Nieuwste dystopische project van Great Reset-bedenker: mondkapjes met sensor die vertellen dat je ‘m moet opzetten

Het World Economic Forum is bezig met een nieuw project om de mensheid geknecht te houden. Sorry, ik bedoel: gezond te houden. Het instituut van The Great Reset-bedenker Klaus Schwab promoot nu namelijk “het mondkapje van de toekomst.” Dit kapje laat je met behulp van een sensor weten wanneer je te veel stikstof hebt opgebouwd… en als je je mondkapje per ongeluk vergeet op te doen als je naar buiten gaat krijg je een melding op je telefoon. 

Wat leuk, zeg, mondkapjes met een hele verzameling ‘slimme’ techniek erin! Echt geweldig. Bekijk het filmpje van het World Economic Forum maar:

“Dit smart mondkapje vertelt het je wanneer het tijd is om het te wassen,” legt het WEF uit in een filmpje over het nieuwe, moderne, innovatieve mondmasker. Maar dat is nog lang niet alles. Oh nee, het vertelt het je ook als je het kapje niet correct draagt.

En er is nóg meer! “Het meet je ademhalingsgraad. Als er te veel CO2 is opgebouwd aan de binnenkant zegt het je dat je even een paar verse ademteugen moet halen.” Omdat het dragen van een mondkapje in dat opzicht blijkbaar toch niet heel goed is voor je moet je het mondkapje dus af en toe even afzetten om verse lucht in te ademen. Blijkbaar ben je in die periode dan overigens op magische wijze toch nog gewoon beschermd tegen het virus, dus de coronapaniekelingen hoeven zich daar geen zorgen over te maken.

“En als je het vergeet op te zetten wijst het je daarop,” aldus de video, “met een smart-sensor die gekoppeld is aan je telefoon.”

YAY! Wat fantastisch! Dank je wel zeg! Je zou zomaar vergeten je levensreddende mondkapje op te zetten! Goddank dat je daar dan een app, ‘smart’ mondkapje, én een smartphone voor hebt.

“Het BreathTech-S masker is duurzaam” (ah ja, duurzaam, ook zo’n hobby van het WEF. We moeten immers wel lekker doorgaan met het grote Build Back Better-programma, ook als we mondkapjes dragen) ” bevat biologisch afbreekbare en recyclebare componenten,” gaat het verder in het mateloos irritante filmpje.

“Wegwerpmaskers zijn een groot milieuprobleem geworden. In 2020 hebben we wereldwijd $166 miljard aan ze besteed. Ongeveer 75% komt op een vuilstortplaats terecht. Of in de oceaan.” En dat kan natuurlijk echt niet. Duurzaam! Milieu! Build Back Better!

“Oplossingen als [dit nieuwe mondmasker] kunnen dit probleem helpen oplossen. Ze kunnen helpen de planeet een beetje beter te laten ademhalen.”

Haha, ja, de wereld moet beter ademhalen… door mondmaskers op te zetten.

Is er ook maar iemand die regelmatig met zo’n ding oploopt die het verbindt aan goed kunnen ademenen?

Wat nou zo gek is, ik dacht dat die mondkapjes tijdelijk bedoeld waren. Dat we even een mondkapje op moeten nu, omdat het virus er is en nog niet genoeg mensen ingeënt zijn, maar dat we al heel snel normaal over straat kunnen. De vaccinatieprogramma’s gaan immers overal ter wereld stug door.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en volg me op Parler!

Maar blijkbaar klopt dat toch niet helemaal. Want als je deze video kijkt kun je alleen maar concluderen dat we volgens het WEF heel lang behoefte blijven houden aan mondkapjes. Deze speciale ‘mondkap van de toekomst’ is immers duidelijk ontworpen met het oog op de lange termijn. Want ja: zo’n Great Reset voor je niet even door in een paar maandjes, hè?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Linksbuster

  Is er ook een luchtdichte variant voor links?

  1. Jack Flash

   Linksbuster@ 😂

  2. Loelap

   😂😂😂😂😂

  3. Xyz1234

   😆

 2. Spaanse_K0K

  Het moet echt niet gekker worden.
  Straks krijgen we nog auto’s die zeggen dat je je gordel met omdoen, zegt dat de handrem er nog op zit, vanzelf de deuren sluit of dat je 3/4 rotonde moet rijden.
  Weg met de vooruitgang.

  1. werikke

   zit je nu hier op deze topic te tr0llen? je gaat maar door he

   1. Jack Flash

    Stop met leven, anders ga je dood.

    1. werikke

     heel diep en zeker een tegeltje waard

    2. Linksbuster

     Heb je dat uit het vvd verkiezingsprogramma Jack?

   2. Linksbuster

    Cockje gaat altijd met de bus..hij is niet bij machte een voertuig veilig te besturen.

  2. Loelap

   Als die auto je maar linksaf doet slaan, toch Cock.

  3. Xyz1234

   Als je een gehoorzaamheidskapje als vooruitgang ziet, heb je hem hoogst waarschijnlijk te lang op gehad. Dat doet het dus met je hersenen.

 3. Loelap

  Het gaat om macht! Hoe minder men moet nadenken hoe dommer men wordt! Domme mensen zijn makkelijker te beïnvloeden en gedweeër.

  Het doet denken aan de kerk en de elite van vroeger:
  De kerk hield de mensen dom.
  De elite (werkgevers) hield de mensen arm.

  1. Tedje Kruis

   Loeloe denkt als Marx

   1. Linksbuster

    Jij kan het weten niet tedje?!

   2. Xyz1234

    Nee, hij beschrijft de totalitaire tactieken. U heeft duidelijk een blinde vlek daarvoor.

  2. M.Dikker

   Dat van die kerk is nog zo.

 4. M.Dikker

  Slecht voor het milieu die mondkapjes. Ik zie er elke dag wel wat op straat liggen.

  1. Tedje Kruis

   Ik zeg stem groen links, als je geeft om het milieu.

   1. M.Dikker

    Ja, daarom zijn er weer bomen gekapt om windmolens te plaatsen. Groen Links is helemaal van het (bomen)padje af. Nooit dat ik op die idioten ga stemmen!

   2. Xyz1234

    Groen Links geeft helemaal niets om het milieu. Ze kunnen u alles wijs maken.

 5. Tedje Kruis

  De markt is creatief en springt in een nieuwe markt.
  Precies het betoog waar Sid Lucassen een pleidooi voor houdt.

  Gaat die mafketel van een Michael voor overheid spelen…”kan niet, mag niet, complotje hier, stom idee”

  Laat de markt nou, ze spelen alleen in op de vraag.

 6. usb3.0

  Ik moet helemaal niets…

 7. Flach

  Ik haat de dictatuur van de meldingen. Je magnetron, je wasautomaat blijft piepen, je gordel terreur in de auto. Alles bliept en tutert om je ergens toe te dwingen. En de meest kan je niet afzetten, wel betalen, maar geen eigen zeggenschap. Tuurlijk, is iets verplicht dan zal je wel moeten, maar rot op met je herrie.

 8. Swami Nofapananda

  Het wordt steeds erger

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.