Wraak! Heldin Gina Carano wordt gecanceld door Hollywood maar kondigt meteen filmproject aan met conservatieve website!

Eerder deze week werd bekend dat Lucasfilms, de productiemaatschappij achter de Star War films en series, actrice Gina Carano had ontslagen omdat ze enkele niet-politiekcorrecte posts had gepubliceerd op sociale media. Nou goed nieuws, Carano is terug van nooit weggeweest. Oké, ze zal niet meer te zien zijn in The Mandalorian, maar ze gaat haar eigen film produceren… en er zelf ook nog in acteren. Hoe, vraag je? Met een beetje hulp van conservatieve website The Daily Wire van Ben Shapiro.

Goed nieuws voor alle fans van Gina Carano. Oké, ze zal niet meer te zien zijn in The Mandalorian en krijgt haar eigen Star Wars-spin off ook niet (wat nog maar een paar maanden geleden wel de bedoeling was), maar ze is alles behalve werkloos. De conservatieve website The Daily Wire heeft namelijk aangekondigd dat het samen met Carano een film gaat maken; een film die Carano al wílde maken, maar waarvoor ze de mogelijkheid niet kreeg in Hollywood.

“The Daily Wire helpt mij één van mijn grote dromen werkelijkheid te maken – mijn eigen film te ontwikkelen en te produceren,” aldus Carano in een statement. “Ik heb gebeden en mijn gebed is verhoord.”

“Ik wil iedereen die in angst leeft om gecanceld te worden door de totalitaire maffia. Ik ben pas net begonnen met het gebruiken van mijn stem als nooit tevoren. Ik ben nu vrijer dan ooit, en ik hoop dat het anderen inspireert hetzelfde te doen. Ze kunnen ons niet cancelen als we ze dat niet láten doen.”

The Daily Wire is het internetkindje van Ben Shapiro, die voorheen één van de jonge conservatieven was die werkten met Andrew Breitbart, de oprichter van Breitbart.com. Andrew – die ook een mentor van mij was – overleed helaas in 2012 op veel te jonge leeftijd. Nadien hebben anderen zijn goede werk echter voorgezet. Shapiro is wat dat betreft één van de besten, ook al omdat hij, net als Breitbart, begrijpt dat de échte strijd niet politiek, maar cultureel is. Politics flows downstream from culture.

Dit is precies wat wij van rechts moeten doen. Zoals Sid Lukkassen pleegt te zeggen, we moeten een heel nieuwe zuil opzetten. Álles moeten we zelf doen. Alles. Van nieuws tot cultuur tot vermaak tot… nou ja, bedenk het maar, en we zullen het zelf moeten doen. Zelfs onderwijs. Want zoals we hebben gezien met Paul Cliteur word je daar als rechtsmensch óók weggepest door de cancelaars.

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van onze speciale groep op MeWe, hét alternatief voor Big Tech-wappie Facebook.

Laat ons in Nederland hier een voorbeeld aan nemen. We moeten groot durven dromen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Monty

  ”we moeten een heel nieuwe zuil opzetten. Álles moeten we zelf doen. Alles. Van nieuws tot cultuur tot vermaak tot… nou ja, bedenk het maar, en we zullen het zelf moeten doen.”

  Precies, en het kan kijk maar terug in de geschiedenis.
  Met de juiste retoriek en charismatische leiders kan je hele bevolkingen naar je hand zetten.
  Als ‘links’ het kan waarom ‘rechts’ niet.

  Ik zeg doen!

  1. J.P Coen

   moeten de linkse klabakken niet een klimaat scheppen zodat die charismatische leider wordt afgeschoten door een linkse fascist zoals de geschiedenis bewijst

   fair play is bij links een onbekend begrip ! walgelijk hypocriet volk

   1. driewerf

    Hear hear +++++++

   2. Monty

    De angst regeert.
    Waar zijn de volkshelden van weleer ?

 2. liefdevol rechts

  Dit, ja dit zou wel eens de oplossing van alle kwaad kunnen zijn, gewoon links en de hele linkse media met zijn gevolg links laten liggen en zelf terug een wereld opbouwen naar het oude model met een modern aspect.
  Laat die linkse hun oorlog zelf maar uitvechten, wij gaan voor de vrede.

  1. Thant dolph

   Het verspreiden van complottheorieën over ordelijk verlopen verkiezingen geeft anders wel aanleiding tot gerede twijfel over de vredelievende bedoelingen van rechts.

   1. usb3.0

    Aldus de linkse complotterrorist transdolfje klavan bloemkist

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.