Coronapaniek in Den Haag! Kajsa Ollongren test positief, dus álle partijleiders moeten er nu ook aan geloven!

Nederland krijgt even uitstel van executie. De formatiegesprekken zijn namelijk geannuleerd omdat verkenner Kajsa Ollongren – die ook minister van Antidemocratie Binnenlandse Zaken is – positief test op het coronavirus. Ze zou vandaag samen met Annemarie Jorritsma de liberale partijleiders Mark Rutte en Sigrid Kaag ontvangen, maar dat centrum-linkse feest gaat dus niet door.

Annemarie Jorritsma, Sigrid Kaag en Mark Rutte zullen vandaag behoorlijk geïrriteerd zijn. Minister en verkenner Kajsa Ollongren, die van D66, heeft namelijk positief getest op het coronavirus. Dat is opmerkelijk omdat ze vanmorgen toch al in het gebouw van de Tweede Kamer was. Kort voor de vergadering met de partijleiders en Jorritsma verliet ze de Kamer echter snel. Blijkbaar was ze toen geïnformeerd over de uitslag van haar test.

Als ze symptomen heeft en dus daadwerkelijk ziek is kunnen we de D66-bestuurder natuurlijk alleen maar beterschap wensen. We hebben hier niet te maken met ebola – gelukkig maar – maar een heel kleine minderheid van de mensen kan er wel echt heel ziek van worden, en dat wens je natuurlijk niemand toe.

Dus: beterschap Kajsa, als je symptomen hebt neem dan rust, en laat een arts goed voor je zorgen. Er zijn medicijnen voorradig die wel degelijk lijken te werken, dus maak daar gebruik van. Dan zien we je binnenkort weer terug op het Binnenhof.

Doordat Ollongren positief getest is – ik noem haar niet ziek omdat er nergens bericht wordt dat ze ook daadwerkelijk symptomen heeft – gaan de formatiegesprekken voorlopig dus niet door. Aangezien het huidige kabinet ongetwijfeld enorm veel lijkt op het kabinet dat gaat komen maakt dat inhoudelijk weinig uit. We hebben nu VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. Als de formatie erop zit komen we ongetwijfeld uit op VVD, D66, CDA en… PvdA. Of toch weer de ChristenUnie!

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal... en word lid van de fantastische DDS-Groep op Facebook-alternatief MeWe!

Waar dit wel impact op heeft? Op de partijleiders. Want die moeten nu allemaal ook getest gaan worden, aangezien die de afgelopen dagen allemaal op de thee zijn geweest bij Ollongren. Wie o wie heeft er dus allemaal nog meer corona?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Cootje

  Corona is wel een eerlijk Virus kijk niet naar wie je bent of waar je vandaan komt. Corona heeft de horeca en MKBers nog niet hard genoeg getroffen zij zijn de achterban van de liberalen. En hebben met volle verstand op hun gestemd , en nu is een van hun leiders geblesseerd als ze nog geld over hebben of gebruik maken van hun belastingschuld dat ze over 3 jaar mogen uitsmeren een mooi bloemetje sturen als ondersteuning dat de liberale familie zo goed voor hun zorgen .de landelijke slogan leuker kunnen we het niet maken kennen ze bij de toeslag affaire ook .

  1. coenzoon

   h**ps://www.bitchute.com/embed/cHMwZURVEQMs/?feature=oembed#?secret=3Qc7oRjMLX

   Duurt een uurtje. Hoor wel van de corona wappies wat niet deugt aan het filmpje.

 2. EU_K0K

  En weer is het CDA het begin van alle ellende.

 3. EU_K0K

  Als de formatie erop zit komen we ongetwijfeld uit op VVD, D66, CDA en… PvdA. Of toch weer de ChristenUnie!

  De gruwel, Ja21 in de regering, FvD in de oppositie, is Michael ergste nachtmerrie.
  En voor anderen ruim lachen.

  1. Cootje

   Osterhaus er komt op zeker een vierde golf , en die is voor Nederland en het Europese zooitje funest , die komt in jullie/augustus en ligt het hele toeristen seizoen plat , dat wordt funest voor het geloof in de politiek hier en in Europa , de MKBers zijn tegen die tijd murw getrapt tegen hun kruis en de pijn is niet meer te harden, met de vriendelijke geaarde zuid Europeanen die ook vol getroffen worden is het geloof in de politiek tot het nulpunt gedaald , als het bij iedereen zeer doet en er geen geloof meer is in de huidige politiek krijgen we de veranderingen , Nederland stemde verdeeld in de meerderheid rechts met de zwaar gewonde MKBers wordt dat tegen die tijd niet moeilijk

 4. STOP FVD

  Zou me niks verbazen als ze het van Baudet heeft binnengekregen. Die ontkent het bestaan dus doet niets aan het voorkomen ervan. En wederom een sneu stukje geplaatst door onze rechtse rakkers aka corona ontkenners. En de medicijnen waar je naar refereert worden ook gewoon gebruikt, maar slechts in de ziekenhuizen als het echt nodig is. Dus waarom je suggereert dat er ontkent wordt dat het helpt is natuurlijk vooral bedoeld voor je wappie aanhang die dat graag leest en verder geen idee heeft wat er eigenlijk echt in de wereld gebeurt.

  En klopt, als je positief getest bent hoef je inderdaad niet ziek te zijn, klopt er toch nog iets aan wat je zegt.

  1. usb3.0

   stopje laat geen topic voorbij gaan om Baudet te bashen, overigens is coronafetisjist stopje volledig de weg kwijt als je als fascinazidrammende randdebiel ollegren uit de wind probeert te houden, stopje is een beetje simpel natuurlijk..

 5. AidemediA

  Het is toch wat. Al jaren ziek in haar hoofd (minister van binnenlandse asociale zaken) met o.a. het afschaffen van het referendum. Nu ziek? besmet met corona. Heeft zich dus kennelijk niet aan haar eigen stompzinnige regels gehouden. Dat het hele demissionaire kabinet ervan mag meeprofiteren. Je gunt het je ergste vijand.

  1. Max Aue

   Hier wordt onze democratisch gekozen regering corona toegewenst.

   Vergis je niet, dit soort zieke personen reageren ook op dit blog.

   1. Spoetnick

    Max Aue schrijft een mop.
    Rien Noppen lacht.
    Lao Tse begrijpt het niet.

    1. coenzoon

     😂🤣😂🤣

     GEWELDIG !

   2. AidemediA

    Meneer of mevrouw Aue. Over ziek gesproken. U denkt te moeten menen dat ik het hele kabinet corona toewens. Lees in het vervolg eens goed. Ik vind dat het hele kabinet ervan mee mag profiteren. En dat gun ik ze. Uw reactie is van een zeer kwalijk niveau. Ik denk voor mijzelf. Dat zou u als linkse rakker ook eens moeten doen. Invullen wat een ander misschien wel bedoelt heeft, of misschien wel in een bepaalde context gezegd heeft, is een bekend verschijnsel in uw verachtelijke linkse omgeving. Zo werkt de linkse media ook. Zelf alles roepen en beweren en een ander de les lezen. Over de democratisch gekozen regering valt met bewijzen nog wel het een en ander te vertellen. Denk maar eens aan de toeslagen affaire. Vergis je niet, dit soort zieke linkse personen als u blijven de zaken verdraaien en onnodig kwetsen.

 6. Mar

  Wie o wie van de partijleiders laten zich niet testen?

  1. Monty

   Misschien is dit wel een complot of test om partijleiders uit hun tent te lokken?

  2. JochemX

   Als ze verstandig zijn niemand, de test is hoogst onbetrouwbaar. Als dat virus zo gevaarlijk is moet toch de halve politiek in het ziekenhuis liggen? Killervirus?😂🤣😂🤣

 7. Heras

  Nee hoor, de elite mag gewoon doorgaan. De quarantaine is alleen voor het klootjesvolk.

  1. Beukman

   Onzin.

 8. marijnos

  Nou net gelezen dat ze op zoek zijn naar andere functie voor omtzigt. Zou het niet een stunt zijn als Baudet en Wybren Omtzigt overtuigen om cda te verlaten voor fvd dat echt een schok zijn in Den Haag

 9. Spoetnick

  Een positief bericht over Ollongren.
  Dat lees je hier niet vaak.

 10. Wim Vreeswijk

  Dus laat deze demissionaire regering dan voorlopig maar demissionair blijven, want ze waren toch al niet oplossingsgericht bezig in ons land.

 11. andergeluid

  De acteurs doen er alles aan om u te laten geloven hoe erg het is
  Ze is natuurlijk ook met zo,n niet werkende p c r test getest.
  En vooral de mensen in angst houden daar zijn ze meester in
  Het doek gaat vallen straks leggen ze allemaal weer de belofte of de eed af aan het trust bedrijf waar we allemaal in gerommeld zijn zonder het te weten
  Dat noemen we Fraude maar daar hoor je geen een kamer lid over ook van Haga en Baudet niet?????

 12. Mireille

  Heel jammer voor mevrouw Ollongren. Van harte beterschap zeg ik, sterkte. Zomaar een zomergriepje is het dus niet. Downgraden gaat niet, ga voor de vaccinatie, daarna vrijheid.

  1. Gerda2

   Hoezo Mireille, is ze ziek? Ze was toch gewoon naar haar werk gegaan?
   Ik heb gehoord dat ze positief is getest.
   Komt Ollengren ook eens positief in het nieuws.

   1. Vanduinen

    Nog niet @Gerda2, maar als je positief bent getest kun je last gaan krijgen, zo gaat dat met griep. De een wel en Gerda niet.

    1. Jack Flash

     Zo snel mogelijk het vaccin nemen olongren.
     Liefst live op de staatstelevisie.

    2. usb3.0

     “maar als je positief bent getest kun je last gaan krijgen”

     Ah dus het hoeft niet, wat een paniekzaaiers hebben we in Nederland..

  2. coenzoon

   vrijheid ? hahahahahahaha ,

   zo dom
   zo naief
   speciaal voor jouw , kan je zien hoe de wereld echt in elkaar steekt.
   Het WEF ontneemt je vrijheid dus we hebben geen grote reset nodig maar een groot verzet

   h**ps://www.bitchute.com/embed/cHMwZURVEQMs/?feature=oembed#?secret=3Qc7oRjMLXhttps://www.bitchute.com/embed/cHMwZURVEQMs/?feature=oembed#?secret=3Qc7oRjMLX

 13. Flach

  Ollongren is dus besmet. Ja, dat dacht ik al met smerige rattenstreken van haar. Dus niet alleen met covid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.