snapshot 17

Wilders mag Kaag én Rutte veeg uit pan geven tijdens NOS-slotdebat: 'Geweldig. Kan niet wachten!'

Geen categoriefeb 25 2021, 19:00
Zojuist is bekend gemaakt wie het tegen wie opneemt in het NOS-slotdebat van 16 maart, de laatste keer voor de Tweede Kamerverkiezingen dat lijsttrekkers verbaal de degens kruizen. Er zijn enkele spectaculaire koppels gemaakt: zo mag Wilders zowel Rutte áls Kaag een lesje leren in een-op-eendiscussies.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1364965919047434249?ref_src=twsrc%5Etfw
Ondanks dat een deel van de huidige en nieuwe Tweede Kamerpartijen niet mag meedoen aan het traditionele NOS-slotdebat heeft de omroep toch een paar mooie een-op-eendiscussies bekend gemaakt. Opnieuw zullen Rutte en Wilders de degens mogen kruisen. En dat is natuurlijk niet gek. De nummer één én twee in de peilingen en de Tweede Kamer moeten natuurlijk vlak voor de verkiezingen nog wel even kunnen schermen over de afgelopen en aankomende vier jaar.
Voor Wilders zal dit vooral een kans zijn om wellicht af te rekenen met tien jaar Rutte. De afgelopen jaren was Wilders een van de grootste critici van de VVD-voorman. Hij krijgt de perfecte kans om aan Nederland te laten zien waarom Rutte zo desastreus is geweest voor ons land, en waarom hij de coronacrisis totaal verkeerd heeft aangepakt.
Pechvogel Kaag, die helaas niet de debattalenten van haar voorganger Pechtold heeft geërfd, mag haar borst gaan natmaken voor Wilders. De laatste maanden heeft de PVV-leider al laten zien enorm scherp te zijn in de coronadebatten, en uithalen naar de hypocrisie van D66 is natuurlijk zijn grootste talent.
Naast deze twee prachtige affiches heeft de NOS ook nog andere mooie een-op-eendiscussies ingepland:
1. Wilders (PVV) en Kaag (D66)
2. Marijnissen (SP) en Ploumen (PvdA)
3. Klaver (GroenLinks) en Hoekstra (CDA)
4. Rutte (VVD) en Wilders
5. Segers (ChristenUnie) en Klaver
6. Kaag en Marijnissen
7. Ploumen en Segers
8. Hoekstra en Rutte
Met Marijnissen versus Ploumen krijgen we toch nog een ultra-progressief onderonsje. Waarin beide partijen eindelijk de kans krijgen om zich te laten zien als dé leider van politiek links. Wat tot op heden maar slecht lukt. Ook krijgen we een clash tussen de VVD en CDA, iets waar Hoekstra natuurlijk op hoopte. Dit is zijn om te laten zien dat hij het in zich heeft om premier te worden.
Het belooft een leuk avondje te worden zo. Bestel de popcorn maar alvast bij uw favoriete online supermarkt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten