FVD neemt het op voor vreedzame demonstranten: ‘Binnen en buiten de Kamer blijven we de vrijheid verdedigen!’

De driehoek van Amsterdam heeft vanmiddag rap een eind gemaakt aan een vreedzame demonstratie op het Museumplein. Voor Forum voor Democratie is deze keuze onbegrijpelijk, zij steunen juist een vreedzaam verzet. In deze onzekere tijden is het hartstikke normaal dat mensen gebruik maken van hun grondrechten. Forum steunt daarom vreedzame demonstraties tegen het coronabeleid. 

FVD geeft aan zowel binnen als buiten de Kamer vreedzame protesten tegen het coronabeleid te steunen. Tot op heden is Forum de grootste criticaster van het huidige coronabeleid in de Tweede Kamer. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen had Forum daarom ook expres gekozen voor een fysieke campagne.

Terwijl de rest van de Nederlandse politiek nagenoeg thuis bleef ging FVD op pad met de zogeheten ‘vrijheidskaravaan’. Naast een handig middel om extreem zichtbaar te worden tijdens de campagnetijd ook een duidelijke boodschap richting de Haagse bestuurders: FVD vindt enkele draconische maatregelen te ver gaan en pleit voor het heropenen van het land.

Vanmiddag werd op last van de Amsterdamse driehoek weer een demonstratie tegen de coronamaatregelen en het regeringsbeleid ontbonden. Deze beslissing vindt Forum opmerkelijk, zij snappen wel waarom mensen de straat op gaan om vreedzaam te demonstreren. Het vooruitzicht om nog twee maanden door te kabbelen met deze maatregelen levert voor veel mensen gigantische economische problemen op. Dat men hier niet over mag demonstreren is dan ook onbegrijpelijk, de vreedzame demonstranten kunnen rekenen op steun van Forum voor Democratie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. usb3.0

  “Besmettingen” op basis waarvan? pçr tests?

  * Medisch wetenschappelijke context:
  Het bij wet geregelde voorzorgsprincipe dient ter borging van de veiligheid en de gezondheid van onze kinderen, onze kwetsbare ouderen en alle overige leden van onze bevolking. U verzaakt uw plicht dit voorzorgsprincipe toe te (laten) passen daar u in opdracht van een vreemde heerschappij de bevolking afstand van elkaar wilt laten houden, in toenemende mate potentieel schadelijke niet-medische mondkapjes (niet CE gekeurde veiligheidsmiddelen) wilt laten dragen, onze handen wilt laten wassen en ons wilt laten inenten met een experimenteel, en potentieel DNA modificerend ‘corona vaccin’ op basis van onrechtmatig als besmettingen gepresenteerde positieve RT-PçR uitslagen, terwijl u op de hoogte bent of zou moeten zijn van de volgende belangrijke medische feiten:
  1) Het Sars-Cov-2 virus, de vermeende verwekker van het Covid-19 ziektebeeld, is tot op heden niet geïsoleerd uit een menselijke patiënt (dood of levend).
  2) De Koch Postulaten, ook wel de gouden standaard bij het identificeren van een besmettelijke infectieziekte zijn geheel niet doorlopen bij het bepalen van de oorzaak van het Covid-19 ziektebeeld. Het verband tussen ziektebeeld en ziekteverwekker is dus nog niet aangetoond.

  3) De RT-PçR test zegt niets en kan niets zeggen over zgn. sars-cov-2 besmettingen of aantallen daarvan, daar:

  a) Een RT-PçR test niet geschikt is als instrument om een infectie te detecteren daar zij in beginsel geen onderscheid maakt tussen een actieve dan wel een inactieve infectie.
  b) De RT-PçR test positief kan uitslaan op de aanwezigheid van RNA afkomstig van diverse pathogenen, viraal of bacterieel en/of van menseigen RNA (Chromosoom 8; bron WHO).
  Een positieve RT-PçR uitslag kan daarmee het resultaat zijn van een drie maanden geleden doorlopen bacteriële of andere dan Sars-Cov-2 virale infectie.

  c) Het huidige aantal amplificatie cycli (tot wel 40-45) van het geteste RNA materiaal ver boven de wetenschappelijk relevante grens van 25-29 cycli ligt waardoor tot 94% vals positieve testen worden gecreëerd. De rest is vals negatief (zie 1 en 2).>/b>

  Bron: Drosten RT-PçR retraction paper van moleculair geneticus Peter Borger e.a.

 2. Monty

  ”Naast een handig middel om extreem zichtbaar te worden tijdens de campagnetijd ook een duidelijke boodschap richting de Haagse bestuurders”

  Dankzij deze aanpak is de partij de grote winnaar geworden van de verkiezingen en wist zich maarliefst vier keer te vergroten.

  Een geweldige prestatie.

  1. zeester

   Pandemie Wie wist wat op welk moment Karel van Wolferen in gesprek met Ramon Bril….. :geen prestatie dus maar dictatuur

 3. liefdevol rechts

  Ja we moeten doorgaan met protesten en demonstraties tot we onze vrijheid terug hebben, en niet een vrijheid die ons opgelegd wordt maar de echte vrijheid.

  1. Mireille

   “We” is typerend voor mensen die het over laten aan anderen. Comfortabel thuis, tabeletje en een mok koffie. De radio op 3 en de bui afwachten.

 4. Max Aue

  “Tot op heden is Forum de grootste criticaster van het huidige coronabeleid in de Tweede Kamer. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen had Forum daarom ook expres gekozen voor een fysieke campagne.”

  Klopt, met deze schaamteloze volksverlakkerij hebben ze behoorlijk wat zetels bij elkaar geharkt.

  1. usb3.0

   maxje vindt het echt verschrikkelijk dat de FvD zo’n enorme winst heeft behaald

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.