Geflopte haatpoliticus en salafist Arnoud van Doorn verlaat politiek en vertrekt naar Marokko

De Haagse politicus Arnoud van Doorn wist met zijn Partij van de Eenheid geen succes te boeken bij deze Kamerverkiezingen. Na deze grote mislukking maakt hij bekend naar Marokko te vertrekken en daarmee de Nederlandse politiek definitief gedag te zeggen.

Het Haagse salafistische raadslid probeerde met zijn partij een gooi te doen naar een zetel in de Tweede Kamer. Uiteraard mislukte dit jammerlijk, de partij bleef steken op zo’n 850 stemmen. Oftewel: het was één grote blamage. Tegenover Den HaagFM zegt hij er het volgende over:

‘Mensen die mij wat langer kennen, die mij een beetje kennen, die weten dat ik al een hele tijd twijfel aan het nut om mee te doen in de politiek, als het gaat om de belangen van onze gemeenschap. Het zet geen zoden aan de dijk, er is te veel verdeeldheid, we gaan het niet voor elkaar krijgen’

Nederland is zo’n raar en extreem figuur als Van Doorn liever kwijt dan rijk. De laatste jaren was Van Doorn compleet ontspoord en geradicaliseerd. Zo schuwde hij het niet om de ene na de andere walgelijke oproep of statement te plaatsen op sociale media.

De Haagse raad zal blij zijn dat Van Doorn zich niet opnieuw verkiesbaar zal stellen en zelfs over een jaar het land zal verlaten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Eppo123

  Laat hij een voorbeeld zijn voor heel veel gelijkgestemden.

 2. RvdBe

  Hij kon ook nog solliciteren bij d66 gezien deze nu ook een salafistische partijleider heeft.

 3. Michael M

  Van Doorn zat vroeger bij de PVV. Hij zal wel ooit bedreigd zijn door mensen waar hij nu vrolijk mee omgaat omdat ie bang is. Het is een naar vies mannetje. Hopelijk komt ie nooit meer terug. Kijk hem dan met die nare baard. Zo herkenbaar.

 4. Appelstroop

  Radicale gekken die ons landje verlaten is altijd een goede zaak, succes ermee Marokko, spoedig zal hij merken dat ergens op vakantie gaan iets heel anders is dan er wonen, tenzij je rijk bent, maar dat is ie niet.

 5. Monty

  ”Na deze grote mislukking maakt hij bekend naar Marokko te vertrekken”

  Onvoorstelbaar dat Wilders deze haatbaard niet heeft aangepakt.
  Hij was er immers verantwoordelijk voor dat Wil Dille zich van het leven heeft beroofd nadat ze was ontvoerd, mishandeld en verkracht in opdracht van die haatbaard.

 6. JFU

  Een prima bericht, moge velen met de zelfde denkbeelden hem volgen.

 7. C.A.Barstow

  Lekker laten gaan, uitzwaaien en oprotten.
  Zulke figuren kunnen wij missen als kiespijn.

 8. Thant dolph

  Mooi. Dit soort gasten die de wettelijke scheiding van kerk en staat niet te weten we weten te respecteren kunnen we keer missen als kiespijn..

  1. Thant dolph

   Zonder al die schrijvfoute dus.

 9. 56RdK

  Laten de inlichtingendiensten deze gevaarlijke gestoorde mag levenslang goed in de gaten houden, want zo’n iemand die onderduikt in een islamitisch land is geen goed voorteken.

 10. Smek

  Laat hem daar blijven en nooit meer terugkomen.

 11. Lucky Luke

  Kan hij als hij naar Marokko gaat dat geval Yasser Feras (alias Jesse Klaver) ook meteen meenemen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.