Vaccinhogepriester Bill Gates: ‘Misschien derde vaccindosis nodig vanwege mutaties!’

Ik zou zeggen: kunnen we niet gewoon een stuk of 10 doses van het coronavaccin doen voor iedereen? Gewoon, om er zeker van te zijn dat we álle mogelijke varianten uitsluiten? En doe ze dan maar allemaal twee weken na elkaar. Lekker inspuiten, die hap. Hmm. I need my fix!

Het is heel goed mogelijk dat een derde dosis van het coronavaccin nodig is om mensen ook te beschermen tegen “nieuwe varianten van de ziekte.” Dat zegt Bill Gates. De miljardair die rijk werd door het verkopen van computersoftware is tegenwoordig namelijk dé vaccinexpert in de wereld. Het Evangelie volgens Bill Gates: inspuiten die hap.

“De discussie die we nu hebben is of dat we een enorm hoog percentage gevaccineerden moeten hebben, of moeten we een derde dosis van het vaccin doen dat we nu hebben, of moeten we een aangepast vaccin krijgen,” aldus Gates tegen CBS Evening News. “Alle vijf bedrijven die Amerikaanse vaccins hebben kijken naar het maken van de benodigde aanpassingen zodat mensen die al twee doses gekregen hebben een derde dosis moeten krijgen. Ik denk dat het behoorlijk waarschijnlijk is dat, op het moment dat deze varianten Amerika bereiken, dat ze niet ontsnappen van vaccinbescherming.”

Gates is nu bezig met studies in Zuid-Afrika, zegt hij, om te bepalen hoe effectief de huidige vaccins zijn ten opzichte van de nieuwe varianten. “AstraZeneca heeft met name een uitdaging met de variant. En de twee andere bedrijven, Johnson & Johnson en Novavax, zijn een beetje minder effectief, maar nog steeds effectief genoeg om te zeggen dat we ze zo snel mogelijk moeten verspreiden terwijl wij bestuderen hoe we het vaccin kunnen veranderen.”

Als het coronavirus niet uitgeroeid wordt ‒ en dat gaat natuurlijk niet gebeuren gezien het feit dat het, je weet wel, een virus is dat feitelijk net zo verspreid wordt als de griep ‒ zijn meer dosis/vaccins nodig in de toekomst, aldus de man die blijkbaar snel even benoemd is tot Wereldgezondheidsminister. “Waarschijnlijk niet ieder jaar, maar zolang het virus er is willen we voorkomen dat Amerikanen het niet aan elkaar kunnen geven.”

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van onze speciale groep op MeWe, hét alternatief voor Big Tech-wappie Facebook.

Nou mensen, u hoort het! Hoge Priester Bill Gates heeft gesproken. Er komen nog héél wat spuitjes aan. Als je dacht dat het er opzat na twee injecties kom je heel bedrogen uit. Stroop die mouwen dus maar alvast op!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Franz Biberkopf

  We zullen de komende decennia met corona waarschijnlijk dezelfde situatie krijgen als met de voortdurend aangepaste griepvaccins. Het verschil is wellicht dat we het corona-vaccin allemaal zullen moeten krijgen omdat we met een veel dodelijker virus te maken hebben. Het zal dus een voortdurende strijd tegen dit virus worden.

  1. Adrianzoon

   en waar baseert onze huistról deze aperte onzin op ?

   ik sterf liever aan het mogelijke virus wat ik mogelijk nooit krijg dan aan een mogelijk dodelijk vaccin wat ik verplicht krijg

   het zal dus een voort durende strijd tegen de achterlijke vaccinatiedwang worden !

   1. Franz Biberkopf

    “ik sterf liever aan het mogelijke virus wat ik mogelijk nooit krijg dan aan een mogelijk dodelijk vaccin wat ik verplicht krijg”

    Adrianzoon weegt zijn kansen op een ongewenste dood af.

    🙂

 2. liefdevol rechts

  Vaccinatie nr. 3 meld zich al aan en we mogen op onze twee oren slapen dat het allemaal veilig is, allemaal voor 100% getest.
  Het is toch vreemd dat de mensheid nu in staat is om op sneltempo een medicatie te voorschijn te toveren terwijl er nog steeds geen medicatie bestaat tegen MS of Parkinson en nog vele andere ziektes.
  Maar daar hoeven we ons geen vragen over te stellen.
  Het is nu covid 19 dat nu in een sneltempo moet “overwonnen” worden,… En boy, wat zijn we goed bezig 👍

 3. Beukman

  Als Bill het zegt, is de kans groot dat het ook waar is. Hij verzint dit immers niet zelf maar hij luistert naar experts.
  Inmiddels heb ik hem bijna Windows 95 vergeven.

  1. liefdevol rechts

   Neen, de experts luisteren naar zijn geld.

 4. zeester

  Na 2000 jaar machtsspelletjes niks nieuws onder de zo’n

 5. Edjan

  Steeds meer spuitjes, straks elk jaar een? Elk jaar een nieuw virus of een variant of een mutatie en weer een nieuwe spuit. En weer een nieuwe lockdown en weer een nieuwe avondklok. De zaken gaan goed, de zaken gaan fantastisch!
  Die vervelende democratie aan de kant, Bill Gates for world president.

 6. Nostradamus

  Ach ja, als van de NWO bent met je aandelen in de Big Pharma, dan zou ik dat ook zeggen. Het liefst manndelijks wereldwijd iedereen een prikje van €10,-

  Mijn immuunsysteem werkt prima. Ik maak mijn eigen antistoffen wel aan zoals ik ook anti extreem-links stoffen aangemaakt heb. Naast de kwetsbaren mogen van mij de bangerikken, bangefranzen en bangebeukmannetjes zich laten inenten. Het liefst dagelijks maar wel op eigen kosten.

  1. Beukman

   Damus doet ook geen autogordel om. Een echte man.

   1. Nostradamus

    Ken je mij, Beukmeisje? Zie je mij wel eens rijden, Beukmeisje?

 7. Adrianzoon

  uiteraard , ik denk over een kwartaal een vierde , vijfde en zesde ook. Hij heeft immers niet voor niets de fabriekjes laten bouwen.

 8. de ziender

  Deze waanzinnige idioot wil o zo graag voor god spelen, deze niet-medicus die gedreven wordt door macht en geldhonger (nog steeds!!) heeft een levensgevaarlijke transhumane agenda en wil met zijn poen de wereld beheersen. Dit hele corona-schandaal effent de weg daarvoor….

 9. RvdBe

  Corona is slecht voor de mens, goed voor de mensheid.
  Of je moet overbevolking geen probleem vinden

 10. Adriaen van Bergen

  En een vierde en een vijfde…
  Kassa voor “filantroop” Bill Gates.
  En dan ook nog Ursula von der Leyen die zegt dat er onbeperkt geld naar de vaccins toe moet.
  Ja net zolang totdat onze pensioenpotten leeg zijn, waarschijnlijk.
  Men creëert een monster.

 11. gargamel

  Wanneer een gewone kleine man gek wordt, sturen ze hem naar een gekkenhuis, en wanneer een miljardair gek wordt, verandert hij de hele wereld in een gekkenhuis.

 12. gustav

  De angst zit er goed in bij Gates, zou je ook niet?
  Al dat goede geld van hem achter moeten laten, om als arme simpele zondaar, zonder geld, in de hel te smoren haha!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.