Martin Bosma pakt M aan, want Kaag is alwéér te gast: ‘Ze is het testbeeld van NPO66!’

M, het dagelijkse vooravondprogramma van de NPO, nodigt met grote regelmaat politici uit die dan aan tafel mogen vertellen wat ze overal van vinden. Als het linkse politici zijn gebeurt dat zonder al te veel kritiek, en als het rechtse politici zijn dan… nou ja, laat maar. Die rechtse politici krijgen helemaal geen uitnodiging. Wie dan wel? Nou, vooral D66-lijsttrekker Sigrid Kaag is favoriet. PVV-Kamerlid Martin Bosma vindt daar wat van.

“Het volstrekt objectieve M (betaald door u) wil heel graag dat Sigrid Kaag premier van Nederland wordt,” bericht het Twitter-account Diversiteitswatch. “Daarom is ze vanavond alwéér te gast bij deze inclusieve talkshow.”

Daar is geen woord van gelogen. Want kijk maar eens naar de specifieke lijsttrekkers die langs mochten komen bij het programma… en hoe vaak. Dit zijn de scores sinds het begin van het seizoen:

Kaag (D66): 5 keer
Klaver (GroenLinks): 2 keer
Ploumen (PvdA): 2 keer
Segers (ChristenUnie): 1 keer
Hoekstra (CDA): 1 keer

PVV-Kamerlid Martin Bosma vindt dit onderhand volstrekt ridicuul. “Kaag is het testbeeld van NPO66,” schrijft hij volkomen terecht op Twitter:

Daar is natuurlijk geen woord teveel aan gezegd (het is dan ook een heel korte, maar rake statement). Kaag mag steeds weer langskomen bij M. En ja, de reden daarvoor laat zich raden. Ze willen bij de NPO per sé dat er een vrouwelijke premier komt, en Kaag is de uitverkorene. Zij is in hun ogen lekker BuildBackBetter-links, een zogenaamde ervaren diplomaat, en helemaal woke. En dus wordt zij continu, bijna elke week een keer, voor de camera’s getrokken in de hoop dat Nederlandse kiezers bij zichzelf gaan denken: weet je wat, ik stem tóch maar op die zuurpruim!

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van onze speciale groep op MeWe, hét alternatief voor Big Tech-wappie Facebook.

Nou, ik heb slecht nieuws voor de NPO: dat gaat niet gebeuren. Kijk maar naar de peilingen. Zelfs met al die gratis reclame lukt het D66 maar niet om een deuk in een pakje peilingboter te slaan. Jammer dus voor Hilversum met hun eeuwige NPO-testbeeld: dat mag na 17 maart op zoek gaan naar een nieuwe uitverkorene.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. trutje

  Vreselijk wijf die Kaag en ze heeft ook haar ogen gelift nu lijkt ze helemaal op een duivel.

 2. driewerf

  kaag is een V!swijf en Jette de overtreffende trap

 3. driewerf

  Ik trouwens van een paar vrienden die virologen zijn, bevestigd gekregen dat als je D666 stemt de kans groot is 65% om besmet te raken met covid-19 . zeg het maar even hoor.

  1. driewerf

   heb

  2. Nostradamus

   Én covid-20 én covid 21… Niet 65% maar ergens tussen 66 en 666%!

   1. driewerf

    O ja dom dat ik daar dan weer niet aan denk mooie aanvulling Nostradamus .lol

 4. Tedje Kruis

  Mee eens!

 5. halo1

  Optreden voor de tv betekent niet automatisch meer stemmen.. je kan het ook verknoeien.. zoals gisteravond b.v… een hele geruststelling.

 6. Franz Biberkopf

  Wilders wordt ook voortdurend uitgenodigd maar de laffe zak durft niet te komen.

  1. Tedje Kruis

   Zoals halo al zegt optreden op TV kun je ook verkloten.

   Zie Kaag en zie Baudet

   1. halo1

    Ik gebruikte een ander woord Tedje.. als jij en Biberkopf hun taal ook zouden kuisen… zouden jullie bezwaren tegen rechts wellicht wat meer serieus genomen worden.. het is maar een tip.

  2. halo1

   Je zou toch een beetje dimmen!… geen argumenten: dus weer schelden: (“‘laffe zak”‘: foei!). Ik denk dat die zuigende manier van interviewen hem afschrikt.. ofschoon ik zelf altijd voor de aanval ben. ..hij zou dus gewoon moeten komen .. en dan terugzuigen.. of een rel ontketenen.. de NPO aanpakken.. mogelijkheden te over.

   1. J.P Coen

    wat een gejank zak

  3. WayneGretzky99

   Niemand loopt er willens en wetens een extreem dom linksch nazistische hinderlaag in. Zo dom is alleen extreem dom linksch.

  4. Nostradamus

   Zeg Biebertje, bij de MSM stap je in het hol van de leeuw en krijg je geen gelijke behandeling. Rechtse partijen worden nauwelijks naar de inhoud gevraagd en alleen geprobeerd zwart te maken. Ik begrijp het wel van Wilders en daar is niets lafs aan. Ik vind het voornamelijk laf van de MSM dat het van deze techniek moet hebben omdat ze anders de extreem linkse verkiezingen verliezen.

   Fijn dat je scheld want dan mag ik ook van jou vinden dat je een domme zak bent. Peace! 🙂 🙂 🙂

   1. WayneGretzky99

    Kudo’s voor je dat je probeert rationeel te converseren met die extremist.

   2. WayneGretzky99

    Tevens meen ik me te herinneren dat of baudet of Wilders ooit een keer een linksch extremist heeft voorgelegd een interview te houden maar dan op een niet vooraf vastgestelde plaats en dito aanwezigen. Uiteraard werd dat door de linksche nsb-er vriendelijk afgeslagen.

  5. werikke

   grote woorden voor parasiet !!!

  6. usb3.0

   Nee hoor franzje dat wordt Wilders niet, en als hij al wordt uitgenodigd weten ze dat Wilders niet komt en met dat stokje gaan ze dan slaan..
   De links fascistische staatsomroep, waar jij het zo op hebt, heeft het niet op rechtse politicus, dan worden de mensen asociaal en laten ze de politicus die wordt geïnterviewd niet uitpraten, onderbreken steeds, geven geen tijd om vragen te beantworden

  7. Logica

   Laffe zak? Hij zit dan met 3 linksen aan tafel die hem constant onderbreken. Hij heeft groot gelijk. Nu zie Je dat bij Baudet die soms nog wel te zien in.

   Heb je ooit weleens 3 rechtsen bij 1 linkse zien zitten?

 7. Spaanse_K0K

  Heeft Bosma al eens uitgerekend hoe vaak Wilders een uitnodiging om aan te schuiven, bij welke omroep dan ook, heeft afgeslagen?
  Hoe vaak Wilders de grote afwezige was.
  Ik vind daarom dat Bosma zijn werkgever daar eerst maar eens op moet aanspreken.

  1. driewerf

   heb jij het al uitgerekend dan. vertel wandelende encyclopedie hahahahahah nou nou nou hoe vaak ????Wilders is slimmer die laat zich daar niet mee in en waarom zou hij ook.

  2. Nostradamus

   Wat WayneGretzky99 zegt: Niemand loopt er willens en wetens een extreem dom linksch nazistische hinderlaag in. Zo dom is alleen extreem dom linksch.

  3. werikke

   Wilders wordt dan uitgenodigd en vervolgens door 3 uitgenodigde tegenstanders incl. interviewer geprobeert hem af te maken . is geen eerlijke manier maar alleen bedoeld om hem af te zeiken. Dan zou ik ook niet komen. jij wel dan ?

  4. Cootje

   Je zal uitgenodigd worden met een kwartier te spelen om een 10 nul achterstand weg te werken , is mij vriend niet maar Azarkan kon het laats bij Buitenhof niet eens een voorzet geven om de achterstand weg te werken , als je hoog begaafd bent doe je daar niet aan mee met die poppenkast

 8. Pieter48

  Mijnheer Bosma wees niet bevreesd. Soms komen bewoners van ivoren torens een bezoek brengen aan ons de gewone burgers. Dit doet zij op uitnodiging van de onafhankelijke staats omroep. Die is het populisme aan het bestrijden en mevrouw Kaag is een mede strijdster.Vandaar dat zij nog veel meer op tv zal verschijnen. Bij de NPO is men vergeten dat hun miljoenen Euro’s aan subsidies per jaar ook mede betaald worden door mensen die partijen zoals die van mevrouw Kaag nooit hun stem zullen geven.

 9. HD

  Dat van Wilders begrijp ik wel, als hij daar gaat zitten is het niet normaal vragen stellen door die linkse proleten, rechtse gasten moeten worden afgemaakt.
  Als onze Palestijnse terroristenleider is potje M helemaal hitsig.

 10. siemoon

  zal ze hiervoor overuren voor schrijven. vast en zeker word dat betaald . ik schat 3500 euro .. kassa .

 11. werikke

  dat viel mij ok al op . De manier waarop je als kijker wordt gemanipuleerd is belachelijk.Ik vind zeer eng mens en nog enger is dat de overheid probeert de mening en dus verkiezingen te sturen . stem PVV of FVD

 12. Cootje

  Je kan altijd gebruikmaken van de vechtgenote haar machtspositie volgens mij noemen ze dat in de publieke organisaties instellingen en in de politiek het old boys netwerk onderleiding van de Rutte doctrine een baan garantie en de daaraan verbonden vele voorkeuren en zo helpt de ene hand de andere en als het nodig was men de andere hand . Kruiwagens zijn een belangrijke vervoermiddel in de politiek . Al gebruiken ze voor de schone schijn ook veel bakfietsen met de hete aardappel in je keel maak je in dat milieu vele vrienden . En zo kan het ene kind met een pistool wegkomen , en de andere zijn zus mag niet met een 5 december figuur thuis komen . Verschil moet er wezen

  1. Niet L niet R

   Perfect verwoord!

 13. Niet L niet R

  Kaag en Jette alias Bassie en Adriaan, beter kan ik hen niet fileren!

 14. Response

  DDR66-ers; elitaire irritante opdringerige linkse verwende betweters.
  Heh ja, dat lucht op.

 15. Freba

  Wie kijkt er nog naar de NPO? Ik niet op mijn ouwe dag en de jeugd al helemaal niet. Duur stukje werkverschaffing, vandaar het tekort aan bouwvakkers en loodgieters en meer handige jongens en meiden. Lekker vanaf je PC opinie’s maken en voor 2500 ex + vreten plaatsnemen bij M en meer van dat soort programma’s, die in vroegere tijden werden gedaan door de Sonja Barend’s, Hedy D’Ancona’s, en de overigen zich links noemende meiden van de VARA. Vrouwen staan er nu veeeeeel beter voor dan vroegga. Het grootste onzinverhaal aller tijden. Uit concurentieoverwegingen moesten vrouwen allemaal aan het werk. Niets ontplooiing van vrouwen. Dat is alleen weggelegd voor door pappie verwende meiden zoals o.a. Kaag. Ik hoor nog die viswijven Agnes Kant en Halsema in de Kamer tekeer gaan over de aanrecht-toeslag. De ouderen weten het nog. De “toeslag” werd gewoon van het salaris van de man weggehaald. Kun je het later n.l. weer “afpakken”. Zware belastingheffings-truc dus. Lekker aan je carriere werken bij AH, Action en meer……….Hoe was het ook alweer? ” Grote Ambities Leiden Tot Niets”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.