Video! Baudet: ‘Van racisme betichtte FVD’er was samen met donkere vrouw, en z’n zus is GETROUWD met donkere man!’

In een interview met Ongehoord Nederland geeft FVD-voorman Thierry Baudet wat extra duiding omtrent de ontstane ophef rondom zijn partij. Het is levensgevaarlijk dat mensen uit privé-gesprekken lekken en al helemaal als dat zonder context gebeurt: er worden nu mensen zwart gemaakt zonder dat we het hele verhaal kennen. De media moeten zich dat aantrekken, was de boodschap van Baudet.


“Mijn dochter mag thuiskomen met wie ze maar wil, en ja dat was ook de reden dat ik er gisteren niet op reageerde op een muur van journalisten. Je kan in die context, die situatie, geen tekst en uitleg geven,” legt Thierry Baudet uit in het interview: “En dat is het probleem als er appjes en screenshots zomaar de wereld in worden geslingerd. Kijk, het ging over institutioneel racisme. Daar ging die chat over en ik gebruikte dat ‘N’-woord in die context, omdat het ging over welke woorden wel of niet bepaalde lading hebben in de omgang. Degene die vervolgens reageerde met ‘Hell no!’, Gideon van Meijeren, die was op dat moment samen met een donkere vrouw. Zijn zus is getrouwd met een donkere man.”

“Wij weten dat allemaal. Dat is namelijk de context waarin je elkaar goed kent en je dus op die manier een grap kan maken,” gaat hij verder: “Vervolgens zei ik: ‘Dat is dus institutioneel racisme jongens!’ met een smiley. Want dat is dus de context waarin we op dat moment deze discussie aan het voeren waren. Die ook speelde in Nederland, in het parlement met Rutte die het had over institutioneel racisme.”

“En dat is het grote probleem van deze hele rel die gecreëerd is: dat journalisten die doen geen hoor en wederhoor,” sluit Baudet af. 

Volgens Baudet kijken journalisten niet verder dan enkele sensationele zinnetjes die in bepaalde gesprekken worden geuit. Ze kennen vaak de context niet waarin het gesprek plaatsvond. Terwijl die context juist zo cruciaal is om te begrijpen met welke intentie iets wordt gezegd. Bij Ongehoord Nederland poogde hij dat recht te zetten. Welke versie je gelooft – die van Baudet of de media, dat is aan iedereen voor zichzelf om nu uit te maken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. WayneGretzky99

  Dat is nou de MO van extreem dom fascistisch linksch.

 2. Franz Biberkopf

  Bart lijkt Thierry wel te geloven.

  Bijzonder.

  1. Linksbuster

   Onze hypocriete moraalridder en “altijd correcte” deugkneus doet ook een duit in het zakje.
   Jezus aka Franz is terug op aarde en woont in den haag.

  2. Logica

   Hier kun je niet over liegen, simpel zat. Ik begrijp je linkse frustratie.

 3. Meriadoc Brandebok

  Het is voor het eerst dat we racisten in de Tweede Kamer hebben. De racisten halen bij de verkiezingen zo’n 2 tot 3 zetels; Baudet, freaky Axmann freek en die Van Meijeren. Over vier jaar is er nog maar een over en over acht jaar zijn ze allemaal verdwenen.

  De Nederlandse democratie en tolerantie is te sterk voor racisme. Dat is bemoedigend.

  1. Nostradamus

   Je vergeet de blanken hatende Denk en de oikofoben van D666 en Extreem Groen Links. Die mag je ook racist noemen. Val jij daar ook onder?

   Ben jij het meisje waar Arjen over zingt? h**ps://www.youtube.com/watch?v=-qzjR2ZzTec

  2. Nostradamus

   Oh, vergeten;
   Disclaimer over fascisme, racisme & antisemitisme t.o.v. marxisme & communisme.
   h**ps://youtube.be/watch?v=XfsJxkobPXk

  3. FVD

   M Brandebok, moet ik aannemen, dat jij met een natte broek/orgasme van opwinding de aangedikte verhalen over Baudet van “onze’ onbevooroordeelde pers hebt geconsumeerd?

   Wordt het niet eens tijd, dat jij niet alleen je versteende linkse hersencellen het werk laat doen? Beste kerel, we zijn uitgerust met een scala aan objectieve hersencellen, gebruik deze eens, je zal versteld staan wat een open mind je die zullen geven.
   \
   Ik heb met een open mind gekeken naar het “objectieve” Journaal, toen door de kwijlende “ster” reporter de heugelijke Baudet scoop wereldkundig werd gemaakt.

   Zo orakelde hij : “Maar nu ligt er toch voor het EERST iets wat LIJKT op bewijs dat hij zich racistisch heeft uitgelaten”….. Dit zou dus de eerste keer zijn! Bovendien “LIJKT” het.

   Wat ik mij na zo’n scoop afvraag, waarom is hij dan die andere keren aan de galg gehangen? Dit is/was toch volgens “onze” integere media toch de EERSTE keer!

   1. Logica

    Nou FVD, het broekje van Brandebok is als een verstopte riolering. Het drijft boven het elastiekje uit.

  4. jve89

   Maar het massaal binnenhalen van racistisch tuig uit het midden Oosten is natuurlijk geen probleem. Veel plezier daar in je inclusieve bubbel. De echte wereld ziet er alleen heel anders uit.

 4. zeester

  Het mooie van dit alles is dat FVD alleen maar populairder wordt Door de kwaadsprekerij leugens en wanbeleid valt het kartel vanzelf in elkaar Bravooooo

  1. Franz Biberkopf

   Dat valt te betwijfelen, Zeester, het FvD zakt alleen maar weg in de peilingen.

   Als ze twee zetels halen mogen ze hun handjes dichtknijpen.

   1. leukeditter

    het zijn er 6 inmiddels en het worden er 12…schrijf maar op

    1. Franz Biberkopf

     Baudet stond vorige week in de peilingen op vier zetels en zal door dit domme gedoe er zeker een moeten inleveren.

     1. driewerf

      die gaan nog zoveel zetels halen dat jij er niet meer van slaapt hahaha.

     2. driewerf

      volgens de rijnland methode ???

     3. werikke

      das goed jongen . je blijft jezelf herhalen puur om reacties te krijgen. Kinderachtig ijkeltje . zielig leventje en we zullen zien hoeveel zetels ze krijgen dat weet jij niet en ik ook niet maar hoop wel dat FVD 15 zetels krijgt

  2. Canta

   zeester
   “Het mooie van dit alles is dat FVD alleen maar populairder wordt Door de kwaadsprekerij leugens en wanbeleid valt het kartel vanzelf in elkaar.”
   Of de FvD populairder wordt weet ik niet ( hoop het niet) maar van kwaadsprekerij en leugens is alleen sprake wanneer het niet waar is wat er wordt gezegd.
   Het is geen leugen dat Baudet beweert dat blanken intelligenter zijn dan andere rassen.
   Ook vrouwen zijn volgens Baudet minder dan mannen. Ze hebben geen ambitie en zegt een vrouw “nee” dan moet je gewoon even doorduwen want “nee” bij een vrouw is niet echt NEE.
   Wat er over Baudet wordt beweert zijn geen leugens maar feiten en is er dus ook geen sprake van kwaadsprekerij. Baudet echter probeert dit elke keer af te doen alsof het een grapje was.

   1. jarenvanlood

    Vraagje, Canta, wat denkt Baudet, die “theorie” meegenomen, over aziaten in die context?

    1. Canta

     jarenvanlood
     Wat Baudet over Aziaten denkt weet ik niet. Eerder werd er gesuggereerd dat Aziaten intelligenter zouden zijn. Discrimineren is verschil maken op basis van ras ( of sekse of nationaliteit enz.). Dus ook als hij vindt dat Aziaten intelligenter zouden zijn dan is dat discrimineren.

     1. Logica

      Dat is geen discrimineren maar als het over rassen gaat dan is het racistisch. Maar dat hoef je niet altijd negatief op te vatten.

      Dit is trouwens een hele oude discussie. Uiteraard wordt dit gebruikt om Baudet vlak voor de verkiezingen even in een kwaad daglicht te stellen. Ik voorspelde maanden geleden al dat dit hem of Wilders zou gaan gebeuren. Links duldt geen andere meningen, zij bepalen wat goed of slecht is.

      De schande rond Richard de Mos is ook zo’n voorbeeld.

      De linkse kliek gedraagt zich steeds meer fascistisch. 1 groot rijk, 1 grote sterke leider en een geheime dienst die anderen, zie voorbeeld Richard de Mos, oppakt. Het huidige links is levensgevaarlijk.

 5. JoopvdJoop

  Links wil het hele verhaal niet horen.
  Statisch denken heet dat.
  Stelletje dombo’s.
  Er zwerven er hier als reageerders ook een paar.

  1. Thant dolph

   spiegelreflexie Jopie Nieuwenhuizen?

 6. Mar

  Zondag bij Buitenhof zat Bauder te vertellen dat over dat een uit de appgroep joods was en getrouwd met een joodse vrouw dus hoezo antisemitisme.

  Hij is zo voorspelbaar. Om aan te geven dat iemand niet racistisch of homofobisch of antisemistisch is, claimt die zelfs vrienden te hebben die gekleurd, homo of joods zijn.

  1. Jack Flash

   Antireklame is de beste reklame.
   Mochten Pvv/Fvd te groot worden, dan worden de verkiezingen uitgesteld.

   1. Thant dolph

    Die worden dus nooit uitgesteld. Maar dat wisten we al.

  2. FVD

   Mar, beste kerel /juffie je zal het geloven of niet, ik heb een vriend die Indiaanse voorouders heeft.

   Dus wat is hij, een ROODHUID! Maar hij kan er om lachen, als ik hem zo noem. Het hallo bleekscheet wordt gecounterd, maar er zit geen greintje racisme bij.
   Het zijn de notoire zeikers zoals jij, die dagelijkse van een mug een olifant maken. Die achter elke boom, homofobie, racisme enz. zien. Hoe zeggen we dat in beschaafd Nederlands : “te dom om te poepen!”

   1. Mar

    Tip voor je om lollig te doen tegen Thierry Baudet.

    Thierry’s overgrootvader Henri was een briljant wiskundige en op zijn 28ste hoogleraar in Delft. Hij trouwde met Ernestine van Heemskerck, dochter van de Indisch-Nederlandse ijsblokkenfabrikant Willem-Frederik van Heemskerck en de Indisch-Nederlandse Josephine van Francquemont, waardoor van beide kanten Indisch bloed in de familieaderen werd gepompt.

    1. ikweetwatikwil

     Mar dat is geen nieuws. We letten niet zo op kleur. Dat doen alleen Linkse gedrochten.

     1. Canta

      ikweetwatikwil
      “We letten niet zo op kleur”?
      Dat is echt een lachertje. Ik heb zelden een site gezien waar allochtonen zo ongeveer van alles wat er fout gaat, de schuld krijgen. En wanneer ze slachtoffer zijn wordt daar niet over gepraat.
      De weinige die er ,op deze site, juist tegen ingaan zijn mensen van links.

    2. Canta

     Mar
     Ja, dat heeft hij gemeen met Wilders. Diens moeder was Indisch. En het dan hebben over “onze” cultuur. Volgens de huidige maatstaven ben je allochtoon wanneer 1 of 2 van je ouders NIET in Nederland zijn geboren.
     Of 2 of meer van je grootouders. Zij zijn dus niet meer Nederlands dan velen die nu allochtonen heten.

     1. Mar

      Canta

      Mark Rutte heeft ook Indische roots van moeders kant.

    3. Canta

     Mar
     “Mark Rutte heeft ook Indische roots van moeders kant.”
     Precies, dus in feite bestaan er geen 100% Nederlanders. Nederland is altijd een immigratieland geweest dus waarom dan dat onderscheid maken.
     Heel simpel: iemand met een Nederlands paspoort IS Nederlander.
     En ja, er zijn mensen die 2 paspoorten hebben. Niet persé omdat ze dat willen maar omdat er landen zijn waar je geen afstand KAN doen van je paspoort.

     1. Mar

      Er zijn uitzonderingen op het verlies van de Nederlandse nationaliteit als men een andere nationaliteit aanneemt waaronder:

      U bent getrouwd of hebt een geregistreerd partnerschap met iemand die de nationaliteit heeft die u vrijwillig aanneemt.

      Andersom geldt dit ook:

      In de volgende situaties is afstand doen niet verplicht:

      U bent getrouwd met een Nederlander. Of u bent geregistreerd partner van een Nederlander.

    4. Canta

     Mar
     Er zijn uitzonderingen op het verlies van de Nederlandse nationaliteit als men een andere nationaliteit aanneemt waaronder……..
     Het gaat niet om mensen die een andere nationaliteit aannemen maar mensen die een andere nationaliteit hebben ( zoals bv Marokkanen) die niet van hun Marokkaanse nationaliteit af kunnen.

 7. Spaanse_K0K

  Wij hebben niets tegen homo’s, fluistert Baudetje tegen Freaky Freekje.
  Hoelang moeten we nog in de bezemkast blijven vraagt de knielende Freekje.
  Kop dicht en doorzuigen zegt een licht geërgerde Baudetje.

  1. FVD

   Hallo patatbakker, je bent toch niet jaloers, ik kan mij er iets bij voorstellen. Helemaal alleen in je patatkeet, want je patat is niet te vreten,. dan krijg je wel eens erotische gedachten. ik heb een suggestie, laat dat verschrompelde slangetje van jouw vijf minuten in de hete olie hangen, ben je gelijk genezen.

  2. RvdBe

   Die hebben ook niets tegen homo s net als Trump, dat heet een beetje stoere mannen praat zoals op het werk of voetbalkantine, dat ken jij niet natuurlijk.
   Ben je zo opgevoed of ben je van nature zo,n d66 castraat.

 8. Yoyo

  Het zal Thierry Baudet allemaal geen windeieren leggen, deze weer uiterst doorzichtige hetze.
  Links leert ook helemaal niks, eigenlijk trappen ze er gewoon in.
  Minimaal 2 a 3 zetels erbij, mijns inziens.
  Het wachten is op de volgende getimede ” uitgelekte” appjes.

 9. Kleurloze Politiek

  Dit gelooft toch geen hond jonges
  Hij heeft er al die dagen er omheen gedraaid en als het hem ineens te heet onder zijn voeten wordt en ziet dat hij ziels alleen op een eiland komt te staan,
  Gooit hij een ongeloofwaardige verhaal er uit ..

  Baudet gooit voor de zoveelste keer zijn eigen ramen in diggelen..

  Sorry maar dit is echt het aller laagste niveau van amateurisme.

 10. RvdBe

  Het interesseert me geen moer of er wel of geen zwarte bij zat, wat me wel interesseert is dat Rutte de ballen niet heeft om FVD bij voorbaat uit te sluiten maar dat hij daarvoor een appje nodig heeft van judassen21.
  Wat is het toch een laffe rat.

 11. jarenvanlood

  rutte heeft het woord racisme gebruikt, daarom is rutte een racist.

  ^ perfecte logica, zonder context.

 12. Response

  De huidige kliek zal kost wat het kost de macht willen behouden. Nieuwkomers zullen geen enkele kans krijgen en als er een nieuwkomer is die te groot wordt wordt alles uit de kast gehaald deze te beschadigen danwel kapot te maken. PVV en FVD worden op voorhand uitgesloten ongeacht het aantal stemmen op deze clubs. Ook Ja21 en Code oranje en soortgelijke partijen zullen geen enkele kans maken. We leven in een schijndemocratie. Laten we hopen dat er geen linkser kabinet komt dan er nu is. Iedereen kan zien tot welke ellende het leid in A’dam.

  1. Tedje Kruis

   De huidige kliek zal
   U en DDS dankbaar zijn, de opperkliek-leider
   Rutte wordt amper aangepakt.

  2. Monty

   ”PVV en FVD worden op voorhand uitgesloten ongeacht het aantal stemmen op deze clubs”

   Als deze ‘clubs’ genoeg zetels weten binnen te halen en ze nog enkele partijen weten te overtuigen om een coalitie te vormen zullen zij de dienst na 17 maart gaan uitmaken.

   Maar hoe groot is de kans dat er een partij is die met Wilders Nederland wil de-islamiseren.

   Ik denk geen één. Waardoor Wilders zichzelf en zijn adepten alweer op voorhand buitenspel zet.

  3. ManX

   Dat klopt Response. De appjes dateren van vorige zomer en zijn zorgvuldig bewaard tot net voor de verkiezingen. Dus ook over de perikelen heen getild die het FvD deden splijten.

   Vunziger opportunisten dan gewetenloos links zal je niet gauw tegenkomen.

   1. Meriadoc Brandebok

    ManX denkt dat links in die racistische app zat. Hij denkt waarschijnlijk ook dst Elsevier links is. De komediant.

    1. ManX

     Waar zeg ik dat?

     1. Meriadoc Brandebok

      “De appjes dateren van vorige zomer en zijn zorgvuldig bewaard tot net voor de verkiezingen. … Vunziger opportunisten dan gewetenloos links zal je niet gauw tegenkomen.”

     2. ManX

      Diegenen die deze prive-groepsberichten bewaard hebben tot het meest strategische moment om te publiceren (vijf weken voor de verkiezingen) hebben een smerige linkse verradersmentaliteit.

      Of wil je beweren dat het moment van publicatie stom toevallig is?

     3. Meriadoc Brandebok

      In je tekst gaf je duidelijk aan dat de luitjes die de appjes lekten van linkse signatuur waren. Je komt daar op terug?

  4. Meriadoc Brandebok

   De LPF en D66 waren allen nieuwkomers die in regeringen hebben gezeten. De PVV zat in een godpogconstructie. GroenLinks was een nieuwkomer die bij coalitie-onderhandelingen heeft gezeten. Je praat onzin: uiteraard staat een plaats in de regering open voor elke fatsoenlijke partij die bereid is compromissen te maken. Dat is democratie.

   Het is echter heel begrijpelijk dat partijen van voor af aan aangeven niet met racisten als Baudet te willen sanenwerken. Geen racisme in onze regeringskringen.

   1. ikweetwatikwil

    Natuurlijk moet je compromissen sluiten . Maar als er van je geëist wordt, de grenzen blijven open en de toestroom blijft , dan kun je geen compromis sluiten. Op die manier laat je,je land ten onder gaan en dat is iets wat Wilders niet wil. Vraag na bij het CDA.

    1. Canta

     ikweetwatikwil
     “de grenzen blijven open”
     Wil jij nou zeggen dat Wilders zo dom is dat hij niet begrijpt dat die grenzen NIET dichtgaan? Dan heb je geen zo’n hoge pet van hem op. Ik weet bijna zeker dat hij dat heel goed weet. Dat je daarmee je land ten onder laat gaan is een mening en zeker een vreemde mening voor iemand met een moeder die afkomstig is uit het grootste islamitische land, nl Indonesië.

     1. Logica

      Canta, een stem op VVD, CDA of andere linkse partij betekent meer immigratie, meer miljarden naar de EU, meer vraag naar voedselbanken, meer geld naar vriendjes door klimaatplannetjes, meer vieze spelletjes van Rutte (zie wat hij Wilders heeft geflikt door ambtenaren van justitie aan te sporen om tot vervolging over te gaan en nog veel meer criminaliteit.

      Een stem op Wilders betekent niet dat alle Marokkanen uit land uit gegooid worden. Dat wil hij ook helemaal niet. Dat de grenzen potdicht gaan zal ook niet gebeuren. Dat weet Wilders zelf ook wel zeg je. Dat klopt.

      In ieder geval zal de situatie niet verergeren onder een kabinet met Wilders en Baudet. De schade zal ook echt niet in 4 jaar te herstellen zijn maar langzaam zal het beter worden. Beter in zijn eerste versnelling vooruit dan in de linkse 4e versnelling achteruit.

      Alleen PVV, FVD en de top van de SP komen op voor de echte sociale Nederlandse belangen in de huidige 2e kamer.

   2. ManX

    De hystersiche racist Meradoc Brandebok ziet overal racisme en plakt dus overal het woord racisme op.

    Dat Baudet geen racist is weet Brandegeit donders goed, maar als hardcore racist heeft hij zo’n godsgruwelijke hekel aan Baudet dat hij het met de waarheid niet zo nauw neemt en doorgaat alles van en rondom Baudet racistisch te noemen.

    Alleen echte racisten zien overal racisme in.

    1. The devil and the deep blue sea

     Brandebok is idolaat van Mark Rutte en de VVD en is bereid om alles uit de kast te trekken wat die twee maar bedreigt, laat zwetsen die malloot!

    2. Meriadoc Brandebok

     Baudet is wel een racist en de appjes vormen het doorslaggevende bewijz. Zij die dat nu nog ontkennen zijn óf onderdeel van de sekte, óf hebben Baudet zolang verdedigd dat zij aan tunnelvisie zijn gaan lijden.

     1. ManX

      De appjes vormen geen enkel bewijs voor racisme. Was dat wel zo dan zou een strafrechtelijke vervolging gestart zijn.

      Jij bent een pathologische leugenaar die als overheidströl er alles aan zal doen om leugens, achterklap, roddels en laster te verspreiden als het over de PVV of FvD gaat.

      Jij bent een gevaar voor de democratische samenleving, vieze Stasi.

     2. Meriadoc Brandebok

      Strafrechtelijke vervolging is mogelijk als racisme in het openbaar plaatsvindt, maar is niet mogelijk als het in een beperkte racistische kring plaatsvindt. Wim Voermans heeft daar al het een en ander over gezegd. Het OM zal er dan ook weinig heil in zien om tot vervolging over te gaan.

      Dit is het doorslaggevende bewijs dat Baudet racistisch is – de smoking gun. Wat wil je nog meer als bewijs zien? Het staat zwart op wit; de teksten zijn afgedrukt. Hijzelf heeft ze uitgetikt.

     3. Meriadoc Brandebok

      De uitlatingen van Baudet zijn strafbaar, maar omdat hij ze in een besloten groep heeft gedaan, kan hij er niet voor worden vervolgd.

      ManX noemt bewijzen “roddels”. Het zijn gewoon citaten uit de gesprekken die hij zelf heeft gevoerd!

    3. Canta

     ManX
     Wat een lariekoek wordt hier verkondigd. Alleen iemand die geen argumenten heeft draait de feiten om ( doen kleine kinderen ook: wat je zegt dat ben je zelf). Van een volwassene verwacht je argumenten en niet dergelijke domme uitspraken.

     1. J.P Coen

      vooraan in de file probeert de wetenschappelijke onderzoeken naar I.Q te downgraden.

      Het is nu eenmaal wetenschappelijk onderbouwd en bewezen dat in Afrika het gemiddelde

     2. J.P Coen

      niet boven de 85 uitkomt. Geen racisme maar een wetenschappelijk bewezen feit.

 13. Tedje Kruis

  Met elk doorzichtig stukje om de stuiptrekkingen van Baudet goed te praten hoeft Rutte zich geen zorgen te maken dat hij met groots gemak de grootste partij wordt.

  Dat gedweep met FvD hangt me de keel uit en houdt het wanbeleid van de VVD alleen maar uit de wind.

  1. Cootje

   De grootste ? Corona raakt alle MKBers vol in hun kruis , Rutte wordt de kampioen van de peilingen . Maar zwaar gewonde dieren zijn vreselijk onbetrouwbaar in hun doen of laten , en we hebben op zeker nog een halfjaar Corona en niet Baudet maar Wilders wordt de luis in de pels .als die 30 zetels haalt verwacht ik leuke televisie op 17 maart s,avond.

  2. ikweetwatikwil

   Kruis hoeveel te verder je het de keel uithangt zoveel te liever het me is.

   1. Edjan

    iwwiw: eens. Laat het hem de maar keel uithangen zover dat hij erover struikelt.

 14. HD

  Vanmorgen op het RTLnieuws, weet wel met Trump hatende ransige Erikje.
  Geestelijk gehandicapten worden de linkse hoek in gepraat, Baudet en Wilders zijn raar hoor.
  Dus moeten deze mensen op D66 stemmen.

 15. Cootje

  Als we na Hans Janmaat hadden geluisterd waren er heel wat discussies minder op dat vlak , maar hij werd weggezet als racist en de linkse kerk toen verwonde zijn vrouw met een aanslag en moest haar been missen , zo halen ze hun recht . Voorlopig heeft Baudet niets strafbaars gedaan anders was er wel tot strafvervolging overgegaan . De linkse kerk is gevaarlijker , die gaan met een button 1873 In de aandachtslijn staan terwijl ze een officiële amtsketting heeft

  1. Logica

   Volledig met je eens Cootje. Je onderbouwt je mening zoals gebruikelijk. Zo hoort het. Dat mis je bij het linkse haattuig hier. Of ze zijn dom of ze worden betaald om hier 24/7 onder verschillende nickname’s te werken.

   1. Meriadoc Brandebok

    Maar het klopt niet. De uitlatingen van Baudet zijn strafbaar, maar omdat hij ze in een besloten groep heeft gedaan, kan hij er niet voor worden vervolgd.

   2. Canta

    Logica
    “een stem op VVD, CDA of andere linkse partij”
    VVD en CDA links noemen betekent dat diegene dan wel UITERST rechts moet zijn. Bij de rest van Nederland is de VVD een rechtse partij en het CDA een midden partij.
    Stemmen op deze partijen betekent niet meer immigratie maar het blijven opvangen van mensen in noodsituaties ( is wel wat anders).

    “Alleen PVV, FVD en de top van de SP komen op voor de echte sociale Nederlandse belangen in de huidige 2e kamer”
    Inderdaad heeft de PVV soms ( zoals bv in de zorg) linkse ideeën, zoals de SP dat op alle vlakken heeft. Bij FvD heb ik niet kunnen ontdekken waar die opkomt voor echte sociale belangen.

    “Een stem op Wilders betekent niet dat alle Marokkanen het land uit gegooid worden”
    Dat zou ook moeilijk zijn want volgens de norm is hijzelf een allochtoon, en ja hoe moet dan formuleren wie er weg moeten.

    “Dat is geen discrimineren maar als het over rassen gaat dan is het racistisch. Maar dat hoef je niet altijd negatief op te vatten”.
    Discrimineren is een overkoepelend woord. Discrimineren qua ras heet racisme,
    discrimineren qua sekse is seksisme enz enz en is allemaal discrimineren.
    En nee dat hoeft niet altijd negatief te zijn maar daar waar het dat wel is springen er zo uit.

 16. Drostemannetje

  Natuurlijk wordt Thierry geframed. Zodra je betrapt wordt op cafe-praat, ben je gelijk een rascist, homofoob etc. etc. Degene die dat doen hebben allemaal boter op hun hoofd. Huichelaars zijn het.

 17. right

  De media en overheid zijn bewijsbaar subjectief en betweterig ‘dom links’ , blijkbaar heeft nog niet iedereen dat in gaten!
  Indien het electoraat het daar niet mee eens is?
  Binnenkort kan men het ongenoegen in een stemgokje doen gelden!

 18. Piet Klein

  Het is een duidelijk patroon er komen ‘feiten’ naar boven waarop de journalistiek gretig in duikt. En dat is niet verkeerd. De App berichten bezigen taal die op een sterk racistische opstelling kunnen duiden. Alleen de manier waarop de journalistiek dit doet lijkt weinig degelijk. Ze smullen van de hype die door deze ‘feiten’ naar boven komt en zijn graag in onderwerpen waarbij ze Baudet kunnen omkegelen. Zonder zich maar ook een beetje in het onderwerp te verdiepen, ruimte te laten voor hoor en wederhoor wordt het onderwerp gelanceerd, en vindt gretig aftrek bij de main stream media en de politieke concurrenten. De politieke concurrenten weten het zeker zij willen net samen werken met Baudet dankzij deze zwakke journalistieke onderbouwing. Maar ook het niet willen samen werken is teken van respect, dat doe je alleen maar naar partijen dier toe kunnen doen. Het is ook een soort luie journalistiek, een paar worden, een hype, een mogelijk stevige impact. Het is stuk minder werk dan de onderwerpen die er wel toe doen. Waarin de keuze essentieel zijn voor de toekomst van NL voor de kansen van de NL-burger. We lijken terecht gekomen in een kitsch journalistiek. Baudet komt steeds met argumenten die twijfel zaaien. Zo zouden de berichten volgens hem meer een parodie zijn om benauwende politiek correctheid omdat de mensen die de bepaalde ‘foute’ berichten juist bevriend zijn met de niet ‘blanken’ groepen. Ook een degelijk onderzoek naar Cliteur leverde geen antisemitisme op. Netto resultaat voor de journalistiek is dat zij haar zwakke kwaliteiten toont en de papegaaiende main stream media en politici. Iedereen die spreekt over een ander zegt iets over zich zelf.

 19. Bolkestein

  Waar was de linkse verontwaardiging toen de Salafist en Jihadist Ahmed Aboutaleb zei dat hij nooit zal tolereren dat zijn dochters met een ongelovige (niet-Moslim dus) zouden gaan trouwen? Zie hoe hypocriet links weer eens is.

  1. Kleurloze Politiek

   Het toe laten van Wel of niet met een Moslim, Christen of Joods trouwen is geen racistische opmerking.
   Dat is geloofsovertuiging. Iedereen kan zich bekeren tot een bepaalde geloof.
   Maar je zelf van Donkere gekleurde naar blanke bekeren of veranderen is never nooit mogelijk.

   En daarbij is religie niet huidskleur verbonden
   In een religie vindt je van alle soorten nationaliteiten en huidskleur.

   Dus als jou keuze is om expliciet met een Christen in huwelijk te treden dan is dat niet meer dan normaal omdat jij geen huidskleur of nationaliteit uitsluit.

   1. ikweetwatikwil

    Dat gaat vanzelf wel in de loop van vele jaren.

   2. Aborifa

    Van blanke in zwarte veranderen is ook niet mogelijk.

    1. Cootje

     Ik verheug mij er op 5 december altijd op . Met van die mooie grote gouden oorbellen

  2. Canta

   Bolkestein
   Kennelijk heb jij nooit contact gehad met mensen uit de bijbelbelt. Daar hoef je ook niet met iemand van een ander geloof aan te komen. Zelfs bv een katholiek met een gereformeerde zou daar niet worden geaccepteerd.

 20. Canta

  Logica
  “een stem op VVD, CDA of andere linkse partij”
  VVD en CDA links noemen betekent dat diegene dan wel UITERST rechts moet zijn. Bij de rest van Nederland is de VVD een rechtse partij en het CDA een midden partij.
  Stemmen op deze partijen betekent niet meer immigratie maar het blijven opvangen van mensen in noodsituaties ( is wel wat anders).

  “Alleen PVV, FVD en de top van de SP komen op voor de echte sociale Nederlandse belangen in de huidige 2e kamer”
  Inderdaad heeft de PVV soms ( zoals bv in de zorg) linkse ideeën, zoals de SP dat op alle vlakken heeft. Bij FvD heb ik niet kunnen ontdekken waar die opkomt voor echte sociale belangen.

  “Een stem op Wilders betekent niet dat alle Marokkanen het land uit gegooid worden”
  Dat zou ook moeilijk zijn want volgens de norm is hijzelf een allochtoon, en ja hoe moet dan formuleren wie er weg moeten.

  “Dat is geen discrimineren maar als het over rassen gaat dan is het racistisch. Maar dat hoef je niet altijd negatief op te vatten”.
  Discrimineren is een overkoepelend woord. Discrimineren qua ras heet racisme,
  discrimineren qua sekse is seksisme enz enz en is allemaal discrimineren.
  En nee dat hoeft niet altijd negatief te zijn maar daar waar het dat wel is springen er zo uit.

 21. Drollevanger

  Als we als wereldbevolking niet toegeven dat er verschillen bestaan tussen de verschillende soorten mensen, komt het nooit goed.
  Beste linksmens, een Eskimo kan beter tegen de kou als een Maleier, de Aboriginal heeft betere ogen dan een Chinees, en iemand uit de, hoogvlakten van Ethiopië is het beste in de marathon, terwijl een Tibetaan beter zuurstof opneemt dan een Nederlander.
  Als we dat nooit toegeven uit empathische apenliefde, komt er nooit een eind de gekwetstheid van verliezers.
  Beste mensen mag een blanke kampioen schaken zijn, is dat koloniaal of moet het daarom een neger uit Ghana zijn.

  1. Canta

   Drollevanger
   Niemand zal ontkennen dat er verschillen zijn. Bij de één is dit beter ontwikkelt bij een ander dat. Zo hoort een blinde ook beter dan een ziende. Die eigenschap is beter ontwikkeld. Het gaat hier niet om GELIJK zijn maar om GELIJKWAARDIG zijn.

   “Ook valt het mij op dat dit soort laster vaak vanuit de linkse hoek komt”.
   Links heeft Graus nergens van beschuldigd maar gemeld dat er een aanklacht bij de politie ligt ( dat is geen laster maar het melden van een feit).
   Bovendien wordt er in kranten ( rechtse en linkse) niet met zoveel minachting over andersdenkenden gesproken dan hier. Denk aan hoe men spreekt over Rutte, Klaver, Halsema maar ook bv Biden.

 22. Drollevanger

  Onder Rita Verdonk/Bolkenstein was de VVD een rechtse partij. Onder de Rutte, “Er komt geen windmolen meer bij” richting, is de VVD nog linkser dan Groenlinks/CU/D66.
  Groenlinks had dat geld gestort in de Krakers beweging en de CU hadden die centen naar Afrika gestuurd samen met een dominee en een lading geweren.
  Is er werkelijk iemand in de huidige VVD die gelooft dat onder Lubbers of Bolkenstein de Noordzee was volgeplempt met windmolens, of die idiote Gas-ruzie was opgestart met de Russen.
  Rijdt het overschot van de ISIS gelovigen nog steeds in door ons geschonken terreinwagens, vraag ik me wel eens af.
  Geef een eerlijk antwoord

 23. Drollevanger

  Dit zijn buitengewoon giftige beschuldigingen die elke keer tegen de verkiezingen weer opduiken steeds in de zelfde vorm gegoten. Er blijft altijd wat van hangen.
  Ook valt het mij op dat dit soort laster vaak vanuit de linkse hoek komt.
  Deze verdachtmakingen hebben er voor gezorgd dat ik, hoewel ik een linkse “Samen zullen we alles delen” geest bezit, toch nooit weer op een linkse club zal stemmen. Ik ben hun leugens beu.

  1. Canta

   Drollevanger
   Niemand zal ontkennen dat er verschillen zijn. Bij de één is dit beter ontwikkelt bij een ander dat. Zo hoort een blinde ook beter dan een ziende. Die eigenschap is beter ontwikkeld. Het gaat hier niet om GELIJK zijn maar om GELIJKWAARDIG zijn.

   “Ook valt het mij op dat dit soort laster vaak vanuit de linkse hoek komt”.
   Links heeft Graus nergens van beschuldigd maar gemeld dat er een aanklacht bij de politie ligt ( dat is geen laster maar het melden van een feit).
   Bovendien wordt hier meestal op een zeer denigrerende manier gesproken over mensen waar men het niet mee ens is.

 24. Drollevanger

  Als iemand beroofd is door mensen met een Noord-Afrikaans uiterlijk, mag de politie dan wel in een Marokkanenwijk naar de buit zoeken, of is dat dan discriminatie.
  En als de daders rood haar hadden, moet de politie om niet te discrimineren dan maar een roedel negers aanhouden.
  Is links werkelijk gek geworden?
  Tot overmaat van de ramp, blijkt Baudet verlooft te zijn met een joods meisje.
  Bah. De racist.

 25. Drollevanger

  Beste Canta. U flikt ook hier weer typisch linkse laster.(ik zelf heb niks met Graus)
  U suggereert zonder enig bewijs dat de heer Graus iets fouts heeft gedaan. (schijnheilig zonder echt te beschuldigen)
  Om met uw grote voorbeeld, Marcel van Dam te spreken. Een minderwaardig mens.
  Deze typisch linkse rotstreken zorgen ervoor dat voornoemde Graus zich niet tegen uw semi leugens kan verweren.
  Als hij een rechtzaak tegen u begint, wordt dat breed uitgemeten via de u welgezinde media, en is hij weken onder de pannen.(zie de eindeloze, flauwe kul rechtzaken tegen Wilders)
  Ook al wordt de heer Graus vrijgesproken, de mogelijke fout zal altijd aan hem blijven kleven.
  Durft u nog wel in de spiegel te kijken? Wat denkt u dan?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.