Typisch NPO! Liever onervaren D66-kandidaat uitgenodigd voor gesprek over politie dan expert-Kamerlid van de PVV

Al jarenlang probeert PVV-Kamerlid Lilian Helder er voor te zorgen dat er meer geld gaat naar de politie. Als geheel pleit de PVV al jarenlang voor méér blauw op straat. Nu doet WNL net of dit een revolutionair standpunt is en nodigt een kandidaat-Kamerlid van D66 om hierover te praten; de PVV wordt zoals gewoonlijk weer genegeerd. 

PVV-politica Helder houdt zich al ruim een decennium bezig met de portefeuille politie en veiligheid. Jarenlang heeft ze al aan de bel getrokken over de penibele situatie bij de politie. Er moet volgens de PVV’er meer geld naar onze politiediensten. Maar wordt Helder ooit uitgenodigd om hierover te komen praten bij een mediaomroep? Nee natuurlijk niet; de NPO nodigt nog liever een linkse kandidaat uit dan een zittend Kamerlid met jaren ervaring.

Dus dat Hanneke van der Werf, de nummer 9 van D66, mocht aanschuiven bij Goedemorgen Nederland ging er bij de PVV-veterane niet zo goed in:

Al geruime tijd pleit Helder tegen de “fopbegroting” voor de Nederlandse politie. Zij wil namelijk dat er echt eens wat verandert, en er structureel meer geld gaat naar onze politiediensten. Maar blijkbaar is WNL meer geïnteresseerd in een D66’er die deze PVV-boodschap herhaalt dan een PVV’er die dit zélf komt vertellen.

Over een maand vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats, en het lijkt erop dat ook de NPO zo min mogelijk aandacht wil geven aan de PVV. Ongeveer alle gevestigde partijen hebben de PVV al buitengesloten van eventuele regeringsdeelname en nu lijkt het net alsof de NPO ook maar minimale aandacht aan de club van Geert Wilders wil geven.

En zo blijft men de tweede partij van Nederland in de Tweede Kamer en in de peilingen negeren. Wat de afgelopen jaren nu niet bepaald de beste tactiek was, want de PVV blijft met of zonder media-aandacht een onontkoombare machtsfactor.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. Marija

  Indien PVV dezelfde wel verdiende aandacht zou krijgen als andere partijen op NPO,
  dan zou O.a. VVD nergens meer zijn en PVV met stip op ÉÉN staan.
  Ik begrijp niet dat deze ondemocratische situatie, uitsluiting van PVV door andere partijen, al jarenlang kan blijven doorgaan zonder groot protest.

  1. halo1

   Dat ligt ook aan de PVV zelf.. veel te star, te weinig souplesse, te weinig inlevend, te etnisch profilerend. Je kan op ook om gewoon praktische redenen tegen immigratie zijn..ze geven de tegenstander veel te veel “”munitie”‘ om op te schieten.. hun probleem is niet zo zeer de kiezers, maar de grote schare anti-stemmers… net zoals bij Trump. PVV , vernieuw en verbreed je, meer creativiteit en psycholologie erin… en streef naar de absolute meerderheid.. mijn /onze stem heb je wel..

   1. werikke

    absoluut niet mee eens . De PVV wordt door media afgezeken of ze nou star zijn of niet. Punten die voor PVV en ook voor kiezers belangrijk zijn kan je niet wegdoen om maar bij kartel te horen dat doen al genoeg partijen. rug recht houden dat zijn punten waar de kiezers van PVV om gestemt hebben om dan maar even aan te passen zou hypocriet zijn .

    1. halo1

     Respecteer je standpunt.. maar besef wel dat de PVV anders nooit en te nimmer uit deze pat-stelling komt..het mooiste zou zijn als ze op den duur de meeste andere partijen overbodig maakt…

     1. werikke

      klopt maar als ze ineens bv imigratie standpunt zouden wijzigen om maar mee te regeren zou ik er niet meer op stemmen

  2. Heinz

   De padvinders van de PVV mogen niet spreken op een enkele uitzondering na. Dat heeft de hopman zo bepaald. Alleen de Zorgkoningin heeft het privilege.

   1. werikke

    mensen zoals jij die denken de wijsheid te hebben dan met meningen te komen waar ze niets van af weten is bewijs dat domme mensen ook op dit forum zitten.

 2. Spaanse_K0K

  De ervaring leert de programma-makers dat PVV politici niet mogen/willen aanschuiven bij een debat.
  Bartje draait probleemloos de realiteit om en geeft de programma makers de schuld van de PVV afwezigheid.

  1. WayneGretzky99

   Als de PVV aangeeft dit wel te willen maar op neutraal terrein met dito aanwezigen durven die laffe NOS(tasi) honden niet want dan worden ze over tafel getrokken. Schijtlijsters die linksch NSB-ers.

   1. Spaanse_K0K

    ls de PVV aangeeft dit wel te willen maar op neutraal terrein

    Wanneer heeft u een PVV politicus dit voorstel horen doen?
    Ik nog nooit, maar Wayne misschien wel achter zijn vuilniswagen.

    1. WayneGretzky99

     Wahahah…goeie paella vreter. Je projecteert. Veel succes achter je vuilnis wagentje. Andere mensen slagen namelijk wel.

    2. Seneca

     @cockje
     als je dit nog nooit ‘gehoord’ dan wel ‘gelezen’ hebt, wordt het toch tijd om een gehoorapparaat en een bril aan te schaffen. het kan natuurlijk ook dat je ingeboren stupiditeit je verhindert om kennis van feiten te nemen.

  2. werikke

   Als PVVér wordt je uitgenodigd als je dan gaat (kijk bij FVD ) zitten er 3 roofdieren aan andere kant die jou niet laten uitpraten en wordt je afgebrand. Daarom komen de meeste PVV’rs niet meer opdagen en ik geef ze geen ongelijk. De media is links en alles wat anders klinkt moet afgezeken worden. Dus Bartje draait niet om maar is waarheid . Jij bent net als de media daarom ben je ook hier om jou doel alles af te zeiken van PVV en FVD hier uit te boeren.

 3. JFU

  De Nederlandse Propaganda Omroep heeft als opdracht een ieder die een andere mening en/of politieke voorkeur heeft die niet overeenkomt met de huidige linkse elite te negeren, dit op straffe van het korten van de subsidie opgebracht door de belasting betaler. Echt democratie ten top…toch?

  1. Spaanse_K0K

   op straffe van het korten van de subsidie opgebracht door de belasting betaler.

   Korten van de subsidie opgebracht door de belasting betaler, om je rechtse vingers bij af te likken. Weg met die linkse, geldverslindende staatsruif vreters.

   1. Loelap

    Inderdaad “weg met die linkse, geldverslindende staatsruif vreters.”

 4. Tedje Kruis

  Idd verbazingwekkend.

  Overigens is WNL een grote VVD-reclamezuil
  die sporadisch es een andere partij aan het woord laat.

  1. Jannes-46

   Wiens brood men eet diens woord men spreekt.

   1. Spaanse_K0K

    Wiens brood men eet diens woord men spreekt.

    Heeft u het over de NPO of over DDS?

    1. Seneca

     @cockje
     als vervolg op mijn eerdere reactie (7) wijs ik je wederom op je stupiditeit daar je of niet kan lezen dan wel niet wilt lezen dan wel de idioot op dit blog uithangt. dat je een idioot bent behoef je echt niet te benadrukken, dat weet zo langzamerhand iedereen. je gaat je vriendje beuk achterna.

 5. WayneGretzky99

  Heb haar kortstondig ontmoet. Lekker ding en onwijs aardig.

  1. Heinz

   Hoezo kortstondig?

 6. ManX

  “….en het lijkt erop dat ook de NPO zo min mogelijk aandacht wil geven aan de PVV.”

  Dat is exact de strategie die vunzig links volgt. Doodsbang zijn ze dat het redelijke en feitelijke verhaal over politie van de PVV breed herkend wordt en gunstig zal afstralen op de partij.

  Dit bewust en stelselmatig negeren van een grote politiek partij is precies de reden dat we niet leven in een democratie maar politiek correcte linkse dictatuur.

 7. Barbera

  Haha een partij die liever een Orban of Poetin dan een Rutte als regeringsleider ziet.
  Programmapunten heeft welke tegen de grondwet indruisen.
  Zo’n partij geef je ze weinig mogelijk aandacht.

  1. ManX

   De grammofoonplaat van de genderneutrale Stasi Barbara blijft steeds vaker hangen.

   Verzin eens wat nieuws windbuil.

   1. Barbera

    ManX kan het linkse sociaal en economisch programma van de PVV wel waarderen.
    Puur socialistische standpunten en ManX gaat er vol voor.

    1. ManX

     Volledig juist Barbara! Wat de sociaal-economische standpunten betreft sta ik helemaal achter de PVV. Daarmee wordt Nederland weer goed op de rails gezet.

     Maar dat heeft natuurlijk totaal niets te maken met de politiek-correcte gedachtenterreur die de tot in het beenmerg linksmarxistische partijen uitoefenen in wat eens een prachtig Nederland was: tot in detail wordt voorgeschreven hoe je hoort te denken, wat goed is en wat het kwaad in de ogen van de linkse kerk.

     Jij bent een typisch voorbeeld van zo’n geindoctrineerde en gehersenspoelde discipel en dwaas: een sukkelige SP’er die braaf de partijlijn volgt en zich daardoor een moreel hoogstaand gutmensch vindt.

     Nimmer heeft de gelovige Barbara geleerd om zelfstandig te denken. En dat merk je in iedere debiele reactie.

    2. Loelap

     Je kunt Rechts zijn maar toch ook een links standpunt goedvinden (en andersom).
     Komt meer voor dan jij denkt. Maar dat snappen bekrompen en starre mensen zoals jij niet.

    3. Meriadoc Brandebok

     Het gros van de PVV-achterban komt dan ook uit de arbeidersklasse. De PVV is sociaaldemocratisch met een nationalistisch toontje. Zeg maar, een soort ultrarechtse versie van de PvdA. Dat is overigens ook de reden waarom er amper PVV-rechters, leraren, ambtenaren en ondernemers rondlopen.

     1. ManX

      Onze huisautist Meriadoc Brandebok lült, liegt en lastert er weer op los:

      ht*ps://wnl.tv/2017/02/10/pvv-populairst-hoger-opgeleiden/

      ht*ps://eenvandaag.avrotros.nl/item/ook-hoger-opgeleiden-stemmen-pvv/

      ht*ps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoogopgeleide-pvv-kiezers-komen-uit-de-kast~b7933c6d/

      ht*ps://www.geenstijl.nl/5100202/hoogopgeleiden_massaal_naar_pv/

      ht*ps://www.welingelichtekringen.nl/politiek/662598/hoogopgeleide-pvv-kiezers-leggen-uit-waarom-ze-op-wilders-stemmen.html

      Enzovoorts, enzoverder

     2. Spaanse_K0K

      Beste ManX, Y of Z.
      Kijkend naar de praktijk, zoals de reakties van de hier aanwezige PVVers, denk ik ook dat het merendeel hoog opgeleid zijn.
      Een eenvoudige plantsoenendienst medewerker uitgezonderd.

     3. werikke

      jij hebt iets tegen arbeiders of vind jij jezelf als parasiet van de maatschappij dat je hoger op de denkbeeldige ladder staat.

     4. Meriadoc Brandebok

      “Dat blijkt uit onderzoek van vakbond De Unie.”
      “De Unie vroeg bijna 4000 leden en niet-leden naar hun politieke voorkeur.”

      Bij welk ledenbestand denkt ManX dat de *vakbond* onderzoek deed? Onder de arbeiders natuurlijk! Niet bij de achterban van VNO NCW.

  2. Cootje

   Zo partij geeft je weinig aandacht is wel zeer populair onder de schooljeugd dus de toekomst ziet er goed uit , en wat is er mis dat Orban niet houd van bootjes toeristen , en wat is het verschil tussen Orban en een Rutte doctrine .

  3. werikke

   het is niet de partij maar de kiezers die de partij maken. Trouwens de grondwet kan worden aangepast en dat gebeurt doorlopend dus grondwet is flexibel. En jou plempsel is elke keer het zelfde wat wil je nou bereiken?

 8. Cootje

  Nummer 9 D66 is na de deelname aan een regering een dubieuze plaats op de verkiezingslijsten . En met een hete aardappel in haar keel geadverteerde lijsttrekker Kaag is een een onmogelijke plek. D66 is een leuk clubje om vooraan bij de Amsterdamse boten festivals te staan hebben ze in hun vertegenwoordiging uitstekende kandidaten voor ,

  1. AidemediA

   Deze snap ik ff niet. Met boten festivals bedoelt u de gay-parade? Oh nou snap ik hem, ollongren en jetten. Ja daar kunnen ze beter aan meedoen dan politiek bedrijven. D66 maakt meer kapot dan je lief is.

   1. Cootje

    ++++++++++

 9. Jannes-46

  NPO = Deugneuzen66 en dat terwijl men daar zelf beweert er voor iedereen te zijn. Hypocriete bende.

 10. Spaanse_K0K

  In de 2e kamer heeft de PVV 20 zetels en FvD 2 zetels.
  PVV is dus 10 x groter dan FvD.
  Op DDS krijgt FvD 10 x meer aandacht dan PVV.
  Waarom valt er niemand over de aandachts-ongelijkheid op DDS?

  1. Loelap

   Dat doet DDS omdat ze dan erg veel reacties krijgen van de linkse trôllēn.

   1. Spaanse_K0K

    DDS leeft juist van de hits&clicks.
    Uw redenatie gaat volledig mank.

    1. werikke

     ga nou eens eindelijk je krantenwijk lopen en rot toch op hier. Als je iedereen zit op te naaien en blijkt dat je met niemand hier eens bent heb je je zegje gedaan wij weten dat je tegen PVV en FVD bent om dat hier elke keer te plempen is irritant.

     1. Spaanse_K0K

      Werikke is duidelijk een van die hoger opgeleide PVV aanhangers.
      Zijn verklaring waarom de PVV ( 10 x groter dan FvD) slechts 1/10 aandacht hier krijgt lijkt mij afdoende.

     2. werikke

      spaanse cock, mooiste is nog dat je denkt mij te kunnen krenken dat is lachwekkend ook nog. ik heb mijn strikdiploma al jaren en ben er trots op .

    2. Stanly2000

     Kokje, lees de opmerking van Loelap nog eens!

  2. halo1

   Omdat FVD wel meer intellectualiteit, spiritualiteit en creativiteit aan de dag legt dan de PVV.. en daarom voor links veel gevaarlijker is dan de “”botte”” PVV. Die faux pas van Thierry waren daarom ook een godsgeschenk voor ze..

   1. Spaanse_K0K

    Denkt u dat DDS en haar lezers geïnteresseerd zijn in intellectualiteit, spiritualiteit en creativiteit?

    voor links veel gevaarlijker is dan de “”botte”” PVV.
    Laatste peiling: PVV 24 zetels, FvD 4 zetels, welk gevaar?

 11. ManX

  Off topic: avondklok moet per direct worden opgeheven van de rechter!

  1. Spaanse_K0K

   Jammer, een hoogopgeleiden zou verder komen dan de chocolade letterkop.

   De rechter oordeelt dat er geen sprake is van een noodsituatie, een subjectieve mening.
   Stompzinnige D66 rechter natuurlijk!

 12. Cootje

  Met de D66 extra steun kwam de avondklok , met de ballen politiek van D66 is die weer van tafel , wordt een leuke avond van avond voor de jeugd

 13. Patt

  NPO is D66 zender propaganda voor D66. Tel maar eens hoevaak je iemand van d66 ziet bij de NPO. Bij RTL trouwers ook. Democratie houden ze niet van. Net zoals de PvdA zij hebben het eigen risico met 100 euro verhoogd toen ze regeerde en maken nu reclame om het te verlagen.Ook heeft de PvdA de toeslag AOW voor gehuwden afgeschaft onder Kok.
  .

 14. liefdevol rechts

  Dat is met alle items zo, cordon sanitair weet je wel?
  Dat betekent uitsluiting op alles, zéér democratisch 🥴

 15. Drollevanger

  Er zijn geen nadenkende mensen in Nederland die, buiten wat randstad fanaten, voorstander zijn van de steeds grotere asielinstroom.
  Ook zijn er, buiten het islamitische deel van onze inwoners, geen Nederlanders die voor meer islam zijn.
  Buiten Rutte en zijn meelopers is niemand voor de huidige klimaat onzin.
  We weten allemaal dat we de boeren nodig hebben om ons eten te verbouwen.
  Onze zorg moet worden terug gedraaid naar de voor-Rutte periode.
  Als de PVV zich eerst alleen op die punten vastlegt, kan niemand bij zijn volle verstand nog om de PVV heen.
  MAAR DAT KAN NU EIGENLIJK OOK AL NIET, ALLEEN NEMEN ANDERE PARTIJEN DIE PUNTEN PAS JAREN LATER OVER.

 16. Niet L niet R

  Een weldenkend persoon weet al heel lang, dat de NPO het lijfblad is van de linkse elite D66 !!

 17. Drollevanger

  De PVV zal graag bij elk onpartijdig debat waar ze mogen uitpraten aanschuiven.
  Trouwens het FVD hetzelfde.
  Ik zag laatst in ik geloof het Buitenhof waar de ondervrager, ene ik meen HUIS zich op een schandalige manier richting ondervraagde misdroeg.
  Daar hoor ik in onze zogenaamde “Onpartijdige” media daarna niks meer over.
  Een paar miljoen Nederlanders stemmen op de PVV of het FVD. Hoe is het mogelijk dat een paar grachtengordeltype,s hun stem buitenboord kunnen houden.
  Zoiets krijgt zelfs Erdogan met zijn islamisten en NSB clubs niet voor elkaar. Vreemd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.