjes!
  Achterbakse Republikeinse Ted Cruz heeft zijn messen geslepen om Trump neer te steken

  I have disagreed with the President’s language and rhetoric for the last four years.”

 12. Rieks

  Het zal wel maar Trumps presidentschap zijn 4 verloren jaren. Die belachelijke muur met Mexico, alsof dat de immigratie stopt. En overal waar hij gaat gaat die Melania ook, heeft die niks anders te doen? Of kan Trump niet zonder haar?

  1. jennifer

   Rieks dit klopt niet wat je zegt, met die belachelijke muur zoals jij die noemt was Obahma al begonnen, wel bij de waarheid blijven als het even kan.

   1. Rieks

    OK dank voor correctie

   2. Rieks

    Maar ik blijf het een belachelijke muur vinden

   3. Mar

    @jennifer

    Mag het ook George W. Bush zijn, ja?

    1. jennifer

     Dan hebben ze niet hard genoeg gewerkt als die nog steeds niet af is toch ha ha

    2. jennifer

     Die muur is wel degelijk van start gegaan onder Obahma maar ik gun jou de lol er wel van om het nog een 8 jaar terug te gooien dan, ik weet wel beter.

   4. 2030

    volgens diezelfde obama niet hoor ,

 13. Mar

  Trump verlaat de Republikeinen en gaat een eigen partij oprichten waarin de volledige macht alleen bij hem ligt en iedereen verplicht is hem te volgen/steunen.

  Trump kan er absoluut niet tegen als mensen niet aan zijn voeten liggen, niet naar hem luisteren en (de grootste zonde) hem tegenspreken en tegenwerken.

  In de afgelopen 4 jaar heeft hij er genoeg mensen uitgekieperd.

  1. Thant dolph

   Dat is waar. Het zal mij niet verbazen als hij over 4 jaar als “Independent” toch weer gaat proberen om een greep naar de macht te doen. Lijkt mij zelfs waarschijnlijker dan dat hij het weer via de republikeinse partij probeert. Voor hem maakt dat trouwens helemaal niet uit. De ideologische verschijningsvorm zal hem worst wezen.

 14. Ritter

  Onderstaande is een gedeelte van pollster John McLaughlin of McLaughlin & Associates uit het onderzoek wat ze hebben gedaan.
  ===========================

  “Over het algemeen toonde de peiling aan dat het afzetten van Trump in de laatste dagen van zijn presidentschap alom niet populair is. Bijna driekwart van alle kiezers “is het erover eens dat pogingen van Pelosi en de Democraten om te proberen de president af te zetten nadat [verkozen president] Joe Biden is beëdigd, politiek gemotiveerd zouden zijn om te voorkomen dat de president weer meedoet aan de volgende verkiezing; zijn bescherming van de geheime dienst wordt geschrapt en voorkomen dat hij een presidentiële bibliotheek heeft ”, aldus de memo.”

  Een meerderheid van de kiezers, 65 procent, zegt dat Biden en House Speaker Nancy Pelosi (D-CA) “dit erger maken en het land verdeeld houden” door Trump te blijven aanvallen.

  ht*ps://www.washingtonexaminer.com/washington-secrets/exclusive-60-call-impeachment-a-waste-of-time-big-tech-backlash-for-censoring-trump

 15. Eksteroog

  De analyse rammelt nogal. Het klopt, dat het McConnell alleen gaat om de macht. Net zoals Trump trouwens. Daarom heeft hij Trump 4 jaar heel trouw gediend op alle punten. Niks verzet tegen Trump.En als Trump gewonnen had, was er niets veranderd. En Trump was altijd heel blij met hem.
  McConnell heeft ooit zoiets gezegd, dat het enige wat de GOP in de oppositie moet doen, is zo snel mogelijk de macht terug krijgen. Inderdaad, het gaat niet over de VS of haar inwoners. En Trump was altijd heel blij met hem.
  En nu heeft hij de conclusie getrokken, dat zijn partij sneller aan de macht kan komen door Trump helemaal af te serveren. Dus dat gebeurt nu.

 16. Dennissius

  Echt ongelooflijk: wéér impeached (Zelfs met tien Republikeinen bovenop de stemmen vd Dems)!

  Ik zou niet weten wat Trump nog meer kan verpesten:
  Lost the elections (and again the popular vote)
  Lost the house
  Lost the senate

  Wat een loser! 🤣

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.